-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.281
Normalde 8+6 haftalık ama 6+6 dedi acaba ultrason cihazı zayıf olabilir mi devlete gidiyorumHayır canım bir zararı olmaz. İlk haftalarda öyle bakılıyor içini ferah tut ne güzel duymuşsun kalp atışı da ne kadarlık şimdi?
Çok teşekkür ederim canım inşAllahCanim genelde doktorlar zarari yok dio bizler evham yapioruz ama bazi doktorda her ihtimale karsi bakmayalim die gonderio ablam üç dogum yaptı üçünde de hic alttan bakmadilar dedi genelde duyduklarim oyle ilk gebeliğimde erken öğrenmiştim yine hep alttan baktilardi gönlünu ferah tut birşey olmuycak insAllah strese sokma vücudunu
Geç dollenme falan olabilir mi acaba canimNormalde 8+6 haftalık ama 6+6 dedi acaba ultrason cihazı zayıf olabilir mi devlete gidiyorum
Bilmiyorum ki bi önceki sefer 6 haftalıkken gitmiştim başka hastaneye orda da yine vajinal olarak kalp atışını duydular ve haftasıyla uyumlu demişlerdiGeç dollenme falan olabilir mi acaba canim
Dedigin gibi cihazdan kaynakli bisey olabilirBilmiyorum ki bi önceki sefer 6 haftalıkken gitmiştim başka hastaneye orda da yine vajinal olarak kalp atışını duydular ve haftasıyla uyumlu demişlerdi
Hayırlısı olsun dua etmekten başka yapabiliceğimiz birşey yok umarım hepimizin bebeği sağlıklı olur sağlıkla kavuşuruzDedigin gibi cihazdan kaynakli bisey olabilir
Amin insAllah canim tüm evhamli anne adaylarida bir araya gelmişiz birbirimize guzel moral verios kendimize gelince kuruntulara tam gaz devamHayırlısı olsun dua etmekten başka yapabiliceğimiz birşey yok umarım hepimizin bebeği sağlıklı olur sağlıkla kavuşuruz
Vajınalden göründüyse sıkıntı yok bence bazen kilolarımızdan dolayı karından görülmüyor ilk haftalardaKızlar bugün kontrolden geldim karından baktılar ama göremediler 9 haftalık olmasına rağmen vajinal baktılar sizce bi sorun olur mu siz baktırdınız mı biraz korkuyorum
Saygı duymaları gerekir istemiyorsan zorla bakmak neden. Benımde ilk muayenem alttan oldu ilk haftalar karından görmek zor ordan daha iyi kontrol edebiliyor doktorlar o yüzden ilk kontroller hep vajınal oluyor ama sen daha dün baktırmışsın ısrar etmelerine gerek yoktuAlttan muayneye ISRARLA doktorlar bisey olmaz olcak olsa biz yaparmiyiz diyorlar benim ikidir alttan bakılıyor istemiyorum ama doktor docent bir zarari olmaz dedi. Dun tsh icin devlet hastahanesinde kadin doguma gittim illa alttan bakicam dedi bende istemiyorum ben tsh icin kan vermeye geldim dedim o kadar laf ettiki bana ozaman muayene olmamayi tum riskleri goze aliyorum hatta hemsire sinirlendi sen doktora niye kafa tutuyorsun daha mi iyi biliyorsun alttan muayene zararli olsa herkesin bebegi olur dedi bende daha 1 gun once ozel muayene doktorum bakti ne gerek var 24 saat gecmemis dedim ama gercekten igrenc bir kişilikti bin tane laf etti Allaha havale edip ciktim kan verdim tsh icin.. yanibenimde icim hic rahat etmiyir bazi doktorlar hic alttan bakmiyor benim arkadaslarimdan bir kere bile baktiran olmamis ama gel gelelimbenim daha bu kadar yeni olmasina ragmen 2 oldu
Çok sağol canım biraz daha rahatladımVajınalden göründüyse sıkıntı yok bence bazen kilolarımızdan dolayı karından görülmüyor ilk haftalarda
Cihazdan olabilir. Bazen böyle geri kalabiliyor sonra haftasını yakalıyor. Stres yapmayınNormalde 8+6 haftalık ama 6+6 dedi acaba ultrason cihazı zayıf olabilir mi devlete gidiyorum
Bende mayıs annesiyimEvet sizide de gezerken tesadüfen gördüm bütün aylar var neredeyse bir mayıs yoktek ikimiz denk getirdik bu aya heralde
Valla canim sagi solu cok dinlersen bugunleri kacirirsin cogunu kulak arkasi etEvde kedi besleyen hamiş var mi??? Allahim yarabbim herkes bisey diyor simdide kafama toksoplazma soktular kedimin aşıları tam ve cig et yedirmiyorum ama tehlikeli diyenler var
Haklisijiz daha once kaybettigim bebegim var biraz daha tedirgin oluyorum oyuzden simdi evde dunya guzeli bir kedim var her dk sevmicem diyorum ama dayanamıyorum sariliyorum kumunu degistirmiyorum sadece doktorda hala toksoplazma testi istemedi 7gun sonra randevum var olmadi orada sorucamArtik Allaha emanetValla canim sagi solu cok dinlersen bugunleri kacirirsin cogunu kulak arkasi et
Benimde kedim var canım sorun yok seviyorum öpüyorum bende. Toksoplazmam negatif. Doktor kumunu eşin temizlesin dedi, kuru mama yiyorsa ve aşıları tamam sorun yok dediEvde kedi besleyen hamiş var mi??? Allahim yarabbim herkes bisey diyor simdide kafama toksoplazma soktular kedimin aşıları tam ve cig et yedirmiyorum ama tehlikeli diyenler var
Kese görünür büyük ihtimalle ama kalp atışı için bir hafta sonra da çağırabilir .Ben de pazartesi gideceğim inşallah 6 haftalık şu an benimMerhaba bende katılıyorum aranıza doğum 26 mayıs gözüküyor :) şuan 4+6yız. Pazartesi randevumuz var, sizce kese görünür mü 5+3 oluyor ?