- Konu Sahibi NurseCelline
- #2.201
Yaa ne güzel çok sevindim hastane nasılEvet ya korktuğun gibi olmadı. güzel geçti. 2 hafta sonra tekrar çağırdı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ne güzel çok sevindim hastane nasılEvet ya korktuğun gibi olmadı. güzel geçti. 2 hafta sonra tekrar çağırdı.
Canım pazar günü oldu sabah akıntı gibi kahverengi iç çamaşırıma sürülmüş gibiydi. Sonra peçeteye geldi çok açık kahverengi yani kanama gibi değil aslında. Akıntı gibi olduğu için pek korkmadım zararsız geldi bana.. Doktora sordum o da önemsiz, genelde olur bu haftalarda dedi. şuan da daha açık rengi arada geliyor çok çok az yani.Bende aynı durumdayım kanaman nasıldı ve kaç gün sürdü canım anlatırmısın
Ultrasonda 5+4 gözüküyoryaa hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım ben de bugün 6+1 programa göre.. haftaya gideceğim doktora
Ayni sekilde cumartesi benimde sütlü kahve renginde sadece lavobadan sonra peceteye biraz geliyo oda fazla degil doktorum rahimde kanama bolgesi falan gormedigi halde bebegede keseyede iydedigi halde düsük tehlikesi olabilir desi anlamadim gittiCanım pazar günü oldu sabah akıntı gibi kahverengi iç çamaşırıma sürülmüş gibiydi. Sonra peçeteye geldi çok açık kahverengi yani kanama gibi değil aslında. Akıntı gibi olduğu için pek korkmadım zararsız geldi bana.. Doktora sordum o da önemsiz, genelde olur bu haftalarda dedi. şuan da daha açık rengi arada geliyor çok çok az yani.
Doktorun neden böyle bir şey söyledi bilmiyorum. Benim çevremde bir çok kişi de de olmuş, çok şükür sıkıntı yok. Bence önemseme ve kötü düşünme. Sen de zaten görmüşsün inşallah sağlıkla büyür. Benim randevum yarın akşam. İnşallah görürüm de yazarım buraya :)Ayni sekilde cumartesi benimde sütlü kahve renginde sadece lavobadan sonra peceteye biraz geliyo oda fazla degil doktorum rahimde kanama bolgesi falan gormedigi halde bebegede keseyede iydedigi halde düsük tehlikesi olabilir desi anlamadim gitti
Saolasın Hastane iyi güzel de daha sistemi oturtamamışlar. 9:30 da randevumdu. 11 e doğru anca sıra geldi. Çok kalabalık değildi. Herkesin yeni haberi oluyor. Yakında burası da dolar.Yaa ne güzel çok sevindim hastane nasıl
Benim bundan önce coklu düsuklerim oldugu icin belkide oyle demjs olabilir riakli gebelik olarqk gordu heralde ben kizima hamileyken hic yasamadim hepimjz bu günleri atlatip saglicakla kucagimiza alalim insallah ben hep derim yiyecek ekmegi gorecek günleri varsa nasip olur canim takmiyorum ben ilk bebegimi 12 ssne bekledim hic isyan etmedim rabbim kizimi vererek beni mükafatlandirdi diye düsünuyorum rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsininsallah sqglikli sihatliDoktorun neden böyle bir şey söyledi bilmiyorum. Benim çevremde bir çok kişi de de olmuş, çok şükür sıkıntı yok. Bence önemseme ve kötü düşünme. Sen de zaten görmüşsün inşallah sağlıkla büyür. Benim randevum yarın akşam. İnşallah görürüm de yazarım buraya :)
Hım anladım canım benimde kahveydi kırmızı ya döndü lavaboya oturumca akmıyor ama peçetey silince geliyor baya progestan içiyorum kesikir diye umutla bekliyorum birde beta verdim kanamam olunca düşük varsa azalır mutlaka degil miCanım pazar günü oldu sabah akıntı gibi kahverengi iç çamaşırıma sürülmüş gibiydi. Sonra peçeteye geldi çok açık kahverengi yani kanama gibi değil aslında. Akıntı gibi olduğu için pek korkmadım zararsız geldi bana.. Doktora sordum o da önemsiz, genelde olur bu haftalarda dedi. şuan da daha açık rengi arada geliyor çok çok az yani.
Anim senin kac haftalikti alttanmuayenede bebek yada yol sac görunmezmiki yarin muayeneye gitsen bi baksanHım anladım canım benimde kahveydi kırmızı ya döndü lavaboya oturumca akmıyor ama peçetey silince geliyor baya progestan içiyorum kesikir diye umutla bekliyorum birde beta verdim kanamam olunca düşük varsa azalır mutlaka degil mi
Beta verdim canım ya canım onun çıkmasını bekliyorum Düşersede yükselirsede gidecem adetime göre 7.3 haftalık ama geriden geliyor 6.3 haftalık gözüküyor en son gittigimde 5.5 di karından baktı bebek gözükmediC
Anim senin kac haftalikti alttanmuayenede bebek yada yol sac görunmezmiki yarin muayeneye gitsen bi baksan
Walla benim bulantılarım git gide artıyor sanki... aşırı uyku hali var kan sulandırıcı saatim için alarm kuruyorum aksam 8 o da calisinca bide başka hiçbir şeye elim gitmiyor evim darmaduman oldu8. Haftayı geride bırakan arkadaşlar durumlarınız nasıl? Benim bulantım geçen hafta buyunca yüzde 95 geçti. Artık vücut hormonlara alıştı herhalde diye düşündüm. Geri gelmiyordur değil mi? Çok erken uyuyorum ama derdimiz o olsun.. Siz nasılsınız belirtiler sizde de azaldı mı 9. Haftada?
Evet sanırım kürtajsız düşmesini beklersen ağrılı olabiliyomuş kürtajla rahim temizleniyo diyolarFetal kalp banada emriyo gibi geldi küçük oldugu için birde kanamam var diye karından bakıldı ayırt edilemedi ama özeldeki doktor direk kese boş hemen kürtaj yapalım dedi hem illaki kürtaj olması şart mı kanama ile de düşüyor küçük oldugu zaman
Ekliyorum canımMerhabalar
36 yaş
13 Ağustos
3.hamilelik
Kayseri
69 kilo
Ekliyorum hemen canımMerhaba
Yaş 26
15 ağustos
İlk hamilelik
Yalova
64 kilo
Beni de eklermisiniz
Normal canım rahim büyüdüğü için kasik ve bel ağrın olur açık renk kanaman olmadığı sürece endişe etmeYardımcı olabilecek yok mu kızlar
Lekelenme genel olarak risk olarak değerlendiriyorlar illa düşecek değil ama ona göre önlem almıyorlar düşük riski diyorlar kanama Alanı plazada olmasada birde daha önceden düşük olduysa.Ayni sekilde cumartesi benimde sütlü kahve renginde sadece lavobadan sonra peceteye biraz geliyo oda fazla degil doktorum rahimde kanama bolgesi falan gormedigi halde bebegede keseyede iydedigi halde düsük tehlikesi olabilir desi anlamadim gitti
Evet benim öyle oldu çok fazla ağrı oluyor düşük olana kadar .Evet sanırım kürtajsız düşmesini beklersen ağrılı olabiliyomuş kürtajla rahim temizleniyo diyolar
4.89mm yazıyo benimkinde sizin kaç?6 haftalık olanlar bebek kaç mm göründü yazabilir mi
İnş güzel sonuçlar alırsınız iyi haberlerinizi bekliyoruzBeta verdim canım ya canım onun çıkmasını bekliyorum Düşersede yükselirsede gidecem adetime göre 7.3 haftalık ama geriden geliyor 6.3 haftalık gözüküyor en son gittigimde 5.5 di karından baktı bebek gözükmedi