- Konu Sahibi NurseCelline
- #2.161
Aaay benimde öyle oluyo bayma gibi çok farkliKasiklarinizda sanci oluyor mu hala ben aniden gülünce oksurunce hapşırınca sanci girip çıkıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaay benimde öyle oluyo bayma gibi çok farkliKasiklarinizda sanci oluyor mu hala ben aniden gülünce oksurunce hapşırınca sanci girip çıkıyor.
Merhaba yorum yapabilir misin 6+6 vajinalKarındansa erkek canım
Cuma günü gittim 3 gün oldu üç gündür progestan içiyorum kanama kesilir umuduyla bekliyorumKaç gün oldu son kontrole gideli canım , kanaman da artış varsa bence bekleyelim diyen doktoruna git veya danış
İnşallah güzel sonuçlanır canım daha 3 gün önce gittigim için korkuyorum gitmeye erkense 3 gün içinde bebek oluşup görünür mü diye cuma günü 5.5 hafta idi şuan şuan 6.1 günlük tabiki düşük yapmıyorsam inşallahCanım kırmızılaştıysa bence hiç bekleme. Bende kanama, lekelenme falan hiç olmadı ama ben kist olduğu için 3 ayrı doktora göründüm. Üçü de lekelenmeler doğal olabilir ama kırmızıya döndüğü anda gel demişti. Ben senin yerinde olsam hemen yarın giderdim bulduğum doktora. Allah korusun sana da bir zarara olabilir, bir de aksi bir durum varsa önlem de alınır hem hemen. Bu arada kuzenim 6 ay boyunca kanama yaşadı, şimdi sapasağlam 2 aylık bir kızı var. İnşallah seninki de böyle sonuçlanır.
Kanamamda artış var ama sadece peçeteye damla şeklinde kahverengi idi pembeleşti ondan korkuyorum yoksa çok şükür adet gibi lavaboya girdigimde gelmiyorCuma günü gittim 3 gün oldu üç gündür progestan içiyorum kanama kesilir umuduyla bekliyorum
Ama ben normladede çok yogun adet olan birisi degilim yaşım 35 ama erken menopoz başlangıcı var korunmayı bıraktık 5 ay sonra hamile kaldımKanamamda artış var ama sadece peçeteye damla şeklinde kahverengi idi pembeleşti ondan korkuyorum yoksa çok şükür adet gibi lavaboya girdigimde gelmiyor
Ama ben normladede çok yogun adet olan birisi degilim yaşım 35 ama erken menopoz başlangıcı var korunmayı bıraktık 5 ay sonra hamileKanamamda artış var ama sadece peçeteye damla şeklinde kahverengi idi pembeleşti ondan korkuyorum yoksa çok şükür adet gibi lavaboya girdigimde gelmiyor
Allşahım şifanızı versin gönlünüzdeki ne ise onu size yaşatsın inşallah.Kanamamda artış var ama sadece peçeteye damla şeklinde kahverengi idi pembeleşti ondan korkuyorum yoksa çok şükür adet gibi lavaboya girdigimde gelmiyor
Aminnn canım inşallah sizlerede saglıklı hamilelik saglıklı bebişler nasip etsin inşallahAllşahım şifanızı versin gönlünüzdeki ne ise onu size yaşatsın inşallah.
Evet ama bazı doktorlar içerde parça kalmasın diye yine de kürtaj yapabiliyoFetal kalp banada emriyo gibi geldi küçük oldugu için birde kanamam var diye karından bakıldı ayırt edilemedi ama özeldeki doktor direk kese boş hemen kürtaj yapalım dedi hem illaki kürtaj olması şart mı kanama ile de düşüyor küçük oldugu zaman
Vajinalse teoriye göre erkek oluyo canım ama tutmayanda çok olduMerhaba yorum yapabilir misin 6+6 vajinal
Bende aynı durumdayım. Hem nöbetçi olduğum gün hem de bazı sınıflarda çok yoruluyorum umarım bir sorun olmaz.Gunaydin arkadaşlar. Öğretmenim ve bir sınıfım cok yaramaz. Sesimi duyurmak için çok bağırmam gerekiyor. Bebege zarari okur mu acaba
yaa hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım ben de bugün 6+1 programa göre.. haftaya gideceğim doktoraMerhaba kızlar
Güzel bulantısız sıkıntısız bir gün geçirin inşallah
Bugün 6+1 olduk doktora gideceğim geçen hafta kese görünmemişti inşallah bugün görünür
Muhtemelen geç döllenme
Doktorum erken yakalanmışsın Demişti testi yaptığımda adetim 4 gün geçmişti Nasıl erken olabilir
Bağırmak zarar vermez. Ama bunalıp çok stres yapmayınGunaydin arkadaşlar. Öğretmenim ve bir sınıfım cok yaramaz. Sesimi duyurmak için çok bağırmam gerekiyor. Bebege zarari okur mu acaba
Bebeğe mi bakıyorsunuz plesanta konumuna mı acabaVajinalse teoriye göre erkek oluyo canım ama tutmayanda çok oldu
Evet batiyormus gibi .dun gecede sanci oldu ama gaz sancisi mi yoksa kasiklarimda mi oldu tam anlayamadim cunku 2 lokma yesem şişiyorum;( inanilmaz siskinlik var kilo verdim ama hala gobek sismis vaziyette hamilelik sindirim sorunu yapiyormu anlamadimAaay benimde öyle oluyo bayma gibi çok farkli
istanbul canım@Karmasikkkk noram @CANCAN0033 canım kızlar bilgileri güncelliyorum da şehirlerini yazar mısınz rica etsem?