• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234

Eklentiler

• 4B1EC8A3-5447-4C06-99F6-0F8B990EBD83.jpeg
    4B1EC8A3-5447-4C06-99F6-0F8B990EBD83.jpeg
    100,6 KB · Görüntüleme: 61
Canım kırmızılaştıysa bence hiç bekleme. Bende kanama, lekelenme falan hiç olmadı ama ben kist olduğu için 3 ayrı doktora göründüm. Üçü de lekelenmeler doğal olabilir ama kırmızıya döndüğü anda gel demişti. Ben senin yerinde olsam hemen yarın giderdim bulduğum doktora. Allah korusun sana da bir zarara olabilir, bir de aksi bir durum varsa önlem de alınır hem hemen. Bu arada kuzenim 6 ay boyunca kanama yaşadı, şimdi sapasağlam 2 aylık bir kızı var. İnşallah seninki de böyle sonuçlanır.
İnşallah güzel sonuçlanır canım daha 3 gün önce gittigim için korkuyorum gitmeye erkense 3 gün içinde bebek oluşup görünür mü diye cuma günü 5.5 hafta idi şuan şuan 6.1 günlük tabiki düşük yapmıyorsam inşallah

Cuma günü gittim 3 gün oldu üç gündür progestan içiyorum kanama kesilir umuduyla bekliyorum
Kanamamda artış var ama sadece peçeteye damla şeklinde kahverengi idi pembeleşti ondan korkuyorum yoksa çok şükür adet gibi lavaboya girdigimde gelmiyor

Kanamamda artış var ama sadece peçeteye damla şeklinde kahverengi idi pembeleşti ondan korkuyorum yoksa çok şükür adet gibi lavaboya girdigimde gelmiyor
Ama ben normladede çok yogun adet olan birisi degilim yaşım 35 ama erken menopoz başlangıcı var korunmayı bıraktık 5 ay sonra hamile kaldım

Ama ben normladede çok yogun adet olan birisi degilim yaşım 35 ama erken menopoz başlangıcı var korunmayı bıraktık 5 ay sonra hamile

Fetal kalp banada emriyo gibi geldi küçük oldugu için birde kanamam var diye karından bakıldı ayırt edilemedi ama özeldeki doktor direk kese boş hemen kürtaj yapalım dedi hem illaki kürtaj olması şart mı kanama ile de düşüyor küçük oldugu zaman
Evet ama bazı doktorlar içerde parça kalmasın diye yine de kürtaj yapabiliyo

Gunaydin arkadaşlar. Öğretmenim ve bir sınıfım cok yaramaz. Sesimi duyurmak için çok bağırmam gerekiyor. Bebege zarari okur mu acaba
Bende aynı durumdayım. Hem nöbetçi olduğum gün hem de bazı sınıflarda çok yoruluyorum umarım bir sorun olmaz.

Merhaba kızlar
Güzel bulantısız sıkıntısız bir gün geçirin inşallah 💜

Bugün 6+1 olduk doktora gideceğim geçen hafta kese görünmemişti inşallah bugün görünür
Muhtemelen geç döllenme

Doktorum erken yakalanmışsın Demişti 😄 testi yaptığımda adetim 4 gün geçmişti Nasıl erken olabilir 😂😂

Merhaba kızlar
Güzel bulantısız sıkıntısız bir gün geçirin inşallah 💜

Bugün 6+1 olduk doktora gideceğim geçen hafta kese görünmemişti inşallah bugün görünür
Muhtemelen geç döllenme

Doktorum erken yakalanmışsın Demişti 😄 testi yaptığımda adetim 4 gün geçmişti Nasıl erken olabilir 😂😂
yaa hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım 😘 ben de bugün 6+1 programa göre.. haftaya gideceğim doktora 🥰

günaydın kızlar, 6+4 'den merhaba :) 2-3 gündür bulantı mı mide yanması mı anlamadığım bir durum vardı. Ve bugün ilk istiframı yaşadım. Çalışırken de bayağ zorluyor böyle, inşallah uzun bir süreç olmaz.

Aaay benimde öyle oluyo bayma gibi çok farkli
Evet batiyormus gibi .dun gecede sanci oldu ama gaz sancisi mi yoksa kasiklarimda mi oldu tam anlayamadim cunku 2 lokma yesem şişiyorum;( inanilmaz siskinlik var kilo verdim ama hala gobek sismis vaziyette hamilelik sindirim sorunu yapiyormu anlamadim

Back