- Konu Sahibi NurseCelline
- #2.101
Gittim canım pazartesi keseyi görmüştük geçen hafta, bu çarşamba da inşallah bebeği görürüm. Sen ne yaptın :)Ekledim canım teşekkürler satımız aynı gittn mi doktora?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim canım pazartesi keseyi görmüştük geçen hafta, bu çarşamba da inşallah bebeği görürüm. Sen ne yaptın :)Ekledim canım teşekkürler satımız aynı gittn mi doktora?
Ben biraz once igne yazdirmaya giytim ve karindan hem bebisimi hemde kalp atislarini duydum lekelenme icinde hersey yolunda kanama bölgesi falan yok ama düsük tehlikesidr olabilir dikkatli olun dedi anlamadim gittiben bugün daha 6+0 canım. perşembe gideceğim doktora.. o zaman 6+4 oluyorum. daha önce hiç gitmedim. Acaba diyorum bir sonraki hafta mı gitsem...
senin bugün tam olarak kaçtı canım.Ben biraz once igne yazdirmaya giytim ve karindan hem bebisimi hemde kalp atislarini duydum lekelenme icinde hersey yolunda kanama bölgesi falan yok ama düsük tehlikesidr olabilir dikkatli olun dedi anlamadim gitti
6+0senin bugün tam olarak kaçtı canım.
ya aynıyız yani tabi ben uygulamadan hesapladım. gerçek haftam tam ne bilmiyorum.. ama gözün aydın sen duymuşsun ne güzel doktorlar ilk 3 ayı riskli gördükleri için öyle demiştir. sen hiçç canını sıkma
Hayirli olsun saglikla kucağınıza alin insallah bende kalp atisini 6+2de gordum peki vajinal ultrasondan mi bakti karindan göremedi cunku kalp atisini alttan bakti bana ama 3tur alttan muayene oluyorum .1 ay sonra gel dedi banadamerhabalar benim gibi öğrendiğinden beri forum gezenler burda galiba :) bende bugun 3. kez doktora gittim 6+5 olmuşuz ilk defa kalp atışını duydum. dünyadaki en güzel ses bence. 4 yıldır beklediğimiz mucize sonunda ummadığımız anda geldi. doktor 7.7 mm durumu çok iyi 3 hafta sonra gel dedi ama çok sabırsızlanıyorum
Canim benim düsüklerim cok oldugu icinde demis olabilir benim arkadasim 17 haftasina girdi hamileligini ogrendiginden buyana lekelenmeleri oldu domyor onada demisti hersey gayet iyi dusuk tehlikesi olabilir dikkat et diye diyorumya hayirlisi insallah atlatirizya aynıyız yani tabi ben uygulamadan hesapladım. gerçek haftam tam ne bilmiyorum.. ama gözün aydın sen duymuşsun ne güzel doktorlar ilk 3 ayı riskli gördükleri için öyle demiştir. sen hiçç canını sıkma
Şükür şükür burda 8 9 haftalık olup düzenleri okuyunca Allah'ım nasip et diye dua ediyordum hiç olmayacak gibi geliyoduÖyle öyle bende 2 gündür iyiyim, arada düzeliyoruz Allahtan da yaşamaya hevesimiz oluyor
Doktorun hesabına göre cumartesi gnü 6+4 6+5 gibi olcaksın görceksin bebişi inşallahYa kuzum bn o an şoktan soramadım. Geçtiğimiz cuma beş buçuk haftalık dedi. Yani kaç oluyor
Bende cumartesi günü gittim canım derinden kalp atışını duyduk bu cumrtesi tekrr çağırdı net duyalım diye görürsün bebişini Allahn iznyle hatta kalp atışını da duyarsınızGittim canım pazartesi keseyi görmüştük geçen hafta, bu çarşamba da inşallah bebeği görürüm. Sen ne yaptın :)
Bende nisan ayında boş gebelikten kürtaj olmuştum nasip eylül ayınaymışGeçmiş olsun bende ağustosta boş gebelikten kürtaj oldum inşallah sizin de sonrasında sağlıklı bi gebeliğiniz olur
Sağlıkla gelsinler inşallahBende nisan ayında boş gebelikten kürtaj olmuştum nasip eylül ayınaymış
Randevunuz nasıl geçti acaba ?Selam kızlar bugün 5+4 deyim saat 16.00 da randevum zaman durdu resmen asla geçmiyor hayatımın en zor sınavı nisan ayında düzensiz kese yüzünden bebeğimi kaybettim onun etkisi sanırım çok korkuyorum lütfen bana dua edin güzel habere o kadar ihtiyacım var ki pcos umda zoru başarıp gebe kaldım olumsuz bir şey duyacam diye ödüm kopuyor hayat durdu resmen benim için
Hemen ekliyorum canımYaş:31
Sat: 21 Ağustos
Kilo: 52,5
2. Çocuk 9 yaşında bir kızım var
Amiin inşallahSağlıkla gelsinler inşallah
Hemen ekliyorum canımmNurseCelline
-yaş,31
-son adet tarihin,12 ağustos
-şehir, Eskişehir
-başlangıç kilo,83
-kaçıncı çocuk,1.
Beni de ekler misin canım ?