• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
10 gün var gitmeme ama kanamam çogalıyor gibi şki gün kahve geldi şimdi kırmızılaştı yarında bekleyim gitmeyi düşünüyorum
Bi git bakalım canım . Hiç belli olmaz kanama olmasına rağmen sağlıkla kucağına alan da çok. Hayırlısı olsun hakkında

Bu hafta degil diger hafta çagırdı devletteki kendş doktorumu aradım haftaya salı gel dedi diger gebeliklerimde hiç yaşamadım zaten doktor kürtaj diyince onun etkiisde var korkmamda birde fetal pol ve fetal kalp atımı ayırt edilememiştir ne demek oluyor bilen var mı
Onlar ne dmek bilmiyorum ama fetal kalp sanırım embriyonun kalp atışı demek oluyor.onun içinde erken olabilir birz dha zman geçsin anlaşılır.İstersen salı gnü git doktoruna

Bnde İskenderundayim da 🤭
Kanama oldukça eğer düşük oluyorsa beta da düşer ben öyle biliyorum canım istersen bi beta ver için rahat etsin
Onlar ne dmek bilmiyorum ama fetal kalp sanırım embriyonun kalp atışı demek oluyor.onun içinde erken olabilir birz dha zman geçsin anlaşılır.İstersen salı gnü git doktoruna
Fetal kalp banada emriyo gibi geldi küçük oldugu için birde kanamam var diye karından bakıldı ayırt edilemedi ama özeldeki doktor direk kese boş hemen kürtaj yapalım dedi hem illaki kürtaj olması şart mı kanama ile de düşüyor küçük oldugu zaman

10 gün var gitmeme ama kanamam çogalıyor gibi şki gün kahve geldi şimdi kırmızılaştı yarında bekleyim gitmeyi düşünüyorum
Kaç gün oldu son kontrole gideli canım , kanaman da artış varsa bence bekleyelim diyen doktoruna git veya danış

Fetal kalp banada emriyo gibi geldi küçük oldugu için birde kanamam var diye karından bakıldı ayırt edilemedi ama özeldeki doktor direk kese boş hemen kürtaj yapalım dedi hem illaki kürtaj olması şart mı kanama ile de düşüyor küçük oldugu zaman
Merhaba öncelikle bebekte bir sorun olmayabilir. Kanaması olup sağlıklı doğum yapanda var bebeği geç görende var. benim lekelenmem kanamaya döndü en son yatış verdiğinde kendiliğinden düştü ilaçta verdiler biraz parça kalmıştı kürtaj yaptılar. İlaçta verebiliyorlar direk kürtajda doktora bağlı ama içerde parça kalırsa mecbur kürtaj . Bence şıan bunu düşünüp strese sokmayın kendinizi. Fetal pol embriyo olarak diyorlar, fetal kalp embriyo kalp atışı. FK pozitif yada negatifte diyorlar bazen muayenede.

Canım kırmızılaştıysa bence hiç bekleme. Bende kanama, lekelenme falan hiç olmadı ama ben kist olduğu için 3 ayrı doktora göründüm. Üçü de lekelenmeler doğal olabilir ama kırmızıya döndüğü anda gel demişti. Ben senin yerinde olsam hemen yarın giderdim bulduğum doktora. Allah korusun sana da bir zarara olabilir, bir de aksi bir durum varsa önlem de alınır hem hemen. Bu arada kuzenim 6 ay boyunca kanama yaşadı, şimdi sapasağlam 2 aylık bir kızı var. İnşallah seninki de böyle sonuçlanır.

Back