• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar geçen gün konuşmuştuk. Alin bugün parmağıyla işaret etmeye başladı bi şeyleri 🥲 alin in birkaç anlamlı kelimesi var anne,baba,mama vs onun dışında her şey ‘eh’ :D dışarda köpek gördü parmağıyla işaret edip eh dedi biraz önce de oyuncağına aynı şekilde eh diyor 😂 yeni güncellememiz

Benimki var canım konuşmayan , hecelemeyen. Ama bugün yemek yedirirken ben sürekli ımmm mama derdim. O da ımm mam dedi. Aglarken de arkama ann diye ağlıyor. Bi yerde okudum kısa ve anlaşılır cümleler kurmamız lazımmış. Mesela şuan mama yiyorsun. Şuan kuşa bakıyoruz. Abla geldi. Abi gitti vs vs gibi. Tutup kalkmaya başladıysa sıralaması yakındır ❤️
Tutunup yürümesiyle dil arasında bağlantı mı var canım?

Kızlar geçen gün konuşmuştuk. Alin bugün parmağıyla işaret etmeye başladı bi şeyleri 🥲 alin in birkaç anlamlı kelimesi var anne,baba,mama vs onun dışında her şey ‘eh’ :KK70: dışarda köpek gördü parmağıyla işaret edip eh dedi biraz önce de oyuncağına aynı şekilde eh diyor 😂 yeni güncellememiz
Süpermişş aferin minik kuzuyaaa🧿 Dün doktor kontrolünde bende bunu söyledim Defne de her şeyi anlayıp parmakla gösteriyor mesela oyuncaklarından köpek nerde parmakla burda diye gösteriyor anne nerde baba piyano nerde göster gibi… çok beğendi doktrorumuz ve on beşinci ay becerisidir bu süper maşallah dedi cok mutlu oldum🌸🌸🌸🌸

Süpermişş aferin minik kuzuyaaa🧿 Dün doktor kontrolünde bende bunu söyledim Defne de her şeyi anlayıp parmakla gösteriyor mesela oyuncaklarından köpek nerde parmakla burda diye gösteriyor anne nerde baba piyano nerde göster gibi… çok beğendi doktrorumuz ve on beşinci ay becerisidir bu süper maşallah dedi cok mutlu oldum🌸🌸🌸🌸
Yaa 15. Ay mi 😱 8.5 ayda başladı kızım parmakla bizleri gostermeye ben de geçen gün doktora gittigimizde söyledim doktor normal dedi bir heyecanla soylemistim halbuki kadina 😃

Selam kızlar nasılsınız? Uzun zamandır giremedim buraya özledim valla. Bebişlerin doğum günleri yaklaşıyor. İnanamıyorum gerçekten 10 aylık olduğumuza 🥲🧿🧿
Hem çok zor hem çok hızlı geçti 🥲🧿🤲
Doğum günü için planlarınız var mı? Ben organizasyonla anlaşırım diyordum ama sanırım vazgeçeceğim bu fikirden. Çünkü herkesi bir araya toplayıp kalabalık bir ortamda olmak istemiyorum açıkcası. Hem hastalıklar hem de bebekle çok zor iş bence çok gözümde büyüyor. Onun yerine aile arasında bir kutlama yapıp, 1. Yaş çekimi yaptıracağım sanırım 🙄 siz neler düşünüyorsunuz? Var mı aklınızda birşeyler?

Kızlar geçen gün konuşmuştuk. Alin bugün parmağıyla işaret etmeye başladı bi şeyleri 🥲 alin in birkaç anlamlı kelimesi var anne,baba,mama vs onun dışında her şey ‘eh’ :KK70: dışarda köpek gördü parmağıyla işaret edip eh dedi biraz önce de oyuncağına aynı şekilde eh diyor 😂 yeni güncellememiz
Uyyy maşallah 🧿 bizimki de işaret ediyor. Hatta işaret parmaklarımızı birbirine değdirmeye bayılıyor. Bir de ben bip sesi çıkartıyorum parmaklarımızı dokundurunca deliriyor 😅😂😂🧿

Selam kızlar nasılsınız? Uzun zamandır giremedim buraya özledim valla. Bebişlerin doğum günleri yaklaşıyor. İnanamıyorum gerçekten 10 aylık olduğumuza 🥲🧿🧿
Doğum günü için planlarınız var mı? Ben organizasyonla anlaşırım diyordum ama sanırım vazgeçeceğim bu fikirden. Çünkü herkesi bir araya toplayıp kalabalık bir ortamda olmak istemiyorum açıkcası. Hem hastalıklar hem de bebekle çok zor iş bence çok gözümde büyüyor. Onun yerine aile arasında bir kutlama yapıp, 1. Yaş çekimi yaptıracağım sanırım 🙄 siz neler düşünüyorsunuz? Var mı aklınızda birşeyler?
Bende şubatta çekim yaptıracağım canım yenidoğanda yaptırdığım yerle anlaştım.
Doğum günü için bende eve toplamak istemiyorum kalabalık daha zor olur diye düşündüm ama havalara da bağlı tabi bir de bi yer bulmak lazım bir iki yer var tanıdıkların bakalım bir sorup ona göre plan yapacağım inşallah gönlümüze göre olur her şey🙏

Selam canım biz dün cekimimizi yaptirdik Ekin 11. Ayi bitirdi artik 12. Ayin içinde ☺️ Yürüyen bebekle cidden zor olacak bir çekim çünkü sürekli emeklemek bi yerlere gitmek istiyorlar eşimle hopla zıpla iyi kalori yaktık 😂 Ama çok güzel pozlar çıktı 🥹 1 konsept+aile çekimi yaptırdım ben iyi ki 2 konsept yapmamışım dedim çünkü sıkılacağı çok belliydi 🥲 Benim 1 yaş doğumgünü planım buydu güzel bir anı bıraktık. Doğumgününde de ananeler babaneler olmak üzere aile arasinda bir pasta keser foto çekiliriz yeterli ☺️ Büyük organizasyon hiç planlamadim çünkü bir şeyden anlamiyor ve kalabalikta sıkılacak hastaliklar ayri bir sorun zaten o kadar kalabalığa sokmak istemiyorum. Ne zaman kendi anne doğumgünümde şunu yapalım der o zaman istediği gibi yaparız inşallah 🤭

Uyyy maşallah 🧿 bizimki de işaret ediyor. Hatta işaret parmaklarımızı birbirine değdirmeye bayılıyor. Bir de ben bip sesi çıkartıyorum parmaklarımızı dokundurunca deliriyor 😅😂😂🧿
Ben de aşk diyince Ekin parmağını uzatıyor 😂 Aşk diyerek parmaklarınızı değdiriyoruz 😁 Yemek istediklerini de parmakla gösteriyor ver diye 🤭

Benim kızım çok büyüdü teyzeleri hala inanamıyorum 🥹

Eklentiler

• IMG_20240115_090954.webp
    IMG_20240115_090954.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 70
Benim kızım çok büyüdü teyzeleri hala inanamıyorum 🥹
Ne kadar da 🍯 bir hanım 🫠
Ben de inanamıyorum bu kadar büyümüş olmalarına. Bazen öyle şeyler yapıyor ki bu daha ileri zamanda değil miydi bunun için çok erken değil mi diye şaşırıp kalıyorum 🥹 Hem çok güzel hem eskiye özlem dolu.

Oyy masallah 😍🧿 akıllı bıdıklar ya. Böyle bilinçli hareketler yapmaya başladıkça insan duygulanıyor gerçekten 🥹🥹

Maşallah artık bundan sonra her istediğini gösterir biraz daha kolaylaşıyor öyle olunca

Kuzu maşallah zaten Defne hep önde 🧿 bu beceri 12.ay canım. Sonrası takibe alırız sosyal-duygusal gelişim ve dil açısından...

Ne kadar da 🍯 bir hanım 🫠
Ben de inanamıyorum bu kadar büyümüş olmalarına. Bazen öyle şeyler yapıyor ki bu daha ileri zamanda değil miydi bunun için çok erken değil mi diye şaşırıp kalıyorum 🥹 Hem çok güzel hem eskiye özlem dolu.
insan bi yandan seviniyor bi yandan üzülüyor bebeklik halleri şu 5-6 ay zamanları biraz daha uzun sürmeliydi :cry:

insan bi yandan seviniyor bi yandan üzülüyor bebeklik halleri şu 5-6 ay zamanları biraz daha uzun sürmeliydi :cry:
Kuzu bak özleyemeye başlamışsın belki ikinci isteği geliyordur :D ben o kadar çok istedim ki bir bebeğim olsun, sonra oğlum geldi... Aşermek gibi bebek istemiştim :) şimdi doydum net👌

Back
X