2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Dikkat edersiniz evde de bir şey olmaz Allah'ın izniyle korkmayın. Sonuçta bir sıkıntı yok şükür ki normal hayata geçmek lazım. Çalışmaya başlayınca çok gerilmiştim hatta hala ped kullanıyorum okula giderken ama daha rahatım
Merhabalar kahverengi lekelenmeniz devam edıyor mu , benım ozellikle gece uyuyup sabah uyandığımda artmıs oldugunu hissedıyorum lavaboda , canım sıkılıyor ne zaman bitecek acaba 😞

Aynen ben de sizin gibiyim. 3 hafta hic bir.is yapmadim. Kayinvalidem bakti. Sadece ogla.yemek vs yedirdim. Yarin evime gececegim bakalim nasil olacak biraz da korkuyorum.
Merhabalar kahverengi lekelenmeniz devam edıyor mu , benım ozellikle gece uyuyup sabah uyandığımda artmıs oldugunu hissedıyorum lavaboda , canım sıkılıyor ne zaman bitecek acaba 😞

Gunaydin 🌻

Cok tesekkur ederim canim, cok zarifsiniz.🌿 Ben dune gore daha iyiyim. Basimda agri olsa da ayaga kalkmami engellemiyor cok sukur🤲🌾 Dun o neydi anlamadim. Insallah tekrari olmaz :) kimse de yasamaz :))

Kizlar benim bulantim gene geldi 😩 Doktorum duphalac verdi ama hazirmsizlik ve gaz devam ediyor. Bu sorun devam edince de ilerleywn asamada bulanti basliyor 🤦 insallah 4 aya tamamlayinca gecer 😂😂😂 umut fakirin ekmegi miydi neydi :D

Bugun aklima gelen faydali bir bilgi paylasmak isterim. Kegel egzersizi! Normal dogum isteyen arkadaslar wc ye gittigimizde yapsak yetiyor. Hem doguma yardimci hem esneklik kazandigi icin dikis izi kalmamakla normal haline donmesini kolaylastiriyor... Ben de yeni basladim :) unutmusum aklima yeni geldi :D tecrube falan kalmamis her sey resetlenmis bende :D :D

Günaydın kızlar,
Ne güzel alışverişlere başlamışsınız. Benim de riskli ikiz gebelik olduğu için 28. haftaya kadar hiç bir şey almayacağım. 28. haftada başlarım artık. Kanaması olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. Benim de 12. haftada çok yoğun kanamam olmuştu ama durdu. Lekelenme de olmadı şükür.

Bugun aklima gelen faydali bir bilgi paylasmak isterim. Kegel egzersizi! Normal dogum isteyen arkadaslar wc ye gittigimizde yapsak yetiyor. Hem doguma yardimci hem esneklik kazandigi icin dikis izi kalmamakla normal haline donmesini kolaylastiriyor... Ben de yeni basladim :) unutmusum aklima yeni geldi :KK70: tecrube falan kalmamis her sey resetlenmis bende :KK70: :KK70:
Videosu var mı canım

Videosu var mı canım
Onun videosunun olacagini zannetmiyorum. Cunku genital bolge kaslarini calistiriyor. Soyle dusunun, wc de idarar yaparken hepsini birakmiyorsunuz, aralikli tutup birakiyorsunuz. Tum vajina kaslari genital bolge kaslari calisiyor...Tutup tutup birakiyorsunuz 2-3 saniye kadar araliklarla ...Otururken yururken akliniza geldikce bu hareketi yapmak lazim... Umarim yardimci olmustur yazdiklarim 🙂

Onun videosunun olacagini zannetmiyorum. Cunku genital bolge kaslarini calistiriyor. Soyle dusunun, wc de idarar yaparken hepsini birakmiyorsunuz, aralikli tutup birakiyorsunuz. Tum vajina kaslari genital bolge kaslari calisiyor...Tutup tutup birakiyorsunuz 2-3 saniye kadar araliklarla ...Otururken yururken akliniza geldikce bu hareketi yapmak lazim... Umarim yardimci olmustur yazdiklarim 🙂
Çok teşekkür ederim canım. Yardımcı oldu tabiki

Kızlar ben uzun bir aradan sonra bugün durup dururken yine fenalaştım markette. Eşim de vardı Allahtan. Önce göz kararması sonra soğuk terleme en son istifra ettim rahatladım. (Bulantılarım yok çünkü prilama devam). Neden olmuş olabilir hazır vişne suyu içtim acaba gebelik şekeri falan mı var? Daha önce gizli şekerim olduğunu biliyorum. İnsan korkuyor olur olmadık yerde olunca 🥹
Canım çok geçmiş olsun dikkat et olabilr bende göeen hafta meysuyu içtim fenalaştım.. dışardaydım çok zor kendime geldim doktorla konuşcam😞

Merhaba.5 gun lekelenmem oldu 2 gundur lekem yok ama zaten bazen hic gelmiyor sonra yine basliyor. Gece lavaboya kalktigimda ve sabah oluyor. Sanirim gece biriken disari atiyor. Artik kahverengiye alistim😂Sikmayin caninizi gecer bir sure sonra.

Biz karar verdik sanırım 🙈 Joie Litetrax 4 alacağız. En beğendiğimiz ve kullanışlı olan buydu bizim için. Fiyatı pusetiyle birlikte 6.800 tl. İnşallah memnun kalırız e-bebek çalışanı da en çok sattığımız model bu ve hiç şikayet gelmiyor dedi. Bir de pierre cardinin bi modeline baktık aslında kullanım şekli joie ile aynı ama boyutu daha küçük çocuk belli bir yaştan sonra oturmakta zorlanır bence ona. Bir de katlanınca joie daha az yer kaplıyor ve tutup sürükleyebiliyosun valiz gibi. Ama pierre cardini kaldırmak zorundasın. O yüzden onu eledik. Benim deneyimlerim böyle oldu sana da fikir olur belki canım 🥰
Teşekkür ederim canım fikir verdiğin için onada Bi bakalım gittiğimizde 😘😘

Kızlar merhaba 🌸 Hepimiz mi part yatak kullanacaksınız? e bebekteki ahşap beşiklerde hoşuma gitt ama hangisi kullanılkı olur anne yanı için 😊

Merhaba.5 gun lekelenmem oldu 2 gundur lekem yok ama zaten bazen hic gelmiyor sonra yine basliyor. Gece lavaboya kalktigimda ve sabah oluyor. Sanirim gece biriken disari atiyor. Artik kahverengiye alistim😂Sikmayin caninizi gecer bir sure sonra.
Ayyy bendede aynı sekılde gece lavoboya kalktıgımda ve sabah gelıyor geçer inşallah cok kötü psikolojisi , doktora ne zAman gideceksiniz acaba boyle kahverengi gelmesi iyi mi içerideki eski kan mı atılıyor kanama alanını küçülmesini olumlu mu etkılıyorki kafam karısıyor 😞💘

Kızlar merhaba 🌸 Hepimiz mi part yatak kullanacaksınız? e bebekteki ahşap beşiklerde hoşuma gitt ama hangisi kullanılkı olur anne yanı için 😊
Ben uzun bir süre yani en azından 2 yıl oda yapmayacağım için park yatak alıyorum. Odası varsa ve kısa süreli kullanılacaksa bence beşik de alınabilir. Ama çocuk artık büyüdükçe ahşap beşik biraz tehlikeli olacaktır o yüzden anne yanı da olabilen park yatağı tercih ettik biz canım. Görüntüsü Hoşuna gitmiyorsa park yatak gibi kademeleri olan ahşap beşikler de var sanırım onlara bakabilirsin 🌸

Back
X