• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Selam kızlar moralim çok bozuk bugün 3lü test sonucumu aldım trisomy18 1:127çıktı ve amniyosentez önerdi doktor yarın yapılacak 😔
Öncelikle geçmiş olsun inşallah temiz sonuçlar alcaksinizdir.merak ettigim benim ikili test ypiliosa ve sorun olabilecek bişey yoksa 3 lu testi onermiyorlar .siİnkinde sorun mu vardi ikilide?

Yaptırmadım canım devlete gitmiştim 3lü için sonucu görünve direk amnisyosentez önerdi %100sonuç dedi nipt trisomy 18için %100sonuç vermez down için olsa nıpt yaptırabilirdin dedi ben ikilemde kaldım amniyosentez için gün aldım öyle konuşunca iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum
Ben Genoks ta Nifty yaptırdım ve trizomi 18 için %99 doğru sonuç veriyor dediler. Sonuç 5 günde çıkıyor. Acaba önce bunu denesen? Amniyosentez düşük sebebi olabilir allah korusun

Grafik halinde aldınız mi peki sonucu siz gördümu doktorunuz. Yada normal deger nedir siiznde değişik çıkmış. Benimki pap_a 2.01 yazio mesela
Daha grafik oluşmamış grafik 10 gune cikar bu kan testi tam sonuclar çıkmadan gidemem doktora doktor haftaua çıkacak demisyti aynen ondan diomya değişik geldi sonuclar

Yaptırmadım canım devlete gitmiştim 3lü için sonucu görünve direk amnisyosentez önerdi %100sonuç dedi nipt trisomy 18için %100sonuç vermez down için olsa nıpt yaptırabilirdin dedi ben ikilemde kaldım amniyosentez için gün aldım öyle konuşunca iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum
Bence önce nipt testi yaptır. Onda da sonuç yüzde 98 99, tarama testlerine takılma. 127 de 1 aslında düşününce çok küçük bir oran. Benim biraz geç çıktı ama aracıyla verdiğim için Türkiye’de bakan yerler var 3 günde sonuç veriyor.

2500 TL den başlıyor fiyatları. ben yaptıracağım içimde heves kaldı cinsiyet partisi istedim istemedi eşim. Daha erken ne okur ne olmaz duyurmayalım dedi. Doğum için de kızımda yapamamıştım babamın sağlık problemleri vardı. Ama şimdi çok heves ettim eşimde yaptırız diyor. Ben ziyaretçi kabul ederim maskeyle girme şartıyla. Zaten bi bakıp çıkarlar eşimle görüşürler sonrasında kapıda. Ben arkadaşlarımda hep böyle yaptım. 😍
Süsleme dediğiniz ne oluyor 😅Nereyi süslüyoruz

Öncelikle geçmiş olsun inşallah temiz sonuçlar alcaksinizdir.merak ettigim benim ikili test ypiliosa ve sorun olabilecek bişey yoksa 3 lu testi onermiyorlar .siİnkinde sorun mu vardi ikilide?
Teşekkür ederim.İkilide sorun çıkmamıştı ama devlette sırayla yapıyorlar hepsini zamanı geldikçe
Ben Genoks ta Nifty yaptırdım ve trizomi 18 için %99 doğru sonuç veriyor dediler. Sonuç 5 günde çıkıyor. Acaba önce bunu denesen? Amniyosentez düşük sebebi olabilir allah korusun
Allah korusun.Sabah işlem yapılacak hakkımda hayırlısı artık
Canm çok geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırsın rabbim korktuğunla sinamasin 🤲
İnşallah canım çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim.İkilide sorun çıkmamıştı ama devlette sırayla yapıyorlar hepsini zamanı geldikçe

Allah korusun.Sabah işlem yapılacak hakkımda hayırlısı artık

İnşallah canım çok teşekkür ederim
Canım içini ferah tut olumsuz yorumları da kulak ardı et lütfen öyle eskisi kadar riskli bir işlem değil zaten ki doktorun gerekli bilgileri verir sana sonrasında bir dinlenme süreci oluyor bildiğim kadarıyla bundan bir 8 yıl once ablam yaptırmıştı.dualarim seninle Allah içine ferahlık versin ki düşünmeden sonuç sürecini de atlat sağlıcakla gelsin bebisinde inşallah 🙏

Bu konuda önceden geçmiş olsun, hayırlısı olsun diye gidilmeli vs diye bakardım. Ve sonra yakın arkadaşımın doğumunda çok trajikomik bir olay yaşadım daha doğrusu şahit oldum aslında daha çok sinir bozucu bir durum , söyle ki çocukluk arkadaşımınn eşinin doğumu. Kız buralı değil, tüm ailesi şehir dışından doğum için geldi, annesi babası babaannesi anneannesi felan. Yaşlılar biz evde yalnız kalamayız hastanede yanınızda olucaz diye tutturmuşlar, eee tabi onlar gelince erkek tarafından büyükler de gelmiş, hiç altta kalmak olur mu. Kız sezeryan oldu çocuk emzirmeye çalışıyor biri aa senin meme ucun yok yazık diye olaya giriyor diğeri aaa sütun de hiç yok bende şelale gibiydi iştee diye burun kıvırıyor, hastaneye gelenler aç kalmasın diye poğaça börek sarma Allah ne verdiyse taşımıştır hastaneye, biz gittiğimizde kapıdan sadece tebrikleyip dönmeye niyetimiz vardı arkadaşım çağırdı içeri gel kafayı yiyecem diye içeri bir girdim abartmıyorum görüntü aynen şöyle tasvir ediyorum tek kişilik oda kız emzirmeye çalışıyor yatağın etrafına oturmuş 5-6 kişi var her kafadan bir ses çıkıyor bir o kadar da ayakta ona bakan var, Yaşlılar kızın ve eşinin annane babaannleri cam kenarında koltuklar var onlara oturmuş ortaya koymuşlar mamaları poğaça börek sarma yiyip gıybet yapıyorlar. Bilenler vardır sezeryandan sonra gaz çıkartmadan sizi taburcu etmezler. Icersi o kadar kalabalık ki arkadaşım beni yanına çekti birazdan patlayacağim insanlar var yapamıyorum ayağa da kalkamıyorum dedi. Eşini kenara çektik hepsini gönder dedik darılırlar küserler diyor, dedim git hemşireye şöyle anlat durumu hemşire gelsin herkesi ama herkesi ziyaret yasaklandı hastane yönetimi böyle karar alsın deyip herkesi göndersin dedik. Çocuk öyle yaptı. Birde akrabalar dışında gelen komşu arkadaşlar icerde ufacik oda içinde onca insan yetmezmiş gibi birde en az 5-6 çocuk kovalamaca oynamaya çalışıyor. O günden sonra hastane ziyareti yapmama kararı aldım, ama gitmek zorunda olduğumda da kapıyı tıklayıp eşi çağırdık dışarı hediyemizi verip tebrik edip hemen evimize döndük.
Evet maalesef bende bazı arkadaşlarımda şahit oldum böyle insanlara. Ben de zaten odada tutmayacağım ziyaretçi olup gelir kapıdan 1 dk selam verip çıkıyorlar gelmek isteyene de gelme diyemem zaten eşimde dışarıda görüşecek gelenlerle konuştuk biz. Bizimkilerde öyle boş boğaz değiller. Ben görmek isterim hepsini yanımda. Kardeşlerim yakın arkadaşlarım gelecek zaten. Öyle 7 sülaleye açmam kendimi :)) anlamlarında doğumunda öyle olsu kşmse durmadı selam verip kapıya çıktı. Gerçekten bazen yapışıp kalıyrolar. Ben en yakın arkadaşıma gitmiştim içeride annesinin komşusu Vardı kulağıma çaktırmadan al şunu götür nolırsun demişti 😀 bende çıkarken teyzecim sizi de götürelim kız da dinlensin uyusun biraz biz çıkalım hepimiz dedim napıyım :))) çok şükür boş bığazlar gelmeyecek gelmesini istediklerim var onlarda gerçekten öz kardeşim gibiler.zaten biz 5 kardeşiz o bilw yetiyor :))))

Bu arada hepsini okuyamadım dışarıdaydım hep bugün yakın arkadaşımın kınası vardı. Yarın da kuzenin kınası var.
Ama yarın en güzel olanı sabah 10:30 da doktor kontrolüm var kızlar tam 1 ay önce gitmiştim bakalım ne diyecek doktor inşallah sağlıklı haberler alırım. Sizlerden de sağlıklı haberler gelir inşalllah. Artık hiç kötü olumsuz şeyler okumak istemiyorum hele de bu kadar zamana gelmişken. İyi geceler kuzular. Yarın haber veririm size 😘😘😘💗

Bu arada hepsini okuyamadım dışarıdaydım hep bugün yakın arkadaşımın kınası vardı. Yarın da kuzenin kınası var.
Ama yarın en güzel olanı sabah 10:30 da doktor kontrolüm var kızlar tam 1 ay önce gitmiştim bakalım ne diyecek doktor inşallah sağlıklı haberler alırım. Sizlerden de sağlıklı haberler gelir inşalllah. Artık hiç kötü olumsuz şeyler okumak istemiyorum hele de bu kadar zamana gelmişken. İyi geceler kuzular. Yarın haber veririm size 😘😘😘💗
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım 🙏🌸

İNSAALLAH hersey guzeldir sagliklidir bir sıkıntı çıkmaz 🤲🤲🤲
🤍🌷
Güzel haberler alırsın inşallah canım🤲
🤍🌷
Güzel haberlerle geleceksin inşallah canım..
🤍🌷
Güzel haberlerle gel inşallah endişelenme 🙏🏼☺️
🤍🌷
Ayseee1987 Ayseee1987 aldın mı sonuçlarını 🐣
🤍🌷
Kızlar hepinize teker teker teşekkür ederim 🥰🌷
Herşey normalmiş cok şükür Fetal DNA temiz cıktı 🙏🙏🙏🧿
Ve KIZIM OLACAK İNSALLAH 🙏🥰 cinsiyet partisi yaptım hemen bugun o yüzden yazamadım.
parti benim aklımda yoktu, Doktor sen çok heyecanlısın deyip kendisi kağıda yazdı verdi😅 Hal öyle olunca bize parti yapmak düştü.
Hepimizin bebegi sağlıcakla gelsin dünyamıza İNSALLAH 🙏🙏🙏🧿🧿🧿🧿
😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰

🤍🌷

🤍🌷

🤍🌷

🤍🌷

🤍🌷
Kızlar hepinize teker teker teşekkür ederim 🥰🌷
Herşey normalmiş cok şükür Fetal DNA temiz cıktı 🙏🙏🙏🧿
Ve KIZIM OLACAK İNSALLAH 🙏🥰 cinsiyet partisi yaptım hemen bugun o yüzden yazamadım.
parti benim aklımda yoktu, Doktor sen çok heyecanlısın deyip kendisi kağıda yazdı verdi😅 Hal öyle olunca bize parti yapmak düştü.
Hepimizin bebegi sağlıcakla gelsin dünyamıza İNSALLAH 🙏🙏🙏🧿🧿🧿🧿
😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰
Ayy çok sevindim ya ne güzel bi haber 🥳 Sağlıkla gelsin kızçen canım 🥰🙏💗

Back
X