- 1 Şubat 2024
- 699
- 362
- 23
- Konu Sahibi mayala katar
- #3.361
İnşallah balımmmmm çok korkuyorumAyy inşallah hepsi gider hepsi sağlıklıdır canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah balımmmmm çok korkuyorumAyy inşallah hepsi gider hepsi sağlıklıdır canım![]()
Ayy canım benim çok geçmiş olsunn yaaBenim transfer iptal oldu ohss olmuşum![]()
3.günmüydü canım bugünİnşallah balımmmmm çok korkuyorum![]()
Aynen bende böyle biliyorum.Mesela böyle![]()
İnşallah öyledir ama çok artınca korkmaya başladımGöbekten olan mı canm bnde ondan kullanıyordum onun kalçadan olanınıda eklediker ama korkmaa yerleşme kanaması olabilir kırmızı ve çok yoğub olmadığı sürece korkmayın diyolar
İkinci heralde kuzum ama baya bölünmüş zamanına uygun olarak dedi demekki zamanları oluyor3.günmüydü canım bugünAyy korkma korkma kuzuu iyi düşünüyoruz iyi oluyor inşallah
![]()
Kızlar yeter ki olsun da gününü de doktor takip etsin hesap kitap a girmeyin baya karışık konuymuşAynen bende böyle biliyorum.
Mesela ben kendimden örnek vereyim
Adetimin ilk günü benim 16.02.2025 ve ayın 10.03.2025 tarihinde 5.gün embriyosu transfer oldum
Transfer günü 19günlük hamilelik olmuş oluyor.ü 5.gün embriyosunda.
Adetin ilk gününden hesaplarsak transfer günü 23. Günlük hamilelik oluyor ama Tüp bebekte adetin ilk gününden hesaplama yapılmazmış.
O sebepten ben uygulamaya son adet tarihim olarak 16.02. Değil 20.02.2025 olarak girdim ki 10.03.2025’de hesaplamaya göre 19günlük olsun.
Zaten doğal yolla gebelik olsa bile doğum tarihinde +/- 3-4 gün oynaya bilir diyorlar
Kız ben deee ama tr’de iş bulamadım otomotiv sektöründe çalışıyorumBu arada gerçekten moleküler biyoloğum djdjjdjd genetik mühendisliği okudum![]()
Hiç üzülme iyi ki iptal olmuş yoksa eziyet çekerdin kuzum. Kaç yumurtan oldu ki Ohss oldu ?Benim transfer iptal oldu ohss olmuşum![]()
Selam canım, 15:00 sonrası olan adet 0.gün sayılır , mesela 13:00 lekelenme olsan bile o adet sayılmıyor arttığı saat önemli. Bende mesela 12’de başlamıştı hemşire ne zaman çoğalırsa o zaman arayın dedi. Çoğalma diyelim 15:00 sonrası oldu o günü 0.gün saydılarSelam herkesesizlere sorum olacaktı. Dondurulmuş transferi içim adet bekliyordum ve bugün 13.30 gibi oldum adeti. Pazartesi gitsem hastaneye geç mi olur acaba 4. Gün mü olmuş olur. Böyle giden var mı
3. Gün olmuş oluyor Pazartesi gidebilirsinSelam herkesesizlere sorum olacaktı. Dondurulmuş transferi içim adet bekliyordum ve bugün 13.30 gibi oldum adeti. Pazartesi gitsem hastaneye geç mi olur acaba 4. Gün mü olmuş olur. Böyle giden var mı
Hayırlısı olsun üzmeyin kendinizi. Hangi ilaçları kullanıyordunuz?Benim transfer iptal oldu ohss olmuşum![]()
Selam hoş geldiniz. Benim bildiğim 4. Gün geç oluyor.Selam herkesesizlere sorum olacaktı. Dondurulmuş transferi içim adet bekliyordum ve bugün 13.30 gibi oldum adeti. Pazartesi gitsem hastaneye geç mi olur acaba 4. Gün mü olmuş olur. Böyle giden var mı
Yok. Transfer olduğunuz gün 19. Gün oluyor canım.Şimdi benim transfer olalı 19. Günüm buna mı 19 gün daha ekliyoruz 5.gün embriyo idi benimki
Aynen bende böyle biliyorum.
Mesela ben kendimden örnek vereyim
Adetimin ilk günü benim 16.02.2025 ve ayın 10.03.2025 tarihinde 5.gün embriyosu transfer oldum
Transfer günü 19günlük hamilelik olmuş oluyor.ü 5.gün embriyosunda.
Adetin ilk gününden hesaplarsak transfer günü 23. Günlük hamilelik oluyor ama Tüp bebekte adetin ilk gününden hesaplama yapılmazmış.
O sebepten ben uygulamaya son adet tarihim olarak 16.02. Değil 20.02.2025 olarak girdim ki 10.03.2025’de hesaplamaya göre 19günlük olsun.
Zaten doğal yolla gebelik olsa bile doğum tarihinde +/- 3-4 gün oynaya bilir diyorlar
Lütfen doktorunuza danışın pazar günü gelmeden, genelde normal diyorlar yerleşme kanaması olarak ama bazende progestanı yükseltiyorlarKızlar günaydın.
8 martta 5. Gün embriyo transferi oldum bugün 7. Günüm ama 5. Günümde bi pembe lekelenmem geldi dün de biraz pembe ve gece kahverengiye dönen leke geldi dün kasık ağrısı da yaşadım baya. Sabah kalktığımda yine kahverengi lekelenmem vardı korkmaya başladım regl mi oluyorum diye böyle bieşey yaşayan var mı aranızda
Maşallah maşallahGünaydın kızlarrrrrrr gece ki mesajlarınızı okurken beynimi önceki sayfaların birinde bıraktım mesajımı yazıyorumbugün yine aradılar bölünmüş yumoşlar saati saatine uygunmuş anormal bi durum yokmuş 5. Günü bekleyeceklermiş ve beni 5. Güne kadar aramayacaklarmış. Bende tamam dedim ekranınıza kayıt ettiğiniz fotodan yollayın 5. Gün dedim
Acaba kaç tanesi gidecek 5 e çok heyecanlandım![]()
Ay yok kolay aslındaKızlar yeter ki olsun da gününü de doktor takip etsin hesap kitap a girmeyin baya karışık konuymuş![]()
Kızlar en basit yöntem şu seninde anlattığın gibiAy yok kolay aslında![]()
beyin yakıcı aşko benim zaten yeterince yanmış daha fazla zorlamam doktor takip etsin bana söylesin ben öyle programdan takip ederimAy yok kolay aslında![]()