• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bende böyle biliyorum.
Mesela ben kendimden örnek vereyim
Adetimin ilk günü benim 16.02.2025 ve ayın 10.03.2025 tarihinde 5.gün embriyosu transfer oldum
Transfer günü 19günlük hamilelik olmuş oluyor.ü 5.gün embriyosunda.
Adetin ilk gününden hesaplarsak transfer günü 23. Günlük hamilelik oluyor ama Tüp bebekte adetin ilk gününden hesaplama yapılmazmış.
O sebepten ben uygulamaya son adet tarihim olarak 16.02. Değil 20.02.2025 olarak girdim ki 10.03.2025’de hesaplamaya göre 19günlük olsun.

Zaten doğal yolla gebelik olsa bile doğum tarihinde +/- 3-4 gün oynaya bilir diyorlar

Adetimin ilk günü benim 16.02.2025 ve ayın 10.03.2025 tarihinde 5.gün embriyosu transfer oldum
Adetin ilk gününden hesaplarsak transfer günü 23. Günlük hamilelik oluyor ama Tüp bebekte adetin ilk gününden hesaplama yapılmazmış.
O sebepten ben uygulamaya son adet tarihim olarak 16.02. Değil 20.02.2025 olarak girdim ki 10.03.2025’de hesaplamaya göre 19günlük olsun.

Zaten doğal yolla gebelik olsa bile doğum tarihinde +/- 3-4 gün oynaya bilir diyorlar
Kızlar yeter ki olsun da gününü de doktor takip etsin hesap kitap a girmeyin baya karışık konuymuş 😂😂

Selam herkese 🙂 sizlere sorum olacaktı. Dondurulmuş transferi içim adet bekliyordum ve bugün 13.30 gibi oldum adeti. Pazartesi gitsem hastaneye geç mi olur acaba 4. Gün mü olmuş olur. Böyle giden var mı
Selam canım, 15:00 sonrası olan adet 0.gün sayılır , mesela 13:00 lekelenme olsan bile o adet sayılmıyor arttığı saat önemli. Bende mesela 12’de başlamıştı hemşire ne zaman çoğalırsa o zaman arayın dedi. Çoğalma diyelim 15:00 sonrası oldu o günü 0.gün saydılar

Selam herkese 🙂 sizlere sorum olacaktı. Dondurulmuş transferi içim adet bekliyordum ve bugün 13.30 gibi oldum adeti. Pazartesi gitsem hastaneye geç mi olur acaba 4. Gün mü olmuş olur. Böyle giden var mı
Selam hoş geldiniz. Benim bildiğim 4. Gün geç oluyor.
2. En geç 3. Günü muayene olmak gerekiyor

Şimdi benim transfer olalı 19. Günüm buna mı 19 gün daha ekliyoruz 5.gün embriyo idi benimki
Yok. Transfer olduğunuz gün 19. Gün oluyor canım.
Aşağıda minik bir anlatım yaptım 5.gün embriyosu için 😅
3. Gün Embriyosunda transfer gününüzde 17günlük hamile
5. gün embriyosunda transfer gününüzde 19 günlük hamile sayılıyorsunuz.

doğum hesaplama;

• 3.gün embriyosu transfer edilmişse = Transfer gününe 263 gün eklenir.
  • 5.gün embriyosu transfer edilmişse = Transfer gününe 261 gün eklenir.

Kızlar günaydın.
8 martta 5. Gün embriyo transferi oldum bugün 7. Günüm ama 5. Günümde bi pembe lekelenmem geldi dün de biraz pembe ve gece kahverengiye dönen leke geldi dün kasık ağrısı da yaşadım baya. Sabah kalktığımda yine kahverengi lekelenmem vardı korkmaya başladım regl mi oluyorum diye böyle bieşey yaşayan var mı aranızda
Lütfen doktorunuza danışın pazar günü gelmeden, genelde normal diyorlar yerleşme kanaması olarak ama bazende progestanı yükseltiyorlar 😍

Günaydın kızlarrrrrrr gece ki mesajlarınızı okurken beynimi önceki sayfaların birinde bıraktım mesajımı yazıyorum 🔥🤭😅😂 bugün yine aradılar bölünmüş yumoşlar saati saatine uygunmuş anormal bi durum yokmuş 5. Günü bekleyeceklermiş ve beni 5. Güne kadar aramayacaklarmış. Bende tamam dedim ekranınıza kayıt ettiğiniz fotodan yollayın 5. Gün dedim 😂😂
Acaba kaç tanesi gidecek 5 e çok heyecanlandım 😭😂
Maşallah maşallah 🧿 hayırlısıyla 5.güne ulaşsınlar minikler 😍

Ay yok kolay aslında 😂😂😂
Kızlar en basit yöntem şu seninde anlattığın gibi
5.gün dondurulmuş embriyosu transfer olduğun gün 19 günlük hamile sayılıyorsun

3.gün dondurulmuş embriyosu transfer olduğun gün 17 günlük hamile sayılıyorsun

Baktınız hiç hesaplayamıyorsunuz hangi tarih adet olduysan adetin ilk gününden saymaya başlayın

Back
X