• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar merhaba, herkes iyidir umarım. Bugün bana trafikte arkadan çarptılar 🤦🏻‍♀️ Allah beterinden saklasın, çok şiddetli değildi ama tabi biraz belim ağrıdı. Bu tarz bir şey yaşayan oldu mu daha önce? İnşallah her şey yolundadır, dualarınızı beklerim 🌸
Cok geçmiş olsun canim. İçin rahat etmezse doktoruna bir görün istersen

İNSAALLAH saglikli olsun zaten erkek diye tahmin ediyordum kiz yok hic esimin tarafinda kiz olması zordu biraz
Gecen soyle birsey gördüm, siz tahmin edersiniz:) esim 3 erkek kardeş, bir oglumuz var bizim de kız olma ihtimali düşüktü. Eşimin kardesinin ilk çocuğu kız aslında, eşimin de ilk çocuğu kız ama erkek çoğunlukta olunca kız ihtimali düşüyor.

Eklentiler

• Screenshot_20220920_183226.webp
    Screenshot_20220920_183226.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 66
Valla doktor goremedi ama kiza da benzetemedim dedi gönlümdeki kızdı ama içime erkek doguyordu 1 tane oglum var esimin taraf da hep erkek var
Aynen canim benim de 1 oğlum var esimin benim tarafim falan erkek cok. Yani kime gonlumuzdekini soylesek hayirlisi olsun saglikli olsun ne olacak kiz erkek fark etmez vs de yani tabi ki bizim de önceligimiz o yonden ama iki.duyguyu da tatmak istiyor insan. Esime diyorum erkek olsa ev de dolu kiyafet alisveris heyecanimiz da olmayacak😂

Gecen soyle birsey gördüm, siz tahmin edersiniz:) esim 3 erkek kardeş, bir oglumuz var bizim de kız olma ihtimali düşüktü. Eşimin kardesinin ilk çocuğu kız aslında, eşimin de ilk çocuğu kız ama erkek çoğunlukta olunca kız ihtimali düşüyor.
Öyle gercekten esim de 3 erkek kardes erkek kardewlerinin de hep 2 erkek 1 kiz cocujlari var valla kizi bulacam diye 4e kadar gidecek halim de yok çalıştığım için bakici bulmak çok sikinti

Aynen canim benim de 1 oğlum var esimin benim tarafim falan erkek cok. Yani kime gonlumuzdekini soylesek hayirlisi olsun saglikli olsun ne olacak kiz erkek fark etmez vs de yani tabi ki bizim de önceligimiz o yonden ama iki.duyguyu da tatmak istiyor insan. Esime diyorum erkek olsa ev de dolu kiyafet alisveris heyecanimiz da olmayacak😂
Valla oyle erkegi tattigimiz icin oyle heycan falan ilkinden farkli olmayacak gibi duruyor aslinda bastan umutlanmamak lazim Hayirlisi sagliklisi olsun İNSAALLAH ALLAH erkek verdiyse vardir bir bildiği elbet diyerek kendimi avutuyorum

Valla oyle erkegi tattigimiz icin oyle heycan falan ilkinden farkli olmayacak gibi duruyor aslinda bastan umutlanmamak lazim Hayirlisi sagliklisi olsun İNSAALLAH ALLAH erkek verdiyse vardir bir bildiği elbet diyerek kendimi avutuyorum
Aynen valla ben de senin gibiyim. Dur bakalim yine de kesin bir sey yok

Öyle gercekten esim de 3 erkek kardes erkek kardewlerinin de hep 2 erkek 1 kiz cocujlari var valla kizi bulacam diye 4e kadar gidecek halim de yok çalıştığım için bakici bulmak çok sikinti
Aynen ben de aynı durumdayım, şimdiden bakiciyi düşünüyorum. Kız olacağını bilsem deneyeyim ama ordu kurmaya niyetim yok :D

büyük eşyaları da mı canım ?
Beşik diyer bebekten kalma var kolide duruyor nasip olmadı kurmaya oto koltuğu bide mama sandalyesi de var biz şimdilik sadece hastanede kullanacağımız şeyleri alcaz teyzesi de alcak ebebek bize çok yakın acil bişey lazım olursa alırız hemen doğumdan bir hafta sonrada ne gerekliyse toplu alışveriş yaparız diye düşündük

Fetüs sayısı 2 ise yani eğer ikiz iseniz fetal dna testi yaptırabilirsiniz. Her firma ikiz gebelerde tarama yapamıyor. İkiz gebelerde Trizomiler, delasyonlar ve duplikasyonlar taraması yapabiliyoruz.
Sormak istediğiniz bir şey olursa yada şuan aktif görev aldığım marka ile ilgili bilgi almak isterseniz ulaşın. Bizim firmamıza yaptırmanız şart değil artısıyla eksisiyle seçtiğiniz firma ile ilgili şeffaf ve dürüst şekilde sizi bilgilendiririm.
Reklam yapmak için site yönetiminden izin aldınız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba, herkes iyidir umarım. Bugün bana trafikte arkadan çarptılar 🤦🏻‍♀️ Allah beterinden saklasın, çok şiddetli değildi ama tabi biraz belim ağrıdı. Bu tarz bir şey yaşayan oldu mu daha önce? İnşallah her şey yolundadır, dualarınızı beklerim 🌸

Yaa ben erkek.olursa Ayaz koymayi istiyorum Eşim istemiyor ama baska isim de acikcasi dusunmuyorum😂
Benim de erkek olursa Ayaz ismini çok istiyorum, çok havalı ve asil geliyor kulağa.
Mert Ayaz da olabilir
Kızlar dün kontrolüm vardı plesante plevra maxim gibi duruyor şuan total de olabilir dedi 21. Haftaya kadar birşey söylemiyorum sonra bunu konuscaz dedi böyle bir şey yasayan bilen var mi dikkat etmem gereken birsey falan var mi nete baktim insan korkuyor okuyunca ordkileri
Benim ilk hamileliğimde öyleydi, ağır kaldırma, zaman buldukça ayağını kaldır uzan vs demisti doktor zamanla yukarı çıktı. Plasenta previa demisti bana

Canm oğlumda hamileyken Dr kontrolüne gidiyordum birden kar bastırdı ve yol buz pisti gibi kaymaya başladı arkadan gelen sürücü önce arkadan sonra şoför tarafından çarptı bariyerlere girdik 4 ayliktim ozamn belim kırıldı sandım ama çok şükür ne bana ne bebeğime hiç birşey olmadı sen yinede bı doktora görün her ihtimale karsi çok geçmiş olsun

Aynen öyle aslında ben de eşim gibiydim son kontrolde artık rahatladım diyebilirim. Zaten biz alacaklarımıza bakmıştık yani araba, park yatak vs çoğuna karar verdik sadece almadık. O yüzden işimiz kolay hemen tık tık alırız yani :) Ben de ağırlaşmadan o işleri hallederiz diyorum annemle ya zor olur yoksa :/ bi de şey diyorum acaba kasımda indirimler olur mu onu da değerlendirebiliriz. Zaten oda yapmayacağımız için aslında çok da büyük bi masrafımız olmayacak ailelerimiz de destek olacaktır eminim 🌸
Ben de Black friday adı altında ki indirimleri bekliyorum 🧿
Bi de bana multivitamin vermedi gyno ferro sanal verdi içeriğinde folik asit demir b12 varmis bi de devit damla verdi acaba multivitamin istemeli miydm siz neler kullanıyorsunuz
Canım bana da gyno ferro sanal verdi, 1 haftadan sonra aşırı mide ağrısı yaptı ve kabızlık ben de, bırakmak zorunda kaldım.
Perşembe gideceğim bakalım ilacı değiştirir
Kızlar bana da tahmin yaparmısiniz henüz göremedik bugün gittik ama bacaklarını kapatti doktorda fazla uğraşmadi zaten
Eki Görüntüle 3132898
Yerimm 🤗 o yanak ne öyle maşallah kuzuya

Kızlar günaydın 🌼
Cinsiyeti belli olup gözümden kaçıp listeye eklemedim veya cinsiyeti belli olup ismi belli olan bebişlerimiz var mı listeye tekrardan doldurmaya başlayalım , paylaşımlarda beni etiketlerseniz gözümden kaçmaz 💕
Senin de oğluşun sağlıkla gelsin inşallah canım 😍Bizim de başından belliydi isim kısmetse “Övgü” olucak ❤️

Benim de erkek olursa Ayaz ismini çok istiyorum, çok havalı ve asil geliyor kulağa.
Mert Ayaz da olabilir

Benim ilk hamileliğimde öyleydi, ağır kaldırma, zaman buldukça ayağını kaldır uzan vs demisti doktor zamanla yukarı çıktı. Plasenta previa demisti bana
Eşim Ayaz hic.istemedigi icin onu eledim. Çağrı Yiğit şuan aklimizda var. Eşim Selim de soyledi ama onu da ben eledim.😅

Back