Ben hep not alıp gidiyorum giderken aceleden unutmayayım diyeAy o heyecanla unutulabiliyor böyle şeyler bence eşinin telefonuna da yaz canım senin unuttuğun bir şey olursa o bakar telefonundan
Sanırım , gel tetanozuda yapalım dediler ama ben cok net hissedemıyorum henüz bebegimi dedim tamam dediler ozaman 20. Haftada gel , hayret bir sey gercekten ya , Allahım bebeklerimizi bize bagıslasın20+0 da baktı bana da. O gün tetanoz aşımı olmustum kalp atışına da bakalım demişti. Ebenin bana bebek hareketleirni hissetmeye başlayınca tetanozu yapıyoruz demişti. Ama sizin baya küçükmüş aslında. İşte o da bakan kişinin deneyimsizliğinden olmuş bence
Canım doktorunla iletişime geçtin mi? Biz zarar verir ya da veremez diyemeyiz bu testleri en doğru doktorun yorumlar benceTahlillerden anlayanlar bakabilir mi korkuyorum bu CRP nin 16 olması bebegime zarar verir mi , birde kanama alanım var benım ama cok sukur doktorum pazartesi günü cok küçüldüğünü bitmek üzere oldugunu soylemıstı halen kahverengi sarı karısık akıntım oluyor son kalan içerki eski kanlar sanırım , alt karın agrımda var ama kaslardan büyümeden dolayı diye düşünüyorum ben , onun dısında bogazım agrıyor be cok az şiş ve balgamda var hafif yutkununca acıyor bogazım ozellıkle , basım agrıyor biraz, yogun sekılde midem bulanıyor (mide bulantım hep vardı) ,avuc içinde ayak taban altında kırmızı kucuk kucuk benek seklınde kasıntılarım oluyor oncedende vardı ama artmıs durumda son bir kaç gündür, 10 ekimde 6.5 cıkmıstı CRP ozaman bogaz sıkayetim yoktu , Allah korusun vajinal enfeksiyon kaynaklı vb degıldır değil mi ya korkuyorum biraz , anlayan biri bakabılır mi tahlillerime
Doktoruma yazdım bana yalnızca cevabı atesin yükselirse dahiliyeye ugra olmus salı gunu detaylı randevum var orda ayrıntılı sorarım diye düşünüyorum, belki anlayan varsa, veya geciren varsa bilgi almak adına yazayım dedimCanım doktorunla iletişime geçtin mi? Biz zarar verir ya da veremez diyemeyiz bu testleri en doğru doktorun yorumlar benceBelki idrar yolu enfeksiyonu, belki başka bi enfeksiyon kaynaklı yükselmiş olabilir dr bunu tespit edip ona göre tedavi önerecektir. İçin rahat etmiyorsa doktorun devletteyse, nöbetçi kadın doğumcusu olan bir hastane aciline git orda en azından değerlendirilir bilgi alırsın
Aminnn kuzumm❣canım hemen stres yapma bende iğne kullandığım için ve 2 düşüğüm olduğu için perinatolojiye gidiyorum daha detyalı bakıyorlar bence gebe polikliniğinden daha iyi oluyor.
canım bağışıklığın olduğunu gösteriyor stres yapma hemen.
gözün aydın canım çok sevindim darısı bizlere inşallah hep böyle güzel haberler alalım.
Canim benim aminn insallah hepimizin evlatlari saglikla gelir insallahKesinlikle dış dunyayla simdiden baglantililar
Saglikla gelsin prenses
Amin guzel anneHadi senin de gözün aydın olsun canım sağlıkla gelsin kızçen
Ben kipirti hissediyorum canim ama net tekme diyemem henuzBende tekme atacağı günü iple çekiyorum ya :)) sen tekme hissetim mi canım . 20 haftayı geçmişsındır. Ben 18 e gireceğim
Ben kağıda yazıyorum sorcaklarımı.heycandan unuturum diyeBana da demedi ben girerim ya bekleyemem
İnsallah canım ilk kez gidicem buna bakalım bilmiyorum nasıl biri, o söylemezse ben aklıma yazdım hepsini sorarım
Acil bi durum olsa hemen gel derdi canım. Demek ki önemli bir şey değil şuan için. Enfeksiyon var o belli ama biz detaylı yorum yapamayız sonuçta seni de yanlış yönlendirmiş oluruz bu konular hassas uzman birinin değerlendirmesi daha doğru olurDoktoruma yazdım bana yalnızca cevabı atesin yükselirse dahiliyeye ugra olmus salı gunu detaylı randevum var orda ayrıntılı sorarım diye düşünüyorum, belki anlayan varsa, veya geciren varsa bilgi almak adına yazayım dedim
İyi hadi canım sevindim
İnşallah olmaz Allahım korusun bebeklerimizi tesekkur ederimAcil bi durum olsa hemen gel derdi canım. Demek ki önemli bir şey değil şuan için. Enfeksiyon var o belli ama biz detaylı yorum yapamayız sonuçta seni de yanlış yönlendirmiş oluruz bu konular hassas uzman birinin değerlendirmesi daha doğru olurEnfeksiyon yükselirse ateşin yükselir zaten dr un dediği gibi ateş takibi yap gerileme olmazsa muhtemelen antibiyotik tedavisine başlarlar. Bebeğe zararı olacağını sanmıyorum, gebelikte bir çok kadın enfeksiyona maruz kalıyor.
İyi hadi canım sevindim
Bende de insülin direnci var ve bugün doktordaydım. Dedi ki 75gr olacak ve sağlık ocağında sakın yaptırma çünkü senin özel bir durumun var. Benim yapmam lazım bunu. Riskliymiş bu durum gerçekten ve yapılması gerekirmiş.Hastanede damardan bakılıyor canım
Ben Canan Karatay'ın söylemlerini ciddiye almıyorum canım kendisi Kalp alanında uzman o konularda bilgi versin bence. Herkesin uzmanlık alanı başka. Gebelik şekeri yüzünden akrabam ölü doğum yaptı.Rheaa da önceki gebeliğinde bu problemle savaşmış o da anlatmıştı zorluk ve risklerini. İnsülin direnci geçmişim var. İçeceğim 75 gr lık glikosol şekerli su, 6 dilim baklavaya eşdeğer. Normalde hiç şeker tüketmeyen bi insan olsam ve şeker geçmişim olmasa dahi bu testi yaptırırm bebeğimin sağlığı bi kere içeceğim şekerli sudan daha önemli benim için Sadece bu parmak ve damar olayı kafamı karıştırdı onu da yarın perinatologa sorucam size de yazarım cevabını
İnşallah canım şimdilik bişey yok bakalım çalışmaktan daha koluma odaklanamadım
Evet yapıyorlar canım
Evet canım senin de yaptırman iyi olur inşallah sıkıntı çıkmazBende de insülin direnci var ve bugün doktordaydım. Dedi ki 75gr olacak ve sağlık ocağında sakın yaptırma çünkü senin özel bir durumun var. Benim yapmam lazım bunu. Riskliymiş bu durum gerçekten ve yapılması gerekirmiş.
Ben kullanıyorum canımKızlar merhaba. Bugün sağlık ocağına gittim d vitamini verdi. Kullanman iyi olur dedi. Size de verdiler mi d vitamini?
kızlar bugün yaptım testi bu şekilde 5 gün gecikti reglimde çizgi biraz silik sizce gebelik varmıHayırlı gecelerSanırım ilk yazan benim. Konunun şimdiden açılmasına sevindim. Nasib olursa mart ayina talibim. Rabbim insaAllah tum bekleyenleri icinde benide hayirla kavustursun evlatlarımiza ❤