2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Doğunca ikisi de mutlu olacak ne güzel kardeş bolluğu olacak evde

Ya benim anacığımın göbeğinden ayak bileğine kadar çatlağı olduğu için ben çok korkuyorum, sabah akşam pehlivan gibi yağlanıp geziyorum valla :)) Hindistan cevizi yağını boca ediyorum zaten gün içinde, mis gibi de kokuyor o, mustela çatlak yağı var temiz içerikli onu da sürüyorum, arada da az lierac sürüyorum içeriği çok içime sinmediğinden sadece kesin çatlar burası dediğim yerlere. Bence sonra pişman olmayın vücudunuzu kuru hissettikçe nemlendiren herhangi birşey sürün önlem alın, bunlara rağmen çatlayabilirim tabi maksat minimuma indirmek.

Ay ne güzel ya. Ben şu işi bi düzene sokamadım Her defasında ya unutuyorum ya üşeniyorum bi türlü sürmüyorum yağı :/

hahahah bu da çok iyimiş bizim topiğin rüyaları çok iyi

Ya çok daha komikleri var ama b12 azalınca yakın zamanda gördüklerimi hatırlıyorum ancak ama bu rüyam da gerçekten çok komik ve gerçekçiydi eşim hala dalga geçiyor benimle

Yaaa saçlı doğan bebeler cok tatlı oluyor yaa bizim kız azcık keldi

Benim kızım çok saçlı doğmuştu hatta doktorum bayan saç diyerek paylaşmıştı

Doktoruna sordun mu canım, o benim son haftalarda olmuştu. Sağa sola dönerken ve ayaga kalkarken bir sey çarpıyor gibiydi

Kızlar ben bu bebek telsizini görmüştüm yorumları falan baya iyiydi trendyolda favorilemiştim 360 tl idi. Bugün e-bebekte indirimliydi 270 tlye aldım. Denedik eşimle gayet iyi sesi falan inşallah memnun kalırız bakalım

Eklentiler

• IMG_20221012_200749.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar bunları gördüm park yatak baya uygun piyasaya göre ama ben daha ne alacağımı bilmediğimden hiçbir şey alamıyorum

Eklentiler

• 855F90D2-196D-43CA-98CD-91CA0F9F55B5.png
    536,8 KB · Görüntüleme: 88
  • 6D4A6E8C-DD11-4CBD-A064-E123FC15C4D6.png
    533,6 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…