Doğunca ikisi de mutlu olacakAy gebeliği duysalar zaten yorumların haddi hesabı olmaz. Ben de eşim diyet yapıyordu yazın, ona ayak uydurdum dedim.
Buarada dün akşam çocuklara söyledikkız kız istiyormuş, erkek erkek.. herkesi memnun edemedik yani ama çok mutlu oldular
Ya zayifken cirkin oluyo yüzüm az tombullassa cok iyi olurÜzülmesene sevin yahu :) Oh maşallahBebiş sağlıklı olsun da, kilonun ne önemi var. Boşuna yük.
Ay ne güzel ya. Ben şu işi bi düzene sokamadımYa benim anacığımın göbeğinden ayak bileğine kadar çatlağı olduğu için ben çok korkuyorum, sabah akşam pehlivan gibi yağlanıp geziyorum valla :)) Hindistan cevizi yağını boca ediyorum zaten gün içinde, mis gibi de kokuyor o, mustela çatlak yağı var temiz içerikli onu da sürüyorum, arada da az lierac sürüyorum içeriği çok içime sinmediğinden sadece kesin çatlar burası dediğim yerlere. Bence sonra pişman olmayın vücudunuzu kuru hissettikçe nemlendiren herhangi birşey sürün önlem alın, bunlara rağmen çatlayabilirim tabi maksat minimuma indirmek.
hahahah bu da çok iyimişbizim topiğin rüyaları çok iyi
Yaaa saçlı doğan bebeler cok tatlı oluyor yaabizim kız azcık keldi
Ben 1 kg aldim. Gebeligimi hala belli kisiler biliyor. Aileler mesela bilmiyor. Kimse de anlamiyorMart anneleri şu ana kadar kaç kilo aldınız?
Ailelere hala söylemediniz miiii nasıl dayandınız trip atmazlar mı neden söylemediniz diyeBen 1 kg aldim. Gebeligimi hala belli kisiler biliyor. Aileler mesela bilmiyor. Kimse de anlamiyorbakalim ne zamana kadar saklayabilecegim :)
Doktoruna sordun mu canım, o benim son haftalarda olmuştu. Sağa sola dönerken ve ayaga kalkarken bir sey çarpıyor gibiydiKızlar ben arada vajinadan kıpırtılar hissediyorum, normal mı acaba? Bu şekilde hisseden var mı? Aslında gebeliğin son aylarında normaldir biliyorum ama şimdi emin olamadım. Hatta geçen ayağa kalktım, sanki tak diye bir şey vurdu aşağıya
Kız benceeBende bekliyorum tahminleriniziEki Görüntüle 3144617
Inşallah cinsiyeti ve ismi belli olsun oyle dedik esimleAilelere hala söylemediniz miiii nasıl dayandınız trip atmazlar mı neden söylemediniz diye
KizBende bekliyorum tahminleriniziEki Görüntüle 3144617
Bu anne yanı olmuyor diye biliyorum canımKızlar bunları gördüm park yatak baya uygun piyasaya göre ama ben daha ne alacağımı bilmediğimden hiçbir şey alamıyorum
O zaman bir işimize yaramaz heralde ben önce ahşap beşik alacağım sonra oda yaparım diyorum o beşikler cok hoşuma gidiyorBu anne yanı olmuyor diye biliyorum canım