2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Olur tabiiii neden olmasınnnn :dondurma:

aynen öyle canım o yüzden akışa bırakmak lazım çatlayacak olan her türlü çatlıyor :KK70:

vay be ülkede böyle ebelerde mi varmış gözlerim doldu :KK70: lierac içeriği cidden iyi değil o kimyasalları bebişe geçirmektense çatlamayı tercih ederim :KK55:

canım işte aslında en kötüsü kendimizi aç bırakarak kilo vermeye çalışmamız dün de demiştim ne kadar aç kalırsak kilo alımı o kadar hızlı oluyor ve vücut onu direk yağa çeviriyor bu beni aç bırakıcak diye :) bence doğum sonrası diyetisyen ile çalışarak bi beslenme programı oluştur ben çok şey öğrendim diyetisyenden ve çok faydası oluyor bence

kesinlikle öyle bence de bizim önüne geçemiyeceğimiz bişey bence olacaksa oluyor :KK17:

ahahah onlar bizim yaşadıklarımızın %1 ini yaşasa yaşamaya tövbe ederler :KK70:

Olsun annesi zamanını bekliyordur belki rüyalarından birine kızının adı da giriverir :KK28: kolay gelsin canım bu arada benim de benzer işler detaylı ocak gibi yapılacak allah hepimizin yardımcısı olsun :temizlik:

bi şekerini ölçsene canım böyle ani açlık basınca acaba aniden düşüyor mu. işte her hamilelik farklı ya. ben şuan böyleyim ama 2. nasip olursa belki ondan tam tersi şeyler yaşıcam bilemiyoruz ki

Çok güzel canım güle güle kullanın inşallah. Halı en zor seçilen valla... Çocuk odası halıları genelde ince makineye atılır tarzda ama bazı anneler bu unigo nun oyun matını kullanıyor halı gibi kalınlığı güzelmiş onun halıya nazaran çok daha iyi gibi yorumlar okumuştum
Ben hiç bilmiyodum ya Dr da lierac kullan dedi direkt aldım😢 shea yağı alicm sanırım bundan sonra. İnstada takip ettiğim bı ebe söyledi kendisi de hamile😌

Olur tabiiii neden olmasınnnn :dondurma:

aynen öyle canım o yüzden akışa bırakmak lazım çatlayacak olan her türlü çatlıyor :KK70:

vay be ülkede böyle ebelerde mi varmış gözlerim doldu :KK70: lierac içeriği cidden iyi değil o kimyasalları bebişe geçirmektense çatlamayı tercih ederim :KK55:

canım işte aslında en kötüsü kendimizi aç bırakarak kilo vermeye çalışmamız dün de demiştim ne kadar aç kalırsak kilo alımı o kadar hızlı oluyor ve vücut onu direk yağa çeviriyor bu beni aç bırakıcak diye :) bence doğum sonrası diyetisyen ile çalışarak bi beslenme programı oluştur ben çok şey öğrendim diyetisyenden ve çok faydası oluyor bence

kesinlikle öyle bence de bizim önüne geçemiyeceğimiz bişey bence olacaksa oluyor :KK17:

ahahah onlar bizim yaşadıklarımızın %1 ini yaşasa yaşamaya tövbe ederler :KK70:

Olsun annesi zamanını bekliyordur belki rüyalarından birine kızının adı da giriverir :KK28: kolay gelsin canım bu arada benim de benzer işler detaylı ocak gibi yapılacak allah hepimizin yardımcısı olsun :temizlik:

bi şekerini ölçsene canım böyle ani açlık basınca acaba aniden düşüyor mu. işte her hamilelik farklı ya. ben şuan böyleyim ama 2. nasip olursa belki ondan tam tersi şeyler yaşıcam bilemiyoruz ki

Çok güzel canım güle güle kullanın inşallah. Halı en zor seçilen valla... Çocuk odası halıları genelde ince makineye atılır tarzda ama bazı anneler bu unigo nun oyun matını kullanıyor halı gibi kalınlığı güzelmiş onun halıya nazaran çok daha iyi gibi yorumlar okumuştum
Şekerden değil bence tamamen pis boğazlığımdan kızımda da böyleydim gece kalkıp yiyordum en azından bunda boğazımı tutuyorum açlıktan uyunsam da tekrar uyumak için çok cebelleşiyorum :))

Kızlar ben arada vajinadan kıpırtılar hissediyorum, normal mı acaba? Bu şekilde hisseden var mı? Aslında gebeliğin son aylarında normaldir biliyorum ama şimdi emin olamadım. Hatta geçen ayağa kalktım, sanki tak diye bir şey vurdu aşağıya 😬
Ben de çoğunlukla aşağıda hissediyorum bazen göbek deliğinin hemen altında hissediyorum.

Kızlar bunları gördüm park yatak baya uygun piyasaya göre ama ben daha ne alacağımı bilmediğimden hiçbir şey alamıyorum😂
Ya ben bugün şoka gittin, bebek kıyafetleri gelecekti diye. Tabii iş çıkışı gittiğimiz için hicbisey kalmamış🤭 ama bebek yatağı kalmış bi tane😄 sanırım herkes gerekli görmediği için almamışlar zaten iki tane gelmiş sadece. 120tl idi hem de. Personel de biz emin olamayinca poşetinden çıkardı baktık gayet de güzeldi hemen aldım. Çok iyi denk geldi. İnternette en uygunu 260'dan basliyo. Yarın da a101e geliyo bebek kiyafetleri. Erkenden gidicem ona kalitesi güzelse alicm, fırsatları değerlendirmek lazım😄

Eklentiler

• IMG-20221012-WA0005.jpeg
    IMG-20221012-WA0005.jpeg
    104,4 KB · Görüntüleme: 78
Senin bu gebelik hep mideye çalıştı 😂
Yemin ediyorum gerçekten de öyle oldu bütün hormonlarım midemde toplantı 3 ayı bana zindan ettiler su içemedim tiksindim. Değil içmek banyo yapmadım suyun kokusundan hafta bir hem de o yaz sıcağında 🤣serumla beslendim yiyip içmemediğimden. Şimdi ağzım boş durmuyor yatana kadar gece bile dürtüyor midem de yemiyorum inadına aç acına uyandığım gibi geri uyuyorum.
😬😬😬

Yemin ediyorum gerçekten de öyle oldu bütün hormonlarım midemde toplantı 3 ayı bana zindan ettiler su içemedim tiksindim. Değil içmek banyo yapmadım suyun kokusundan hafta bir hem de o yaz sıcağında 🤣serumla beslendim yiyip içmemediğimden. Şimdi ağzım boş durmuyor yatana kadar gece bile dürtüyor midem de yemiyorum inadına aç acına uyandığım gibi geri uyuyorum.
😬😬😬
Geceleri başucuma etiform ya da çiğ kuruyemiş koyuyorum ben, çok olmuyor ama mide kazınmasından uyanırsam atıyorum bi tane düşük kalorili en azından :KK66:

Kızlar günaydın☺️bugun tam 20 haftalık olduk gittikçe büyüyoruz bende 5 kilo aldım normal mi bilmiyorum bugün tetenoz aşısı olmaya gidicem ve son zamanlarda sol ayak sancısı çekiyorum kızlar ne uyku uyuyabiliyorum ne yürüyebiliyorum zehir oldu hayat 😳
Günaydınn 🌼ben de 3 4 e yakın aldım normal artık 5 aylık hamileyizzz 😊 maden suyu iç canım magnezyumdan olabilir

Geceleri başucuma etiform ya da çiğ kuruyemiş koyuyorum ben, çok olmuyor ama mide kazınmasından uyanırsam atıyorum bi tane düşük kalorili en azından :KK66:
Geceleri kalktığımda yememek için elimden geleni yapıyroım zaten yatmadan mutlaka bişeyler yiyorum üzerine muz da yiyorum yok tutsun diye etiform çubuk kraker veya grissni artık yemek istemiyorum bulantım varken onlardan çok atıştırdım çiğ kuruyemiş gebe kaldığından beridir yiyemedim maalesef. Dayanacağım bir şekilde yolda gece de yersem haftada 2 kg alacağım 😅

Kızlar günaydın☺️bugun tam 20 haftalık olduk gittikçe büyüyoruz bende 5 kilo aldım normal mi bilmiyorum bugün tetenoz aşısı olmaya gidicem ve son zamanlarda sol ayak sancısı çekiyorum kızlar ne uyku uyuyabiliyorum ne yürüyebiliyorum zehir oldu hayat 😳
Ben de 20+3 oldum tetanoz için haftaya gideceğim kanda vereceğim. Bir de benim de ağrım oluyor sürekli olmuyor ama uzanıp kalktığımda belimden her iki ayağıma da bşr ağrı giriyor resmen topallıyorum sonra açılıyor. Uyku zaten yazmıştım sürekli geceleri uyanıyorum.Alıştım artık uykusuzluğa.😁

Günaydın kızlarrrr 🐣

2. Trimester sizce de çok hızlı geçmiyor mu yaa ne ara 20 lere geldik 😇🍼👶

Sanırım artık yediklerimize dikkat etme zamanı da geldi çattı. Salı akşamı çiğköfte yemiştim yemez olaydım o günden beri mide yanmam geçmedi 🙄 bi daha mı tövbe... Bugün biraz daha iyiyim allahtan rüyamda da baklava yiyordum Leedong Leedong 😂😂😂 ama yer miyim asla midem yanacak diye ödüm kopar oldu 😵

marshmallow marshmallow kaçak bulundu nerelerdesin? 😂 Bacak ağrın için magnezyum takviyesi alıyor musun doktorunla bi görüş istersen ben kramp yaşayınca 3 kere hemen başladım şuan baya rahatladım ağrı sızı kramp kalmadı 🤭 Detaylıya ne zaman giriyorsun?

Gunaydin ben de uyuyamayacak kadar degil ama sol ayak ve kalca agrisi degisik bir agri ama doktor magnezyum veriyor boyle durumlarda ama benim kontrolume cok var.

Günaydın kızlarrrr 🐣

2. Trimester sizce de çok hızlı geçmiyor mu yaa ne ara 20 lere geldik 😇🍼👶

Sanırım artık yediklerimize dikkat etme zamanı da geldi çattı. Salı akşamı çiğköfte yemiştim yemez olaydım o günden beri mide yanmam geçmedi 🙄 bi daha mı tövbe... Bugün biraz daha iyiyim allahtan rüyamda da baklava yiyordum Leedong Leedong 😂😂😂 ama yer miyim asla midem yanacak diye ödüm kopar oldu 😵

marshmallow marshmallow kaçak bulundu nerelerdesin? 😂 Bacak ağrın için magnezyum takviyesi alıyor musun doktorunla bi görüş istersen ben kramp yaşayınca 3 kere hemen başladım şuan baya rahatladım ağrı sızı kramp kalmadı 🤭 Detaylıya ne zaman giriyorsun?
Ben her gün farklı bir şey yiyorum artık frenledim kendimi😔😔

X