Olur tabiiii neden olmasınnnn
aynen öyle canım o yüzden akışa bırakmak lazım çatlayacak olan her türlü çatlıyor
vay be ülkede böyle ebelerde mi varmış gözlerim doldu
lierac içeriği cidden iyi değil o kimyasalları bebişe geçirmektense çatlamayı tercih ederim
canım işte aslında en kötüsü kendimizi aç bırakarak kilo vermeye çalışmamız dün de demiştim ne kadar aç kalırsak kilo alımı o kadar hızlı oluyor ve vücut onu direk yağa çeviriyor bu beni aç bırakıcak diye :) bence doğum sonrası diyetisyen ile çalışarak bi beslenme programı oluştur ben çok şey öğrendim diyetisyenden ve çok faydası oluyor bence
kesinlikle öyle bence de bizim önüne geçemiyeceğimiz bişey bence olacaksa oluyor
ahahah onlar bizim yaşadıklarımızın %1 ini yaşasa yaşamaya tövbe ederler
Olsun annesi zamanını bekliyordur belki rüyalarından birine kızının adı da giriverir
kolay gelsin canım bu arada benim de benzer işler detaylı ocak gibi yapılacak allah hepimizin yardımcısı olsun
bi şekerini ölçsene canım böyle ani açlık basınca acaba aniden düşüyor mu. işte her hamilelik farklı ya. ben şuan böyleyim ama 2. nasip olursa belki ondan tam tersi şeyler yaşıcam bilemiyoruz ki
Çok güzel canım güle güle kullanın inşallah. Halı en zor seçilen valla... Çocuk odası halıları genelde ince makineye atılır tarzda ama bazı anneler bu unigo nun oyun matını kullanıyor halı gibi kalınlığı güzelmiş onun halıya nazaran çok daha iyi gibi yorumlar okumuştum