2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İşte ben normalde 2 öğün yerdim sabah kahvaltısı akşam yemeği tabi arada abur cubur yerdim ihmal etmezdim ama yediğimde de sağlam yerdim söylemesi ayıp günde 1 ekmek yiyorum. Şimdi açlıktan uyanıyorum hemen acıkıyorum sürekli yemek istiyorum. Açlığa dayanan ben şuan yemekten 1/2 saat sonra sanki günlerce yemek yememiş gibi açım. Akşam yemek yiyorum gece yatmadan yine yiyorum her gece 3,5/4 te açlıktan uyanıyorum ama yemiyorum sabahı zor ediyorum sabahları da yarım ekmekten fazla yiyorum. Be güzel keşke senin gibi olsaydım açlığı hissetmeseydim ben de sen de çok şanslısın

Evet, benim de oğlanda olmamıştı. O zaman hiç böyle kaşındığımı hatırlamıyorum. İnşallah sende olmaz canım.
Evet ben de kaşınmadım hiç bunda sürekli kaşınıyorum anlatamam tatlı tatlı kaşınıyor dedim tamam geliyor çatlaklar. Aman diyorum boşver çatlıyrosa çatlasın napalım :)

Kolay gelsin canım bebeğe çok masraf yapmayacaksın süper nerden kısarsak kardır odasına karar verebildin mi nasıl aldın yatağını
Aynen canım. Karyola ve alt karyola şeklinde aldım. Yana da 2 tane korkuluk takacağız. 90x200 boyutlu. İç yatakları işbir yataktan aldim. Odasına dair alacağım az şey kaldı ama en büyük eksik parçam hala hali...

Eklentiler

• Screenshot_20221012-162844_Chrome.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20221012-162836_Chrome.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 71
Saç fircasi, tarak cok iyi oluyor basindan itibaren kullandim . Bazi bebeklerde konak cok oluyor. Ben duzenli taradigimdan mi artik konak sorunum olmadi.bence almalisin
Ben kizimda hiç konak tarağı kullanmadım. Her banyodan sonra gazlı bezle kafasını dairesel şekilde hafif bastırıp ovaladim hep kafasin,alnini kaslarini felan ve olanlar hemen çıkıp hiç konak olmadı.

Hic catlagi hamilelik boyunca olmayip Dogum esnasin da bile çatlayan varmis. O da sanirim zorlanmaktan. Ne yapalim artik catlayacaksan catlayalim içimizden can çikiyor
kızıma hamileyken hiç çatlağım yoktu doğumdan eve geldiğimde göbek deliğimin çevresinde minik çatlaklar gördüm dediğin gibi doğumda zorlanmaktan olabilir şimdi çok mantıklı geldi bu bana

Kızlar sizce bu salopet erkek bebişe olur mu? Çok beğendim ama kararsız kaldım
Olur tabiiii neden olmasınnnn
Hic catlagi hamilelik boyunca olmayip Dogum esnasin da bile çatlayan varmis. O da sanirim zorlanmaktan. Ne yapalim artik catlayacaksan catlayalim içimizden can çikiyor
aynen öyle canım o yüzden akışa bırakmak lazım çatlayacak olan her türlü çatlıyor
vay be ülkede böyle ebelerde mi varmış gözlerim doldu lierac içeriği cidden iyi değil o kimyasalları bebişe geçirmektense çatlamayı tercih ederim
canım işte aslında en kötüsü kendimizi aç bırakarak kilo vermeye çalışmamız dün de demiştim ne kadar aç kalırsak kilo alımı o kadar hızlı oluyor ve vücut onu direk yağa çeviriyor bu beni aç bırakıcak diye :) bence doğum sonrası diyetisyen ile çalışarak bi beslenme programı oluştur ben çok şey öğrendim diyetisyenden ve çok faydası oluyor bence
kesinlikle öyle bence de bizim önüne geçemiyeceğimiz bişey bence olacaksa oluyor
İnşallah olmazsın yine de :) Erkekler de çatlasa keşke ahahaha
ahahah onlar bizim yaşadıklarımızın %1 ini yaşasa yaşamaya tövbe ederler
Olsun annesi zamanını bekliyordur belki rüyalarından birine kızının adı da giriverir kolay gelsin canım bu arada benim de benzer işler detaylı ocak gibi yapılacak allah hepimizin yardımcısı olsun
bi şekerini ölçsene canım böyle ani açlık basınca acaba aniden düşüyor mu. işte her hamilelik farklı ya. ben şuan böyleyim ama 2. nasip olursa belki ondan tam tersi şeyler yaşıcam bilemiyoruz ki
Çok güzel canım güle güle kullanın inşallah. Halı en zor seçilen valla... Çocuk odası halıları genelde ince makineye atılır tarzda ama bazı anneler bu unigo nun oyun matını kullanıyor halı gibi kalınlığı güzelmiş onun halıya nazaran çok daha iyi gibi yorumlar okumuştum

Son düzenleme:
Mart anneleri şu ana kadar kaç kilo aldınız?
6 kilo
Pilli törpü tarzında olanlar bana gereksiz pahalı geldiği için vazgeçmiştim. Arkadaşlarım bebedorun tırnak makasini kullanmışlar. Dün hepsiburadadan aldım ben de seti 55 TL idi. Fikir olsun size de.
Ben tırnak kesmekten nefret ediyorum canım ya bi bunu denemek.istedim açıkçası kolay gibi geldi bana
Bi 6 da benden
Ben de artık biraz dikkat edeceğim ama iştahım inanılmaz açık. Keşke benim de iştahım kapalı olsa ya
Ne güzel yalnız değilim.
6 kilo almışım ben de ama doktor uyardı karbonhidratı biraz keselim diye. Nasıl keseyim ben doymuyorum ki, birde evimin tam karşısında fırın var sabah oğlanı okula götürürken onun önünden geçmek
Çok tatlı, ben Toprak nude tonları çok beğeniyorum. Alırken oğluma çoğunlukla öyle almayı planlıyorum

Aynı şeyleri yaşadım kuzum yeni kontrole gittim dedim galiba suyun akıyor baktılar ve hayır suyun akmıyor hatta suyun fazla baskıdan öyle hissediyorsun muhtemelen mesafeyi bosaltamadigin için kaçırma da oluyor olabilir çok normal her gebede olabilecek birşey dediler

Günaydın kızlar

Rüyamda sabaha kadar ceviz çırptım sonra yere düşenlerden kırıp kırıp yedim yorgun ve bitkin uyandım hayrolsun

Leedong sende yok mu enteresan rüyalar

Yaa bende rüyamda eşime takmış durumdayım habire beni aldattığını görüyorum ama son seferde uyanınca çok güldüm eşim beni genç bir üniversiteli kızla aldatıyormuş ben bunları basıyorum okulun orada bizim arabanın arka koltuğunda oynasirlarken insan beni nasıl aldatırsın der dimi ben rüyamda ne dedim peki benimle bile oynaşmadın bu arabada bu kızla mi oynaşıyorsun eşim diyor ki böyle bir isteğin vardıysa şimdiye kadar söyleseydin hayır böyle bir düşüncem bile olmadi nerden geldi ki aklıma çok saçma

Rekor bende sanirim 6 kilo oldu

Bence harika alabilirsin ben de alırdım görsem ogluslarima

Ben kizimda hiç konak tarağı kullanmadım. Her banyodan sonra gazlı bezle kafasını dairesel şekilde hafif bastırıp ovaladim hep kafasin,alnini kaslarini felan ve olanlar hemen çıkıp hiç konak olmadı.
Benim konak tarak degildi normal fircali tarak ve diger disli taraklardan. Oglum baya saçli dogmustu

Ben de varim ögrenmeyen ondan 1 iğne bile almadim

hahahah bu da çok iyimiş bizim topiğin rüyaları çok iyi

66 kilo ile hamile kaldım, 62 ye kadar düşmüştüm. Her gören ve gebeliği bilmeyen çok kilo vermişsin diye tuhaf tuhaf tepkiler verdiler kilo aldan dert , versen dert.. tabi bu benim canımı sıktı biraz.. neyse şimdi 64 kiloyum. Yani -2 ile devam ediyorum. İnşallah sağlıkla rahat bir doğumumuz gerçekleşir

Canım güle güle kullanın aldıklarınızı. Ben de oğluma hamileyken kızıma oda yapmıştım, ne tatlı telaşlardı kızıma klasik hali almıştık ama oğluma ikea’dan aldık. Senin tarif ettiklerine kısmen uyuyor, fakat çok büyük ya da kalın değil. Oğlumun odası pek büyük olmadığı için bizim için yeterli

Kızlar ben arada vajinadan kıpırtılar hissediyorum, normal mı acaba? Bu şekilde hisseden var mı? Aslında gebeliğin son aylarında normaldir biliyorum ama şimdi emin olamadım. Hatta geçen ayağa kalktım, sanki tak diye bir şey vurdu aşağıya

benzer söylemler ben de duydum bi kaç kişiden ''ee sen çok kilo almamışsın bişey yemiyo musun yoksa bebeğin gelişimi nasıl??'' sanki kilo almayınca bebek gelişmiyor gibi... ben de gayet iyi, sağlıklı siz bunlarla kafanızı yormayın deyip kapadım çenelerini

Ay gebeliği duysalar zaten yorumların haddi hesabı olmaz. Ben de eşim diyet yapıyordu yazın, ona ayak uydurdum dedim.

Buarada dün akşam çocuklara söyledik kız kız istiyormuş, erkek erkek.. herkesi memnun edemedik yani ama çok mutlu oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…