ben kilo konusunda sana moral vereyim canım
rekor bende sanırım ben 6 kilo aldım, bunu ilk 3.5 ayda almıstım, şimdi 4.5 aylık olduk ve bugün doktoruma kontrole gittim son 1 ayda kilo almamışım. çok şükür bu sefer ideal kilomda hamile kaldım, kalan dönemde de 6 kilo alırsam doğum sonrası vermekte hemen pek zorlanmam, oyuzden cok kafama takmıyorum. son 1 ayda dikkat ettiğim şeyler de daha fazla hareket etmek, makarna pilavi ekmeği abur cuburu azaltmak, bazı günler hiç tüketmiyorum nerdeyse. oyuzden sen de dikkat edersen cok almazsın bundan sonra merak etme.
tırnak makası ben de bebedor aldım hala kullanıyoruz, öyle büyük setler almaya hiç gerek yok gercekten.
ben daha hiç baslamadım alışveriş işine, kıyafet arkadasım verecekti biraz onunla konusmam lazım, annem de yenidogan takımlarını alıcam dedi, sanırım kasımda hallederim, belki 11.11 indirimlerinden ya da yılsonu indirimlerinden de bişeyler yakalarım. en fazla 6 aylıga kadar alırım gerisini zamanla azar azar hallederim diye düşünüyorum. şimdi pandemi etkisi de azaldı, illa ki ilerleyen zamanda bebek ziyaretine gelen olur hediye filan gelir diye düşünüyorum.
bugün gördüm yine bir duygulandım :) biran önce sağlıkla doğsun da mıncıklayayım diye bekliyorum valla
biryandan rahatım bozulacak, tüm düzenimiz değişecek ama bebek eve cok güzel bir enerji getiriyor ya hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah