2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay gebeliği duysalar zaten yorumların haddi hesabı olmaz. Ben de eşim diyet yapıyordu yazın, ona ayak uydurdum dedim.

Buarada dün akşam çocuklara söyledik 🥰 kız kız istiyormuş, erkek erkek.. herkesi memnun edemedik yani ama çok mutlu oldular 🥰🥰
Doğunca ikisi de mutlu olacak 🥰🙏 ne güzel kardeş bolluğu olacak evde 😍

Ya benim anacığımın göbeğinden ayak bileğine kadar çatlağı olduğu için ben çok korkuyorum, sabah akşam pehlivan gibi yağlanıp geziyorum valla :)) Hindistan cevizi yağını boca ediyorum zaten gün içinde, mis gibi de kokuyor o, mustela çatlak yağı var temiz içerikli onu da sürüyorum, arada da az lierac sürüyorum içeriği çok içime sinmediğinden sadece kesin çatlar burası dediğim yerlere. Bence sonra pişman olmayın vücudunuzu kuru hissettikçe nemlendiren herhangi birşey sürün önlem alın, bunlara rağmen çatlayabilirim tabi maksat minimuma indirmek.

Ya benim anacığımın göbeğinden ayak bileğine kadar çatlağı olduğu için ben çok korkuyorum, sabah akşam pehlivan gibi yağlanıp geziyorum valla :)) Hindistan cevizi yağını boca ediyorum zaten gün içinde, mis gibi de kokuyor o, mustela çatlak yağı var temiz içerikli onu da sürüyorum, arada da az lierac sürüyorum içeriği çok içime sinmediğinden sadece kesin çatlar burası dediğim yerlere. Bence sonra pişman olmayın vücudunuzu kuru hissettikçe nemlendiren herhangi birşey sürün önlem alın, bunlara rağmen çatlayabilirim tabi maksat minimuma indirmek.
Ay ne güzel ya. Ben şu işi bi düzene sokamadım 🙄 Her defasında ya unutuyorum ya üşeniyorum bi türlü sürmüyorum yağı :/

hahahah bu da çok iyimiş :KK70: bizim topiğin rüyaları çok iyi :KK70:

Ya çok daha komikleri var ama b12 azalınca yakın zamanda gördüklerimi hatırlıyorum ancak 😂 ama bu rüyam da gerçekten çok komik ve gerçekçiydi eşim hala dalga geçiyor benimle 😂😂😂

Yaaa saçlı doğan bebeler cok tatlı oluyor yaa 🥰 bizim kız azcık keldi🤭🤭🤭

Benim kızım çok saçlı doğmuştu hatta doktorum bayan saç diyerek paylaşmıştı 🤦‍♀️🤣

Kızlar ben arada vajinadan kıpırtılar hissediyorum, normal mı acaba? Bu şekilde hisseden var mı? Aslında gebeliğin son aylarında normaldir biliyorum ama şimdi emin olamadım. Hatta geçen ayağa kalktım, sanki tak diye bir şey vurdu aşağıya 😬
Doktoruna sordun mu canım, o benim son haftalarda olmuştu. Sağa sola dönerken ve ayaga kalkarken bir sey çarpıyor gibiydi

Bende bekliyorum tahminlerinizi 😍
4F8525AE-9696-4AC1-959F-6742DC277FB6.jpeg

Kızlar ben bu bebek telsizini görmüştüm yorumları falan baya iyiydi trendyolda favorilemiştim 360 tl idi. Bugün e-bebekte indirimliydi 270 tlye aldım. Denedik eşimle gayet iyi sesi falan inşallah memnun kalırız bakalım 🌸

Eklentiler

• IMG_20221012_200749.jpg
    IMG_20221012_200749.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar bunları gördüm park yatak baya uygun piyasaya göre ama ben daha ne alacağımı bilmediğimden hiçbir şey alamıyorum😂

Eklentiler

• 855F90D2-196D-43CA-98CD-91CA0F9F55B5.png
    855F90D2-196D-43CA-98CD-91CA0F9F55B5.png
    536,8 KB · Görüntüleme: 88
  • 6D4A6E8C-DD11-4CBD-A064-E123FC15C4D6.png
    6D4A6E8C-DD11-4CBD-A064-E123FC15C4D6.png
    533,6 KB · Görüntüleme: 87
X