Canim ben 2 gece kaldim. Serumlar, igneler, hap fitil baya toparladi beni. Ped takipi yaparlar sana da azalmissa cikarsin zaten. Ilk gun insan.olayin şokuyla kotu oluyor baya ama sonra kendini daha iyi hissedersin.Allah razı olsun dualarınıza çok ihtiyacım var, bebekler iyi görünüyor serviks iyi ama yatış verdi doktorum. serum iğne hap fitil başladı 24 saat gözetim dedi. bebeklerden birinin plasentası aşağı inmiş. şu an kanamadan göremiyor olabiliriz ama kanama alanı da olabilir yarına görürüz dedi. bekliyorum şimdi
2. fotoda da beyaz bir cikinti var organi mi acaba orasi. oyle de erkege benziyor. 1. fotoda da kizaSimdi de kiza benzetiyorumYani bir defa da cinsiyeti ne demedim. Keske soylemeselerdi. Onemsizken pimpirikli gebe moduma pimpirik kattilar
Ay aynı bizim olay, bana da önce %60 kız dedi sonra %80 kız, son kontrol de erkek demesin mi.Benim icin netti isim de esim henuz karar vermemisti. Doktorlarin bi oyle bi boyle demesini hic sevmiyorum. Demeseler daha iyi. Ustelik hic de sormam cinsiyetini...Kendileri hemen soyluyorseytan dio ki baska doktora da bi git
Siz de Bahçelievler Medipole gidiyordunuz değil mi? Muhabbet hanıma gitmiştik biz 14+5 de kız dedi kesin bizeSimdi de kiza benzetiyorumYani bir defa da cinsiyeti ne demedim. Keske soylemeselerdi. Onemsizken pimpirikli gebe moduma pimpirik kattilar
Çok geçmiş olsun canım. Bak bebekler de iyiymiş kendini çok üzüp stres yapma. Serum ve iğneler iyi gelicektir Allahın izniyleAllah razı olsun dualarınıza çok ihtiyacım var, bebekler iyi görünüyor serviks iyi ama yatış verdi doktorum. serum iğne hap fitil başladı 24 saat gözetim dedi. bebeklerden birinin plasentası aşağı inmiş. şu an kanamadan göremiyor olabiliriz ama kanama alanı da olabilir yarına görürüz dedi. bekliyorum şimdi
2. fotoda da beyaz bir cikinti var organi mi acaba orasi. oyle de erkege benziyor. 1. fotoda da kiza
Canim aşı oldun mu bi de tam ne kadarlıkken oldun. Yan etki falan oldu mu umarim iyi geçmiştirbenimde 27 ekimde tetanoz. ilk kızımda çok şişmişti günlerce geçmemiştiinşallah yine öyle olmaz
Sefakoyde doktorum, doktoruma ulasamazsam Fatma hanima, Bahçelievler medipole:) Bahçelievlerdeki cihazlar daha kaliteli. Doktor da bu cihazla gorunuyor dedi zaten :) vallahi ne yapayim artik 3hafta sonra gel dedi doktorum, o zamana kadar sabredecegizSiz de Bahçelievler Medipole gidiyordunuz değil mi? Muhabbet hanıma gitmiştik biz 14+5 de kız dedi kesin bize
Muhabbet diye kadın ismi hiç duymamıştım cok tatlıymışSiz de Bahçelievler Medipole gidiyordunuz değil mi? Muhabbet hanıma gitmiştik biz 14+5 de kız dedi kesin bize
Kac haftalik suan, 15e kadar hala görmüyorsa bence de kızdırSefakoyde doktorum, doktoruma ulasamazsam Fatma hanima, Bahçelievler medipole:) Bahçelievlerdeki cihazlar daha kaliteli. Doktor da bu cihazla gorunuyor dedi zaten :) vallahi ne yapayim artik 3hafta sonra gel dedi doktorum, o zamana kadar sabredecegizkizdir bence ... Boyle karisiklik kizda oluyor anlasilmaziz biz tabiat olarak
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin yarın sorunsuz bir şekilde çıkarsınız inşallahAllah razı olsun dualarınıza çok ihtiyacım var, bebekler iyi görünüyor serviks iyi ama yatış verdi doktorum. serum iğne hap fitil başladı 24 saat gözetim dedi. bebeklerden birinin plasentası aşağı inmiş. şu an kanamadan göremiyor olabiliriz ama kanama alanı da olabilir yarına görürüz dedi. bekliyorum şimdi
Evetttt değişik bir isim Özbek kendisiMuhabbet diye kadın ismi hiç duymamıştım cok tatlıymış
Her gün hissetmiyorum canım korkma benceKizlar bebeğimin tekmelerini azda olsa hissediyordum ama iki gündür hiç hissetmedim içime bir Kurt düştü sizler hergun hissediyormusunuz
Valla komili varmı bilmiyorum canım daha alıma başlamadım bende dogrusu çok görmedimMerhaba canım
Komili hala var mı ben hicbir yerde görmedim ondan emin olamadımben kızımda her marka kullandım sanirim
1.Molfixle başladım memnunum
2.Sleepy mor paketler vardı onlar pişik yaptı ama sanirim artık onlar yok sonrasında natural serisi cıktı onu kullandım memnun kaldım
3.Komili kullandim küçükken taşırdı sonrasında sıvı kaka dönemi bitince iyi geldi bana da memnun kaldım.
4.Goon ilk çıkmıştı hem cirtli hem külot bezini kullandı. Memnun kaldım güzeldi ikisi de ama benim kiz külot bezi giydirmeye izin vermediği için bıraktım külot bez isini
5.Bim A101 ve Şok bezlerini kullandım hepsi pişik yaptı kullanıp memnun olanlar var ama ben kalmadım memnun
6.Baby&me de gayet güzeldi ama küçükken kullanmadım büyüktü sorun yaşamadım
7. Prima da kullandım tabi kiprima bana göre en iyi bez değil en iyi bez görüşümü en alta yazcam ama primanin iyi olduğu konular da var mesela pek taşırmıyor hemen doluyor bu ozellikleri guzeldi memnun kalmadim diyemem
8.Huggies benim favori bezim ama artık türkiye piyasasında yok ben kızım için diye paketi vardı onu çok kullandım hiç taşırmadı pişik yapmadı günde 3 taneden fazla hiç değiştirmedik yani benim için en iyi bez Huggies kızım için paketidir ama maalesef artık yok kendisi
Şuan ben sleepy ve molfix depoluyorum 3 tane çocuk olunca prematüre 1 ve 2 numara aldım bir de ıslak mendil yakalarsam goon uygun fiyatlı onu da kaçırmam
Aklım çıktı biran yaHer gün hissetmiyorum canım korkma bence
Bu donemde her gün hissedilmez canim. Ben de son bir haftadir iki günde bir filan hissediyorum hafif hafif. Bazen böyle içimde takla atar gibi dönüyor bazen de minik pıt pıt lar şeklinde:) düzenli hissetmemiz için biraz daha zaman var, 24 haftalik olsunlar ancak ondan sonra sık sık hissedeceğizKizlar bebeğimin tekmelerini azda olsa hissediyordum ama iki gündür hiç hissetmedim içime bir Kurt düştü sizler hergun hissediyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?