2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canim ben 2 gece kaldim. Serumlar, igneler, hap fitil baya toparladi beni. Ped takipi yaparlar sana da azalmissa cikarsin zaten. Ilk gun insan.olayin şokuyla kotu oluyor baya ama sonra kendini daha iyi hissedersin.

Kızlar kaç gündür sık sık giremiyorum kendi işime odaklanmaya çalışıyorum kafamı o tarafa yönlendirmem lazım çünkü tamamen beynimi kullanmak zorundayım
Hepinizi merak ediyorum güzel yazışmaları özlüyorum. Beşikler kaç boy kaç gram haftası ne hepimiz yazalım takip edelim
Benim cuma günü gititğimde 17+4 bebek yaklaşık 18 cm ve 200 gr doktor. Bugün 18+3 ve dünden beri hep hissediyorum oynadığını artık öyle gezerken hissediyorum. Hatta dün eşim elini koydu vurduğu zaman o bile hissetti hemen gözleri doldu hissettim vurdu diye:)) 1/2 hafta sonra tamamen gösterir artık kendisini :)))

Simdi de kiza benzetiyorum Yani bir defa da cinsiyeti ne demedim. Keske soylemeselerdi. Onemsizken pimpirikli gebe moduma pimpirik kattilar
2. fotoda da beyaz bir cikinti var organi mi acaba orasi. oyle de erkege benziyor. 1. fotoda da kiza

Benim icin netti isim de esim henuz karar vermemisti. Doktorlarin bi oyle bi boyle demesini hic sevmiyorum. Demeseler daha iyi. Ustelik hic de sormam cinsiyetini...Kendileri hemen soyluyor seytan dio ki baska doktora da bi git
Ay aynı bizim olay, bana da önce %60 kız dedi sonra %80 kız, son kontrol de erkek demesin mi.
Yani ben hâlâ bi emin değilim detaylı ultrasona kadar kendimi kaptırmak istemiyorum. Cinsiyet kesinlikle önemli değil benim için sağlıklı olsun

Çok geçmiş olsun canım. Bak bebekler de iyiymiş kendini çok üzüp stres yapma. Serum ve iğneler iyi gelicektir Allahın izniyle
Yatış yapması iyi olmuş sürekli kontrol altında olursun. Yarın güzel haberlerle gelirsin inşaAllah

Siz de Bahçelievler Medipole gidiyordunuz değil mi? Muhabbet hanıma gitmiştik biz 14+5 de kız dedi kesin bize
Sefakoyde doktorum, doktoruma ulasamazsam Fatma hanima, Bahçelievler medipole:) Bahçelievlerdeki cihazlar daha kaliteli. Doktor da bu cihazla gorunuyor dedi zaten :) vallahi ne yapayim artik 3hafta sonra gel dedi doktorum, o zamana kadar sabredecegiz kizdir bence ... Boyle karisiklik kizda oluyor anlasilmaziz biz tabiat olarak

Kac haftalik suan, 15e kadar hala görmüyorsa bence de kızdır

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin yarın sorunsuz bir şekilde çıkarsınız inşallah

Valla komili varmı bilmiyorum canım daha alıma başlamadım bende dogrusu çok görmedimbende çogunluk molfix kullanıcam gibi goon ve sleepy önern arkadaşlar var hiç kullanmadım ama denemekte fayda var
Primada emiciligi evet güzeldir ama saglık bakımından deneyimleri iyi olmadı bizim için hele ki kız çocukta
Dene deneye dogruyu bulucaz inşallah

Kizlar bebeğimin tekmelerini azda olsa hissediyordum ama iki gündür hiç hissetmedim içime bir Kurt düştü sizler hergun hissediyormusunuz
Bu donemde her gün hissedilmez canim. Ben de son bir haftadir iki günde bir filan hissediyorum hafif hafif. Bazen böyle içimde takla atar gibi dönüyor bazen de minik pıt pıt lar şeklinde:) düzenli hissetmemiz için biraz daha zaman var, 24 haftalik olsunlar ancak ondan sonra sık sık hissedeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…