Video çekmemiştimVideo çekmiştim ordan aldım ben bacak arası resmini
Hemenn tabi ki başım gözüm üstüneFazladan 20 kilom var vereyim hemen size
Bu sekilde ama bu haliyle anlami yok. Grafik onemli.Senin ne cikti kan degerleri canim
Oyle tabiki ama araştırdım kadarıyla senin degerlerin gayet güzel olması gerektiği gibi risk cikmaz sendeBu sekilde ama bu haliyle anlami yok. Grafik onemli.
Allah en hayırlı zamanda sağlıklı çocuk nasip etsin. Bu günler de gececek insallah çok geçmiş olsunKizlar ameliyat oldum bebegimin kalbi durmustu ..beni cikarabilirsiniz...Allah hepinize sag salim dogumlar nasip etsin..
Çok geçmiş olsun canım rabbim kalbine ferahlık versinKizlar ameliyat oldum bebegimin kalbi durmustu ..beni cikarabilirsiniz...Allah hepinize sag salim dogumlar nasip etsin..
Grafik e nabizde cikmio dimi rapor olan doktordan mi alinior
Seninki de normaldir canım bence hiç stres yapma, bu zaten tarama testi kesin tanı vermiyorBenimkiyle seninkinin degerleri farkli demekki hastaneye gote farkli birimler kullanılıyor senin ki risk çıkmadığına gore normal demekki
Ay nasıl büyümüştür seninkiler şimdi ya canlarım benim.Seni de büyütüyorlar tabi yapacak bişey yokBu kadar ayrı kaldıktan sonra eşinle kavuşmanız çok müthiş olacak bu hikayenin sonunda Proje de olsa özünde aşk var yine üçü de birbirinden güzel olacak. Bi kere anneleri çok güzel ❤
Süper olur yaa valla dene bakalım inşallah olur 3 miniklede tanışmış olurum hem
Dur evrene olumlu mesajlar gönderelim olsun bu iş buluşmamıza vesile olur ya vallahi çok güzel olurValla suanlik büyük bir sıkıntı hissetmiyorum ama gelecek için kaygiliyimAhaha eşim de bunun inancıyla mutlu oluyor bakalım 3 ağlayan bebek bir de onları deli gibi kıskanan 5 yaşındaki bebekle nasıl kavuşacak bana çok teşekkür ederim canım tüm bebeklerimiz çok güzel olacak eminim sen de bu durumun mükafatını yakında alacaksın çünkü bu kadar anne senin icin en içten sekilde dua etti buna emin olabilirsin
Benim için pazartesi her yönden zor oluyor yoğunluk ayrı dert bizim pazarımız o gün balık için mecbur o yorgunlukla pazara da gidiyorum mahvoluyorum salı ya alsa bende rahatlardımayni zamanda seninle de tanismis oluruz cok guzel olur burada arkadaslarla tanismak istiyoruz hep ama nasip olmuyor ya bize vesile olur bu durum şimdi pazartesi gidince denicem şansımı haber veririm ben sık gidiyorum zaten habire çağırıyorlar
Kızlar yardımmm bebek arabası önerisi istiyorumm.. İsteklerim şu şekilde
1.katlansın ve katlandığında az yer kaplasın
2. Taşıması sürümü kolay ve hafif olsun
3. Çift yönlü olsun
Bu hafta içinde alacağım artık şuanlık en büyük eksiğim o. Bir tanıdığım arabasını verdi ama anakucağı olmuyor ona, 2. Alacağım. Ne önerirsiniz? Fiyat aşırı pahalı olmasın maksimum 15 bin diye düşündüm. Bugün baktım e bebek te istediğim gibi çeşit yoktu.
Merhaba kızlar çok yoğundum hem kuzenimin kınası hem yakın arkadaşımın nikahı vardı giremedim haftasonufull doluydum perşembeden beri. Çok şükür pazar son benim düğün serüvenim bitiyor. İnşallah daha da olmaz yaza kadar yoksa böyle çekilecek gibi değil. Çok yoruluyorum eve geldim uzandım ayağa kalktı kuyruk sokumumdan bir ağrı giriyor resmen topallıyorum geçiyor sonra.
Siz nasılsınız okuyamadım 20 küsür sayfa birikmiş kimsede bir sıkıntı yoktur inşallah. Rabbim sıkıntılı günleri bir daha göstermesin inşallah hiç birimize.
Dur evrene olumlu mesajlar gönderelim olsun bu iş buluşmamıza vesile olur ya vallahi çok güzel olurhaber ver mutlaka canım sevinçten dört gözle beklerim ben şimdi
Ayy evet evet ×4 oluyor şansımız yüksekHadi bakalım ben de yolluyorum olumlu mesajhamile duası kozunu da oynuyorum sende 1 tane bende 3 tane var biz hamile duası x 4 oluyoruz bence şansımız yüksek tamamdır pazartesi isim bitince yazarım dönüş yolunda buraya iyi haberleri inşallah
Merhaba. Kırıldı dediğiniz bebek arabalarının markalarını yazar mısınız lütfen?Bebek arabası için hiçbir bilgim yok diyebilirim ben hep bu işlerde rastgele davrandım sonuçta kızımda 2 araba kullandım ikisi de kırıldı ikisini de attık o yüzden bu konuda fikir veremicem ama bu sefer yapmayi dusundugum bir sey vae belki senin de isine yarar Istanbuldaysan sana da fikir olsun soyleyeyim. İbb binası var saraçhane diye bir yer belki bilirsin fatihte alt geçitte bisikletçi ve bebek arabaları satan yerler var çoğunun yurt dışı bağlantısı da var sana modelleri gösteriyorlar istersen sen de istanbuldaysan oraya gidip inceleyip istediginj alabilirsin bence orada bulmamak imkansiz gibi ben de bu sefer gidip oradan alcam ikiz arabasi alcam mecbur bir tanıdığım orada almanyada satılan bir model bulmuştu çok memnun belki bende bulurum birşeyler bakalımama araba seçme konusunda pek iyi değilim bazı arkadaşlar bilgili onlar belki model önerir sana
Yaş: 24Minnakmucizem Y yazosey kızlar hosgeldiniz. Sanırım sizlerde mart anneleri oluyorsunuz. İlk sayfamızda listemiz mevcut, sizleri de listeye dahil edelim mi? Yaş, şehir, kaçıncı çocuk, başlangıç kilosu , son adet başlangıç tarihinizi paylaşır mısınız? Cinsiyet ve bebeğin ismi belliyken onları da ekleyelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?