İNSAALLAH canim zaten youtubeden bi doktorun videosunu izledim baya açıklayıcı bilgi vermiş ondan icim rahatladi İNSAALLAH bi sıkıntı cikmaz olsa da fetal dna testi yaptırırım İNSAALLAH gerek kalmazSeninki de normaldir canım bence hiç stres yapma, bu zaten tarama testi kesin tanı vermiyor
Rahim buyudugu icin normaldir heralde insan hamilelikte hersryi yasiyor isteGünaydın kızlarbir kaç gündür karnım yirtiliyor gibi ağrı oluyor nasıl anlatsam bilemedim anlik içten kesiliyor gibi ve bayağı bı acıyor çığlık attıracak kadar nedir bu bilen yaşayan varmı ?
Insallah sizde de bir sey yoktur. Emin emin konusulanlar da bile bir sey cikmiyor. Kaygi stress yapmayin derim...Oyle tabiki ama araştırdım kadarıyla senin degerlerin gayet güzel olması gerektiği gibi risk cikmaz sende
Daha önce sezaryen olmuş muydunuzGünaydın kızlarbir kaç gündür karnım yirtiliyor gibi ağrı oluyor nasıl anlatsam bilemedim anlik içten kesiliyor gibi ve bayağı bı acıyor çığlık attıracak kadar nedir bu bilen yaşayan varmı ?
Lekelenmeleriniz kesildi mi bende sizin ile aynı şeyleri yaşıyorumMerhaba; yaş 37, son adet tarihi 25 Mayıs, Bursa, 3. çocuk, 66 kilo
Listeyi sağlıkla hayırla tamamlamak nasip olsun inşallah hepimize.
Ben de kendi güncellememi paylaşayım; 7. Haftayı bitirmek üzereyim. 5. Haftada bir kere lekelenme olmuştu. Geçtiğimiz cuma yine oldu ve sabah akşam progestan kullanıyorum 100mg liklardan. Her seferinde olmuyor ama bazen açık kahve leke geliyor. Mide bulantım, göğüs hassasiyetim devam ettiği için artık lekelenmeyi görmemeye çalışıyorum. Tatil dönüşü kalp atışı duymaya gideceğiz, inşallah her şey yolundadır. Bundan sonrası rabbimin takdiri
Hepimize kolaylıklar diliyorum
Lekelenmeleriniz kesildi mi bende sizin ile aynı şeyleri yaşıyorum
MerhabaKızlar yardımmm bebek arabası önerisi istiyorumm.. İsteklerim şu şekilde
1.katlansın ve katlandığında az yer kaplasın
2. Taşıması sürümü kolay ve hafif olsun
3. Çift yönlü olsun
Bu hafta içinde alacağım artık şuanlık en büyük eksiğim o. Bir tanıdığım arabasını verdi ama anakucağı olmuyor ona, 2. Alacağım. Ne önerirsiniz? Fiyat aşırı pahalı olmasın maksimum 15 bin diye düşündüm. Bugün baktım e bebek te istediğim gibi çeşit yoktu.
Teşeklür ederimMerhababen bagi easyfold 2 aldım sürmesi inanılmaz hafif çift yönlü katlanması herşeyi kolay gözüküyor
Yok canm normal doğum yaptimDaha önce sezaryen olmuş muydunuz
Yaa çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin sanada eşine deSelam kızlar nasılsınız
Dün benim için berbat yorucu geçti. Eşim ayak bileğini kırdı, sürekli koşuşturmaca halindeydim ve sonuç harika bir bel ağrısıGece ağrıdan uyuyamadım zaten belim problemli 4 tane küçük fıtık ve omurlar arası sertleşme var beni mahvetti ilaç alamamak. Bugün biraz bel egzersizleri ve yürüyüş yaptım daha iyiyim şükür
Umarım sizlerde haberler iyidir.
Belki dikiş yerleri aciyordur diyecektim olabiliyormuş çünkü sezaryen sonrasi hamilelikte. Normaldir muhtemelen rahim büyüdüğü için. Benim doktorum kasik ağrılarım fazla oluyor deyince magnezyumu günde 2 kez kullan dedi son kontrolumdeYok canm normal doğum yaptim
Bende kullanıyorum ama geliyor arada bende 6 7 kez oldu ama açık sütlü kahve akıntı şeklinde. Progestan haftada bir iğne kullanıyorum kanama alanı falanda tespit etmediler bakalım hayırlısıMerhaba, gebeliğin şu anına kadar 3 kere yaşadım. Sanırım yukarda yazdığım 2. ydi. Devam etmedi, kırmızıya dönmedi. Birinde sadece panikleyip doktora gittim diğerlerinde doktorumun bilgisinde progestan kullandım. 3-4 gün progestan kullandığımda normale dönmüştü çok şükür.
Siz de bunun normal olabileceğini ve istirahatle inşallah düzeleceğinizi düşünün. Gerekirse ilaçları var kullanırsınız. Geçmiş olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Canım hoşgeldin aramızaBende 2023 mart annesi olucam insallahson adetim 26.05
Canım çok geçmiş olsun eşine ve sanada dikkat et kendineSelam kızlar nasılsınız
Dün benim için berbat yorucu geçti. Eşim ayak bileğini kırdı, sürekli koşuşturmaca halindeydim ve sonuç harika bir bel ağrısıGece ağrıdan uyuyamadım zaten belim problemli 4 tane küçük fıtık ve omurlar arası sertleşme var beni mahvetti ilaç alamamak. Bugün biraz bel egzersizleri ve yürüyüş yaptım daha iyiyim şükür
Bende kullanıyorum ama geliyor arada bende 6 7 kez oldu ama açık sütlü kahve akıntı şeklinde. Progestan haftada bir iğne kullanıyorum kanama alanı falanda tespit etmediler bakalım hayırlısı
Selam kızlar nasılsınız
Kavuşursunuz canım çok gençsin gücün enerjin hepsine yeterValla suanlik büyük bir sıkıntı hissetmiyorum ama gelecek için kaygiliyimAhaha eşim de bunun inancıyla mutlu oluyor bakalım 3 ağlayan bebek bir de onları deli gibi kıskanan 5 yaşındaki bebekle nasıl kavuşacak bana çok teşekkür ederim canım tüm bebeklerimiz çok güzel olacak eminim sen de bu durumun mükafatını yakında alacaksın çünkü bu kadar anne senin icin en içten sekilde dua etti buna emin olabilirsin
Yaa çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin sanada eşine de
Canım çok geçmiş olsun eşine ve sanada dikkat et kendine
Sağolun kızlarGeçmiş olsun canım, Allah beterinden saklasın. Kim bakacak, izin mi alacaksın? Belki dinlenirsin sen de
Benim sol tarafımda oluyor o özellikle.Günaydın kızlarbir kaç gündür karnım yirtiliyor gibi ağrı oluyor nasıl anlatsam bilemedim anlik içten kesiliyor gibi ve bayağı bı acıyor çığlık attıracak kadar nedir bu bilen yaşayan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?