2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Seninki de normaldir canım bence hiç stres yapma, bu zaten tarama testi kesin tanı vermiyor
İNSAALLAH canim zaten youtubeden bi doktorun videosunu izledim baya açıklayıcı bilgi vermiş ondan icim rahatladi İNSAALLAH bi sıkıntı cikmaz olsa da fetal dna testi yaptırırım İNSAALLAH gerek kalmaz

Lekelenmeleriniz kesildi mi bende sizin ile aynı şeyleri yaşıyorum

Lekelenmeleriniz kesildi mi bende sizin ile aynı şeyleri yaşıyorum

Merhaba, gebeliğin şu anına kadar 3 kere yaşadım. Sanırım yukarda yazdığım 2. ydi. Devam etmedi, kırmızıya dönmedi. Birinde sadece panikleyip doktora gittim diğerlerinde doktorumun bilgisinde progestan kullandım. 3-4 gün progestan kullandığımda normale dönmüştü çok şükür.

Siz de bunun normal olabileceğini ve istirahatle inşallah düzeleceğinizi düşünün. Gerekirse ilaçları var kullanırsınız. Geçmiş olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Merhaba ben bagi easyfold 2 aldım sürmesi inanılmaz hafif çift yönlü katlanması herşeyi kolay gözüküyor

Selam kızlar nasılsınız

Dün benim için berbat yorucu geçti. Eşim ayak bileğini kırdı, sürekli koşuşturmaca halindeydim ve sonuç harika bir bel ağrısı Gece ağrıdan uyuyamadım zaten belim problemli 4 tane küçük fıtık ve omurlar arası sertleşme var beni mahvetti ilaç alamamak. Bugün biraz bel egzersizleri ve yürüyüş yaptım daha iyiyim şükür

Umarım sizlerde haberler iyidir.

Yaa çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin sanada eşine de

Yok canm normal doğum yaptim
Belki dikiş yerleri aciyordur diyecektim olabiliyormuş çünkü sezaryen sonrasi hamilelikte. Normaldir muhtemelen rahim büyüdüğü için. Benim doktorum kasik ağrılarım fazla oluyor deyince magnezyumu günde 2 kez kullan dedi son kontrolumde

Bende kullanıyorum ama geliyor arada bende 6 7 kez oldu ama açık sütlü kahve akıntı şeklinde. Progestan haftada bir iğne kullanıyorum kanama alanı falanda tespit etmediler bakalım hayırlısı

Canım çok geçmiş olsun eşine ve sanada dikkat et kendine

Bende kullanıyorum ama geliyor arada bende 6 7 kez oldu ama açık sütlü kahve akıntı şeklinde. Progestan haftada bir iğne kullanıyorum kanama alanı falanda tespit etmediler bakalım hayırlısı

Coraspirin kullanıyor musunuz? O da yapabilir.. geçmiş olsun tekrar

Geçmiş olsun canım, Allah beterinden saklasın. Kim bakacak, izin mi alacaksın? Belki dinlenirsin sen de

Kavuşursunuz canım çok gençsin gücün enerjin hepsine yeterZaten 3-4 sene sonra bakımları kolaylaşır birbirlerini oyalarlar. Minik bir de ablaları olacak. Hele ki 35inden sonra kimse tutamaz seni bak gör Güzel duası olan herkese Allah kat kat güzelini versin canım benim. Çok dedim ama yine diyeceğim iyi ki varsınız

Yaa çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin sanada eşine de
Canım çok geçmiş olsun eşine ve sanada dikkat et kendine
Geçmiş olsun canım, Allah beterinden saklasın. Kim bakacak, izin mi alacaksın? Belki dinlenirsin sen de
Sağolun kızlar İzin almayacağım canım, eşim idare edecek bi şekilde koltuk değnekleri ile. Çünkü 2 aya yakın bir süre izin almam imkansız.

Benim sol tarafımda oluyor o özellikle.
Oğlumu aksam uyuturken kitap okuyorum sol yanima dönüp bir an bir ağrı giriyo hatta oğlum dirseği ile vurdu sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…