2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Şu şekilde liste hazırlamaya başladım indirimde gördükçe alıcam(yanlarına marka da yazıcam). İlk listeden yararlanıcam ama sizce gereksiz olanlar var mı içinde eleyeyim? veya sayı olarak
Tabikide canim ihtiyacın belki olmayacak olan, sayı olarak fazla gelen olacaktır. Biz herseyi düşünüp fazlaca yazdık minseo İle.

İştahım da aynı aslında ama yarın tartılıcam bakalım kaç kiloyum göğüslerim de çok büyüdü sütyenden taşıyor resmen kendimi şiş hissediyorum
Birde şöyle düşün bebek büyüdükçe, kese içindeki su miktari da artıyor ,plesanta da büyüyor bebek te buyuyor otomatikman vücuttaki kilo artmış oluyor sen aynı yesen iştahını aynı olsa ne olur

C Cimenlere_uzansam kokunu alıyorum buralardasıııın
Eyvah görüldüm.Bi arkadaşa bakıp çıkacaktım ya Salı günü yazmışsın ben şimdi gördüm kuzum çok yoğun bir hafta geçirdim. Yorulmayı da özlemişim kafam dağıldı iyi hissediyorum kendimi Grupta da herkes iyidir inşallah

Evet canım ordan gelen kilolar da var tabi gereksiz kilolar almayalım da gerisi hallolur ya

İyi yapmışsın canım en güzel şey kafa dağıtmak güzel haberlerini alacağımız günler yakındır bol bol gez

Canım bir haftada 3 kere gittim çapaya sürekli tahlil falan yaptılar herşeyimle ilgilendiler çok şükür çözümde bulduk değdi yorulmama

Ay evet sende 3 tane var her biri biyandan tekmelese minnoşlar

Gerçekten biraz yoğun bir hastane ama iş görüyor ben ilk defa devlet hastanesinde bu kadar az sorun yaşıyorum bu sebeple aşırı sevdim orayı bir de her gittiğimde 27 28 hafta gibi doğurursun sen demeseler hayır gerçekse de bilmek istemiyor insan

Yakında içeride savaş çıkacak kız da fena arada bir tane sakin yavrum var o da ezilmese bari

istanbul avrupa yakasında yaşıyorum canım bıldıgın varmı tesekkur edrim

Kuzum çapa hastanesinin kendi sistemi var telefonla veya internetten randevu alabiliyorsun önce normal gebelik poliklinik bakıyor ama dedikleri gibi bir risk varsa en açılımdan perinatolojiye yönlendiriyorlar onlar sana ense kalınlığı su şekilde diyebilir ama bu arada oradaki genetik danışmanlık da öncelikle fetal dna öneriyor bazı durumlarda ama senin durumun o durumlara dahil mıdır bilmiyorum ben benim üçüzlerden kız olanı kalbinde parlaklik gordu perinatoloji amniyosentez gerekir bence ama genetik danışmanlık ile gorus oncelikle dedi gittim gorustum cogul gebelikte biraz daha riskli bir islem tek belirti icin amniyosentez yapmayalim dedi ama eger tek olsaydi bu durumda fetal dna yaptırmanız daha uygun olur onu tavsiye ederdik dedi ama benim durumum ile senin durumun aynı mi hiç bilmiyorum siz en iyisi gidip görüşün Çapa bu tarz durumlarla güzel ilgileniyor gebelik polikliniğine randevu alabilirsiniz

Aaaa hoşgeldin canım Seni gördüğüme o kadar mutlu oldum ki nasılsın iyisindir inşallah

Evet valla canım bende memnun kaldım gayet iyi bir şekilde ilgilendiler. Detaylı ya bile kendileri gün verdiler randevu falan uğraşmadan gidicem ne güzel yani bende memnun kaldım canım

Evet canım bir tane daha oğlum olacak inşallah
Arada küçük pıt pıtlar başladı
Hadi senden güzel haberler bekliyorum
Canım banada erkek dedi doktorum bacak arasını gösterdi. Sonra usg fotosu istedim rastgele çekti sanırm bakıyorum birşey göremiyorum ama ekranda eşimde bende gördüm. Sana verdi mi bacak arası usg fotosu

İyi yapmışsın canım en güzel şey kafa dağıtmak güzel haberlerini alacağımız günler yakındır bol bol gez
İnşallah canım benim. Çok umutluyum size güzel haberler vereceğime inanıyorum. Yaz hamileliğinden korkuyordum ama inşallah korktuğum başıma gelir

Aaaa hoşgeldin canım Seni gördüğüme o kadar mutlu oldum ki nasılsın iyisindir inşallah
İyiyim kuzucum çok şükür. Dün bir arkadaşıma söyledim kaybımı haberi yoktu daha. Kız karşımda ağlıyor ben onu teselli ediyorum düşün artık. O kadar toparlamışım kendimi çok şükür Bi de gebelikte eşimle hep stresli ilişki yaşadık kürtaj sonrası da iki hafta bekledim. Şimdi ikinci balayımızı yaşıyoruz. Sonucunu da hiç düşünmüyorum gençleştim iyi hissettiriyor bu da

Super cok sevindim canim maşallah sana
Enerjin yerine gelmiş ne güzel inşallah hep böyle hayat dolu ol

Evet valla canım bende memnun kaldım gayet iyi bir şekilde ilgilendiler. Detaylı ya bile kendileri gün verdiler randevu falan uğraşmadan gidicem ne güzel yani bende memnun kaldım canım

Evet bana da 2 haftada bir randevu veriyorlar sürekli oradayım sana ne zamana randevu verdiler? Belki ayni gun oralarda oluruz

Çok sevindim tatlım gerçekten enerjisi yüksek birisin senin hep böyle olmani isterim ohhh en guzeli benim beyim de aşırı isyanlarda bu çocuklar bizi ayrı dünyaların insani yaptı diyor kızımda 32 33 haftaya kadar devam eden bir ilişkimiz vardı şuan ben 20. Haftaya yaklasirken yavaş yavaş kardeş moduna geçtik diyebilirim zaten normal insan gibi değilim şuanda yakında vinçle evden çıkarsam şaşırmayın

Inşallah bu muhabbetinizin meyvesi olur yakın zamanda çünkü aşk çocuğu çok güzel olur derler benim kızım da ask çocuğuydu bunlar baya proje çocuğu

Kizlar daha grafik cikmamis ama kan sonucu böyle sanirim baya yüksek degerlerim simdiden korkmaya başladım anlayan var mi

1 Kasım a verdiler canım ayy keşke buluşuruz ne güzel hastane bahçesinde

Canım endişelenme boşuna kendine stres yapma grafik olmadan tek başına bu rakamlar önemli değil. Ki zaten herkeste farklı çıkıyor gördüğüm kadarıyla grafikle anlamlanıyor.
Netten baktigim kadarıyla betahcg yuksek olmasi rikmis ayrica papp-a da baya düşük ikisi bole olunca cok fazla risk endişelendim bu 1 hafta gecmez heralde bana su hamileligin bi turlu tadını çıkaramadım hep biseyler cikiyor kan uyismazligi kanamalar falan 3 ay hep stresle gecti simdi de böyle ultrasonda hersryine bakmisti hersey normaldi burun kemiğini bile gösterdi

Canım önemli olan ultrason ölçümü içini ferah tut. Zaten tabloda bu değerlerin düzeltilmiş mom değerleri oluyor. O yüzden grafikle anlamlanır.bos yere stres yapma kendine ve bebeğe. Inan bende hem tüp bebekle hamileyim hem ikili testimde yaştan dolayı riskli cıktı nipt yaptırdım 1 haftadır bekliyorum haftaya çıkacak galiba sonuç.ilk gün çok üzüldüm ağladım sonra bebeğimi üzdüğüm için ağladım birde üstüne o yüzden beklerken hiç stres yapma kendine lütfen doktorumda ultrason önemli dedi senin de onda sorun yokmuş zaten Allahın izniyle bişey çıkmaz

Canım endişelenme herşey yolundadır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…