2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
tesekkür ederim canım ama o dediğin bölüme direk randevu alamıyorum sanırım mhrseden denedımde olmadı
Üniversite hastanelerinde var canım bildiğim kadarıyla bulunduğun ildeki üniversite hastanelerini araştır internetten belki arayarak randevu alabilirsin

İlaç markasını değiştir, kan ilacını bırakma canım.

Çok teşekkür ederim güzel haberler alalım hep bebeklerimizden

Sen şu an hangi doktor ile devam ediyorsun?

Şuan Medicana’da Volkan beye devam ediyorum. Ayrıntılı için Bilge hanıma gideceğim inşallah. Sen memnun musun doktorundan?

Direk doktorunuzu değiştirin. Amniyosentez düşüğe sebep olur fetal dna yaptırın diyen doktorun ben adına bile güvenmem.

Gerçekten çok bilinçli ve bilgili paylaşımlarda bulunuyorsunuz.Çok tedirgin dim ben de bu kararı vermekte zorlandım ama burda yazdıklarınızın hepsini doktorlardan duydum.Dediğiniz gibi ultrason eşliğinde yapılıyor ve her gün bi sürü kişiye yapıyoruz hiç kötü sonuç almadık tabiki 500de 1ihtimal var dediler onu da gözardı edemeyiz ama fayda zarar analizi yapıp herkes kendi için en doğru kararı verecektir.Ama öyle korkulacak bir işlem değilmiş.İnşallah sonucu da güzel olur.

yarın akşam acile gitsem kadın dogum olurmu bakarmı bılgınız varmı ben calısıyorum ayda iki defa kontrollerım ıcın gidiyorum şimdi haftasonu acıle gideyım akşam dedim
Acil bir durum olmadığı için bakmazlar diye düşünüyorum hatta devlet hastanesine vs giderseniz ters sözle bile karşılaşabilirsiniz...

Sağlıklı beslenmenin bebege zararı olmaz ki. Hem size hem bebeğe faydası olur aksine ..
Hem kim demiş hamilelikte kilo alınmalı diye öyle bir kaide yok ki.

Son düzenleme:
doktorumda fetal dna önerdi belki kan uyusmazlımız varya düşüğe sebep olur die bılemıyorum artık pekı ense kalınlıgı duydunuzmu hıc
Amniyosentez kanama riski oluşturuyorsa kan uyuşmazlığı için daha riskli olabilir. Bende de kan uyuşmazlığı var doğuma kadar kanama olmaması en sağlıklısı. Fatalda risk yok ama belli başlı şeylere bakılıyor down sendromu patau sendromu gibi. Bütçen uygunsa tercih edilebilir, Amniyosentezde Enfeksiyon gibi riskler de var, ama hiç bir işlem eskisi gibi değil teknoloji gelişti yaptırırsan da o kadar endişelenecek bir şey değil. Bir sıkıntı olacak diye bir şey de yok risk faktörleri var.

Şuan Medicana’da Volkan beye devam ediyorum. Ayrıntılı için Bilge hanıma gideceğim inşallah. Sen memnun musun doktorundan?
Doğru hatırladım şimdi, ben memnunun şu an Bilge hanımdan da memnun kalırsın bence çok kişi var ona giden detaylı için

Bunu benin doktorum demisti bana 1 ay önceki bir konuşma arasında . Ense kalınlığı yüksek , nazal kemik yoksa fetal dna testi doğru sonuç vermez. .
Olabilir çünkü fatal DNA öncesinde doktorum bi muayeneye girelim ona göre karar verirsin demişti. Öyle durumda amniyosenteze yönlendiriyor olabilirler.

Şu şekilde liste hazırlamaya başladım indirimde gördükçe alıcam(yanlarına marka da yazıcam). İlk listeden yararlanıcam ama sizce gereksiz olanlar var mı içinde eleyeyim? veya sayı olarak

Eklentiler

• 6A8FDF39-3C1F-4048-87F9-4B45E7998BC4.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 68
Teşekkür ederim canım elimden geldiğince okuduğum bilimsel ve tıbbi şeyleri paylaşmayı seviyorum inşallah hiç kimse olumsuz tecrübeler yaşamak zorunda kalmaz sonuçlarınız güzel gelir
Kilo yapması için iştah açması gerekli bazı ilaçların yan etkisi nasıl kabızlık ise kimisinin de iştah açması
İştahım da aynı aslında ama yarın tartılıcam bakalım kaç kiloyum göğüslerim de çok büyüdü sütyenden taşıyor resmen kendimi şiş hissediyorum

Şu şekilde liste hazırlamaya başladım indirimde gördükçe alıcam(yanlarına marka da yazıcam). İlk listeden yararlanıcam ama sizce gereksiz olanlar var mı içinde eleyeyim? veya sayı olarak
İçeriği göremedik ilk sayfadaki listeden kopya çek işte orda hepsi yazıyor benim kıyafet işi bitti sayılır, şimdi müslinleri falan alıcam sonra diğer ıvır zıvırlara başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…