• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Detaylı ultrason yaptirmadim 2li sadece.
Eşimin çalıştığı firma mavilab ile çalışıyor orada yapabiliriz demişti 16. Haftam şuan
Ikilide de ultrason kontrolü oluyor hani down riski ya da Allah korusun farklı bir anomali varmi belli oluyor aslında, oyuzden sordum sadece yaştan dolayi ise endişeniz olmasın. Benim doktorum ikili yaptırmadı mesela yaştan dolayı yaniltici olur dedi. Detaylı ultrason yaptirdim perinatalog a, fetal dna da yaptırmadım detaylı sonuçları iyi görünüyordu cok şükür

Canım ben Tokatlı değilim, ama 3 yıl Zile’de yaşadım. Güzel günlerdi 🥰

Canım ben yenidoğduklarında genelde bebeklerimi kundak yaparım. Üzerine de çok ince bir yorganı var onu örterim. Oda ısısı da ona göre ayarlanır.
Uyku tulumu, bebek toparlandıktan sonra iyi olur. O da Allah nasip ederse seneye sonbahar olur.

Ama şuna katılıyorum, benim de en zorlandığım şey bebeğin ne giyeceği idi. Zamanla tecrübe ile her şeyi çözüyorsun Allah’ın izniyle ☺️
Tokat güzel ya canım memleketim 😊🌸

😂😂

yalnız ben de şimdi evde 2 erkek 3 erkek olacak artık herşeyi düdüklü ile pişiririz, aşevi gibi mutfak mesaisi artar ben şimdiden benimki 8 yaşında onunla babasına yemek yetiştirmeye zorlanıyorum, doyuramıyoruz :KK70:

ikinci de daha kolay hissediliyormuş ama ben de hala net hissetmedim, benimki de baya içimde parendeler atıyordu doktor kalp atışını zor aldı, bu ne böyle aşırı hareketli ilk oğlunuz da böyle mi diye sordu, hiperaktif deiyince vah vah belki bu doğunca sakin olur kısmet falan dedi o acıma duygusunu hissettim resmen 😂

yukarda daydreame de yazdım en çok düşün nasıl doyuracağız, benim oğlan 8 yaşında olduğu halde 2 erkeğe zor yemek yetiştiriyorum, benim de 2. erkek yine aşevi gibi olur artık sabah akşam yemek yaparız 😆
Valla oyle ya hele seciciler esim de oglum da ayrı ayrı yemek yapiorum ALLAH yardim etsin

Annem de ilk aylar zor olur tulum, üstünü örtersin sürekli emzir yatır zor olur, doğalgaz da yanacak sıcak gelir dedi mantıklı geldi bana da. Seneye kışa alırım o zaman daha kullanışlı olur✌️
Valla alcaksan disari giydirmek isin al evde hic gereknyok ben 2 tane aldım oyle kaldi yazik oldu

Ikilide de ultrason kontrolü oluyor hani down riski ya da Allah korusun farklı bir anomali varmi belli oluyor aslında, oyuzden sordum sadece yaştan dolayi ise endişeniz olmasın. Benim doktorum ikili yaptırmadı mesela yaştan dolayı yaniltici olur dedi. Detaylı ultrason yaptirdim perinatalog a, fetal dna da yaptırmadım detaylı sonuçları iyi görünüyordu cok şükür
Ya aslında benim de sadece yaş riski o da 734:1 ultrason ense kalınlığı, burun kemiği hepsi sorunsuzdu.

Kızlar anlayan var mı ne diyor sonuç haftaya cuma kontrolüm

Eklentiler

• IMG-20220922-WA0008.webp
    IMG-20220922-WA0008.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 71
Selam kızlar moralim çok bozuk bugün 3lü test sonucumu aldım trisomy18 1:127çıktı ve amniyosentez önerdi doktor yarın yapılacak 😔

Moralini bozup kendine ve bebeğe stres yapma canım bol dua et Allahin izniyle bisey cikmaz nipt testi yaptırmismiydin
Yaptırmadım canım devlete gitmiştim 3lü için sonucu görünve direk amnisyosentez önerdi %100sonuç dedi nipt trisomy 18için %100sonuç vermez down için olsa nıpt yaptırabilirdin dedi ben ikilemde kaldım amniyosentez için gün aldım öyle konuşunca iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum

Kizlar 2li test yaptıranlar papp_a ve beta hcg degeri kacti sizin normal degerler ne olmali

Yaptırmadım canım devlete gitmiştim 3lü için sonucu görünve direk amnisyosentez önerdi %100sonuç dedi nipt trisomy 18için %100sonuç vermez down için olsa nıpt yaptırabilirdin dedi ben ikilemde kaldım amniyosentez için gün aldım öyle konuşunca iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum
Doğru demiş canım doktorun amniyosentez %100 sonuç veriyor. Ama stres yapma Allahın izniyle sağlıcakla al kucağına bebeğini. Ikili tarama testinde nasıl çıkmıştı peki sonuçların

Selam kızlar moralim çok bozuk bugün 3lü test sonucumu aldım trisomy18 1:127çıktı ve amniyosentez önerdi doktor yarın yapılacak 😔
Canım moralini bozma stres bebişini seni etkiler genelde 3lü Test yapmıyorlar aslında doktorlar 2 li 4 lü test yapılıyor diye biliyordum sadece ben nipty yaptrmasaydım 3lü testi yaptırmıcaktım

Nipty testi net %100 sonuç vermez ama bir durumla karşıldıgında aminosentez yapılması gereklidir diye not düşülüyor diye biliyorum cnm

Back
X