- 28 Eylül 2009
- 3.546
- 5.591
- 358
- 41
Sağlıkla gelsin inşallahEvet, kesin erkek cinsiyetibi oğlum vardı bir tane daha geliyor inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla gelsin inşallahEvet, kesin erkek cinsiyetibi oğlum vardı bir tane daha geliyor inşallah
Ikilide de ultrason kontrolü oluyor hani down riski ya da Allah korusun farklı bir anomali varmi belli oluyor aslında, oyuzden sordum sadece yaştan dolayi ise endişeniz olmasın. Benim doktorum ikili yaptırmadı mesela yaştan dolayı yaniltici olur dedi. Detaylı ultrason yaptirdim perinatalog a, fetal dna da yaptırmadım detaylı sonuçları iyi görünüyordu cok şükürDetaylı ultrason yaptirmadim 2li sadece.
Eşimin çalıştığı firma mavilab ile çalışıyor orada yapabiliriz demişti 16. Haftam şuan
Tokat güzel ya canım memleketimCanım ben Tokatlı değilim, ama 3 yıl Zile’de yaşadım. Güzel günlerdi
Canım ben yenidoğduklarında genelde bebeklerimi kundak yaparım. Üzerine de çok ince bir yorganı var onu örterim. Oda ısısı da ona göre ayarlanır.
Uyku tulumu, bebek toparlandıktan sonra iyi olur. O da Allah nasip ederse seneye sonbahar olur.
Ama şuna katılıyorum, benim de en zorlandığım şey bebeğin ne giyeceği idi. Zamanla tecrübe ile her şeyi çözüyorsun Allah’ın izniyle![]()
aynen canım böyle daha mantıklı gibi benim içinÇok güzel evinizin sıcaklığı, bnce 2 kat giydirip üzerine bir battaniye yeterli. Tulum da terleyebilir. Ya da battaniye yerine ince tulum
Valla oyle ya hele seciciler esim de oglum da ayrı ayrı yemek yapiorum ALLAH yardim etsin
yalnız ben de şimdi evde 2 erkek 3 erkek olacak artık herşeyi düdüklü ile pişiririz, aşevi gibi mutfak mesaisi artar ben şimdiden benimki 8 yaşında onunla babasına yemek yetiştirmeye zorlanıyorum, doyuramıyoruz
ikinci de daha kolay hissediliyormuş ama ben de hala net hissetmedim, benimki de baya içimde parendeler atıyordu doktor kalp atışını zor aldı, bu ne böyle aşırı hareketli ilk oğlunuz da böyle mi diye sordu, hiperaktif deiyince vah vah belki bu doğunca sakin olur kısmet falan dedi o acıma duygusunu hissettim resmen
yukarda daydreame de yazdım en çok düşün nasıl doyuracağız, benim oğlan 8 yaşında olduğu halde 2 erkeğe zor yemek yetiştiriyorum, benim de 2. erkek yine aşevi gibi olur artık sabah akşam yemek yaparız![]()
Valla alcaksan disari giydirmek isin al evde hic gereknyok ben 2 tane aldım oyle kaldi yazik olduAnnem de ilk aylar zor olur tulum, üstünü örtersin sürekli emzir yatır zor olur, doğalgaz da yanacak sıcak gelir dedi mantıklı geldi bana da. Seneye kışa alırım o zaman daha kullanışlı olur![]()
Hadi bakalim mart sonu anneleri hep erkek demekki benim de öyledir muhtemelen bakalim 3 hafta sonra belli olcak
ALLAH analı babalı büyütsün saglikla geldin İNSAALLAHEvet, kesin erkek cinsiyetibi oğlum vardı bir tane daha geliyor inşallah
Ya aslında benim de sadece yaş riski o da 734:1 ultrason ense kalınlığı, burun kemiği hepsi sorunsuzdu.Ikilide de ultrason kontrolü oluyor hani down riski ya da Allah korusun farklı bir anomali varmi belli oluyor aslında, oyuzden sordum sadece yaştan dolayi ise endişeniz olmasın. Benim doktorum ikili yaptırmadı mesela yaştan dolayı yaniltici olur dedi. Detaylı ultrason yaptirdim perinatalog a, fetal dna da yaptırmadım detaylı sonuçları iyi görünüyordu cok şükür
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallahALLAH analı babalı büyütsün saglikla geldin İNSAALLAH
Hemen 1 gunde nasil çıkmış bende de degerler yszio ama ole degil farklibişey sorcam kizlar ,ikili testi dun verdi arkadaşım ennabiza şu düştü bu kadar yüksek olabiliyor mu? PAPP_A degeri 4207,00 yaziyor
Valla pek anlamiom riskli mi oluo yas kacSelam kızlar moralim çok bozuk bugün 3lü test sonucumu aldım trisomy18 1:127çıktı ve amniyosentez önerdi doktor yarın yapılacak![]()
Moralini bozup kendine ve bebeğe stres yapma canım bol dua et Allahin izniyle bisey cikmaz nipt testi yaptırmismiydinSelam kızlar moralim çok bozuk bugün 3lü test sonucumu aldım trisomy18 1:127çıktı ve amniyosentez önerdi doktor yarın yapılacak![]()
Yaptırmadım canım devlete gitmiştim 3lü için sonucu görünve direk amnisyosentez önerdi %100sonuç dedi nipt trisomy 18için %100sonuç vermez down için olsa nıpt yaptırabilirdin dedi ben ikilemde kaldım amniyosentez için gün aldım öyle konuşunca iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorumMoralini bozup kendine ve bebeğe stres yapma canım bol dua et Allahin izniyle bisey cikmaz nipt testi yaptırmismiydin
Doğru demiş canım doktorun amniyosentez %100 sonuç veriyor. Ama stres yapma Allahın izniyle sağlıcakla al kucağına bebeğini. Ikili tarama testinde nasıl çıkmıştı peki sonuçlarınYaptırmadım canım devlete gitmiştim 3lü için sonucu görünve direk amnisyosentez önerdi %100sonuç dedi nipt trisomy 18için %100sonuç vermez down için olsa nıpt yaptırabilirdin dedi ben ikilemde kaldım amniyosentez için gün aldım öyle konuşunca iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum
Canım moralini bozma stres bebişini seni etkiler genelde 3lü Test yapmıyorlar aslında doktorlar 2 li 4 lü test yapılıyor diye biliyordum sadece ben nipty yaptrmasaydım 3lü testi yaptırmıcaktımSelam kızlar moralim çok bozuk bugün 3lü test sonucumu aldım trisomy18 1:127çıktı ve amniyosentez önerdi doktor yarın yapılacak![]()
Nipty testi net %100 sonuç vermez ama bir durumla karşıldıgında aminosentez yapılması gereklidir diye not düşülüyor diye biliyorum cnmYaptırmadım canım devlete gitmiştim 3lü için sonucu görünve direk amnisyosentez önerdi %100sonuç dedi nipt trisomy 18için %100sonuç vermez down için olsa nıpt yaptırabilirdin dedi ben ikilemde kaldım amniyosentez için gün aldım öyle konuşunca iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum