• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Arkadaşlarımdan günde bir kere kullanıp çatlamayanlar var. Bir arkadaşım bacak içlerine sürmedim sadece orası çatladı dedi günde bir defa kullanıyordu o. Ben biraz abartıyor olabilirim millet hamilelik boyunca bir iki kutu anca bitiriyor ben şuanda 2. Kutumu ve serumu bitirmek üzereyim ekstra olarak da soğuk sıkım yağlar alıp karıştırdım kakao Hindistan cevizi tatlı bandem vs vs banyoda sürüyorum kısacası günün her saati yağlı güreşçi gibi geziyorum 😅 son 3 ay da Clarins de kullanmayı düşünüyorum sabah lierac öğlen serum gece clarins gibi. Eğer buna rağmen çatlarsam bütün formlarda yılın para tuzağı diye başlık açacağım 😅
Hahhahahhaha çok güldürdünüz beni😂😂😂 inşallah hiçbirimiz çatlamayız🥲 ama biraz da genetik sanıyorum. Kantaron yağı edindim bende gün içinde bide ondan süreyim güzel güzel çatlamayalım inşallah aminn😅

Kizlar slm saglik ocaginda tsh icin kan veren var mi ne kadar da cikti sonuc acaba. Ben bu sabah verdim yarin dahiliye ye randevum var sonuc çıkar mi acaba
Meehabalar🌸 ben 2. Ayımda hstanede yaptırdığım 3.28 çıkınca bide sağlık ocağında verip dahiliye gitim. Eutrox diye bi
İlaç verdi dahiliye 25 mg 1 ay kullandım. Tekrar sağlık ocağında test verdim ama yine 3.28 çıktı sizin tsh sıkıntınız nedir şuan en fazla olması gereken 3 müş sanırım. Bidaha vericem kan tekrar gösükücem dahiliyeye

Kızlar nasılsınız bakamıyorum pek kızm hasta malum okullar açılınca çocuklar dökülmeye başladı. Bugün yollamadım ama şuan biraz toparladı ateşi de daha çıkmadı çok şükür… Bana sa bulaştırmamakta çalışıyor maske taktırıyorum evde genelde odasında duruyor.
Ben hiç bebeğin hareketlerini hissetmiyorum 18.haftadayım artık pıtpıt bişey atıyor ama çyle çok değil çok nadir mesela bugün hiç atmadı. Hareketlerini hissedenler var mı aranızda Asya da ne zaman hissettim hatırlamıyorum çok oldu çünkü. Okuyorum maşallah benim haftana kadar herkes hissetmiş :))))
Ben sadece pıt pıt saniyelik gidip geliyor🤭🤭🤭

kızlar şimdi doktordan geldim ocean mummy e başlamıştım zaten d vitamini ve kan ilacı başlattı soran arkadaşlar vardı aklımdayken yazayım dedim siz neler kullanıyorsunuz. ben bunların yanında ekstra troid ilacı, progestan ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum malesef ama durumumdan kaynaklı.:110:
Bebisten haber ver ultrason yok mu büyümüştür 🥰 benimkini görmeyeli cok oldu sizinkilere bakayim 😇
Ben de omega3pregno marin, gyno ferro sanol, alerji icin allerset 🤦🏻‍♀️ bi de tiroid icin euthyrox.

Meehabalar🌸 ben 2. Ayımda hstanede yaptırdığım 3.28 çıkınca bide sağlık ocağında verip dahiliye gitim. Eutrox diye bi
İlaç verdi dahiliye 25 mg 1 ay kullandım. Tekrar sağlık ocağında test verdim ama yine 3.28 çıktı sizin tsh sıkıntınız nedir şuan en fazla olması gereken 3 müş sanırım. Bidaha vericem kan tekrar gösükücem dahiliyeye
Merhaba canim 🤍 benim de 3.050 cikmisti ilk hamilelikte yapilan genel testlerde ayni ilaci kullandim 1 ay sonra 1,68 e düştü kadin dogum dr um kullanmaya devam et dedi. Dahiliyeye gidip baktirayim ilacin dozunu ayarlar belki dedim en düşük doz bu zaten 2 gunde 1 e düşürür dedi bende randevu bulamadim 2 gunde 1 kullandim. Bugun de kan verdim dahiliye baksin ilac da bitmek uzere çünkü bakalim sonuc yarin ogleden once cikarsa ne alâ . Sizin neden düşmemiş cok garip endokrinoloji ye göründünüz mü o bölüm daha detayli çünkü

Bence cogunluga kız diyor o sayfa :) bize de yüzde 90 kız demisti 12 haftalikken, 15 te erkek olduğunu öğrendik
Banads kız demişti evet sonra erkek dedi en son yine kız dedi 😄🫢 sonuç 12.haftada kız dedi doktor yuzde 90 ama bugün kontorulum vardı bacak arasinda kabariklik vardı baya yumurta gibi 😄🫢🫢sormdim cinsiyeti tekrar yuzde 90 demisti en son çünkü.

Banads kız demişti evet sonra erkek dedi en son yine kız dedi 😄🫢 sonuç 12.haftada kız dedi doktor yuzde 90 ama bugün kontorulum vardı bacak arasinda kabariklik vardı baya yumurta gibi 😄🫢🫢sormdim cinsiyeti tekrar yuzde 90 demisti en son çünkü.
Canim şöyle net bir görüntü olması lazım, kabariklik değil yani bariz belli ediyor erkek :D

Eklentiler

• 20220921_181354.webp
    20220921_181354.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 84
Benim tsh gebeliğin 2.ayinda 3 cikmusti doktor levitorin 25 mgin yarısıyla başlattı bu ay test yaptirdim 1.35e dusmus ama yine kullan dedi yarim olarak kullanıyorum 3e bile fazla dediler yani

çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin en kısa sürede toparlanır inşallah :dua: canım bende her gün olmamakla beraber son 1 haftadır ara ara karnım seyiriyor bugün öğlen yemeğinden bu yana aralıklı olarak içerde gıcıklanma gibi hissettiriyor doktorum yavaş yavaş hissetmeye başlarsın ama hergün olmayabilir endişelenme dedi 24. haftaya kadar bu şekilde gider dedi bugün gördüm çok hareketli bir minik kuzu benim oğluşum:nazar::KK200::anneadayı::emir_bebek: benimde sürekli değil zaten canım aralıklı olması normal yani çok ciddi şekilde de değil zaten.
Millet öyle bir yazıyor ki 13 haftada haraketlerin dışardan görüyorum diyenler var deidm sorun bende mi acaba :))) cuma randevum var 10:30 da bakalım ne diyecek doktor. 1 ay olacak tam doktora gitmeyeli o zaman:)

Valla esim de oyle bi kabariklik gordu 13.haftadayiz doktora sordu erkek mi pipi gordum diue doktor benn gormedim dedi baska bisey de olabilir sonuçta doktor gorur yani ama bana kiza benzetemedim dedi tipinden 😄öyleyse evde toplam 3 tane herif olcak arasında deliririm artik ben 😊😊

Millet öyle bir yazıyor ki 13 haftada haraketlerin dışardan görüyorum diyenler var deidm sorun bende mi acaba :))) cuma randevum var 10:30 da bakalım ne diyecek doktor. 1 ay olacak tam doktora gitmeyeli o zaman:)
Yok canim ya 2.gebeliğime rağmen ben hiç hissetmiyorum ama benim ic karnim yok gibi sanki sabah sirt ustu yattığımda ozellikle tuvalete sikistiysam bole bi yerde sol tarafta toparlanmis vaziyette sertlik elime geliyor ilk oğlumda da bu aylarda oyle olmustu

Bebisten haber ver ultrason yok mu büyümüştür 🥰 benimkini görmeyeli cok oldu sizinkilere bakayim 😇
Ben de omega3pregno marin, gyno ferro sanol, alerji icin allerset 🤦🏻‍♀️ bi de tiroid icin euthyrox.
Ya ben son ultrason kontrolünden beridir acayip duygusalim, sık sık fotolara bakıyorum, okadar masum ve bize muhtaçlar ki insan acayip oluyor. iyi ki gelmişler ❤️

Eklentiler

• 20220921_181812.webp
    20220921_181812.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 81
  • 20220921_181807.webp
    20220921_181807.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 78
geçmiş olsun canım tam hastalık havası zaten mevsim geçişi. ben de hala hissetmiyorum öyle, aynı senin gibi arada kıpırtı oluyor o da saniyelik bizim bebeler uyuşuk çıktı :KK70:
Okullarda açıldı çocuklar hep hasta onlarda eve taşıyorlar maalesef canım.
Bebek hareketleri için daha erkendir herhalde canım genelde herkes hissediyorum kıpır kıpır deyince bende mi sorun var dedim 18 haftaya geldim arada iki pıt pıt atan bişey oluyor o kadar başka bişi olduğu yok o da hergün değil arada. Bi de doktordayken hiç yerinde durmuyordu doktorda diyor dı çok hareketli olacak bu diye :)))) ben yata yata çocukta uyuşuk oldu herhalde 🤣🤣

Bana da%80 kız dedi, doktorda %60 sonra %80 dedi bakalım yarın ne diyecek. Beni doğru bilse 🤗🧿
Doktor o oranları verdiyse kızdır bana da aynı oranları vermişti doktorum 🤭
O kabarıklık vajina dudakları oluyor hamburger görüntüsü diyorlar hatta 🙈 erkeklerde de kaplumbağa görüntüsü oluyor 🤭
Bebek hareketleri için daha erkendir herhalde canım genelde herkes hissediyorum kıpır kıpır deyince bende mi sorun var dedim 18 haftaya geldim arada iki pıt pıt atan bişey oluyor o kadar başka bişi olduğu yok o da hergün değil arada. Bi de doktordayken hiç yerinde durmuyordu doktorda diyor dı çok hareketli olacak bu diye :)))) ben yata yata çocukta uyuşuk oldu herhalde 🤣🤣
Amaan hissederiz daha erken ben takılmıyorum sen de takılma yakında bol bol tekme yicez zaten 😂

Yok canim ya 2.gebeliğime rağmen ben hiç hissetmiyorum ama benim ic karnim yok gibi sanki sabah sirt ustu yattığımda ozellikle tuvalete sikistiysam bole bi yerde sol tarafta toparlanmis vaziyette sertlik elime geliyor ilk oğlumda da bu aylarda oyle olmustu
Benim yatınca hafifi oluyor yayıl gibi yayılıyor karnım ayaktayken top koymuş gibi duruyor artık. Benimde 2.gebeliğim kzıımda da ne zaman hissettiğimi hatırlamıyorum canım 😍

Daha erken kesinlikle. Ben de şimdiye kadar 2-3 kez hissettim cok kısa süreli. İlk hamileligimde 19.haftamda hissetmiştim, 2-3 haftaya hissederim diye düşünüyorum. Zaten 20 li haftalardan itibaren her gün düzenli hissedecegiz, en güzel aylara giriş yapacağız :)

Benim yatınca hafifi oluyor yayıl gibi yayılıyor karnım ayaktayken top koymuş gibi duruyor artık. Benimde 2.gebeliğim kzıımda da ne zaman hissettiğimi hatırlamıyorum canım 😍
Ben de valla hic hatırlamıyorum ama 4 aylij olunca hissederiz heralde ben dun gordum icim rahat taklalar atip duruyordu☺☺

Back
X