• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Dr lar direkt sonucu söylüyor endişe etmeyin. Kötüyse aman hemen söylemeyeyim ya da nasıl söylerim demiyor. Profesyonel yaklaşıyorlar haliyle. Olabilir bı kaç gün sarkma, boşu boşuna stres olmayın 🙏
İnşallah öyledir😓 İnsan stres yapıyor işte 😞Teşekkürler yorumunuz için

ben bir daha çocuk istemeyiz diye herşeyi vermişttim inan..bunu lcwden yeni aldım, üstü ayarlanabiliyor yanda çocuk pantolonlarında olduğu gibi iç lastik var, ordan daraltabiliyorsun o yüzden oluyor.ben 2-3 kilo aldım ilk 12 haftada belki de ondan böyle oldu, hızlı gittim biraz. bir de önceden belim baya inceydi bir anda şişti.
Ben neme lazım diye bekletmiştim. Son anda yakaladık 😅 ama aslında yaz hamilesiydim ben şimdi kış olacağım. Bakalım giyebildiklerimi giyeceğim. Üstler hep kısa kollu. Olmaz onlar.. 3-4 tane falan da pantolon var.
Yok hızlı değil aslında. 12 haftada 2-3 kilo normal diyorlar. Herhalde benimkiler büyük beden, ondan bol geldi bana. Ben de 3 kilo aldım ve aslında geçen seferkinden de 3 kilo daha kilolu şekilde hamile kalmıştım zaten. Yine de göbüş kısmını dolduramadim ama yakında dolar :)
Çok teşekkür ederim, evet marka verebilirseniz çok memnun olurum. Bir koltukaltı kesin alicm, diğeri kulak yada alından alicm ona henüz karta vermedim. Medisana nin hem alın hem kulaktan olçeni varmış, arkadaşim da onu tabsiye etti. Tavsiyelere ve internetteki yorumlara göre kararımı verip alicm inşallah🤗
Tamam canım. Akşam bakarım yazarım 👍🏻
Aynen cok yorgun geciyor bu defa hamileligim .dr kendimi toparlayim diye verdi
İnşallah toparlarsin hemen. Bende kansızlık falan yok ona ragmen hala halsizlik devam ediyor. Uykum var yine bak 🥱😅

Kızlar bende bugün şehir hastanesine gittim ilk defa normalde özeldeydi doktorum ama o ikili testten sonra gel diye muayneye gittim. Bebişim baaya büyümüş 🧿 ama ultrason cihazıno kadar kötüydü ki çok net görüntü vermedi☹️ Perşembe ikili testim var detaylıya giricem inşallah o zaman net görürüm🙏🏼
Yine de bir cinsiyet tahmini alayım 😇🙈😁

Eklentiler

• 9C2B4B45-6D60-4C86-84FA-0AC2B1D67C4B.jpeg
    9C2B4B45-6D60-4C86-84FA-0AC2B1D67C4B.jpeg
    71 KB · Görüntüleme: 73
Ama ne guzel ❤️ bakalim hangimiz once dogurcak :) belki ayni gun dogarlar... Benim ikinci bu, erken dogar falan deniliyor ama progestan yuzunden belki gecikir 🤷
Bilmiyorum ki canım doğum tarihleri çok değişiyor benim hiç bir arkadaşım gününde doğurmadı 🫢😄 benim ilk ama hemen hemen aynı hafta doğarlar 😍

Kızlar bende bugün şehir hastanesine gittim ilk defa normalde özeldeydi doktorum ama o ikili testten sonra gel diye muayneye gittim. Bebişim baaya büyümüş 🧿 ama ultrason cihazıno kadar kötüydü ki çok net görüntü vermedi☹️ Perşembe ikili testim var detaylıya giricem inşallah o zaman net görürüm🙏🏼
Maşallah maşallah 🧿 Yine de pek tatlı görünmüş canım 😊 Erkek gibi geldi ama anladığımdan değil 😁 Sağlıkla gelsin kuzucuk 🙏🏻

Bilmiyorum ki canım doğum tarihleri çok değişiyor benim hiç bir arkadaşım gününde doğurmadı 🫢😄 benim ilk ama hemen hemen aynı hafta doğarlar 😍
Benim de 27 Mart görünüyor 🤙🏻 2. benim. Sezaryen olur muhtemelen, Mart ortasi gibi gelir sanırım 😍 Sağlıkla zamanında kolaylıkla gelsinler inşallah 🥰🙏🏻

Sizin cinsiyet belli mi? Ben yarin ikili teste gidecegim, belki bir tahminde bulunur doktor😍 tabii ki oncelik saglikli olsun sonrasi zaten farketmez :D sadece merak ediyorum, isim falan dusunelim istiyorum 💕

Kıııııız❤️❤️❤️

Duphalac verdi bana da ama tadı kötü, çok fazla tatlı dedi. Mide bulantım olduğu için içmekte biraz zorlanacağımı düşündü. Kayınvalidem de önceden kullanmış, kızım sen bunu nasıl içiceksin bal gibi çok çok tatlı bi şurup dedi iyice korktum😄 Yoksa o kadar kötü değil mi ki tadı sen kullanmışmıydın canım?
Ben kullanmıştım ilk gebeligimde günlük şeker ihtiyacımı çok güzel karsiliyordu kendisi.🤭🤭🤭Ben genel olarak tatlıyı çok seven biri olduğum için içerken hiç yadırgadım yani sanki şerbet içiyorum diye düşündüm. Tabi gebelik sekerini yükseltince direk degistirmisti doktorum 🤭🤭 yoksa benim açımdan hiç sorun yoktu şişe şişe içerdim 😁

Masallah, bana da kiz gibi geldi🤲🌿

Sizin cinsiyet belli mi? Ben yarin ikili teste gidecegim, belki bir tahminde bulunur doktor😍 tabii ki oncelik saglikli olsun sonrasi zaten farketmez :KK70: sadece merak ediyorum, isim falan dusunelim istiyorum 💕
Yok canım değil belki ikilide öğrenirim bende perşembe giricem 😄😄 Develette ki ultrasonda bebeği zor gördük 🤣 Aynen kız erkek farketmez ama eşya almak için oğlum ya da kızım demek için merak ediyor insan 😆

Kızlar bugün araştırma hastanesine randevum vardı gittim bu kan pıhtılaşması sonucumu birde araştırmaya göstereyim diye burdaki doktor da iğneye başlıcaksın dedi şaştım kaldım gelmişim gebeliğimin 3.ayına bu ayda başla iğneye dedi kafamı allak bullak etti 🤦‍♀️ birde rapor çıkarmadı hematolojiye git dedi hematolojiye de Allah bilir ne zaman randevu bulurum orası meçhul. Özeldeki doktorum coraspine bile gerek görmezken bu doktor iğne kullan dedi hangisine uyucamı şaşırdım şimdide vicdan yapıyorum kullanmazsam ya bişey olursa kullansam mı falan diye düşüne düşüne başım ağrıdı artık. Acaba önlem amaçlı mı kullan başla dedi yoksa gerçekten eğilimim Varmı?

Back