• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Günaydın canım 🌸

Benim karnını ne sen sor ne ben söyleyeyim 🤣🤣🤣

Ayy maşallah yaa yerim ben onu nasıl da büyümüş 😍😍 benim iki bebiş de parlaklık gözlendi ama devlet hastanesi bile amniyosentez istemedi şaşkınım 🤣🤣 bence takma ben dün hem koşturdum hem onu taktım valla elim ayağım titriyordu hep ancak kendime geldim 🙈 annesi sen stres olma hepsi geçecek yani 🤲🤲 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲

Evet evet benim kızımda kalpte parlaklık vardı mesela hem de 28. Haftaya kadar vardı yani bence tek başına önemli bir bulgu değil 👍
biz bir tane kuzuda şiştik canım senin minik kuzular 3 tane senin çok normal :anneadayı: :nazar: çok teşekkürler amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimi<i insan endişelenmeden duramıyor ki işte :110::nazar::110:
Canım sağlıkla gelsin inşallah :KK68::nazar: Ben de sonraki kontrole 15 haftada gideceğim. Ne kadar da hızlı büyüyorlar maşallah 😍 2'li testte de sorun yokmuş, meraklanma canım.. Hayırlısıyla kaybolur 🙏 Cinsiyet de belli olmuş maşallah :nazar: Hayırla sağlıkla bereketle gelsin oğlun :KK68:
çok sağol canım benim amin inşallah bütün miniklerimiz sağlıcakla neşeyle gelsinler :nazar::emir_bebek::dua:

ben 12. haftada hamile pantolonuna döndüm, hiçbir pantolon olmuyor çokta kilo almadım ama karnım çok şişti bir anda, elbise ve hamile pantolonu harici hiç rahat edenmiyorum
Benim de biraz büyük olan ve hala olan 1-2 pantolonum kaldı. 1-2 de lastikli pantolonum var da onlarla idare ediyorum. Hamile pantolonlarım var eskiden kalma ama onlarda da göbek kısmı baya bol kalıyor, düşüyor gibi oluyor bu sefer de.. Onları çünkü ileriki zamanlarda giymiştim. Senin göbişe tam oluyor mu? Ne hamile pantolonuna ne normal pantolona sığıyorum anlayacağınız :) 1 beden büyük lastikli pantolon alayım diyorum hamile pantolonu niyetine.

Kizlar dr geldim 12 hafta 2 gunluguz ...serum ,igne ,ilac verdi .d vitamini ,b12 ,kan ilaci verdi .folik asiti biraktik. Ikili test icin gidicegiz bu hafta perinotolog bakicak 35 yas ustu diye
Maşallah canım :nazar: Sağlıkla gelsin inşallah :KK68:
Sende kansızlık var herhalde.. İnşallah ilaçlarla daha rahat edersin.

Kizlar dr geldim 12 hafta 2 gunluguz ...serum ,igne ,ilac verdi .d vitamini ,b12 ,kan ilaci verdi .folik asiti biraktik. Ikili test icin gidicegiz bu hafta perinotolog bakicak 35 yas ustu diye
Size serum, iğne vs neden verdi. Kacirmisim yazmissanizda

Kızlar merhaba.. Fatal DNA yaptırdım 10 güne kadar sonuç çıkar demişlerdi bugün 11 gün oldu ama doktorum aramadı beni. Normalde tahlillerim çıkar çıkmaz arar mesaj atardı. İçime kurt düştü Kötü bir şey var da o yüzden mi haber vermiyor:/ Amerika’ya veya Kore’ye gönderip bu kadar geç sonuç alan var mı?

Benim de biraz büyük olan ve hala olan 1-2 pantolonum kaldı. 1-2 de lastikli pantolonum var da onlarla idare ediyorum. Hamile pantolonlarım var eskiden kalma ama onlarda da göbek kısmı baya bol kalıyor, düşüyor gibi oluyor bu sefer de.. Onları çünkü ileriki zamanlarda giymiştim. Senin göbişe tam oluyor mu? Ne hamile pantolonuna ne normal pantolona sığıyorum anlayacağınız :) 1 beden büyük lastikli pantolon alayım diyorum hamile pantolonu niyetine.
ben bir daha çocuk istemeyiz diye herşeyi vermişttim inan..bunu lcwden yeni aldım, üstü ayarlanabiliyor yanda çocuk pantolonlarında olduğu gibi iç lastik var, ordan daraltabiliyorsun o yüzden oluyor.ben 2-3 kilo aldım ilk 12 haftada belki de ondan böyle oldu, hızlı gittim biraz. bir de önceden belim baya inceydi bir anda şişti.

Canım merhaba, ilk zamanlarda hepimizde olan durum aslında. Emzirdikce çıkıyor uç. Ben emzirmeden önce göğüs ucunu uyarıyordum hafif sıkıp sallıyordum ( ilk zamanlar iicn) ucu çıkınca hemen emziriyordum, eme eme zaten uç iyice çıkıyor. Etki etmeyen başka arkadaşım küçük göğüs ucu vakumlari var onu kullanıyordu. Emzirme önceki göğüse azcık vakum yapıyordu uç çıkınca hemen emziriyordu. Oda etki etmez ise, silikon göğüs ucu var. Göğüse güzelce yerleştirip o şekilde emziriyordu, zamanla uç çıkınca kullanmayı bıraktı. Aklıma gelenler bunlar canım. Sen yeter ki emzirmeyi işte bir şekilde yolu bulunur 😊
Teşekkür ederim inşallah bu sefer olur çok istiyorum gerçekten ayrı bir duygu o

Senin de ikinci bebek miydi canım? Bence karın kasları ile alakalı 🤔 benim de karnım çok sıkı değildir hemen çıktı mesela. Ebru şallı yı hatırlayın 6 aylık hamileyken hiç karnı yoktu kadının😅
işte işin garibi o, yıllardır spor yapıyorum hatta son 1 yıldır pt ile çalışıyordum sağlam iç karın kasım vardır yani, ona rağmen bildiğin şiştim.ikinci bebek canım ben de ondan da kaynaklı olabilir diyorum, oğlumda ilk gebeliğimde de artık son ayımda bugün mü doğacak diye gören herkes takılıyordu maşallah ikiz gibiydi, boyum da 1.60 minyonum daha da bir gösteriyor kendini

Senin de ikinci bebek miydi canım? Bence karın kasları ile alakalı 🤔 benim de karnım çok sıkı değildir hemen çıktı mesela. Ebru şallı yı hatırlayın 6 aylık hamileyken hiç karnı yoktu kadının😅
artık cumartesi gelsin de test falan söyleyeceğim iş yerinde saklayamayacak boyuta gelmeye başladı, belirginleşiyor.

canım ben kızımda koltuk altı ve alından ölçer kullandım sebebi de kontrol amaçlı alından ve kulaktan ölçerler çok pratik oluyor gece saat başı kalkıp ölçtüğünde sürekli çocuğu koltuk altından ölçmeye uğraşmak zorluyor ben teyit amaçlı kullandım özellikle bebek büyüyüp hareketlendikçe koltuk altından ölçtürmek istemiyor tabiki karar senin.
Evet genelde bu şekilde söyledi tecrübeli anneler. Anladigim birçok kişi koltukaltı ile alın veya kulaktan olceri edinmisler. Ben de öyle yapacağım tavsiyeleriniz doğrultusunda, teşekkürler.🤗

günaydın kızlar bizde bugün 15+1 olduk büyüyoruz 13 cm olmuşuz 122 gr ız teyzeleri bebeğimin beyninde 2 tane koroid pleksus kisti izlendi 28. haftaya kadar kaybolur büyük ihtimal gelişimsel birşey dedi down sendromunun göstergelerinden biriymiş düşük oranda diğer herşey normal seyrinde birçok bebekte gözlemlediğimiz birşey dedi ama yine de çok endişelendim lütfen dua edin olur mu :dua: 4 'lü tarama yapabiliriz dedi ama istemedim 2'li yaptırdım risk çıkmadı bakalım takip edeceğiz :emir_bebek:

bu arada karnınız ne durumda benim hızla büyümeye başladı bu 2. hamileliğim bence 2. hamileliklerde daha erken çıkıyor karın esneklik kaynaklı olabilir mi?

bu arada kesin erkek canım listeye ekleyebilirsin Rheaa Rheaa
İnşallah geçer gider o kistler sıkıntı olmaz , Allah korusun 🙏 benim de karnım birden çıktı, sabahlari çok yok ama yemeklerden sonra şişkinlik oluyo sanırım, baya cikiyo. İki gün içinde yarın kg birden aldım😬 hamile pilatesine başladım bu yüzden, hızlı kilo almak istemiyorum😬

İnşallah güzel sonuçlar alırız canım 🙏🥰 Evet söyleyen de çok varmış aslında. Sormak gerekiyormuş galiba. Sağlıkla inşallah 🙏

İnşallah canım çok teşekkürler 🥰🙏 1 tane alıyordum. Şimdilik 2'ye çıkardı. 1 hafta 2 kullanalım diye. Çok şükür bir daha olmadı öyle bir şey. Tekrar 1e düşecekmişim. Dediğin gibi riskli dönemler de geçmiş oluyor. Baya da alıştık artık yavruşlara. Öyle olunca da daha çok korktum. Çok şükür iyiyiz 🙏 Çok saol.. Hepimiz inşallah sağlıkla kavuşacağız 😍 :KK68:

Canım ben alından kullandım. Çok da memnunum doğrusu. Ölçümler de gayet doğru. Farklı cihazlarla çok kez kontrol etmişliğimiz var. Hastanelere gittiğimizde ölçümlerle karşılaştırmışlığımız var. Oğlum 7 yaşında hala kullanıyoruz. Tabi büyüyünce koltuk altından da ölçülebiliyor rahatça ama bebekken olmuyor. Bozulmadı da maşallah. Şansımıza mı artık markasından mı bilmiyorum ama. Marka şu anda aklımda yok, istersen söylerim akşam bakıp, ama sen sanırım kulaktan almaya karar vermişsin. Yine de istersen söylerim.

Canım sağlıkla gelsin inşallah :KK68::nazar: Ben de sonraki kontrole 15 haftada gideceğim. Ne kadar da hızlı büyüyorlar maşallah 😍 2'li testte de sorun yokmuş, meraklanma canım.. Hayırlısıyla kaybolur 🙏 Cinsiyet de belli olmuş maşallah :nazar: Hayırla sağlıkla bereketle gelsin oğlun :KK68:
Çok teşekkür ederim, evet marka verebilirseniz çok memnun olurum. Bir koltukaltı kesin alicm, diğeri kulak yada alından alicm ona henüz karta vermedim. Medisana nin hem alın hem kulaktan olçeni varmış, arkadaşim da onu tabsiye etti. Tavsiyelere ve internetteki yorumlara göre kararımı verip alicm inşallah🤗

Kızlar merhaba.. Fatal DNA yaptırdım 10 güne kadar sonuç çıkar demişlerdi bugün 11 gün oldu ama doktorum aramadı beni. Normalde tahlillerim çıkar çıkmaz arar mesaj atardı. İçime kurt düştü Kötü bir şey var da o yüzden mi haber vermiyor:/ Amerika’ya veya Kore’ye gönderip bu kadar geç sonuç alan var mı?
Dr lar direkt sonucu söylüyor endişe etmeyin. Kötüyse aman hemen söylemeyeyim ya da nasıl söylerim demiyor. Profesyonel yaklaşıyorlar haliyle. Olabilir bı kaç gün sarkma, boşu boşuna stres olmayın 🙏

İşte arada kaldım bende benim doktorum da aynı şeyi söylüyor ama internetten bakınca hep 4 aya girdiğimiz gözüküyor. 17.haftada 4.aya girmiş oluyoruz diyor. Hafta olarak hesaplayınca da 17.haftaya girerken 5.aydan gün almış oluyoruz 😂
12.haftada nasıl 3.ayı dolduruyorsak 16.haftada da 4.ayı dolduruyoruz. Zaten 16+0dan itibaren 17.haftaya girmiş oluyorsun canım. Doktorlarımızın hesabı doğru diye düşünüyorum 🥰

Back