2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben kucuk kopek dahi olsa cok korkarim ama hayvanlari da cok severim. Sonucta sahipleri degiliz ki kopeklerin tepkilerini bilelim elbette korkup hizla kaciyoruz.Bu sozleri sarf eden buyuk terbiyesizlik yapmis. Keske hayvan sevgisi kadar icinde insan sevgisi de olsa. Aslinda oyle hayvanlari seven sahip çikan kişiler her canliya karsi merhametli insanlardir.

siz izmirde miydiniz ? o abla istanbulda ise bize de gelsin ya benim de tam böyle denk gelir temizlikçim 4 ay şehir dışına gitti, ne yapacağım bilmiyorum kendim yapıyorum eşim de yardım ediyor ama ne kadar devam edebilirim bilmiyorum, yemek ütü temizlik hafta içi zaten çalışma saatlerim çok uzun hafta sonu da full bunlara kalır oldu...istanbulda güvenlilir birini bulması da zor, bir de öyle sıkıntılar var,

Canım senin başörtülü olman veya olmaman o hadsizin bu şekilde davranmasını bir sebep olamaz. Birincisi o kadar büyük bir hayvanı ağzında tasma olmadan gezdiremez sokakta, ikincisi insan içinde yürürken köpeğin ipini çok kısa tutması ve temkinli olması gerekiyor.... keşke şikayet etseydiniz, hatta o kişi hakkında da köpeğe bana saldırtmakla tehdid etti deseydiniz bakalım gevşek gevşek gulebilecekmi dalkavuk .. Ay ben nasıl sinir oluyorum böyle şeylere yani ne yapalım kendimizi evladımızı korumak için cebimizde elektroşok cihazıyla ki gezelim ( ciddi ciddi düşünüyorum.) Malum çevrede eğitim alamamış it sürüsü çok. Neyse sakin olacağım sakın olacağım sakın olacağım...

keşke cevabını verseydiniz...hayvan sevgisi başka birşey evlat sevgisi de başka bir şey sonuçta siz de çocuğunuzu tabiki koruyacaksınız, ben de aynı şekilde çocuğumu köşeye çekerdim......siz en iyisini yapmışsınız ama onun seviyesine düşmemişsiniz...

Kızlar nasılsınız?
Dün biraz temizlik yaptım, malum okul açıldı bugün. Sabahta okula gittim servisini vs ayarladım. Bugün de ev bomboş tek başıma kaldım ne çok sıkıldım anlatamam. Yalnızlığı hiç sevmiyorum kalabalık ailede büyüdüm hep yanımda birisi olsun istiyorum. Ne güzel kızımla vakit geçiriyordum hep.
Doktor kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruz.
Umarım herkesin sağlığı sıhhati yerindedir. Bu hafta sonu badana boya işim olacak kızın odasını düzenleyeceğim yatağı bazalı değildi bazalı yatak alacağım. En büyük pişmanlığım bazasız yatak almakta zaten. Bir sürü ıvır zıvırı içine koyacağım biraz yer açmam lazım gelecek olan kızıma .Bşr an önce şuan ayı gelsin doğum yaklaşsın hayta doğum yapayım istiyorum. Beklemek çok sıkıcı ya . Hele şimdi olsaydı en azından Oyalanacak bişeylerim olurdu. Sürekli çalıştığımdan zor geliyor evre durmak

Sevmiyorum muuu Doğuma kadar idare et artık canım iyi kötü napcan yapıcak bişey yok avizeleri silmekte eşine kaldı
Ve el mahkum hiç bir şey diyemedim kadına iç camlar için de akıl verdi gelen camcı silsin diye şimdi oturma odasının koltuklarını kaldırdım kaldırıp süpürmemiş bile misafirlerim gelmişti çocuklar batmıştı haliyle öylece kalmış onu temizledim makineye attım kılıfları biran önce işe başlamalıyım yoksa kafayı yicem

Kızlar biz çıktık kontrolden 16+3üz Veee cinsiyet kesinleşti Erkekkk Maşallah kabak gibi ortadaydı doktorun söylemesine kalmadan eşimle biz anladık göz göze gelip güldük resmen O kadar kıpır kıpırdı ki bi durmadı resmen ilk defa bu kadar hareketli gördük vişne suyu içmiştim işe yarıyor demekki Afp için kan verdim. 20.haftada perinatologa gideceğim detaylı ultrason bakılacak. 23.haftada da normal kontrol için randevu verdi. Ayın 20sinde de sağlık ocağında tetanoz aşısı olacağım. Bizdeki gelişmeler böyle :)

Canım cinsiyetimiz kesinleşti artık listeye ekleyebilirsin Rheaa

Çok teşekkür ederim canım ya, zaten önceden bu bebek arabasını ben favorilemişim şimdi 4.399 tl. Hemen alirim ben de. Yatak almayacağım ben sanırım. Eşimin kuzeninin ahşap minik sallanan beşiği varmış isterseniz vereyim dedi, büyüyünce de oğlumun ikea yatağı var küçülenlerden onda yaptıracağım.

ay maşallah maşallah oğullarınız ve kızınız hayırla sağlıkla gelsin , çok sevindim ailede tam denge kurulmuş oluyor bu sayede

detaylıdan sonra da haberdar et bizleri, inşallah bir sıkıntıları yoktur minik adamların güzel haberlerle dönersiniz eve

Hiçbir şey yapmasanız bile kalabalık insanı çok yoruyor. Malum söz nişan merasimlerinde de her kafadan bir ses çıkıyor
Ayy aynen öyle her kafadan bir ses çıkıyordu doğru dedin o bile yoruyor insanı

Rica ederim canım ben açtım kurdum evin içinde içerisine ağırlık koyarak denedim hep sürüşü falan çok rahat geldi bana hoşuma gitti. Ben beşik almak zorundaydım etrafımda alabileceğim kimse yok. yorumları okudum 2-3 yaşına kadar yatıranlar varmış sipariş verdiğim yatakta. sonrasında bende bir çocuk odası yapacağım artık. İnşallah Sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi

Senin kalkıp ev işi yaptigin günleri de duyduk ya

“bu neydi şimdi, istese iki ısırıkta seni yere serer. O’da sana bayılıyordu” bu ne demek ya sen ters bi fl edersin seni hayvan düşmanı ilan ederler. Yine de böyle tip insanlara cevabını çat çat vermelisin. Uyuz oluyorum böyle tiplere herkes aynı ölçüde sevmek zorunda değil. Ki bazı köpek cinslerin yasaklanması lazım. Bazı tipler de hayvanseverlik anlayışı sadece kedi köpek. Diğer hayvanlar da önemli değil. Anlattığın bu davranışlar zaten o şahısların karakterinin oturmadığını gösteriyor. Bu tip insanların yetiştirdiği çocuk benim çocuğumla aynı ortamda yetişecek. Allah karşılaşmak nasip etmesin.

Sanırım yeni zamlarla daha da fazlası olacak
Google>Anne karnında tuvalet eğitimi nasıl verilir?>Enter
Evet canım İzmirdeyim Vallahi zor bi şeye yetişsen diğeri kalıyor Çalışmasak yine yavaş yavaş hallederiz de çalışırken çok zor oluyor...
Ohh bir sürü meşgale çıkmış sana sıkılmazsın işte ne güzel baza çok iyi oluyor büyük yayıntı topluyor iyi yapmışsın
Kuzum sen bu kadından vazgeç bence hobi olarak geliyor galiba sana iç camı o silsin, avizeyi bu silsin, koltuk altını süpürmesin eee ne kaldı
Yaaaaa Hadi gözünaydın canımmm Vişne suyu candır, gerisi heyecandır

Hayırlı olsunnn Gözünüz Aydınnnn

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri canım sinirlenmemek elde değil böyle insanlar olduğu sürece

Canım hayırlı olsun öğrendin artık ne mutlu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…