- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
Demir ilacı hiç kullanmadım niye böyle oluyo anlamadım doktorum bu dönemlerde normal dedi bi şurup verdi. Şurubu da son çare olarak kullan tadı kötü bi şurup ben bile zor içiyorum miden bulanabilir bilgin olsun dedi ben de korktumDemir ilacini kullanmaya başladıktan 1-2 hafta içinde kabızlık başladıysa bilin ki demirden, doktorunuza danışın markasını değiştirin. Çünkü çok daha ilerliyor ve çok kötü sonuçlar çıkıyor
Gözün Aydın olsun canım benim yakışıklı bşr prens daha gelecek desene. Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallahKızlar biz çıktık kontrolden16+3üz Veee cinsiyet kesinleşti Erkekkk Maşallah kabak gibi ortadaydı doktorun söylemesine kalmadan eşimle biz anladık göz göze gelip güldük resmen O kadar kıpır kıpırdı ki bi durmadı resmen ilk defa bu kadar hareketli gördük vişne suyu içmiştim işe yarıyor demekki Afp için kan verdim. 20.haftada perinatologa gideceğim detaylı ultrason bakılacak. 23.haftada da normal kontrol için randevu verdi. Ayın 20sinde de sağlık ocağında tetanoz aşısı olacağım. Bizdeki gelişmeler böyle :)
Canım cinsiyetimiz kesinleşti artık listeye ekleyebilirsinRheaa
Vallahi ya ufak tefek yapıyordum zaten 1 haftadır ama dün baya baya bayram temizliği gibi yaptım benimde belim ağrıdı biraz. Ne zaman uzansam ayağa kalktığımda çok ağrım oluyor ayaklarıma vuruyor. Sonrasında açılıyorum hemen. Badana boya işim de hallolursa evi elden bi geçireceğim tekrardan kadın gelecek bir de annem ile kv gelir beraber dizerler.Senin kalkıp ev işi yaptigin günleri de duyduk ya
Yok be canım çok sıkılıyorum evde alışkın değilim.Ohh bir sürü meşgale çıkmış sana sıkılmazsın işte ne güzelbaza çok iyi oluyor büyük yayıntı topluyor iyi yapmışsın
Amin canım inşallah çok sağolGözün Aydın olsun canım benim yakışıklı bşr prens daha gelecek desene. Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
Grafik seklinde cikiyor ya ona istinaden dedim görünüyorsa çok iyi bakalım gorecekmi.tesekkur ederim cnmmCanım sen doktorlar tüm tahlil detaylarını sistemlerinde görürler. Eğer doktorunuz gerek görürse yaptirirsiniz neden olmasın ki.
Bundan sonra daha kaliteli vakit geçirirsiniz canım haftasonları sizin nasıl olsa havalar da seriledi mis gibiYok be canım çok sıkılıyorum evde alışkın değilim.
Ama mecbur bekliyorum işte evde… çok alıştım kızımla doğduğundan beri ilk defa koca bir yaz tatilini beraber geçirdik. Sürekli aktif çalıştığım için. Gerçekten ihtiyacım varmış. Tabi benim bulantılarım yüzünden kızda benimle evde tıkılı kaldı ama artık geçtiğine göre ara tatillerde falan acısını çıkarırız canım
Ahh canm bazı insanlar hayvanları insandan üstün tutuyorlar onlar Allah'ın dilsiz mahlukatlari tabikide seviyoruz bizim yoneticide bahçede Amerikan cinsi pitbull besliyordu korkudan bahçeye hiç bir komşu bir sene inmedik bahçeye onun korkusundan kedi bile girmiyordu gidincede malesefArkadaşlar merhaba, yeni eğitim dönemi hayırlı olsun inşallah. Bugün güzel haberler bekleyen herkesin gönlüne göre olsun inşallah
Az evvel kızımı okuluna götürüyordum. Arabayı park ettik, okula doğru yürürken aynı kaldırımda kocaman bir köpeği uzunca bir tasmayla gezdiren genç bir kadın yürüyordu. Köpek kızımın tarafında kaldığı ve aklıma tv’larda izlediğimiz maalesef acı haberler geldiği için, köpekle yan yana yürümemek için biraz hızlı hareket ettim. İki adım arkamızdaki insan evladı, “bu neydi şimdi, istese iki ısırıkta seni yere serer. O’da sana bayılıyordu” dedi. Buarada ben başörtülü biriyim ve kadının yanındaki adam pis pis güldü. Ben çocuğumun yanında inanının inşallah anlamamıştır bana dediklerini diye diye okula doğru yürüdüm. Şimdi ne dersiniz buna? Hayvan beslenmesine, herkesten ve her şeyden üstün tutmasına okey, artık sokakta nasıl yürüyeceğimize de mi karışılacak? Konuşmalarla aşağılamak, değeriz hissettirmek.. Bizler gebeyiz, insana gebeyiz. Ne zahmetler çekiyoruz. Ne zahmetlerle biz büyüdük, ailelerimiz bizi büyüttü. Allah bize kıymet verdi yarattı. Bu şekilde insanın insana kötülüğünü Allah’a havale ediyorum. Evlatlarımı böyle anlayışsız, sevgisiz ve kıymet bilmeyenlerden uzak etmesini diliyorum.
Maşallah çok sevindim canımKızlar biz çıktık kontrolden16+3üz Veee cinsiyet kesinleşti Erkekkk Maşallah kabak gibi ortadaydı doktorun söylemesine kalmadan eşimle biz anladık göz göze gelip güldük resmen O kadar kıpır kıpırdı ki bi durmadı resmen ilk defa bu kadar hareketli gördük vişne suyu içmiştim işe yarıyor demekki Afp için kan verdim. 20.haftada perinatologa gideceğim detaylı ultrason bakılacak. 23.haftada da normal kontrol için randevu verdi. Ayın 20sinde de sağlık ocağında tetanoz aşısı olacağım. Bizdeki gelişmeler böyle :)
İnşallah canımmBundan sonra daha kaliteli vakit geçirirsiniz canım haftasonları sizin nasıl olsa havalar da seriledi mis gibi
Kızlar biz çıktık kontrolden16+3üz Veee cinsiyet kesinleşti Erkekkk Maşallah kabak gibi ortadaydı doktorun söylemesine kalmadan eşimle biz anladık göz göze gelip güldük resmen O kadar kıpır kıpırdı ki bi durmadı resmen ilk defa bu kadar hareketli gördük vişne suyu içmiştim işe yarıyor demekki Afp için kan verdim. 20.haftada perinatologa gideceğim detaylı ultrason bakılacak. 23.haftada da normal kontrol için randevu verdi. Ayın 20sinde de sağlık ocağında tetanoz aşısı olacağım. Bizdeki gelişmeler böyle :)
Teşekkürler canım bir doktor kıza benzetmişti diğer doktor da %80 erkek demişti. Bu instagramdaki sayfada %80 kız demiştiMaşallah çok sevindim canımÖncedne tahminler neydi peki
Tebrik ederim canım, darısı artık benim başımaKızlar biz çıktık kontrolden16+3üz Veee cinsiyet kesinleşti Erkekkk Maşallah kabak gibi ortadaydı doktorun söylemesine kalmadan eşimle biz anladık göz göze gelip güldük resmen O kadar kıpır kıpırdı ki bi durmadı resmen ilk defa bu kadar hareketli gördük vişne suyu içmiştim işe yarıyor demekki Afp için kan verdim. 20.haftada perinatologa gideceğim detaylı ultrason bakılacak. 23.haftada da normal kontrol için randevu verdi. Ayın 20sinde de sağlık ocağında tetanoz aşısı olacağım. Bizdeki gelişmeler böyle :)
Bir sürü şurup var aslında demek onu sizin sorunuza çare olarak görmüş demekki. Dulcasoft, duphalac ve magnesie yi de genelde kabızlık için veriyorlar doktorunuza sorabilirsiniz. Cok zor gerçekten,Demir ilacı hiç kullanmadım niye böyle oluyo anlamadım doktorum bu dönemlerde normal dedi bi şurup verdi. Şurubu da son çare olarak kullan tadı kötü bi şurup ben bile zor içiyorum miden bulanabilir bilgin olsun dedi ben de korktum11 gündür kabızlık var sadece 3 kez zorlaya zorlaya sancıdan ağlayarak çıktım tuvalate hiç bişey de fayda etmedi bu akşam son çare o şurubu içicem galiba hemoroid de var ben de zorlayınca da kanamasından korkuyorum bakalım şurup biraz fayda eder umarım
Rahimi tutan bağlar geriliyordur canım benim de bazen kasığımda bazen o bölgede oluyo gerilme hissiKızlarr tuhaf bir tarif ama vajinanın sağ üst kısmı kasığa doğru batma oluyor sıklaştı sanki bugün hala o tarafa neden batma yapar ki
Her sabah aç karnina gün kurusu denediniz mi. Ya da zeytin yagi icmeyi. Gun kurusu ve kara erik az suyla cezvede kaynatip blendrilayip posasiyla yerseniz sabah ac karnina sonra gun icinde falan. Normalde kabizliga cok iyidirDemir ilacı hiç kullanmadım niye böyle oluyo anlamadım doktorum bu dönemlerde normal dedi bi şurup verdi. Şurubu da son çare olarak kullan tadı kötü bi şurup ben bile zor içiyorum miden bulanabilir bilgin olsun dedi ben de korktum11 gündür kabızlık var sadece 3 kez zorlaya zorlaya sancıdan ağlayarak çıktım tuvalate hiç bişey de fayda etmedi bu akşam son çare o şurubu içicem galiba hemoroid de var ben de zorlayınca da kanamasından korkuyorum bakalım şurup biraz fayda eder umarım
Denemez miyim! Maalesef hic fayda etmedi bana... Resmen hayatimdan karbonhidratli gidalaro cikardim. Sadece sebze meyve yiyorum ki her seyi degil, hala bulantim var, ama kabizlik ve gaz devam...Her sabah aç karnina gün kurusu denediniz mi. Ya da zeytin yagi icmeyi. Gun kurusu ve kara erik az suyla cezvede kaynatip blendrilayip posasiyla yerseniz sabah ac karnina sonra gun icinde falan. Normalde kabizliga cok iyidir
Canm bendende oluyor uzun oturunca yada çok yürüyünce normalmiş endişelenmeKızlarr tuhaf bir tarif ama vajinanın sağ üst kısmı kasığa doğru batma oluyor sıklaştı sanki bugün hala o tarafa neden batma yapar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?