Arkadaşlar merhaba, yeni eğitim dönemi hayırlı olsun inşallah. Bugün güzel haberler bekleyen herkesin gönlüne göre olsun inşallah
Az evvel kızımı okuluna götürüyordum. Arabayı park ettik, okula doğru yürürken aynı kaldırımda kocaman bir köpeği uzunca bir tasmayla gezdiren genç bir kadın yürüyordu. Köpek kızımın tarafında kaldığı ve aklıma tv’larda izlediğimiz maalesef acı haberler geldiği için, köpekle yan yana yürümemek için biraz hızlı hareket ettim. İki adım arkamızdaki insan evladı, “bu neydi şimdi, istese iki ısırıkta seni yere serer. O’da sana bayılıyordu” dedi. Buarada ben başörtülü biriyim ve kadının yanındaki adam pis pis güldü. Ben çocuğumun yanında inanının inşallah anlamamıştır bana dediklerini diye diye okula doğru yürüdüm. Şimdi ne dersiniz buna? Hayvan beslenmesine, herkesten ve her şeyden üstün tutmasına okey, artık sokakta nasıl yürüyeceğimize de mi karışılacak? Konuşmalarla aşağılamak, değeriz hissettirmek.. Bizler gebeyiz, insana gebeyiz. Ne zahmetler çekiyoruz. Ne zahmetlerle biz büyüdük, ailelerimiz bizi büyüttü. Allah bize kıymet verdi yarattı. Bu şekilde insanın insana kötülüğünü Allah’a havale ediyorum. Evlatlarımı böyle anlayışsız, sevgisiz ve kıymet bilmeyenlerden uzak etmesini diliyorum.