Maşallah canm hep böyle güzel gitsin sağlıkla kucağına alırsın oğlunu inşallahKızlar biz çıktık kontrolden16+3üz Veee cinsiyet kesinleşti Erkekkk Maşallah kabak gibi ortadaydı doktorun söylemesine kalmadan eşimle biz anladık göz göze gelip güldük resmen O kadar kıpır kıpırdı ki bi durmadı resmen ilk defa bu kadar hareketli gördük vişne suyu içmiştim işe yarıyor demekki Afp için kan verdim. 20.haftada perinatologa gideceğim detaylı ultrason bakılacak. 23.haftada da normal kontrol için randevu verdi. Ayın 20sinde de sağlık ocağında tetanoz aşısı olacağım. Bizdeki gelişmeler böyle :)
Canım cinsiyetimiz kesinleşti artık listeye ekleyebilirsinRheaa
Canim benim oyleydi gogus ucu silikon hayatimi kurtardi ilk 5 gun parcalandi resmen ...sagolsun silikon uc sayesinde cok guzel emzirdim.zaten bebis zamanla buyutuyor ucu .sonra biraktim normal emdi ...Kızlar sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var şuan ikinci bebeğime hamileyim ilk bebeğimde göğüs uçlarım hem küçük hemde çökük olduğundan bir türlü emziremedim bu sefer emzirmeyi çok istiyorum bununla ilgili tecrübesi tavsiyesi olan var mı
Canım tecrübem yok ama geçenlerde bu videoyu görmüştüm belki işine yararKızlar sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var şuan ikinci bebeğime hamileyim ilk bebeğimde göğüs uçlarım hem küçük hemde çökük olduğundan bir türlü emziremedim bu sefer emzirmeyi çok istiyorum bununla ilgili tecrübesi tavsiyesi olan var mı
Aynı durum bende de var göğüs ucum hiç yok dün meraktan vakumla cekip deneme yaptım ucu cıktı fakat aksama kadar sızladı .. sonra hoop içeri geri girdi .. inanılmaz acıdı tek umudum slikon uçCanim benim oyleydi gogus ucu silikon hayatimi kurtardi ilk 5 gun parcalandi resmen ...sagolsun silikon uc sayesinde cok guzel emzirdim.zaten bebis zamanla buyutuyor ucu .sonra biraktim normal emdi ...
Enjektör ile yapanlar var canım enjektör ile göğüs ucu çıkarma diye deneyebilirsinKızlar sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var şuan ikinci bebeğime hamileyim ilk bebeğimde göğüs uçlarım hem küçük hemde çökük olduğundan bir türlü emziremedim bu sefer emzirmeyi çok istiyorum bununla ilgili tecrübesi tavsiyesi olan var mı
İkili test sonucu kağıdını istemiş canım incelemek için, bildiğim kadarıyla devlette sonuca bakmak içinde sıra alınıyor randevu ile yani.Kizlar ben yarin devlet hastanesinde ikili test yaptircam. 3 hafta once kadiin doguma gittigimde bi kagit yazdi verdi radyolojiden randevu al dedii 13 eylule. Aldik yarin gitcem de kagidi alinca bana gel dedi ama ne kagidindan bahsettigini bile bilmiyorum :) kadin doguma randevu almadim. Ordan cikip doktora mi gitmem gerekiyor anlamadim ki bilen aydinlatir mi beni. Randevusuz girebilir miyim birde?
Duphalac verdi bana da ama tadı kötü, çok fazla tatlı dedi. Mide bulantım olduğu için içmekte biraz zorlanacağımı düşündü. Kayınvalidem de önceden kullanmış, kızım sen bunu nasıl içiceksin bal gibi çok çok tatlı bi şurup dedi iyice korktumBir sürü şurup var aslında demek onu sizin sorunuza çare olarak görmüş demekki. Dulcasoft, duphalac ve magnesie yi de genelde kabızlık için veriyorlar doktorunuza sorabilirsiniz. Cok zor gerçekten,
Mide bulantım olduğu için çoğundan kaçtım canım tatlı olan hiç bişey tüketemiyorumHer sabah aç karnina gün kurusu denediniz mi. Ya da zeytin yagi icmeyi. Gun kurusu ve kara erik az suyla cezvede kaynatip blendrilayip posasiyla yerseniz sabah ac karnina sonra gun icinde falan. Normalde kabizliga cok iyidir
Canım çok şekerli bi şurup insanın genzini yakıyor, portakal suyuyla falan karıştırıp içersen sıkıntı olmaz. Sek içmek zor birazDuphalac verdi bana da ama tadı kötü, çok fazla tatlı dedi. Mide bulantım olduğu için içmekte biraz zorlanacağımı düşündü. Kayınvalidem de önceden kullanmış, kızım sen bunu nasıl içiceksin bal gibi çok çok tatlı bi şurup dedi iyice korktumYoksa o kadar kötü değil mi ki tadı sen kullanmışmıydın canım?
İkili tarama testi sonucunu alıp kadın doğum doktoruna götüreceksiniz onu istemiş doktorunuzKizlar ben yarin devlet hastanesinde ikili test yaptircam. 3 hafta once kadiin doguma gittigimde bi kagit yazdi verdi radyolojiden randevu al dedii 13 eylule. Aldik yarin gitcem de kagidi alinca bana gel dedi ama ne kagidindan bahsettigini bile bilmiyorum :) kadin doguma randevu almadim. Ordan cikip doktora mi gitmem gerekiyor anlamadim ki bilen aydinlatir mi beni. Randevusuz girebilir miyim birde?
Oyyy iki kız kardeş dünyanın en güzel şeylerinden biri olabilir
Canım bende öyleydim hem bulantı hem kabızlık halsizlik hasta gibiydim 15.haftamdan sonra düzelmeye başladım ben. Ne yaparsam yapayım ne içerdem içeyim fayda etmedi 3/4 günde bir magnessie galiba öyle bir toz ilaç verdi doktor 1 bardak suyla 1 ölçek karıştırıp içtim hep. Öyle çıkabildim. Onu içtikten sonra hergün duphalac şurup içmeye devam ettim. Kabızlık var ama öncekilere göre çok zorlanmadan yapabiliyorum. Öteki neydi öyle hastanelik olmuştum. Allah kimseye göstermesin çok kötü gerçekten de.Denemez miyim! Maalesef hic fayda etmedi bana... Resmen hayatimdan karbonhidratli gidalaro cikardim. Sadece sebze meyve yiyorum ki her seyi degil, hala bulantim var, ama kabizlik ve gaz devam...Oyle boyle degil Huzurum yok...kilo kaybediyorum ama gene de gobek cikti gazdan
KesinlikleeeeeOyyy iki kız kardeş dünyanın en güzel şeylerinden biri olabilirdoktorun daha önce tahminde bulunmuş muydu canım?
Kesinlikle çok tatlı bende tatlıdan tiksindiğim için bulantılarım en aza indiği zaman içmeye başladım canım şimdi hergün 1 ölçek içiyorum ama iyi geliyor çok şükürCanım çok şekerli bi şurup insanın genzini yakıyor, portakal suyuyla falan karıştırıp içersen sıkıntı olmaz. Sek içmek zor biraz
İkimizin de şansı demekki benim de 2 kızım olmuş olacak Allah izin verirse heyecanla bekliyoruz onun gelişini :)))
Aynen canım meyvesuyu ile karıştırıp içmek iyi oluyo o yüzdenKesinlikle çok tatlı bende tatlıdan tiksindiğim için bulantılarım en aza indiği zaman içmeye başladım canım şimdi hergün 1 ölçek içiyorum ama iyi geliyor çok şükür
Yarin 12+0 olacagim. 15'i dort hatta Kirk gozle bekliyorumCanım bende öyleydim hem bulantı hem kabızlık halsizlik hasta gibiydim 15.haftamdan sonra düzelmeye başladım ben. Ne yaparsam yapayım ne içerdem içeyim fayda etmedi 3/4 günde bir magnessie galiba öyle bir toz ilaç verdi doktor 1 bardak suyla 1 ölçek karıştırıp içtim hep. Öyle çıkabildim. Onu içtikten sonra hergün duphalac şurup içmeye devam ettim. Kabızlık var ama öncekilere göre çok zorlanmadan yapabiliyorum. Öteki neydi öyle hastanelik olmuştum. Allah kimseye göstermesin çok kötü gerçekten de.
Sağlıkla gelsin inşallah canım gerisini bir şekilde hallediyoruz işte. Hepsi geçici kalıcı değil kendimi böyle böyle empoze etmeye çalıştım hep. İnşalalh sen benden daha da erken iyi oolursun canım benimYarin 12+0 olacagim. 15'i dort hatta Kirk gozle bekliyorumbebek saglikli olsun, gecici durumlar diyerek kendimi teselli ediyorum
Yok tahmin yoktu cnm.evet çok heyecanlıyımOyyy iki kız kardeş dünyanın en güzel şeylerinden biri olabilirdoktorun daha önce tahminde bulunmuş muydu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?