2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Mesajına o kadar sevindim ki bizlerde seni özledik , hatta minseo ile aramızda konuştuk sana tekrar yazsak mi yazmasak mi vs diye. Biraz yalniz kalmak istersin diye dusunduk...
Ara ara uğra özletme hiç kendini, içimden geçeni söyleyeyim, yakin zamanda güzel haberlerle geleceksin bizlere ve bizlerde senin grubuna ara ara girip senle sohbet edeceğiz

sen ve diğer arkadaşlarımıza duam ; gökkuşağı bebekleriniz bir an evvel sağlıkla , bekletmeden doğsun evlerinize
fiziken bir sağlık sorununun olmamasına sevindim. ruhun , kalbin de şifasını bulsun dilerim

O kadar zor bişeymiş ki senin gibi çok kayıp yaşayan kadınlar süper kahraman gibi oldu artık gözümde. Çok teşekkür ederim tavsiyen için mutlaka takip edeceğim

Doktorunuz cinsiyeti söylemedi mi sanirim yurtdisinda yaşıyorsunuz ordaki prosedürü bilemiyorum ama 16.haftada söylüyorlar net olarak burada..
Evet ingilterede yasiyorum burda 20 haftalikla soyliyorlar canim benim iki kizim var cok merak ediyorum cinsiyeti hayirlisi neyse o olsun

O kadar zor bişeymiş ki senin gibi çok kayıp yaşayan kadınlar süper kahraman gibi oldu artık gözümde. Çok teşekkür ederim tavsiyen için mutlaka takip edeceğim
En kısa zamanda tekrardan sende aramıza katılacaksın, buna inanıyorum. Çünkü yazmandan anladığım kadarıyla zaten en zor olanını başarmışsın. Daha güçlü ve iradeli nir şekilde geri dönmüşsün. Lütfen bize aşamalarından bahset ara ara. Ama dediğim doktorun takviyelerini en kısa zamanda al kullan. Canlı yayınlarına katılıp dinle hep. Daha da bi umut dolacaksın. Umut varsa, gerçekte vardır. Dikkat et kendine canım

O kadar duygulandım ki kızlar. Gözyaşlarımı tutamıyorum. Duygularımı anlatacak kelime de bulamıyorum. İyi ki varsınız gerçekten. Hep mutlu olmayı hak ediyorsunuz. Yüzünüz hep gülsün. Canım arkadaşlarım iyi ki tanıdım sizi. Ara sıra yazmaya çalışacağım. Hep aklımda ve dualarımdasınız

Biz de seni çok özledik canım, sen güçlü bir kadınsın inşallah en yakın zamanda mucizene kavusacaksin. Hepimizin hayatta bir imtihani var, yaşadığın zor birsey ama kendini toplamış ayağa kalkmışsın bundan sonrası kolaylaşacak inşallah. Seni çok seviyoruz ve mesajların bizi mutlu ediyor, mutlaka fırsat buldukça yaz, öpüyorum

O kadar kolay mı verebildin 20 kg maşallah sana benim ilk olduğundan nasıl olur ne olurum hiç bilmiyorum. İnşallah çok almadan sağlıkla devam ederim

Gayet normal ben 16. Haftadayim henüz 500 Gr kadar aldım ki bulantı sorunum hiç olmadı. Beslenme tarzım hiç değişmedi.ilk 3ay zaten de lar kilo almamaya calisin diyorlar
Çok güzel. Bende de hamdolsun bulantı sorunu olmadı. Normal yiyorum aslında ama tabi insan tedirgin oluyor Biraz

Güzel bir gelişme yaşadığımda hemen haber vereceğim hiç merak etme canım Gün geçtikçe daha iyi oluyorum tabi ama biraz daha zamana ihtiyacım var. Zamanın iyileştirmeyeceği hiç birşey yok. Sabretmeye çalışıyorum. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için nasıl iyi geldi bana

Mutlaka haber vereceğim. Allah hep güzel haberler vermeyi nasip etsin hepimize. Çok teşekkür ederim güzel mesajın ve tavsiyen için. Vakit buldukça izleyeceğim inşallah bana da iyi gelir senin gibi

Günaydın kızlar dün kontrolüm vardı yeni bir doktora geçtik 1 saat sürdü muayene ve konuşma ama acayip gerdi bizi doktor muayene kısmı iyiydi resmen herşeyi beyin gelişimine mide safra kesesine kadar baktı bu arada plesanta aşağıda ve rahim duvarim ince gözüküyor bunlar için 20. Haftayı bekleyelim sonra konuşalım dedi ve bizimde oğlumuz olacak sağlıkla inşallah sonra asıl gerdigi yere geldik ofise gectik konuşuyoruz ikili testimi götürdüm onunda görüşünü almak için ikili testler çöp fetal dna var onu yaptirin diye başladı yarım saat boyunca bize olumsuz örnekler gosterdi hic durmadan en sonda suan olcumlerde ve ikili testte birsey yok ama siz yaptırın buda broşürü telefonunu attım sana onada attım seninkini iletisime gecin dedi ciktik biz ama nasıl çıktık bilmiyoruz doktorun bu kadar olumsuzu yüklemesi beni cok gerdi ve anlattıkları çok üzdü
Eve gelince araştırdık konuştuk yaptirmamaya karar verdik

Kizlar dua edin bana lutfe. Gece 11 gibi ayaga kalktigim gibi kanmam basladi. Bu ara ev tasima.islerim vardi cok yoruldum ondan mi artik. Yatis verdiler
Canım çok gecmis olsun ev taşımada çok yorulmussun farkında olmadan o da etkileyebilir.

O kadar kolay mı verebildin 20 kg maşallah sana benim ilk olduğundan nasıl olur ne olurum hiç bilmiyorum. İnşallah çok almadan sağlıkla devam ederim
Bebegim kolikti. Ne uyku uyudum 7 ay ne de dogru durust bi sey yiyebildim. Guzel de emerdo kizim... Oyke olunca kilo falan kalmadi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…