Mesajına o kadar sevindim kiCanım arkadaşlarım hepinize merhaba. Sizleri çok özledim. Hepiniz iyisinizdir umarım ve yeğenlerim de iyidirKendime siteye girmeyi yasaklamıştım ama dayanamadım bugün yine yazasım geldi. Çünkü arkadaşlarımı çok özledim. Kötü bişey yaşadım diye sizi unutacak değilim Benden sonra eksilen olmamıştır umarım hepinize çok dua ediyorum. Daha önce kaybı olan arkadaşlardan biraz teselli bekliyorum. Özelden de yazabilirsiniz. Düşündüğümden biraz daha zormuş ama güçlü kadın duruşumu bozmuyorum Çok şükür kan değerlerim iyi bir problem görünmüyor. Doktorum da bir adet sonrası folik asit kullanarak denemeye devam dedi. Şimdi dinlenmedeyim önce canım kocama ve sonra da ikinci bebeğime kavuşmayı dört gözle bekliyorum. Tavsiyesi ve bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarımdan dönüş bekliyorum. Biraz canım acıyor çünkü tahmin edersiniz ki Hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum
sen ve diğer arkadaşlarımıza duam ; gökkuşağı bebekleriniz bir an evvel sağlıkla , bekletmeden doğsun evlerinizeCanım arkadaşlarım hepinize merhaba. Sizleri çok özledim. Hepiniz iyisinizdir umarım ve yeğenlerim de iyidirKendime siteye girmeyi yasaklamıştım ama dayanamadım bugün yine yazasım geldi. Çünkü arkadaşlarımı çok özledim. Kötü bişey yaşadım diye sizi unutacak değilim Benden sonra eksilen olmamıştır umarım hepinize çok dua ediyorum. Daha önce kaybı olan arkadaşlardan biraz teselli bekliyorum. Özelden de yazabilirsiniz. Düşündüğümden biraz daha zormuş ama güçlü kadın duruşumu bozmuyorum Çok şükür kan değerlerim iyi bir problem görünmüyor. Doktorum da bir adet sonrası folik asit kullanarak denemeye devam dedi. Şimdi dinlenmedeyim önce canım kocama ve sonra da ikinci bebeğime kavuşmayı dört gözle bekliyorum. Tavsiyesi ve bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarımdan dönüş bekliyorum. Biraz canım acıyor çünkü tahmin edersiniz ki Hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum
Siz de beni seviyorsanız ne mutlu bana çok teşekkür ederim canım benimCanım arkadaşım iyi olucaksın ve çok güzel zamanlar seni bekliyor bunu unutmabizde seni çok seviyoruz canım benim
O kadar zor bişeymiş ki senin gibi çok kayıp yaşayan kadınlar süper kahraman gibi oldu artık gözümde. Çok teşekkür ederim tavsiyen için mutlaka takip edeceğimBiraz daha iyi olmana sevindim 6 tane kaybım var ama hiç umudumu kesmedim aşılama yaptım olmadı 2 tane tüp bebek yaptım olmadı en son intgramdan bir doktoru takip ettim Dr. Mfk diye geçiyor onun takviyelerini kullandım. Hep tedirgin oldum ama yine de umudum vardı çok inandım şimdi 15+6 ya kdar sağlıkla geldi geldik. İnanıyorum ki sonu da güzel bitecek. İstersen o doktorun sayfasını iyice takip et. Aklında olan bütün soruları doktor cevaplıyor orada. Çok geçmiş olsun canım tekrardan… umudunu hiç kaybetme
Evet ingilterede yasiyorum burda 20 haftalikla soyliyorlar canim benim iki kizim var cok merak ediyorum cinsiyeti hayirlisi neyse o olsunDoktorunuz cinsiyeti söylemedi misanirim yurtdisinda yaşıyorsunuz ordaki prosedürü bilemiyorum ama 16.haftada söylüyorlar net olarak burada..
En kısa zamanda tekrardan sende aramıza katılacaksın, buna inanıyorum. Çünkü yazmandan anladığım kadarıyla zaten en zor olanını başarmışsın. Daha güçlü ve iradeli nir şekilde geri dönmüşsün. Lütfen bize aşamalarından bahset ara ara. Ama dediğim doktorun takviyelerini en kısa zamanda al kullan. Canlı yayınlarına katılıp dinle hep. Daha da bi umut dolacaksın. Umut varsa, gerçekte vardır. Dikkat et kendine canımO kadar zor bişeymiş ki senin gibi çok kayıp yaşayan kadınlar süper kahraman gibi oldu artık gözümde. Çok teşekkür ederim tavsiyen için mutlaka takip edeceğim
Tabiki seviyoruz özletme kendini arada uğra burayada canım benimSiz de beni seviyorsanız ne mutlu bana çok teşekkür ederim canım benim
Mesajına o kadar sevindim kibizlerde seni özledik , hatta minseo ile aramızda konuştuk sana tekrar yazsak mi yazmasak mi vs diye. Biraz yalniz kalmak istersin diye dusunduk...
Ara ara uğra özletme hiç kendini, içimden geçeni söyleyeyim, yakin zamanda güzel haberlerle geleceksin bizlere ve bizlerde senin grubuna ara ara girip senle sohbet edeceğiz
O kadar duygulandım ki kızlar. Gözyaşlarımı tutamıyorum. Duygularımı anlatacak kelime de bulamıyorum. İyi ki varsınız gerçekten. Hep mutlu olmayı hak ediyorsunuz. Yüzünüz hep gülsün. Canım arkadaşlarım iyi ki tanıdım sizi. Ara sıra yazmaya çalışacağım. Hep aklımda ve dualarımdasınızsen ve diğer arkadaşlarımıza duam ; gökkuşağı bebekleriniz bir an evvel sağlıkla , bekletmeden doğsun evlerinize
fiziken bir sağlık sorununun olmamasına sevindim. ruhun , kalbin de şifasını bulsun dilerim
Biz de seni çok özledik canım, sen güçlü bir kadınsınCanım arkadaşlarım hepinize merhaba. Sizleri çok özledim. Hepiniz iyisinizdir umarım ve yeğenlerim de iyidirKendime siteye girmeyi yasaklamıştım ama dayanamadım bugün yine yazasım geldi. Çünkü arkadaşlarımı çok özledim. Kötü bişey yaşadım diye sizi unutacak değilim Benden sonra eksilen olmamıştır umarım hepinize çok dua ediyorum. Daha önce kaybı olan arkadaşlardan biraz teselli bekliyorum. Özelden de yazabilirsiniz. Düşündüğümden biraz daha zormuş ama güçlü kadın duruşumu bozmuyorum Çok şükür kan değerlerim iyi bir problem görünmüyor. Doktorum da bir adet sonrası folik asit kullanarak denemeye devam dedi. Şimdi dinlenmedeyim önce canım kocama ve sonra da ikinci bebeğime kavuşmayı dört gözle bekliyorum. Tavsiyesi ve bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarımdan dönüş bekliyorum. Biraz canım acıyor çünkü tahmin edersiniz ki Hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum
O kadar kolay mı verebildin 20 kg maşallah sanaEvet oyleymis masallah. Ben ilk gebelikten totalde 20kg almistim. 53 ile kalip, 73 ile doguma gittim. Dogumdan 2 ay sonra 51 idim. Bunda 57 ile kaldim. Hatta 57,6. Suanda 57,2 idim bu sabah. Bulanti faktoru tamamen. Insallah ilkindeki gibi olurda veririm gene. Ancak 2.3.cocugu olanlar ikincide kalici kalabiliyor falan dio
O zaman şükredip oturayım yerime dimi amaBen ilk 3 ayda 2,5 kg verdim canım doktor ona bile normal dedi hiç sıkıntı yapma bence gayette güzel.
Çok güzel. Bende de hamdolsun bulantı sorunu olmadı. Normal yiyorum aslında ama tabi insan tedirgin oluyor BirazGayet normal ben 16. Haftadayim henüz 500 Gr kadar aldım ki bulantı sorunum hiç olmadı. Beslenme tarzım hiç değişmedi.ilk 3ay zaten de lar kilo almamaya calisin diyorlar
Güzel bir gelişme yaşadığımda hemen haber vereceğim hiç merak etme canımBiz de seni çok özledik canım, sen güçlü bir kadınsıninşallah en yakın zamanda mucizene kavusacaksin. Hepimizin hayatta bir imtihani var, yaşadığın zor birsey ama kendini toplamış ayağa kalkmışsın bundan sonrası kolaylaşacak inşallah. Seni çok seviyoruz ve mesajların bizi mutlu ediyor, mutlaka fırsat buldukça yaz, öpüyorum
Mutlaka haber vereceğim. Allah hep güzel haberler vermeyi nasip etsin hepimize. Çok teşekkür ederim güzel mesajın ve tavsiyen için. Vakit buldukça izleyeceğim inşallah bana da iyi gelir senin gibiEn kısa zamanda tekrardan sende aramıza katılacaksın, buna inanıyorum. Çünkü yazmandan anladığım kadarıyla zaten en zor olanını başarmışsın. Daha güçlü ve iradeli nir şekilde geri dönmüşsün. Lütfen bize aşamalarından bahset ara ara. Ama dediğim doktorun takviyelerini en kısa zamanda al kullan. Canlı yayınlarına katılıp dinle hep. Daha da bi umut dolacaksın. Umut varsa, gerçekte vardır. Dikkat et kendine canım
Çok geçmiş olsun umarım sıkıntısız atlatırsın bir an önceKizlar dua edin bana lutfe. Gece 11 gibi ayaga kalktigim gibi kanmam basladi. Bu ara ev tasima.islerim vardi cok yoruldum ondan mi artik. Yatis verdiler
kalp atisi var fakat kanamam yogun. Gozetim altindayim dusuk tehlikemden dolayiÇok geçmiş olsun umarım sıkıntısız atlatırsın bir an önceultrason bakıldı mı
Canım çok gecmis olsun ev taşımada çok yorulmussun farkında olmadan o da etkileyebilir.Kizlar dua edin bana lutfe. Gece 11 gibi ayaga kalktigim gibi kanmam basladi. Bu ara ev tasima.islerim vardi cok yoruldum ondan mi artik. Yatis verdiler
Bebegim kolikti. Ne uyku uyudum 7 ay ne de dogru durust bi sey yiyebildim. Guzel de emerdo kizim... Oyke olunca kilo falan kalmadi...O kadar kolay mı verebildin 20 kg maşallah sanabenim ilk olduğundan nasıl olur ne olurum hiç bilmiyorum. İnşallah çok almadan sağlıkla devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?