Bana erkek geldiKizlar bana cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz?
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Progestan varmış zaten ayağınızın altına yastık alıp uzanın kafa biraz daha alçakta kalsın demişti doktor bana. Bol dinlenme az hareket iyi geliyor. Ben de geçtiğimiz haftalarda kanama yaşadım baya yoğun ve pembe kırmızı arası. Bunları önerdi doktorum. Bir de iki hafta rapor verdi biraz dinlenmeniz gerekebilir.
İyiyim canım çok şükürUmarım su an her şey yolundadır
İnşallah sağlıkla geçer canımBende mecbur içtim parol 2,5 senedir grip nile olmadım hastanede çalıştığıma rağmen gebelikte gerçekten bağışıklık sistemimiz çok düşüyor bütün vitamin depolarını eritiyor. O yüzden çok çabuk hasta oluyoruz canım. İnşallah sağlıkla atlatırız şu süreçlerimizi
İnşallah canımİyi haberlerle geldin ya kuzumböyle subat-mart ayları gelsin ne muhabbetler konuşulacak .... neler yaşadık neler ne badireler ne kanamalar atlattıkta şu kucağımızdaki minikler için nelere göğüs gerdik ne iğneler ne ilaçlar içtik diyeceğiz
Ben de oraya yaptırdım ama ben daha perşembe günü verdim. Bilemiyorum ne zaman çıkar. Doktor 2 hafta dedi ama.. Umarım maksimum 2 haftadır da daha erken çıkarMerhaba güzel anneleraranızda Genoks'ta fetal dna yaptıran oldu mu? Sonuçlarınız kaç güne geldi ve cinsiyetleri söylediler mi merak içindeyim. Ben 5 eylülde kan verdim.
Ay çıkmış mıydı canım..? Hadi inşallah bizim de çıkar yaAnladim canim, ben de kendimi yormamaya çalışıyorum ama mümkün değil sürekli yatamam yapacak bisey yok inşallah yukarı çıkar. Benim 2 arkadaşım da çalışıyordu onlarda da yukarı çıkmıştı.
Benim doktorun periontolog eğitimi de varmış galiba. Kendisi baktı bana detaylı. Bilgi amaçlı söylüyorum daha kesin bir teşhis yok dedi. Düzelebilir dedi. Damla tarzı akinti tarzı şeyler ağrılar olabilir dedi iste.. Dinlen ağır kaldırma vs tarzı hiç laf etmedi. Ben de çalışıyorum. Bizim evden çalışma olayı sadece 1 gün. Hatta bazen günü birlik Istanbul-Bolu yapıyorum arabayla. 3,5 saat arası. Çocuğu okuldan ben alıyorum, başlayacak pazartesi. İşin de stresi ayrı.. Doğum izninde ne olacak şimdiden onun stresine bile girdim galiba.. Artik sağlıkla kavusalim da yeter ki.. Her şey güzel olur inşallah canım saolasınBenim detaylı ultrasonda perinatalog söyledi gecen hafta, hiç yat filan demedi sadece risklerden bahsetti. Ona gitmeden birkac gun once lekelenmem kesilmisti. Telef da bahsetmek istemedim doktoruma plasenta nin durumunu zaten yapacak bisey de yok aslinda, haftaya gidince konuşacağım. Muhtemelen progestan a devam diyecek. Lekelenme olduğunda ağır kaldırma demisti ona dikkat ediyorum. Yorulmama şansım yok çalışıyorum yardımcımız yok oğlumu okula getir götür ev işleri derken her zamanki tempodayim. Eğer doktor yat derse sürekli evden calisirim, suan haftada 2 ofise gidiyorum o da yoruyor acikcasi. Haklisin canım hep bir stres lekelenme olduğunda, ben de öyleyim ama aklıma kötü şeyler getirmiyorum hersey olacağına varır, inşallah senin de kesilir lekelenmeler, sağlıkla kucağımiza aliriz bebisleri
İnşallah canım çok teşekkürlerCanım benim çok geçmiş olsun geçer inşallah tez zamanda
MasallahKizlar bana cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz?
Aynen ya... 12.30 uyudum, yeni uyandimKızlar bugün herkes dökülüyor anladığım kadarıyla. Bende de feci bi baş ağrısı var kafamı duvara vurasım geliyor
Erken öğrenelerde olmuş 2haftadan önce. Sonuçlarımız sağlıklı gelsin de bekleriz napalım. Cinsiyeti Benim doktorum da söylemiyorlar dedi ama internette orda yaptırıp öğrenen çokBen de oraya yaptırdım ama ben daha perşembe günü verdim. Bilemiyorum ne zaman çıkar. Doktor 2 hafta dedi ama.. Umarım maksimum 2 haftadır da daha erken çıkarGüzel haberlerle ️ Benim doktorum cinsiyet soylemeyecekler dedi ama.. sorunca söylüyorlarmis
Ben de uyuyabilsem süper olacaktı vallaAynen ya... 12.30 uyudum, yeni uyandimKizimi parka goturmustum pert oldum resmen hemencik yoruluyorum
Aynı durumdayım canım başımın ağrısından gözümü açamıyorum üstüne birde mide bulantısı inşallah uzun sürmeden geçerKızlar bugün herkes dökülüyor anladığım kadarıyla. Bende de feci bi baş ağrısı var kafamı duvara vurasım geliyor
Migren mi var canım sende? Ben de migren olucam diye çok korkuyorum. Bu yaşıma kadar baş ağrısı bilmedim hamilelikten sonra başladı. Annem de migren hastası bana hamileyken başlamış onun daAynı durumdayım canım başımın ağrısından gözümü açamıyorum üstüne birde mide bulantısı inşallah uzun sürmeden geçer
Ay insalah canim sagol iki kizim var birde oglum olur insalah once salikli olsunda da onemlisi oErkek olabilir
Sagol inslaah canim iki kizim var ama hic anlamam bole seylerden :)Çok teşekkür ederimÇok dinlenemiyorum maalesef ama elimden geleni yaparım. İnşallah tekrarı olmaz
İyiyim canım çok şükürSaolasin
İnşallah sağlıkla geçer canım
İnşallah canımSağlıkla kolaylıkla inşallah
Ben de oraya yaptırdım ama ben daha perşembe günü verdim. Bilemiyorum ne zaman çıkar. Doktor 2 hafta dedi ama.. Umarım maksimum 2 haftadır da daha erken çıkarGüzel haberlerle ️ Benim doktorum cinsiyet soylemeyecekler dedi ama.. sorunca söylüyorlarmis galiba..
Ay çıkmış mıydı canım..? Hadi inşallah bizim de çıkar ya
Benim doktorun periontolog eğitimi de varmış galiba. Kendisi baktı bana detaylı. Bilgi amaçlı söylüyorum daha kesin bir teşhis yok dedi. Düzelebilir dedi. Damla tarzı akinti tarzı şeyler ağrılar olabilir dedi iste.. Dinlen ağır kaldırma vs tarzı hiç laf etmedi. Ben de çalışıyorum. Bizim evden çalışma olayı sadece 1 gün. Hatta bazen günü birlik Istanbul-Bolu yapıyorum arabayla. 3,5 saat arası. Çocuğu okuldan ben alıyorum, başlayacak pazartesi. İşin de stresi ayrı.. Doğum izninde ne olacak şimdiden onun stresine bile girdim galiba.. Artik sağlıkla kavusalim da yeter ki.. Her şey güzel olur inşallah canım saolasın
İnşallah canım çok teşekkürler
MasallahErkek gibi geldi bana.. Sağlıkla inşallah
Sagol insalahBana erkek geldi
Bulantılarım 15.haftama girdiğimde geçti çok şükür canım sabahları kahvaltı yerken oluyor ama geçiyor hemen kusturmuyor. Mide yanması ve iştahsızlık var burun tıkanıklığı hamile olduğumu öğrendiğim günden beri var zaten. Geçmedi hiç. Ama 2 gündür de üşüttüm daha da arttı baş ağrısı falanda eklendi. Ihlamur nane limon bal idare ediyorum işte. Ama şükürler olsun ki o ağır zamanlarım geçti gitti o günlere bir daha dönmem inşallah ömrümden ömür gitti resmen… seninle hemen hemen aynıyız ama senin üçüzler olduğundan farklı ilerleyebilir gebeliğin. Sağlıkla gelsinler inşallah kuzucuklarımızEvet annelerimiz sağ olsunben bu sene zaten temizlikte bile yarim porsiyon çalıştım annem isyan etmezse yakında iyi ama gündelikçi de kabul etmedi 3 çocuğunuz olacak parayı boşa harcama diyor ama doğum temizliğine hele mecbur kalacaz tutmaya bunda yarim porsiyon da olsa bir katkim var 1 ay sonra ayaga kalkabilecek miyim belirsiz
Bende 15+3 oldum bugünbiraz halsizlik vuruyor beni bu ara bir de burun tikanikligindan delircem uyku kalitem falan düştü onun dışında asayişberkemal sen nasılsın bulantılar geçti mi?
Valla aynı konuda yalvarmayi planlıyorum doktoruma magnezyum sart dedi ama magnorm bence modern bir işkence şekerli su içer gibi midem ağzıma geliyor sürekliama şuan magnorm içiyorum bende bitti bu gece son yarın icmicem pazartesi de doktora sorcam bakalım bir şey önerirse yazarım
Olabilir :/ mide ağrısından geberiyorım. Mide bulantısı yaşamadım ama 1.5 aydır mide ve sırt ağrısı beni öldürüyorKızlar bugün herkes dökülüyor anladığım kadarıyla. Bende de feci bi baş ağrısı var kafamı duvara vurasım geliyor
Kesin kız buKizlar bana cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz?
Bilmez miyim hastanede fizik tedavide gelen anneler vardı çocuklarıyla onları gördükçe biz çok şanslıyız dedim. Asıl anneliği onlar yapıyor dedim hep. Gerçekten de öyle insanın içi sızlar bazıları doğuştan bazıları doğumdan sonra ateş vs. Doğumsurasında olanlardan falan çok şeyler duydum. Annelerle oturup konuştum hep. Allah onlara sabır versin sağlık sıhhat versin onlara bişey olda gerçekten çocuklarına bakacak kimseleri kalmaz. Çok zor. O yüzden öpme konusunda ben de tedirginim hele ki hala salgın bitmemişken yapamam. Salgın yokken istemedim. Rabbim kimseye böyle kötü şeyler vermesin inşallahCanim kimde ucuk mikrobu var bilemezsin ki... Evet canim malesef ucuk mikrobu iste herpes virusu cok agir seyretti onda. Bebek hatta 3-4 aylık falandı. Ben hersekilde çocukların elinin, ağzının vs öpülmesine karşıyım. İlla opulcekse kafasını öperim, kolumu öperim omzundan öperim, kimseye de müsaade etmem açıkçası. Bu yüzden çok tepki de gördüğüm oldu hiçbir laf çocuğumun sağlığından daha kıymetli değil hiç umurumda da değil mesela. Felaket korktum çünkü. O kızın çektiklerini biliyorum, hala tüm çabası oğlu rahat uyusun ayağa kalksın diye ne mücadeleler veriyor. Eşi ben sakat cocuga hayatımı veremem dedi çekti gitti kızcağız tek başına uğraşıyor, 7/24 başında.. evde birseyler yapıyor amigurimi bebek, kahve fincanı vs gibi şeyleri satıp çocuğunun ilac ve tedavi paralarını karşılamaya çalışıyor.
Bence girme canım idare et parol falan olsaydı yanında iyiydi en azından ateşin falan çıkarsa kullanırdın. Ihlamura limona gelince ayrı ayrı alabilirsin tabikide sonuçta hepsi aynı yere gidecek.Ben ıhlamuru ayrı balı ayrı limonu ayrı yesem olmuyor mu yahepsini karıştırınca benim midemi çok kötü yapıyor gerçekten. Şuan hiçbir şey kullanmıyorum, burnum iyottan açıldı, rüzgar denizden esiyor şuan akşama yeniden tıkanır cold-mix kullanacağım yakama. Ama akşam üstü kız yeniden beni denize sokarsa kesin şifayı kaparım gibime geliyor yada çivi çiviyi söker diyeceğim bakalım.... benim yanımda da hiç ilac yok, bir tek kızımın dolven şurubu var
Bende öyle oldum öğlenden sonra bi başlıyor ki sorma. iki gündür parol alıyorum da rahatlıyorum. Burnum tıkalı o baş ağrısı yapıyordur diye düşünüyorum. Grip oldum sanırım. Hepimizi vurdu herhalde bu dolun algınlığı:))Kızlar bugün herkes dökülüyor anladığım kadarıyla. Bende de feci bi baş ağrısı var kafamı duvara vurasım geliyor
Balık dolunayı çarptı bence herkesiBende öyle oldum öğlenden sonra bi başlıyor ki sorma. iki gündür parol alıyorum da rahatlıyorum. Burnum tıkalı o baş ağrısı yapıyordur diye düşünüyorum. Grip oldum sanırım. Hepimizi vurdu herhalde bu dolun algınlığı:))
Nerden anladinz kizKesin kız bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?