2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok teşekkür ederim Çok dinlenemiyorum maalesef ama elimden geleni yaparım. İnşallah tekrarı olmaz
Umarım su an her şey yolundadır
İyiyim canım çok şükür Saolasin
İnşallah sağlıkla geçer canım
İnşallah canım Sağlıkla kolaylıkla inşallah
Merhaba güzel anneler aranızda Genoks'ta fetal dna yaptıran oldu mu? Sonuçlarınız kaç güne geldi ve cinsiyetleri söylediler mi merak içindeyim. Ben 5 eylülde kan verdim.
Ben de oraya yaptırdım ama ben daha perşembe günü verdim. Bilemiyorum ne zaman çıkar. Doktor 2 hafta dedi ama.. Umarım maksimum 2 haftadır da daha erken çıkar Güzel haberlerle ️ Benim doktorum cinsiyet soylemeyecekler dedi ama.. sorunca söylüyorlarmis galiba..
Ay çıkmış mıydı canım..? Hadi inşallah bizim de çıkar ya
Benim doktorun periontolog eğitimi de varmış galiba. Kendisi baktı bana detaylı. Bilgi amaçlı söylüyorum daha kesin bir teşhis yok dedi. Düzelebilir dedi. Damla tarzı akinti tarzı şeyler ağrılar olabilir dedi iste.. Dinlen ağır kaldırma vs tarzı hiç laf etmedi. Ben de çalışıyorum. Bizim evden çalışma olayı sadece 1 gün. Hatta bazen günü birlik Istanbul-Bolu yapıyorum arabayla. 3,5 saat arası. Çocuğu okuldan ben alıyorum, başlayacak pazartesi. İşin de stresi ayrı.. Doğum izninde ne olacak şimdiden onun stresine bile girdim galiba.. Artik sağlıkla kavusalim da yeter ki.. Her şey güzel olur inşallah canım saolasın
Canım benim çok geçmiş olsun geçer inşallah tez zamanda
İnşallah canım çok teşekkürler
Kizlar bana cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz?
Masallah Erkek gibi geldi bana.. Sağlıkla inşallah

Erken öğrenelerde olmuş 2haftadan önce. Sonuçlarımız sağlıklı gelsin de bekleriz napalım. Cinsiyeti Benim doktorum da söylemiyorlar dedi ama internette orda yaptırıp öğrenen çok

Kızlar bugün herkes dökülüyor anladığım kadarıyla. Bende de feci bi baş ağrısı var kafamı duvara vurasım geliyor
Aynı durumdayım canım başımın ağrısından gözümü açamıyorum üstüne birde mide bulantısı inşallah uzun sürmeden geçer

Aynı durumdayım canım başımın ağrısından gözümü açamıyorum üstüne birde mide bulantısı inşallah uzun sürmeden geçer
Migren mi var canım sende? Ben de migren olucam diye çok korkuyorum. Bu yaşıma kadar baş ağrısı bilmedim hamilelikten sonra başladı. Annem de migren hastası bana hamileyken başlamış onun da

Sagol inslaah canim iki kizim var ama hic anlamam bole seylerden :)

Bulantılarım 15.haftama girdiğimde geçti çok şükür canım sabahları kahvaltı yerken oluyor ama geçiyor hemen kusturmuyor. Mide yanması ve iştahsızlık var burun tıkanıklığı hamile olduğumu öğrendiğim günden beri var zaten. Geçmedi hiç. Ama 2 gündür de üşüttüm daha da arttı baş ağrısı falanda eklendi. Ihlamur nane limon bal idare ediyorum işte. Ama şükürler olsun ki o ağır zamanlarım geçti gitti o günlere bir daha dönmem inşallah ömrümden ömür gitti resmen… seninle hemen hemen aynıyız ama senin üçüzler olduğundan farklı ilerleyebilir gebeliğin. Sağlıkla gelsinler inşallah kuzucuklarımız

Kızlar bugün herkes dökülüyor anladığım kadarıyla. Bende de feci bi baş ağrısı var kafamı duvara vurasım geliyor
Olabilir :/ mide ağrısından geberiyorım. Mide bulantısı yaşamadım ama 1.5 aydır mide ve sırt ağrısı beni öldürüyor bugün tüm günümü mahvetti

Bilmez miyim hastanede fizik tedavide gelen anneler vardı çocuklarıyla onları gördükçe biz çok şanslıyız dedim. Asıl anneliği onlar yapıyor dedim hep. Gerçekten de öyle insanın içi sızlar bazıları doğuştan bazıları doğumdan sonra ateş vs. Doğumsurasında olanlardan falan çok şeyler duydum. Annelerle oturup konuştum hep. Allah onlara sabır versin sağlık sıhhat versin onlara bişey olda gerçekten çocuklarına bakacak kimseleri kalmaz. Çok zor. O yüzden öpme konusunda ben de tedirginim hele ki hala salgın bitmemişken yapamam. Salgın yokken istemedim. Rabbim kimseye böyle kötü şeyler vermesin inşallah

Bence girme canım idare et parol falan olsaydı yanında iyiydi en azından ateşin falan çıkarsa kullanırdın. Ihlamura limona gelince ayrı ayrı alabilirsin tabikide sonuçta hepsi aynı yere gidecek. inşallah 2 güne kalmaz hepsi iyice geçer canım.

Bende öyle oldum öğlenden sonra bi başlıyor ki sorma. iki gündür parol alıyorum da rahatlıyorum. Burnum tıkalı o baş ağrısı yapıyordur diye düşünüyorum. Grip oldum sanırım. Hepimizi vurdu herhalde bu dolun algınlığı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…