2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım arkadaşlarım hepinize merhaba. Sizleri çok özledim. Hepiniz iyisinizdir umarım ve yeğenlerim de iyidir 🙏🏻☺️ Kendime siteye girmeyi yasaklamıştım ama dayanamadım bugün yine yazasım geldi. Çünkü arkadaşlarımı çok özledim. Kötü bişey yaşadım diye sizi unutacak değilim❤️Benden sonra eksilen olmamıştır umarım hepinize çok dua ediyorum. Daha önce kaybı olan arkadaşlardan biraz teselli bekliyorum. Özelden de yazabilirsiniz. Düşündüğümden biraz daha zormuş ama güçlü kadın duruşumu bozmuyorum 💪🏻 🙂 Çok şükür kan değerlerim iyi bir problem görünmüyor. Doktorum da bir adet sonrası folik asit kullanarak denemeye devam dedi. Şimdi dinlenmedeyim😌 önce canım kocama ve sonra da ikinci bebeğime kavuşmayı dört gözle bekliyorum. Tavsiyesi ve bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarımdan dönüş bekliyorum. Biraz canım acıyor çünkü tahmin edersiniz ki😔 Hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum 💕
Kuzum benm iyi olmana çok sevindim 🥰 sen güçlü bir kadınsın bunu bir imtihan gibi düşün benmde iki kaybım var acı bu geçmez diyorsun ama geçiyor heleki yerine başka gelsin gor bak kendini dahada iyi hissedeceksin çok şükür ki tahlillerinde güzel çıkmış dinlendikten sonra tekrar denersin anneyiz biz hamileyken de doğumdan sonrada kaygılarımız endişelerimiz hiç bitmez hayırlı zamanda rabbim sağlıklisini nasip etsin canısı Allah'a emanet ol 😘

Bebegim kolikti. Ne uyku uyudum 7 ay ne de dogru durust bi sey yiyebildim. Guzel de emerdo kizim... Oyke olunca kilo falan kalmadi...
Ahh kolik bebek ne zordur benm oğlumda kolikti ne gece uyurdu sabaha kadar emerdi nede gündüz dururdu üç ayda 25 kilo vermiştim

Günaydın kızlar dün kontrolüm vardı yeni bir doktora geçtik 1 saat sürdü muayene ve konuşma ama acayip gerdi bizi doktor muayene kısmı iyiydi resmen herşeyi beyin gelişimine mide safra kesesine kadar baktı bu arada plesanta aşağıda ve rahim duvarim ince gözüküyor bunlar için 20. Haftayı bekleyelim sonra konuşalım dedi ve bizimde oğlumuz olacak sağlıkla inşallah sonra asıl gerdigi yere geldik ofise gectik konuşuyoruz ikili testimi götürdüm onunda görüşünü almak için ikili testler çöp fetal dna var onu yaptirin diye başladı yarım saat boyunca bize olumsuz örnekler gosterdi hic durmadan en sonda suan olcumlerde ve ikili testte birsey yok ama siz yaptırın buda broşürü telefonunu attım sana onada attım seninkini iletisime gecin dedi ciktik biz ama nasıl çıktık bilmiyoruz doktorun bu kadar olumsuzu yüklemesi beni cok gerdi ve anlattıkları çok üzdü
Eve gelince araştırdık konuştuk yaptirmamaya karar verdik
Canım bana da doktor 3 tane broşür verdi ikili testimde bi sıkıntı yoktu hepsi cut off değerinin altında. Bence bundan komisyon alıyorlar özele bu konularda güvenemiyorum artık. Çünkü aradığımda ilk sordukları hangi hastane ve hangi doktor önerisiyle aradınız? Biz de yaptırmamaya karar verdik. Zaten sonuç olumsuz bile çıksa aldırma gibi bir düşüncemiz yoktu o yüzden sırf öğrenmek için bu testi yaptırmayı mantıklı bulmadık eşimle. Sen içini ferah tut madem ikili testte bir şey yok diyo niye bu testi istiyor? Bu testler yokken ikili testler güvenilirdi bu testler çıkınca birden güvenilmez oldu ilginç bir şekilde. Bana fazlasıyla ticari gelmeye başladı bu işler🙄 He 2li test sıkıntılı gelir yaş yüksektir ya da farklı durumlar vardır evet bu detaylı testlerim önerilmesini mantıklı buluyorum ama diğer türlüsü bana tuhaf geliyor.

Günaydın kızlar dün kontrolüm vardı yeni bir doktora geçtik 1 saat sürdü muayene ve konuşma ama acayip gerdi bizi doktor muayene kısmı iyiydi resmen herşeyi beyin gelişimine mide safra kesesine kadar baktı bu arada plesanta aşağıda ve rahim duvarim ince gözüküyor bunlar için 20. Haftayı bekleyelim sonra konuşalım dedi ve bizimde oğlumuz olacak sağlıkla inşallah sonra asıl gerdigi yere geldik ofise gectik konuşuyoruz ikili testimi götürdüm onunda görüşünü almak için ikili testler çöp fetal dna var onu yaptirin diye başladı yarım saat boyunca bize olumsuz örnekler gosterdi hic durmadan en sonda suan olcumlerde ve ikili testte birsey yok ama siz yaptırın buda broşürü telefonunu attım sana onada attım seninkini iletisime gecin dedi ciktik biz ama nasıl çıktık bilmiyoruz doktorun bu kadar olumsuzu yüklemesi beni cok gerdi ve anlattıkları çok üzdü
Eve gelince araştırdık konuştuk yaptirmamaya karar verdik
Bence doktoru da değiştirin bu süreçte doktor olumlu yönleri konuscagi yerde emin olmadan olumsuz konuşup karşılaştırma yapması doğru değil siz bilirsiniz ama ben olsam daha o doktora gitmezdim

Canım bana da doktor 3 tane broşür verdi ikili testimde bi sıkıntı yoktu hepsi cut off değerinin altında. Bence bundan komisyon alıyorlar özele bu konularda güvenemiyorum artık. Çünkü aradığımda ilk sordukları hangi hastane ve hangi doktor önerisiyle aradınız? Biz de yaptırmamaya karar verdik. Zaten sonuç olumsuz bile çıksa aldırma gibi bir düşüncemiz yoktu o yüzden sırf öğrenmek için bu testi yaptırmayı mantıklı bulmadık eşimle. Sen içini ferah tut madem ikili testte bir şey yok diyo niye bu testi istiyor? Bu testler yokken ikili testler güvenilirdi bu testler çıkınca birden güvenilmez oldu ilginç bir şekilde. Bana fazlasıyla ticari gelmeye başladı bu işler🙄 He 2li test sıkıntılı gelir yaş yüksektir ya da farklı durumlar vardır evet bu detaylı testlerim önerilmesini mantıklı buluyorum ama diğer türlüsü bana tuhaf geliyor.
Teşekkür ederim canım bizde komisyon aldığını düşündük ve yaptırmamaya karar verdik ama çok sinirim bozuldu dün o kadar olumsuzluğu dinleyince

Bence doktoru da değiştirin bu süreçte doktor olumlu yönleri konuscagi yerde emin olmadan olumsuz konuşup karşılaştırma yapması doğru değil siz bilirsiniz ama ben olsam daha o doktora gitmezdim
Bizde öyle karar verdik gittiğim hastanede periontolog var onla devam etcez insallah

C Cimenlere_uzansam canım bu süreç senin için değişim ve dönüşüm süreci. Benzer şeyleri daha önce yaşamış biri olarak sana tek tavsiyem "güçlü olmalıyım, ben güçlüyüm" algısından çıkman. Evet güçlüyüz fakat çevremizdekiler üzülmesin diye duygularımızı bastırmamalıyız. Ben bu hatayı yaptım lütfen sen yapma. Üstesinden gelemediğin duygular olursa da terapiyi şiddetle öneririm. Ben online olarak hiwell uygulaması üzerinden almıştım gerçekten çok faydasını gördüm. İnsanın duygularını sesli olarak dile getirmesi o durumu kendi sesi ile duyması çok farklı bir deneyim ve farkındalık kazandırıyor. İnşallah en kısa sürede güzel haberlerini tekrar alacağız, yaz mutlaka duygularını, korkularını, endişelerini konuşmaktan sakın kaçınma. 🖤

ALLAH Şifa versin baya zorlandıniz demekki ondan olmustur İNSAALLAH bebek iyidir
Cok.sagol canim bebek şuan iyi bir sikinti yok. Cok.uzgunum ama Rabbim hayirlisini nasip etsin. Allahtan oglumu emanet.edebilecegim bir babaanesi var onlarda olmasaydi ne yapardim.Insallah kimse.bu durumu yasamasin. Doktor yormaktan degildir falan diyo ama bence yorulmaya gelmedim dikkat edin kendinize.

Çok geçmiş olsun canım 🙏 bugün nasılsın?
Çok.tesekkur ederim canim Allah razi olsun.Bugun daha iyiyim kanama azalmis ama psikolojik olarak pek iyi degilim. Bu dunyada yiyecek ekmegi varsa oyle ya de boyle dogacak. Hayirlisiyla Bir kizim olur diye cok hevesleniyordum umarim duzelir.

Bende tuğba hanıma gidiyorum çok memnunum😍 kaçıncı haftadasınız hisarda mı doğum yapmayı düşünüyosunuz☺️
evet hisar'da yapacağım, mesaj alımınız kapalı bu arada :) umut hanım'a her seferinde söylüyorum normal doğum için neler yapmam lazım diye, o da öneriler veriyor. Bebek ters gelmezse normal olacaktır, sırf onun için umut hanım'ı tercih ettim, bakalım nasip :) birinci çocuk sezaryen olursa ikinci de öyle olmak zorunda o yüzden hiç istediğim bir şey değil

Kuzum benm iyi olmana çok sevindim 🥰 sen güçlü bir kadınsın bunu bir imtihan gibi düşün benmde iki kaybım var acı bu geçmez diyorsun ama geçiyor heleki yerine başka gelsin gor bak kendini dahada iyi hissedeceksin çok şükür ki tahlillerinde güzel çıkmış dinlendikten sonra tekrar denersin anneyiz biz hamileyken de doğumdan sonrada kaygılarımız endişelerimiz hiç bitmez hayırlı zamanda rabbim sağlıklisini nasip etsin canısı Allah'a emanet ol 😘
Canım arkadaşım inşallah benim için de sadece kötü bir anı olarak kalır bu yaşanan. Geçmeyecek hiçbir acı yok haklısın 😌 Güzel mesajın için çok teşekkür ederim çok iyi geldi. Sen de Allah’a emanet ol ❤️🙏🏻

Çok.tesekkur ederim canim Allah razi olsun.Bugun daha iyiyim kanama azalmis ama psikolojik olarak pek iyi degilim. Bu dunyada yiyecek ekmegi varsa oyle ya de boyle dogacak. Hayirlisiyla Bir kizim olur diye cok hevesleniyordum umarim duzelir.
Hiç karamsarlığa kapılma canım benim. Bu tarz yoğun kanama yaşayıp hatta aylarca yaşayıp doğum yapan çok insan var. Sen de hastaneden çıkacaksın ve daha çok dinlenerek geçireceksin hamileliğini sağlıkla kavuşacaksınız hiç merak etme 🙏

C Cimenlere_uzansam canım bu süreç senin için değişim ve dönüşüm süreci. Benzer şeyleri daha önce yaşamış biri olarak sana tek tavsiyem "güçlü olmalıyım, ben güçlüyüm" algısından çıkman. Evet güçlüyüz fakat çevremizdekiler üzülmesin diye duygularımızı bastırmamalıyız. Ben bu hatayı yaptım lütfen sen yapma. Üstesinden gelemediğin duygular olursa da terapiyi şiddetle öneririm. Ben online olarak hiwell uygulaması üzerinden almıştım gerçekten çok faydasını gördüm. İnsanın duygularını sesli olarak dile getirmesi o durumu kendi sesi ile duyması çok farklı bir deneyim ve farkındalık kazandırıyor. İnşallah en kısa sürede güzel haberlerini tekrar alacağız, yaz mutlaka duygularını, korkularını, endişelerini konuşmaktan sakın kaçınma. 🖤
Canım arkadaşım nasıl da özlemişim seni💕 O akılcı ve çözüm odaklı yaklaşımını ortaya koydun yine. Tavsiyelerini hep önemsiyorum yine uygulayacağım. Bastırılan duyguların kötü sonuçları olacağı konusunda çok haklısın. Emin ol acımı sonuna kadar yaşadım hala da yaşıyorum. İlk günkü o taş gibi insanın içine oturan soğuk duygu her geçen gün eriyor sadece. Çevremdeki insanlardan gizliyor muyum duygularımı evet. Güçlü görünme isteğinden çok insanların güzel enerjilerini yok etmek istemediğim için. Bir kaç gün evet yakınlarıma ağladım destek aradım. Ama şimdi artık uzatmak istemiyorum yas duygusunu. Buraya da yazıp yazmamakta tereddüt ettim. Bu ortamın mutluluğunu bozmak istemiyorum. Dünyanın en güzel duygusunu birlikte yaşıyorsunuz. Ama sizi bırakıp gitmiş gibi de olmak istemedim. Bırakmayı da düşünmüyorum zaten. Beni çok iyi anladığınızı biliyorum. Özelden konuştuğum arkadaşlar da oldu. Ben bu desteğinizi asla unutmayacağım…

Hiç karamsarlığa kapılma canım benim. Bu tarz yoğun kanama yaşayıp hatta aylarca yaşayıp doğum yapan çok insan var. Sen de hastaneden çıkacaksın ve daha çok dinlenerek geçireceksin hamileliğini sağlıkla kavuşacaksınız hiç merak etme 🙏
insallah canim guzel dileklerin icin çok teşekkur ederim.

Back