2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Migren mi var canım sende? Ben de migren olucam diye çok korkuyorum. Bu yaşıma kadar baş ağrısı bilmedim hamilelikten sonra başladı. Annem de migren hastası bana hamileyken başlamış onun da
Hayır canım migrenim yok ve dediğin gibi hamilelikte bu kadar şiddetli yasiyorum baş ağrısını kafamı yastıktan kaldıramıyorum o derece

Canım arkadaşlarım hepinize merhaba. Sizleri çok özledim. Hepiniz iyisinizdir umarım ve yeğenlerim de iyidir Kendime siteye girmeyi yasaklamıştım ama dayanamadım bugün yine yazasım geldi. Çünkü arkadaşlarımı çok özledim. Kötü bişey yaşadım diye sizi unutacak değilimBenden sonra eksilen olmamıştır umarım hepinize çok dua ediyorum. Daha önce kaybı olan arkadaşlardan biraz teselli bekliyorum. Özelden de yazabilirsiniz. Düşündüğümden biraz daha zormuş ama güçlü kadın duruşumu bozmuyorum Çok şükür kan değerlerim iyi bir problem görünmüyor. Doktorum da bir adet sonrası folik asit kullanarak denemeye devam dedi. Şimdi dinlenmedeyim önce canım kocama ve sonra da ikinci bebeğime kavuşmayı dört gözle bekliyorum. Tavsiyesi ve bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarımdan dönüş bekliyorum. Biraz canım acıyor çünkü tahmin edersiniz ki Hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum

Canım benim çok güçlüsün ne kadar tatlı bir kadınsın her şey çok güzel olacak insallah yakın zamanda sağlıkla bebeğine kavuşacaksın bütün dualarım seninle hakkında en hayırlısı en güzeli olsun insallah

Çok teşekkür ederim canım benim inşallah Anne olmak için önce güçlü olmak gerekiyor ben de buna uğraşıyorum

Bende de aşırı halsizlik sürekli uyuma isteği ve belim kırılacak gibi ağrıyor mide bulantılarım geçti çok şükür

Merhaba kızlar. Ben yeniyim aranızda. Bebeklerinizin cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendiniz ? 12+4 de öğrenebilir miyim ?
Merhaba, bana Dr 11+3 te tahminini söyledi. Sonra kanama olduğu için görmek istedi iki kez, 12+3 te büyük ihtimalle dedi. 13+0 da kesin dedi bebeğin pozisyonu iyi olur, cihaz kaliteli olursa size de tahminini söyleyebilir en azından. Ama kesin demez büyük ihtimalle.

Ben de tatilde iken yurt dışında 2 damla kanamam olmuştu,ilk hamilelikte ve hiç bu haftaya kadar yaşadığım Birşey değildi çok korkmuştum canım,seni düşünemiyorum.bana da günde 3ten başlayarak progestana başlattı hala kullanıyorum azaltarak bırakılıyormuş.bundan önceki de düşük olmuştu o sebeple insan daha da korkuyor ister istemez,en riskli dönemleri atlattık ama inanıyorum sen de sağ Salim alacaksın bebeğini kucağına

Canım arkadaşım iyi olucaksın ve çok güzel zamanlar seni bekliyor bunu unutma bizde seni çok seviyoruz canım benim

Biraz daha iyi olmana sevindim 6 tane kaybım var ama hiç umudumu kesmedim aşılama yaptım olmadı 2 tane tüp bebek yaptım olmadı en son intgramdan bir doktoru takip ettim Dr. Mfk diye geçiyor onun takviyelerini kullandım. Hep tedirgin oldum ama yine de umudum vardı çok inandım şimdi 15+6 ya kdar sağlıkla geldi geldik. İnanıyorum ki sonu da güzel bitecek. İstersen o doktorun sayfasını iyice takip et. Aklında olan bütün soruları doktor cevaplıyor orada. Çok geçmiş olsun canım tekrardan… umudunu hiç kaybetme

Merhaba kızlar. Ben yeniyim aranızda. Bebeklerinizin cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendiniz ? 12+4 de öğrenebilir miyim ?
Canım 10-11 ve 12.haftalarda net öğrenenler var fetal dna testiyle. Ama geri kalan bizler doktorlar %100 kesinn tahmin yapmıyorlar. Yüksek olasilikla diyorlar benim doktor %51 demisti mesela kesin olarak sanırım 16.haftayi bekliyorlar söylemek için. Gerçi ben 23-24. Haftada erkek denilip kız bebek çıkan da biliyorum misal. Ama çok ekstrem tabi bunlar. Yinede 16.haftada genel olarak söylüyorlar net şekilde. Tabi bebeğin pozisyonu uygun ver gösterirse yoksa benim kızım mesela 21.-22.hafta gibi göstermişti kendini.

Merhaba güzel anneler aranızda Genoks'ta fetal dna yaptıran oldu mu? Sonuçlarınız kaç güne geldi ve cinsiyetleri söylediler mi merak içindeyim. Ben 5 eylülde kan verdim.
Ben yaptırdım 6.günde çıktı sonucum doktoruma iletilmiş doktorum aradı sonucu bana yolladı cinsiyetini de doktoruma söylemişlerdi. İnşalalh güzel haberler alırsınız sizde canım…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…