2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim normalde martın başına geliyordu doğumum ama sata göre 1 hafta öndeyiz Şubat sonu gibi olacak 15+6 dayım. Varsa 15 16 haftalarda olanlar yazsın bana B beyzosh vardı galiba canım nasılsın?
Merhaba, benim sata göre 15+1. Bazen bir gün önde bazen geride çıkıyordu. Dr bı kaç gün oynama olur ultrasonda önemli değil demişti.

Para tuzağı olduğunu düşünmüyorum doktorum gerçek duyuyor burada nerede yaptıracağının bir önemi yok onun için. İkili test nifty testi gibi detay lı olmuyor maalesef ve nifty %99.9 sonuç veriyor. Aklımizda hiç soru işareti kalmıyor benim yaşım 35 olduğu için ve 6 sebepsiz düşük olduğu için istedi. O istemeseydi ben yine yaptıracaktım zaten. Neden bu kdar düşük olduğuna göre kesinleşmeden bit sıkıntı var ileride bu bebekte de olabilir mi ona göre önlem alınması lazım..dediğim gibi para tuzağı olsaydı doktorlar istediğiniz yerde yaptırın demezdi onlar sadece sonucu istiyor nerede yaptırdığın önemli değil canım. Tıp bu kadar ilerlemişler yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum.

Cog kofte hazir mi aliyorsun kendin mi yapıyorsun benim de cok canim çekiyor ama zararlıdır diye korkuorum
Yok canım ne zararı olacak etsiz kıymadık yapılıyor zaten bu pahalılıkta kimse et kıyma koymuyor yasaklandı zaten etli çiğköfte… her yerde etsiz bol baharatlı bulgur işte :) üzerine bol yeşillik doktorum zararı yok ama yeşillikleri iyi yıkayın onlar temiz yıkamaz dedi olasan hatta doktor arkadaşlarıma da sordum hepsi aynı şeyi söylüyor. Sende doktoruna danışıp yiyebilirsin istersen.

Kesinlikle ya bence de imkan varsa neden kullanmiyalim ki... Benim yas 36, bunu baya kaygi yapiyorum. Kizimda cok rahattim. Belki yasi kucuk anne adaylari boyle bakabilir

Dudaktan öpmek nedir ya yenş doğan bebeği. Allah kimseye vermesin çok zor gerçekten üzüldüm. Haberlerde duymuştum hatta bikaç sene önce böyle bir olayı gerçekten de insanın aklı almıyor. Hatta uçuk vardır demişlerdi normal öpmeyle olacak şey değil enfeksiyonu direk çocuğa geçmiş

Kızlar bana cinsiyet tahmininiz var mi artık nerdeyse 12 haftalık olcak doktor tahmin edemiyor askim çok büyümüş ama masallah çok tatlı Allah her isteyene nasip etsin bu duyguyu
Maşallah canım ben tahmin işini beceremem kız diyorum o zaman sana :)))

Uzucu bir hikaye... Boyle durumlarin yaninda cocuk sinirlarini bilemeyecegi icin istismarla da acik hale geliyor... Yani bana da Leedong gibi tera geliyor dudaktan bebek, cocuk opmek!

Kesinlikle ya bence de imkan varsa neden kullanmiyalim ki... Benim yas 36, bunu baya kaygi yapiyorum. Kizimda cok rahattim. Belki yasi kucuk anne adaylari boyle bakabilir
Evet bende ilk gebeliğimde 23 yaşındaydım ve öncesinde de hiç gebelik olmamıştı sorun yaşamamıştım. İlk gebeliğimde yaşımda gençti doktor hiç bahsetmedi bile. Gerek duymayınca bahsetmiyorlar zaten canım :)

Maşallah ne güzel. Bünye meselesi galiba

Kızlar benim de başta sat ile uyumlu değildi çünkü ben hamile kalmadan önceki 2 ay 40 günde bir regl olmuştum. Normalde düzenliyimdir. Ama şuan sat ile uyumlu çıkıyor ultrason. Doktoruma sorduğumda bu durumu bir süre sonra bebek gelişimi ile aradaki o farkı kapatıyor dedi. Aynı durumu yaşayan varsa bilgilendirmek için söyliyim dedim

Bunu ben de görüyorum bazı hastanelerde ama çok saçma geliyor bana. Zaten özele bu yüzden gidiyorum doktora her an ulaşabileyim, acil durumlarda yanımda olsun ya da en önemlisi benim için doğuma güvendiğim bir doktor gözetiminde gireyim ki kaygılarım en aza insin. Rastgele bir doktor yaptıracaksa doğumumu devlete giderim

arkadaşlar bi sorum olacaktı. magnezyum takviyesi olarak enorno kullanan var mı ? doktor bana enorno yazmış ama eczacı muadil diye magnorm vermiş eşime. Allahım zaten şuruptu sandozdu sevmem, bu da çok şekerli geldi bana. enorno kullanan varsa o da mı şekerli ?
demir için de fertamir şase vermiş doktorum vallahi ağlamaklı oldum hiç sevmiyorum bardak bardak ilaç içeyim. yut geç hap formu yok mu hiç bunların

Saol canımDoktorla konuştum, akinti tarzini anlattım korkmayın dedi. Kanama değil bu, merak etmeyin dedi. Ona göre baya kırmızı olmalı. Yani elinizi kesersiniz ve kan akar ya, öyle dedi. Devam etseydi gidecektim, gerci bugün de hastanede değilmiş ama, başka doktora da gitmeyi düşündüm. Geceden sonra bir daha olmadi şükür.. Biraz sakinledim.. Progestani 1 hafta gunde 2 ye çıkaralım dedi. Sonra yine düşeriz duruma göre dedi.
Canım iyi düşünelim iyi olsun çok zor biliyorum ama.progestan kullanıyor musun? Bence yine de yarın doktora git için rahat etsin,ya da doktoruna yaz.
Saol canim Doktorla konuştum evet. Olabileceğini söyledi. Kanama degil dedi. Yukarıda da yazmıştım. İçim biraz daha rahatladı cok şükür. Umarım tekrar etmez.. Progestan 1 kullanıyordum 2ye çıkaralım dedi canım.
Teşekkür ederim canım Gerçekten sakın olmak lazım ama o an insan çok korkuyor. Bir de hissetmedim bir anda tuvalete gidince çok korktum. Bekleyebildim ben de.. Tuhaf rüyalar gördüm tabi.. ama neyse ki sabahı ettik hayırlısı ile Bir daha olmadı canım. Doktorla konuştum endişe etmeyin dedi. Gitmedim ben de artık.. Çok şükür icim biraz rahatladı..
Ay canım çok saol Bakacağım internetten, araştıracağım
Merhaba, geçmiş olsun.
Benim oğlum da öyleydi plasenta aşağıda denildi, ben sürekli yatmıştım ayakları kaldırarak.
Şükür şu anda 9 yaşında oğlum
Düzelme ihtimali varmış daha, umarım düzelir. Çalışıyorum da, yatmam çok sıkıntı olur ya.. Senin için de baya zor olmuştur, şükür geçmiş bitmiş. Allah bağışlasın yavrucugunu

Kesinlikle ben de o fikirdeyim canım

Gunaydin. Geceniz nasil gecti merak ettim. Leke gelmesi.durdu mu. Umarim gecmistir
Ay evet canım. Durdu şükür.. Çok teşekkürler Yani lekelenme var da artık onu çok ciddiye almıyorum. Kahverengi.. ara ara geliyor. Kırmızı değil şükür. Rahatladım biraz
Doktorla konuştum, hastanede değilmiş bugün canım. Ama olabilir dedi, rahatlattı biraz. Belki başka bir doktora giderim diyordum ama şimdilik evdeyim. Progestani 1 hafta 2ye çıkaralım dedi. Ya benimki kahverengi lekeyi hiç kaale almıyor Doktorların da hepsi değişik, kendine göre.. İnşallah sende de her şey yolundadır canım ya Ben de merak ettim o yogaya bakacağım. Sana doktor dinlen vs yorulma şu bu dedi mi? Bana hiç öyle şeyler de demedi.
2. trimestere geçince olabilir yazıyordu nette de evet. Ay inşallah benimki de geçer, çok teşekkürler Progestan günde 1 içiyordum simdi 1 hafta 2ye çıkaralım bakalim duruma dedi doktor.
dely nasıl oldun canım gittin mi kontrole?
Saol canim.. Doktorla konuştum biraz rahatladım. Kırmızı rengi de geçti. Bir daha olmadi gece.. ama umarım yani bu böyle tekrarlamaz.. cok stres ya.. 40 hafta böyle zor geçer :/ Yok kahverengi yok pembe.. acaba biraz kırmızı mı.. falan böyle baya stres hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…