2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Günaydın kızlar
dely dely canım nasıl geçti gece?

Kızlar ben dün çok üşütmüşüm 😪 kız denize soktu beni su çok soğuktu açıkçası 🥶 sabahtan beri burnum tıkalı, hafif hafif üşüme geliyor, dakika başı nerdeyse hapşuruyorum, böyle gözlerim yanıyor gibi oluyor bazen de... kızım benden daha iyi durumda Allahtan. Onda hapşurma burun tikanikliligi vs hiç yok. Sadece çişini tutamıyor hiç 🤭🤭🤭 tuvalet eğitiminin başına dönüş yaptık resmen 🙄
Çok geçmiş olsun canım benim. şuan aynı durumdayım üşüttüm bende anladım hemen üşüytüğümü burnum tıkalı gözlerim yanıyor hapşırıyorum.. bugün de boğazım böyle kurumuş gibi duruyor hep burnum yine tıkalı canım. Ihlamur limon kaynattım balla karıştırıp içiyorum bir de çok baş ağrısı yaptı mecburiyetten dayanamayınca artık parol aldım… inşalllah iyi oluruz tez zamanda canım

Selam kızlar..
Herkese çok teşekkürler 🙏🏻🧡 Endişe ettim çok, sizi de stres yapmadım inşallah.. Çok şükür devam etmedi. Gece uyuyabildim az çok. Doktorum progestani 2ye çıkardı. Insallah işe yarar..
İnşallah hiçbirimiz yaşamayız böyle şeyler 🙏🏻 Huzurla geçirelim hamileligimizi sağlıkla rahatlikla kavusalim kuzucuklara 🥰🙏🏻

Günaydın kızlar
dely dely canım nasıl geçti gece?

Kızlar ben dün çok üşütmüşüm 😪 kız denize soktu beni su çok soğuktu açıkçası 🥶 sabahtan beri burnum tıkalı, hafif hafif üşüme geliyor, dakika başı nerdeyse hapşuruyorum, böyle gözlerim yanıyor gibi oluyor bazen de... kızım benden daha iyi durumda Allahtan. Onda hapşurma burun tikanikliligi vs hiç yok. Sadece çişini tutamıyor hiç 🤭🤭🤭 tuvalet eğitiminin başına dönüş yaptık resmen 🙄
Canım çok teşekkürler 🙏🏻 Daha iyiyim çok şükür 🙏🏻 İnşallah bir daha tekrarı olmaz..
Sana da çok geçmiş olsun ya.. Bitki çayları ile bal zencefil ile inşallah bir an önce iyi olursunuz sen de kızın da canım 🙏🏻🌸

Çok geçmiş olsun canım benim. şuan aynı durumdayım üşüttüm bende anladım hemen üşüytüğümü burnum tıkalı gözlerim yanıyor hapşırıyorum.. bugün de boğazım böyle kurumuş gibi duruyor hep burnum yine tıkalı canım. Ihlamur limon kaynattım balla karıştırıp içiyorum bir de çok baş ağrısı yaptı mecburiyetten dayanamayınca artık parol aldım… inşalllah iyi oluruz tez zamanda canım
Gecmis olsun canım. İnşallah geçer doğal yollarla.. 1 haftadır başım ağrıyor deliricem. Resmen Parolcu oldum.. Napalim mecbur ya.. Çabucak iyileşirsin inşallah 🙏🏻

Gecmis olsun canım. İnşallah geçer doğal yollarla.. 1 haftadır başım ağrıyor deliricem. Resmen Parolcu oldum.. Napalim mecbur ya.. Çabucak iyileşirsin inşallah 🙏🏻
Bende mecbur içtim parol 2,5 senedir grip nile olmadım hastanede çalıştığıma rağmen gebelikte gerçekten bağışıklık sistemimiz çok düşüyor bütün vitamin depolarını eritiyor. O yüzden çok çabuk hasta oluyoruz canım. İnşallah sağlıkla atlatırız şu süreçlerimizi 🙏🌸

O yüzden bu seneki tursulari kurarken yorulmayacağız 🙃

Evet annelerimiz sağ olsun 👍🤣 ben bu sene zaten temizlikte bile yarim porsiyon çalıştım annem isyan etmezse yakında iyi 🤣🤣 ama gündelikçi de kabul etmedi 3 çocuğunuz olacak parayı boşa harcama diyor ama doğum temizliğine hele mecbur kalacaz tutmaya 🤦‍♀️ bunda yarim porsiyon da olsa bir katkim var 1 ay sonra ayaga kalkabilecek miyim belirsiz 🤦‍♀️🤣🤣

Benim normalde martın başına geliyordu doğumum ama sata göre 1 hafta öndeyiz Şubat sonu gibi olacak 15+6 dayım. Varsa 15 16 haftalarda olanlar yazsın bana @beyzosh vardı galiba canım nasılsın?

Bende 15+3 oldum bugün 👍 biraz halsizlik vuruyor beni bu ara bir de burun tikanikligindan delircem uyku kalitem falan düştü 🤦‍♀️ onun dışında asayişberkemal sen nasılsın bulantılar geçti mi?

arkadaşlar bi sorum olacaktı. magnezyum takviyesi olarak enorno kullanan var mı ? doktor bana enorno yazmış ama eczacı muadil diye magnorm vermiş eşime. Allahım zaten şuruptu sandozdu sevmem, bu da çok şekerli geldi bana. enorno kullanan varsa o da mı şekerli ?
demir için de fertamir şase vermiş doktorum vallahi ağlamaklı oldum hiç sevmiyorum bardak bardak ilaç içeyim. yut geç hap formu yok mu hiç bunların 🤕🤕🤕

Valla aynı konuda yalvarmayi planlıyorum doktoruma magnezyum sart dedi ama magnorm bence modern bir işkence şekerli su içer gibi midem ağzıma geliyor sürekli 🙄 ama şuan magnorm içiyorum bende bitti bu gece son yarın icmicem pazartesi de doktora sorcam bakalım bir şey önerirse yazarım 👍

Dudaktan öpmek nedir ya yenş doğan bebeği. Allah kimseye vermesin çok zor gerçekten üzüldüm. Haberlerde duymuştum hatta bikaç sene önce böyle bir olayı gerçekten de insanın aklı almıyor. Hatta uçuk vardır demişlerdi normal öpmeyle olacak şey değil enfeksiyonu direk çocuğa geçmiş 😞😞😞
Canim kimde ucuk mikrobu var bilemezsin ki... Evet canim malesef ucuk mikrobu iste herpes virusu cok agir seyretti onda. Bebek hatta 3-4 aylık falandı. Ben hersekilde çocukların elinin, ağzının vs öpülmesine karşıyım. İlla opulcekse kafasını öperim, kolumu öperim omzundan öperim, kimseye de müsaade etmem açıkçası. Bu yüzden çok tepki de gördüğüm oldu hiçbir laf çocuğumun sağlığından daha kıymetli değil hiç umurumda da değil mesela. Felaket korktum çünkü. O kızın çektiklerini biliyorum, hala tüm çabası oğlu rahat uyusun ayağa kalksın diye ne mücadeleler veriyor. Eşi ben sakat cocuga hayatımı veremem dedi çekti gitti kızcağız tek başına uğraşıyor, 7/24 başında.. evde birseyler yapıyor amigurimi bebek, kahve fincanı vs gibi şeyleri satıp çocuğunun ilac ve tedavi paralarını karşılamaya çalışıyor. 😔

Uzucu bir hikaye... Boyle durumlarin yaninda cocuk sinirlarini bilemeyecegi icin istismarla da acik hale geliyor... Yani bana da Leedong Leedong gibi tera geliyor dudaktan bebek, cocuk opmek!
Evet canım benim eşim mesela çok çok nadir de olsa uçuk çıkarttığı oldu. Ama sonuçta vücudunda uçuk mikrobu var,biliyor musun hala kızımı opmez, kafasını öper sadece. Ne olur ne olmaz der. Kızım elini babasının dudağına değdirse hermen gider kızın ellerini sabunla yıkar. Çocuk bu elini kolunu ağzına sokar diyor. Belki biraz fazla korumaciyiz bilmiyorum ama akrabalardan, çevreden bu tarz olumsuz durumlara sahit olunca insan ister istemez fazla dikkat ediyor. Babası da diyor herkese ben babası olduğu halde kızimi opmuyorum, illa elini yanağını öpmek zorunda değil kimse kafasını öpsün omzunu öpsün. Herkes te öyle davraniyor ailede ve cevrede.

Ben ıhlamuru ayrı balı ayrı limonu ayrı yesem olmuyor mu ya 🤧 hepsini karıştırınca benim midemi çok kötü yapıyor gerçekten. Şuan hiçbir şey kullanmıyorum, burnum iyottan açıldı, rüzgar denizden esiyor şuan 🤭 akşama yeniden tıkanır cold-mix kullanacağım yakama. Ama akşam üstü kız yeniden beni denize sokarsa kesin şifayı kaparım gibime geliyor yada çivi çiviyi söker diyeceğim bakalım.... benim yanımda da hiç ilac yok, bir tek kızımın dolven şurubu var 🤭🤭🤭

Selam kızlar..
Herkese çok teşekkürler 🙏🏻🧡 Endişe ettim çok, sizi de stres yapmadım inşallah.. Çok şükür devam etmedi. Gece uyuyabildim az çok. Doktorum progestani 2ye çıkardı. Insallah işe yarar..
İnşallah hiçbirimiz yaşamayız böyle şeyler 🙏🏻 Huzurla geçirelim hamileligimizi sağlıkla rahatlikla kavusalim kuzucuklara 🥰🙏🏻
İyi haberlerle geldin ya kuzum 😇 böyle subat-mart ayları gelsin ne muhabbetler konuşulacak .... neler yaşadık neler ne badireler ne kanamalar atlattıkta şu kucağımızdaki minikler için nelere göğüs gerdik ne iğneler ne ilaçlar içtik diyeceğiz 🥰🥰🥰

Evet annelerimiz sağ olsun 👍🤣 ben bu sene zaten temizlikte bile yarim porsiyon çalıştım annem isyan etmezse yakında iyi 🤣🤣 ama gündelikçi de kabul etmedi 3 çocuğunuz olacak parayı boşa harcama diyor ama doğum temizliğine hele mecbur kalacaz tutmaya 🤦‍♀️ bunda yarim porsiyon da olsa bir katkim var 1 ay sonra ayaga kalkabilecek miyim belirsiz 🤦‍♀️🤣🤣
Canım yarım porsiyonda olsa 4 kişi çalıştınız sonuçta 😁😁😁

Sürekli derken, gündüzleri de mi acaba canim. Benim de asagida, haftaya doktoruma gideceğim umarım sürekli yat demez, çalışıyorum ve zaten mümkün değil 4.5 yaşında oğlum var
Ben o zaman hem çalışmıyordum, hem de başka çocuk yoktu yemek yaptıktan sonra uzaniyordum her boş vaktimde.
Bir sure temizlik falan hic yapmadım, bir daha ki kontrolde yukarı çıkmaya başlamış demişti

Merhaba güzel anneler 😊 aranızda Genoks'ta fetal dna yaptıran oldu mu? Sonuçlarınız kaç güne geldi ve cinsiyetleri söylediler mi merak içindeyim. Ben 5 eylülde kan verdim.

Ben o zaman hem çalışmıyordum, hem de başka çocuk yoktu yemek yaptıktan sonra uzaniyordum her boş vaktimde.
Bir sure temizlik falan hic yapmadım, bir daha ki kontrolde yukarı çıkmaya başlamış demişti
Anladim canim, ben de kendimi yormamaya çalışıyorum ama mümkün değil sürekli yatamam yapacak bisey yok inşallah yukarı çıkar. Benim 2 arkadaşım da çalışıyordu onlarda da yukarı çıkmıştı.

Son düzenleme:
Ay evet canım. Durdu şükür.. Çok teşekkürler 🙏🏻 Yani lekelenme var da artık onu çok ciddiye almıyorum. Kahverengi.. ara ara geliyor. Kırmızı değil şükür. Rahatladım biraz 😊

Doktorla konuştum, hastanede değilmiş bugün canım. Ama olabilir dedi, rahatlattı biraz. Belki başka bir doktora giderim diyordum ama şimdilik evdeyim. Progestani 1 hafta 2ye çıkaralım dedi. Ya benimki kahverengi lekeyi hiç kaale almıyor 😬 Doktorların da hepsi değişik, kendine göre.. İnşallah sende de her şey yolundadır canım ya🙏🏻 Ben de merak ettim o yogaya bakacağım. Sana doktor dinlen vs yorulma şu bu dedi mi? Bana hiç öyle şeyler de demedi.

2. trimestere geçince olabilir yazıyordu nette de evet. Ay inşallah benimki de geçer, çok teşekkürler🙏🏻 Progestan günde 1 içiyordum simdi 1 hafta 2ye çıkaralım bakalim duruma dedi doktor.

Saol canim.. 🧡 Doktorla konuştum biraz rahatladım. Kırmızı rengi de geçti. Bir daha olmadi gece.. ama umarım yani bu böyle tekrarlamaz.. cok stres ya.. 40 hafta böyle zor geçer :/ Yok kahverengi yok pembe.. acaba biraz kırmızı mı.. falan böyle baya stres hep..
Benim detaylı ultrasonda perinatalog söyledi gecen hafta, hiç yat filan demedi sadece risklerden bahsetti. Ona gitmeden birkac gun once lekelenmem kesilmisti. Telef da bahsetmek istemedim doktoruma plasenta nin durumunu zaten yapacak bisey de yok aslinda, haftaya gidince konuşacağım. Muhtemelen progestan a devam diyecek. Lekelenme olduğunda ağır kaldırma demisti ona dikkat ediyorum. Yorulmama şansım yok çalışıyorum yardımcımız yok oğlumu okula getir götür ev işleri derken her zamanki tempodayim. Eğer doktor yat derse sürekli evden calisirim, suan haftada 2 ofise gidiyorum o da yoruyor acikcasi. Haklisin canım hep bir stres lekelenme olduğunda, ben de öyleyim ama aklıma kötü şeyler getirmiyorum hersey olacağına varır, inşallah senin de kesilir lekelenmeler, sağlıkla kucağımiza aliriz bebisleri

Evet oyleymis masallah. Ben ilk gebelikten totalde 20kg almistim. 53 ile kalip, 73 ile doguma gittim. Dogumdan 2 ay sonra 51 idim. Bunda 57 ile kaldim. Hatta 57,6. Suanda 57,2 idim bu sabah. Bulanti faktoru tamamen. Insallah ilkindeki gibi olurda veririm gene. Ancak 2.3.cocugu olanlar ikincide kalici kalabiliyor falan dio :KK43:
Hic oyle bisey yok kalıcı filan olmuyor bunlar tamamen moral bozucu ifadeler. Spor yaparsan ya da en azından düzenli yürüyüş yaparsan, günlük yaşamında hareketli olursan verirsin eski kilona dönersin canim. Bende ilkinde 20 kilo almistim bunda okadar almak istemiyorum, elimden geleni yapicam bakalim

Selam kızlar..
Canım benim çok geçmiş olsun geçer inşallah tez zamanda 😘😘

Kizlar bana cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz?

Eklentiler

• 851E18F8-728D-4D0E-A116-B999CC68A608.jpeg
    851E18F8-728D-4D0E-A116-B999CC68A608.jpeg
    105,3 KB · Görüntüleme: 61
  • 7C959F70-035C-41FF-92C3-E0B6BB1E678C.jpeg
    7C959F70-035C-41FF-92C3-E0B6BB1E678C.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 62
Ben ıhlamuru ayrı balı ayrı limonu ayrı yesem olmuyor mu ya 🤧 hepsini karıştırınca benim midemi çok kötü yapıyor gerçekten. Şuan hiçbir şey kullanmıyorum, burnum iyottan açıldı, rüzgar denizden esiyor şuan 🤭 akşama yeniden tıkanır cold-mix kullanacağım yakama. Ama akşam üstü kız yeniden beni denize sokarsa kesin şifayı kaparım gibime geliyor yada çivi çiviyi söker diyeceğim bakalım.... benim yanımda da hiç ilac yok, bir tek kızımın dolven şurubu var 🤭🤭🤭
ALLAH sifa versin cok cok grcmis olsun bol bol genzine deniz suyu cek temizle belli iyi gelir😊😊

Back