Suyundan iki kasik aldim istegim gecti, yiyemedim :) tesekkur ederimYa int.te böyle diyor da başka bir forumda her haftasonu içiyorum diyen hamileler cok :) canın çekmiş bence az yesen bisey olmaz canim.Hamilelikte sakatat tüketimi uygun mu?
Hamilelerin uzak durması gereken yiyecekler neler? Hamilelikte sakatat yenir mi? Gebelik döneminde doğru beslenmenin önemini ve dikkat edilmesi gerekenleri...www.google.com
Gelecek ay ögrenicez insallah ama bana da erkek daha baskın geliyorMaşallah kuzuya bana erkek gibi geldi sanki
Ben geçen eti haşlayıp icine de ilikli kemik koyup düdüklude didip yaptim sarımsaklı terbiyeli kelle pacadan hicbi farki olmadiArkadaslar Keller paca corbasi icsem sizce sorun olur mu? Kararsiz kaldim. Normalde hic icmem ama simdi esim yapiyor, icme istegim geldi
Benimde 2 sene oldu çünkü bazen benimde o şekilde sızı oluyor o yüzden aklıma geldi. Doktorunuza sorunca haber verirseniz bana da çok sevinirimEvet 1 tane sezaryen doğumum var, bundan 2 sene öncebelki de bunla alakalıdır. Doktora haftaya gideceğim inşallah, bir şey söylerse haber veririm inşallah
Kelle paça çorbası ve diger corbalar eğer temiz bir yerde yapılıyorsa güzel temizlenirse bence yenir.Arkadaslar Keller paca corbasi icsem sizce sorun olur mu? Kararsiz kaldim. Normalde hic icmem ama simdi esim yapiyor, icme istegim geldi
Bende genelde oluyor daha önceleri coktu ama hafifledi ama genelde sagli sollu var bendeKızlar selam
Bu gün sağ kasığımda ağrı var,sancı gibi.sizde de bu haftalarda böyle ağrı oluyor muydu
Evet canm normalde hep uzanıyorum hiç iş yapmıyorum birden ayaklaninca demekki çabuk yoruldumDinlenince geçiyor canım demek ki yorulmuşsun yorma kendini
Oluyor canım ara ara ama sürekli değil. Benim plasenta aşağıda olduğu için olabilir agri dedi. Özellikle öksürürken falan batıyor benim.Kızlar selam
Bu gün sağ kasığımda ağrı var,sancı gibi.sizde de bu haftalarda böyle ağrı oluyor muydu
Çok geçmiş olsun kendinizi sakin tutmaya çalışın hayırlısıyla yarın doktora gösterin içiniz rahatlar. Plasenta öyle yapıyorsa bu durumlarda stres olmamak için doktora gitmek gerekebilir. Rabbim esirgesinKızlar neredeyse günlük pedi dolduracak kadar açık kırmızı kahve arası akinti olmuş. Yer yer kırmızılıklar var. Adet baslarken gibi.. Simdi değiştim ama peçeteyle sildikce de geliyor az az hala.. Doktora gitmeyeceğim simdi ama gece hep tetikte olacağım. Nasıl uykum vardı stres oldum kaldım böyle.. 1 haftadır da başım ağrıyor gecmedi o da bir türlü.. Yatacaktım tam.. Yine yatmaya çalışacağım ama nasıl bakalım . Umarım devam etmez yaaYarın dayanamam yine doktora giderim de.. lütfen devam etmesin.. Plasenta aşağıda diye böyle oluyormuş ama ilk defa biraz cok oldu. Ağrım falan yok şükür.. Umarım kötü bir şey yoktur yaa.. Ben sürekli böyle stres mi olacağım Oğlum da bebişim diye diye karnımı öpüp duruyor.. Allah yavrumu korusun
Cok cok gecmis olsun sakin olmak lazım stres yapmayın bebegin sağlığını iyidir ALLAHIN izniyle hapları içiyorsan progestan sikinti olmaz ara ara olmasu normal iyce dinlen cok fazla ayakta durmaKızlar neredeyse günlük pedi dolduracak kadar açık kırmızı kahve arası akinti olmuş. Yer yer kırmızılıklar var. Adet baslarken gibi.. Simdi değiştim ama peçeteyle sildikce de geliyor az az hala.. Doktora gitmeyeceğim simdi ama gece hep tetikte olacağım. Nasıl uykum vardı stres oldum kaldım böyle.. 1 haftadır da başım ağrıyor gecmedi o da bir türlü.. Yatacaktım tam.. Yine yatmaya çalışacağım ama nasıl bakalım . Umarım devam etmez yaaYarın dayanamam yine doktora giderim de.. lütfen devam etmesin.. Plasenta aşağıda diye böyle oluyormuş ama ilk defa biraz cok oldu. Ağrım falan yok şükür.. Umarım kötü bir şey yoktur yaa.. Ben sürekli böyle stres mi olacağım Oğlum da bebişim diye diye karnımı öpüp duruyor.. Allah yavrumu korusun
Düğünden geldik şimdi mesela kasıklarım sızlıyorEvet canm normalde hep uzanıyorum hiç iş yapmıyorum birden ayaklaninca demekki çabuk yoruldum
Teşekkür ederim. Tetikteyim şimdi bekliyorum ama boyle de nasıl gecer bu gece bilmiyorumÇok geçmiş olsun kendinizi sakin tutmaya çalışın hayırlısıyla yarın doktora gösterin içiniz rahatlar. Plasenta öyle yapıyorsa bu durumlarda stres olmamak için doktora gitmek gerekebilir. Rabbim esirgesin
Canım benim de plasenta aşağıda 1haftadır lekelenmem ve ağrım da var.plasenta aşağıda olanlarda olabiliyormuş böyle kanama ama yine de yarın görünsen iyi olur tabi ben de pazartesi gideceğim tekrar.günde 2kez progestan kullanıyorum.sen de kullanıyor musun?Kızlar neredeyse günlük pedi dolduracak kadar açık kırmızı kahve arası akinti olmuş. Yer yer kırmızılıklar var. Adet baslarken gibi.. Simdi değiştim ama peçeteyle sildikce de geliyor az az hala.. Doktora gitmeyeceğim simdi ama gece hep tetikte olacağım. Nasıl uykum vardı stres oldum kaldım böyle.. 1 haftadır da başım ağrıyor gecmedi o da bir türlü.. Yatacaktım tam.. Yine yatmaya çalışacağım ama nasıl bakalım . Umarım devam etmez yaaYarın dayanamam yine doktora giderim de.. lütfen devam etmesin.. Plasenta aşağıda diye böyle oluyormuş ama ilk defa biraz cok oldu. Ağrım falan yok şükür.. Umarım kötü bir şey yoktur yaa.. Ben sürekli böyle stres mi olacağım Oğlum da bebişim diye diye karnımı öpüp duruyor.. Allah yavrumu korusun
Evet progestan içiyorum akşamları. Doktor da olabilir demisti ama hani miktarını falan bilemiyorum. Bir de tam anlatılmıyor rengidir miktarıdır soruyor ama.. Bugün biraz yorulmuş da olabilirim iş yerinde etkiliyor mu öyle hemen acaba..? Kimseye söylemedim hala iş yerinde normal normal takılıyorum. Yani geçen hamileligimde de boyleydim ama bu durum yoktu o zaman.. Doktor da cok öyle dikkat edin falan da demedi aslında.. ne bileyim.. Sanırım söylemem gerekiyor artık..Cok cok gecmis olsun sakin olmak lazım stres yapmayın bebegin sağlığını iyidir ALLAHIN izniyle hapları içiyorsan progestan sikinti olmaz ara ara olmasu normal iyce dinlen cok fazla ayakta durma
Çok gecmis olsun. Ilk defa bu kadar cok geldi ise eger doktorunuz da özel ise arayin bence size ne yapmaniz gerektigini soyler. Ben ariyordum her lekelenmede beni yonlendiriyordu.Boyle olunca gece hic gecmiyor inanin. Ben hatta kabus gorup uyaniyordum. Ama benim o zaman bebegin hareketlerini hissetmek rahatlatmisti.Şuan hafta olarakta erken hareketlerini de hissetdemiyoruzKızlar neredeyse günlük pedi dolduracak kadar açık kırmızı kahve arası akinti olmuş. Yer yer kırmızılıklar var. Adet baslarken gibi.. Simdi değiştim ama peçeteyle sildikce de geliyor az az hala.. Doktora gitmeyeceğim simdi ama gece hep tetikte olacağım. Nasıl uykum vardı stres oldum kaldım böyle.. 1 haftadır da başım ağrıyor gecmedi o da bir türlü.. Yatacaktım tam.. Yine yatmaya çalışacağım ama nasıl bakalım . Umarım devam etmez yaaYarın dayanamam yine doktora giderim de.. lütfen devam etmesin.. Plasenta aşağıda diye böyle oluyormuş ama ilk defa biraz cok oldu. Ağrım falan yok şükür.. Umarım kötü bir şey yoktur yaa.. Ben sürekli böyle stres mi olacağım Oğlum da bebişim diye diye karnımı öpüp duruyor.. Allah yavrumu korusun
Doktor olabilir dedi. Zaten sürekli kahverengi lekelenmem oluyordu ama kahve ise önemli degil diyordu. Hatta pembe ise bile önemli degil diyordu. Ama bu biraz çok olmuş kısa sürede korkuttu beni.. Bana günde 1 verdi. Belki arttırır benimkini de..Canım benim de plasenta aşağıda 1haftadır lekelenmem ve ağrım da var.plasenta aşağıda olanlarda olabiliyormuş böyle kanama ama yine de yarın görünsen iyi olur tabi ben de pazartesi gideceğim tekrar.günde 2kez progestan kullanıyorum.sen de kullanıyor musun?
Canım plasentası bu şekilde aşağıda olup 9 ay lekelenme tarzı kanamalar yaşayanlar olduğunu okumuştum, sen korkma hiç bebeğin iyi allahın izniyle yarın doktoruna gider rahatlarsın belki progestan falan verir lekelenme dursun diyeKızlar neredeyse günlük pedi dolduracak kadar açık kırmızı kahve arası akinti olmuş. Yer yer kırmızılıklar var. Adet baslarken gibi.. Simdi değiştim ama peçeteyle sildikce de geliyor az az hala.. Doktora gitmeyeceğim simdi ama gece hep tetikte olacağım. Nasıl uykum vardı stres oldum kaldım böyle.. 1 haftadır da başım ağrıyor gecmedi o da bir türlü.. Yatacaktım tam.. Yine yatmaya çalışacağım ama nasıl bakalım . Umarım devam etmez yaaYarın dayanamam yine doktora giderim de.. lütfen devam etmesin.. Plasenta aşağıda diye böyle oluyormuş ama ilk defa biraz cok oldu. Ağrım falan yok şükür.. Umarım kötü bir şey yoktur yaa.. Ben sürekli böyle stres mi olacağım Oğlum da bebişim diye diye karnımı öpüp duruyor.. Allah yavrumu korusun
Teşekkür ederim. Evet whatsapptan cevap veriyor normalde ama gece bir kere mesai sonrası yazdığımda görmemişti. Bilemedim yazsam mı..? Bir de anlatmak zor oluyor yok kirmizi mi yok ne kadar.. Şansımı deneyeyim olmazsa.. Ya evet erken maalesef hiçbir şey hissetmiyorumÇok gecmis olsun. Ilk defa bu kadar cok geldi ise eger doktorunuz da özel ise arayin bence size ne yapmaniz gerektigini soyler. Ben ariyordum her lekelenmede beni yonlendiriyordu.Boyle olunca gece hic gecmiyor inanin. Ben hatta kabus gorup uyaniyordum. Ama benim o zaman bebegin hareketlerini hissetmek rahatlatmisti.Şuan hafta olarakta erken hareketlerini de hissetdemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?