- 11 Temmuz 2017
- 330
- 481
- 103
Çok geçmiş olsun. Progestan varmış zaten ayağınızın altına yastık alıp uzanın kafa biraz daha alçakta kalsın demişti doktor bana. Bol dinlenme az hareket iyi geliyor. Ben de geçtiğimiz haftalarda kanama yaşadım baya yoğun ve pembe kırmızı arası. Bunları önerdi doktorum. Bir de iki hafta rapor verdi biraz dinlenmeniz gerekebilir.Doktor olabilir dedi. Zaten sürekli kahverengi lekelenmem oluyordu ama kahve ise önemli degil diyordu. Hatta pembe ise bile önemli degil diyordu. Ama bu biraz çok olmuş kısa sürede korkuttu beni.. Bana günde 1 verdi. Belki arttırır benimkini de..geçecekse arttirsin.
Sana da geçmiş olsun canim ya.. Lekelenme kırmızı gibi mi..? Evet ağrı da olabilir dedi bana da. Bu hep böyle gidecek mi acaba..? Çok stres.. Nasıl uyucam..
Doktor anlaşma gereği ikili dörtlü testi zaten ücretsiz yapıyor beni ona yönlendirmedi ben böyle bir şey yaptırmak istiyorum dedim ona göre bilgilendirdi.İkili üçlü testler bir tanı testi değil maalesef. Doğruluk payı yüzde 60. Yani ihtimaller üzerine dayalı bir öngörü.Fatal DNA anne kanından bebeğin DNA şunu ayrıştırarak direk olarak bebeğin DNA sına bakıldığı için doğruluk payı yüzde 99. Bu yüzden diğerlerini yaptırmayıp sadece bunu yaptırmayı tercih ettim.Kizlar neden bu pahali testleri doktor size yaptırıyor ki zaten 2li ayrıntılı falan hepsine giriyoruz yani ben bu zamana kadar çevremde hic kimseden duymadim valla açıkçası özele de gitmiyorum para tuzağı gibi geliyor bana
Merhaba, geçmiş olsun.Doktor olabilir dedi. Zaten sürekli kahverengi lekelenmem oluyordu ama kahve ise önemli degil diyordu. Hatta pembe ise bile önemli degil diyordu. Ama bu biraz çok olmuş kısa sürede korkuttu beni.. Bana günde 1 verdi. Belki arttırır benimkini de..geçecekse arttirsin.
Sana da geçmiş olsun canim ya.. Lekelenme kırmızı gibi mi..? Evet ağrı da olabilir dedi bana da. Bu hep böyle gidecek mi acaba..? Çok stres.. Nasıl uyucam..
Bunu hiç duymamıştım ama sanırım doktorun kendi insiyatifi bu, artık özellerde bile çoğu doktor gece sezeryan vs. Olduğunda evinden kalkıp gelmek istemiyor o an hangi dr varsa o giriyor doğuma. En başta drla konuşmak lazım bunları, ben de o konuda şanslıyım 7/24 ulaşabiliyorum doktora çok önemliCanım he4 yerde aynı uygulama var mı bilmiyorum ama kızımdan hatırladığım ufak bir anımı anlatayım. Kendi k.dogum doktoruma dedim ki gece ektram bir sorun yaşasam ne yapacağım? Fakülteye veya devlet hastanesine gidebilirsin dedi, ama ben sizin takipli hastamızın sizin muayene etmenizi isteyemezmiyim demiştim şey demişti kadın bana o zaman bu hastaneye acilden giriş yapıp bana muayene olmak istediğini belirteceksiniz ekstra ücreti var kabul ederseniz beni arayıp hastaneye çağırıyorlar demisti. Her hastanede var mı bilmiyorum ama takipli doktora sormak lazım...
Günaydın. Gayet normal korkmayın. İlk hamileliğimde ilk 20hafta hiç kilo almamıştım. Sonra 15kilo aldım tabiKızlar selam nasılsınızaz biraz okuyabildim mesajları ya ben 3 aylık oldum, dün tartıldım sadece 400 gr almışım. Normal mi sizce yada az mı. Bebek besleniyordur dimi
Bende de oluşmamıştı kızımda hala da oluşmadı 15+6 oldum yok daha demekki bunda da oluşmayacak. Belkş son aylara doğru hafif oluşur diye düşünüyorum :)))Ben de dogum cizgisi olusmadi arkadaslar. Kizimda yarimdi. Daha erken mi ki? Aslinda sevmiyorum onu, olusmasa daha iyi
Günaydınn canımGünaydın. Gayet normal korkmayın. İlk hamileliğimde ilk 20hafta hiç kilo almamıştım. Sonra 15kilo aldım tabibebekte hiçbir sorunla da karşılaşmadık
Gunaydin. Geceniz nasil gecti merak ettim. Leke gelmesi.durdu mu. Umarim gecmistirDoktor olabilir dedi. Zaten sürekli kahverengi lekelenmem oluyordu ama kahve ise önemli degil diyordu. Hatta pembe ise bile önemli degil diyordu. Ama bu biraz çok olmuş kısa sürede korkuttu beni.. Bana günde 1 verdi. Belki arttırır benimkini de..geçecekse arttirsin.
Bu da merak ettiklerimden biriydiBende de oluşmamıştı kızımda hala da oluşmadı 15+6 oldum yok daha demekki bunda da oluşmayacak. Belkş son aylara doğru hafif oluşur diye düşünüyorum :)))
Sat a gore yine dogum olur diye biliyorum canim. Yani gelisimsel olarak 1 hafta önde gitmesini baz almazlar canim. Yani ben o sekilde biliyorum. Benim de oglumda 10 gun.önden gidiyordu fakat sat baz alindi.
İyi olmaya çalışıyorum canım nezle hala geçmedi malesef onunla savaşıyorum
Umarım su an her şey yolundadırSaol canım bilgi verdiğin için.. İnşallah geçer hepinizin yaZaten biraz evhamliyim iyice stres oluyorum. Simdi uyumaya çalışacağım bakalim. Rabbim korusun..
Kendi inisiyatifi mi bilmiyorum orasını, tabi herseyi en başta konuşmak gerekiyor gerçekten.Bunu hiç duymamıştım ama sanırım doktorun kendi insiyatifi bu, artık özellerde bile çoğu doktor gece sezeryan vs. Olduğunda evinden kalkıp gelmek istemiyor o an hangi dr varsa o giriyor doğuma. En başta drla konuşmak lazım bunları, ben de o konuda şanslıyım 7/24 ulaşabiliyorum doktora çok önemli
Canim korkma kilo alacaksin diye bir kural yok..ben kizima 300 gr aldim.ve 3.660 kilo dogurdum.Kızlar selam nasılsınızaz biraz okuyabildim mesajları ya ben 3 aylık oldum, dün tartıldım sadece 400 gr almışım. Normal mi sizce yada az mı. Bebek besleniyordur dimi
Ay maşallah canım çok güzelllCanim korkma kilo alacaksin diye bir kural yok..ben kizima 300 gr aldim.ve 3.660 kilo dogurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?