2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet progestan içiyorum akşamları. Doktor da olabilir demisti ama hani miktarını falan bilemiyorum. Bir de tam anlatılmıyor rengidir miktarıdır soruyor ama.. Bugün biraz yorulmuş da olabilirim iş yerinde etkiliyor mu öyle hemen acaba..? Kimseye söylemedim hala iş yerinde normal normal takılıyorum. Yani geçen hamileligimde de boyleydim ama bu durum yoktu o zaman.. Doktor da cok öyle dikkat edin falan da demedi aslında.. ne bileyim.. Sanırım söylemem gerekiyor artık..
Çok geçmiş olsun canım stres yapma hem kendin hem bebek için içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz. Ama bence isyerine söyle ona gore davranılır en azından hem mola saatlerin bile artar daha fazla dinlenirsin canım

Canım plasentası bu şekilde aşağıda olup 9 ay lekelenme tarzı kanamalar yaşayanlar olduğunu okumuştum, sen korkma hiç bebeğin iyi allahın izniyle yarın doktoruna gider rahatlarsın belki progestan falan verir lekelenme dursun diye
Ay ne stresmis bu ya.. Saol canım.. Kötü düşünmek istemiyorum ama akıl gidiyor ister istemez.. habire tuvalete gidip bakasım var.. Ay lütfen düzelsin yaşayan herkesin. 9 ay geçmek bilmez.. Yarın mutlaka gideceğim. Umarım gece gecmis olur da gece gitmem gerekmez. Oğlum da olunca tek gitmem gerekiyor gece. Korkuyorum stresten kötü bir şey çıkarsa diye..

Doktor olabilir dedi. Zaten sürekli kahverengi lekelenmem oluyordu ama kahve ise önemli degil diyordu. Hatta pembe ise bile önemli degil diyordu. Ama bu biraz çok olmuş kısa sürede korkuttu beni.. Bana günde 1 verdi. Belki arttırır benimkini de.. :( geçecekse arttirsin.
Sana da geçmiş olsun canim ya.. Lekelenme kırmızı gibi mi..? Evet ağrı da olabilir dedi bana da. Bu hep böyle gidecek mi acaba..? Çok stres.. Nasıl uyucam..
Canım benim önce kahveydi bi ara kırmızı geldi şimdi yine kahverengi oluyor.bikaç haftaya düzelir dedi ama doğuma kadar böyle devam eden de varmış

Çok geçmiş olsun canım stres yapma hem kendin hem bebek için içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz. Ama bence isyerine söyle ona gore davranılır en azından hem mola saatlerin bile artar daha fazla dinlenirsin canım
Cok saol canım.. Hani güya mazeret gibi kullanıyor demesinler diyorum ama.. sonuçta herkes çocuk doğuruyor. Ama dediğin gibi haftaya söyleyeyim en iyisi ben. İnşallah yarın güzel haber alırım Allahim🙏🏻

Canım benim önce kahveydi bi ara kırmızı geldi şimdi yine kahverengi oluyor.bikaç haftaya düzelir dedi ama doğuma kadar böyle devam eden de varmış
Saol canım bilgi verdiğin için.. İnşallah geçer hepinizin ya 🙏🏻 Zaten biraz evhamliyim iyice stres oluyorum. Simdi uyumaya çalışacağım bakalim. Rabbim korusun..

amiinn hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı, çok teşekkür ederim 🙏🏼💕
ben en başta 2 erkek gibi hissediyordum ama sanırım artık bana da bi kız bi erkek gibi gibi geliyor. bakalım hayırlısı. doktor hiçbir şey demedi cinsiyetle ilgili 😅 söylediği tek şey ilk fotoğraftakine bi rahat dur kardeşini de görelim dedi durdu 😂😂
ben de 2,5 kilo aldım ama ben zaten gebelikten önce de göbekliydim , şu an haftama göre erken gerildiğimi ve kaşınmalarımın olduğunu düşünüyorum. buradan anlaşılan o ki bende şişen yemeklermiş 😂😂😂

Valla sen biri çok hareketli deyince bana da öyle geldi farklılar ya 🙈

Bende gobekliydim kilolu olduğum için ama şiştim baya neden böyle oldum çözemiyorum 🤦‍♀️🤣 karnım havaya kalktı baya baya 🙄 neyse sağlıklı olsunlar da önemli değil gerisi 👍😊🥰

Yok belki de iç karnın genistir senin karnin belki de buyumez benim bir tanıdığımın üçüz olurken bile küçüktü karnı 🤦‍♀️🤣🤣

Arkadaslar Keller paca corbasi icsem sizce sorun olur mu? Kararsiz kaldim. Normalde hic icmem ama simdi esim yapiyor, icme istegim geldi 🤷

Vallahi bilmiyorum ama çok canin isterse biraz içebilirsin gibi geldi 🤦‍♀️🤣 nefsini körle istersen 👍

Kızlar neredeyse günlük pedi dolduracak kadar açık kırmızı kahve arası akinti olmuş. Yer yer kırmızılıklar var. Adet baslarken gibi.. Simdi değiştim ama peçeteyle sildikce de geliyor az az hala.. Doktora gitmeyeceğim simdi ama gece hep tetikte olacağım. Nasıl uykum vardı stres oldum kaldım böyle.. 1 haftadır da başım ağrıyor gecmedi o da bir türlü.. Yatacaktım tam.. Yine yatmaya çalışacağım ama nasıl bakalım . Umarım devam etmez yaa😪 Yarın dayanamam yine doktora giderim de.. lütfen devam etmesin.. Plasenta aşağıda diye böyle oluyormuş ama ilk defa biraz cok oldu. Ağrım falan yok şükür.. Umarım kötü bir şey yoktur yaa.. Ben sürekli böyle stres mi olacağım 😓 Oğlum da bebişim diye diye karnımı öpüp duruyor.. Allah yavrumu korusun 🙏🏻🙏🏻

Kuzum çok geçmiş olsun umarım geçer kanaman ama geçmezse bence de yarın doktora gidip bir kontrol ettir ama belki de azalır dua edeceğim senin için 🤲🤲

Doktor olabilir dedi. Zaten sürekli kahverengi lekelenmem oluyordu ama kahve ise önemli degil diyordu. Hatta pembe ise bile önemli degil diyordu. Ama bu biraz çok olmuş kısa sürede korkuttu beni.. Bana günde 1 verdi. Belki arttırır benimkini de.. :KK43: geçecekse arttirsin.
Sana da geçmiş olsun canim ya.. Lekelenme kırmızı gibi mi..? Evet ağrı da olabilir dedi bana da. Bu hep böyle gidecek mi acaba..? Çok stres.. Nasıl uyucam..
Çok geçmiş olsun benim kuzenimimde plesanta aşağıda kanala çok yakındı lekelenme hep oluyordu ama arada kırmızıya döndüğü de oldu doktoru 10 gun rapor verdi en son full yatti suan yine leke seklinde devam ediyor onunda simdi iki ayı kaldı doğuma bu şekilde olup sağlıkla kucağına alan cok var allah sanada sağlıkla almayı nasip etsin

Kızlar neredeyse günlük pedi dolduracak kadar açık kırmızı kahve arası akinti olmuş. Yer yer kırmızılıklar var. Adet baslarken gibi.. Simdi değiştim ama peçeteyle sildikce de geliyor az az hala.. Doktora gitmeyeceğim simdi ama gece hep tetikte olacağım. Nasıl uykum vardı stres oldum kaldım böyle.. 1 haftadır da başım ağrıyor gecmedi o da bir türlü.. Yatacaktım tam.. Yine yatmaya çalışacağım ama nasıl bakalım . Umarım devam etmez yaa😪 Yarın dayanamam yine doktora giderim de.. lütfen devam etmesin.. Plasenta aşağıda diye böyle oluyormuş ama ilk defa biraz cok oldu. Ağrım falan yok şükür.. Umarım kötü bir şey yoktur yaa.. Ben sürekli böyle stres mi olacağım 😓 Oğlum da bebişim diye diye karnımı öpüp duruyor.. Allah yavrumu korusun 🙏🏻🙏🏻
Çok geçmiş olsun canım , plesanta aşağıda olduğunda böyle durumlar olabiliyor sanırım burda da konusulmustu. Canım yarın doktora gittiğinde bize de haber ver olur mu, birde bu tarz kanama durumlarında nasıl davranılmalı , hangi durumda beklenilmeli hangi durumda hemen acile gidilmeli vs bunları sorarsanız hem sizde tekrar yaşanmaz umarim ama yasanma durumunda nasıl hareket edileceğini hem siz hemde bizler ogrenmis oluruz, cok çok geçmiş olsun inşallah tekrarı olmaz canım.

Canım iyi düşünelim iyi olsun çok zor biliyorum ama.progestan kullanıyor musun? Bence yine de yarın doktora git için rahat etsin,ya da doktoruna yaz.

Ay ne stresmis bu ya.. Saol canım.. Kötü düşünmek istemiyorum ama akıl gidiyor ister istemez.. habire tuvalete gidip bakasım var.. Ay lütfen düzelsin yaşayan herkesin. 9 ay geçmek bilmez.. Yarın mutlaka gideceğim. Umarım gece gecmis olur da gece gitmem gerekmez. Oğlum da olunca tek gitmem gerekiyor gece. Korkuyorum stresten kötü bir şey çıkarsa diye..
Olmaz mı canım stres yaa çok normal ama cidden korkma bak yarın göreceksin tamamen plasenta ile alakalı uzan dinlen sabaha biz güzel haberler ver inşallah 🙏 şimdi acile gitsen de kadın doğum doktoru olan bi yere gitmen lazım onun dışında seni iyice strese sokar sabahı bekle derim ben
Düğünde çok oynadın dimii 🤭🤭
Azcuk :KK8:

Düğünden geldik şimdi mesela kasıklarım sızlıyor 😑 yorulmaya gelmiyor cidden. Yarın da evde büyük temizlik var ama ben hiç bişey yapamayacağım artık ablaya talim
Benmde aynı canm hafta sonu dolap içleri çamaşırları düzenlicem Çarşamba veya Perşembe banada abla gelcek dip köşe için ben iyice hamlastim üç aydır hiç bişey yapmayınca okula oğlumu bırakınca biraz yürüyüş yaparım diye sartladim kendimi bakalam

Canm çok geçmiş olsun benm arkadaşın öyleydi yurt dışında yaşıyor ordaki doktor yoga tavsiye etmisti bazı egzersiz hareketleriyle plesanta yukarı çıkmıştı istersen bi araştır yada doktoruna sor

Benmde aynı canm hafta sonu dolap içleri çamaşırları düzenlicem Çarşamba veya Perşembe banada abla gelcek dip köşe için ben iyice hamlastim üç aydır hiç bişey yapmayınca okula oğlumu bırakınca biraz yürüyüş yaparım diye sartladim kendimi bakalam
Ben de aynıyım işten eve gelince sadece yatmak istiyorum çamaşırları bile eşim hallediyor bütün gün oturarak çalıştığım için bel ağrım da oluyor benim de yavaştan yürüyüşlere başlamam lazım 😣

Ben de aynıyım işten eve gelince sadece yatmak istiyorum çamaşırları bile eşim hallediyor bütün gün oturarak çalıştığım için bel ağrım da oluyor benim de yavaştan yürüyüşlere başlamam lazım 😣
Ya bide ben 5 dk yürüyim nefes nefese kalıyorum önceden ayakkabım rahat olsa öğlen bı çıkardım akşama kadar banamisn demezdim şimdi sanki 8 9 aylık gibiyim yerimden bile zor kalkıyorum

Merhaba bayadır buraya girmiyordum şimdi aklıma geldi güzel gidiyor çok şükür sizler nasılsınız :)
Bir tane hemsehirlim var o da foruma girmiyor 🤦‍♀️ şahsen benim hep aynı. Regl olmamam sayesinde hamile olduğumu hatırlıyorum 🤭 tüm günüm kiz peşinde koşarak geçiyor 🙃

Olmaz mı canım stres yaa çok normal ama cidden korkma bak yarın göreceksin tamamen plasenta ile alakalı uzan dinlen sabaha biz güzel haberler ver inşallah 🙏 şimdi acile gitsen de kadın doğum doktoru olan bi yere gitmen lazım onun dışında seni iyice strese sokar sabahı bekle derim ben

Azcuk :KK8:
Canım he4 yerde aynı uygulama var mı bilmiyorum ama kızımdan hatırladığım ufak bir anımı anlatayım. Kendi k.dogum doktoruma dedim ki gece ektram bir sorun yaşasam ne yapacağım? Fakülteye veya devlet hastanesine gidebilirsin dedi, ama ben sizin takipli hastamızın sizin muayene etmenizi isteyemezmiyim demiştim şey demişti kadın bana o zaman bu hastaneye acilden giriş yapıp bana muayene olmak istediğini belirteceksiniz ekstra ücreti var kabul ederseniz beni arayıp hastaneye çağırıyorlar demisti. Her hastanede var mı bilmiyorum ama takipli doktora sormak lazım...

Back