2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay inşallah öyledir Valla 2 hafta onceki ultrasonda daha iyiydi tövbe tövbe Güya benim de 2. cocuk ama.. Ne bileyim evham bastı. 3 hafta sonra güzel bir poz verir inşallah minnak

Deneyimli anneler sizlere çok mühim bir sorum var
Şimdi hatırlarsınız çok onceden çok kalın polar takımlar vardı. Şimdiki polarlarin nerdeyse 3 katı kalınlıkta. Artık o polar takımlardan bulamıyoruz malum. Sizin dikkatinizi çeken o tarz kalın polar takım bulduğunuz bir marka var mıdır çocuklarınıza?

Cig koftede bence de cok sıkıntı olmaz bildiğiniz bir yerse, sadece yesillige dikkat :)

Kız neresi tuhaf, kafası gövdesi, ayağı karnı hepsigörülüyor işte ne güzel .

Ay hadi inş bize benzer ya hayırlısıyla

Aklimda olsun görünce etiketlerim canim. Ben 2 sene önce cigit diye bir markadan esofman takimi aldim ogluma yüzde 100 pamuk ve yumuşacık, görenler hep nerden aldin diye sordu, içi hafif polarli. İstersen oraya da bakabilirsin. Daha kalın polar bulursam da haber veririm

Evettt utangaç midir nedir teyzesi Sana da masallah canım benimmmm ben seninkini kiza benzettim

Cihazin cozunurlugu cok kotu. Gayet guzel masallah erkek mi?

16-20. haftalar arasi çok daha iyi görünecek merak etme canım:)

Evet cigitte gözüme kestirdiğim bir iki takım var ama bahsettiğim polar kalınlığını anlatabildim umarım
Ya bulursanız denk gelirseniz haber verirseniz çok sevinirim gerçekten

Bu zamana kadar yedim hem de en adi yerde etlisini bile yedim bi sıkıntı olmadı ama insan hamile olunca korkuo bagisikligimiz bile yokmuş toksoplazma sem hangi markadan yiyosun reklam olmasin da

Ben sordum hatırlıyorum bu son mu diye evet bu son dedi o zaman neyse bir dahaki gidişimde sorarım bu ara beni üzmediler çok kızgın kalamıcam

pcfl sen şimdi kışlık konserve turşu felan yaparsın diye düşündüm var mı böyle güzel tarifler olmazsa olmaz çok güzel oluyor dediklerin... turşunu kurdum bakalım 1 ay bekliyorum

Yaa en sevdiğim konu ben sadece domates sosu koydum şimdilik kışın menemen ve yemeklerde kullanmak için 20 kavanoz bir de bamya taze fasulye barbunya falan attım buzluga yaz başı bezelye de atmıştım şimdi benimde turşu falan yapasım var ama kızıma hamileliğimde doğumum agustosun sonunda oldugu icin biraz erken yapmistim ve tursum bir tuhaf olmustu hamilelikten mi olmadı acaba

Ben 12. Haftada gittim kadın doğum kısmında değil perinatoloji de yapılıyormuş Ama kağıt verip yolladılar ve aynı gün oldu ama benden kan almıyorlar tabi sadece ultrasondan baktılar 2li test olarak üçüzlere kan testi yanlış çıkıyormuş

Benim kontrolüm 15+2 de o zaman cinsiyet netleşir diye tahmin ediyorum yoksa bir ay sonraya kalır

Benim pazartesi randevum 15+5 oluyorum inşallah söylerler yaa heyecanla bekliyoruz

Yaa evet ben alıyordum onlardan her yerde de vardı artık yok mu şimdi giymiyor kızım 2 senedir bakmadım dikkatimi çekmemiş bir de ben kadife alıyordum kızımın hoşuna gidiyordu ama artık giymiyor resmen 5 yaşında ergen bir cocugum var

İNSAALLAH canim bebek saglikli olsun da bereketiyle de gelir ALLAHIN izniyle

Evet canım bence hormonlardan dolayı gebelikte turşu bir farklı olabilir bende onu düşünüp anneme kurduracagim mesela.
O kalın polarlardan gözüne çarparsa markasını benimle paylaşır mısın

Cihazin cozunurlugu cok kotu. Gayet guzel masallah erkek mi?
Di mi..? Evet bence de kötü sanki :)

Valla bana kız gibi geliyordu ama bu görüntülerden sonra hiç bilmiyorum :) Doktor da görmedi. Hayırlısı.

16-20. haftalar arasi çok daha iyi görünecek merak etme canım:)
Hiç de onemsemezdim aslında ama yaş biraz ileri olduğu için galiba korkuyorum İnşallah canım heyecanla bekliyorum :)
Bu zamana kadar yedim hem de en adi yerde etlisini bile yedim bi sıkıntı olmadı ama insan hamile olunca korkuo bagisikligimiz bile yokmuş toksoplazma sem hangi markadan yiyosun reklam olmasin da
Heheheh :) Bizim orada Tatlises var ama valla oraninkini sevemedim pek. Eşim kendi iş yerine yakın bir yerden alıyor. Adını da bilmiyorum canım ya :) Bildik bir isim değil galiba. Bu kadar konuştuk valla akşam alsak mı acaba
İNSAALLAH canim bebek saglikli olsun da bereketiyle de gelir ALLAHIN izniyle
İnşallah canım inşallah Hepimiz için öyle olsun inşallah

Evet canım bence hormonlardan dolayı gebelikte turşu bir farklı olabilir bende onu düşünüp anneme kurduracagim mesela.
O kalın polarlardan gözüne çarparsa markasını benimle paylaşır mısın

Yaa ben çok üzülmüştüm o zaman keske kizim dogduktan sonra kursaydim diye ama iste insan düşünmüyor oyle

Tamam ben önümüzdeki hafta yavaş yavaş alışverişe başlayacağım kızım okula başlayınca bu hafta uyum haftası diye az gitti hep bir şey yapamadım haftaya bakarken görürsem marka fiyat bilgisi paylaşırım hemen

Kızlar bana cinsiyet tahmininiz var mi artık nerdeyse 12 haftalık olcak doktor tahmin edemiyor askim çok büyümüş ama masallah çok tatlı Allah her isteyene nasip etsin bu duyguyu
Erkege benzettim ben

Kızlar bana cinsiyet tahmininiz var mi artık nerdeyse 12 haftalık olcak doktor tahmin edemiyor askim çok büyümüş ama masallah çok tatlı Allah her isteyene nasip etsin bu duyguyu
Ay masallah su ustteki görüntü cok güzelmiş kordon var gibi sanki kız gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…