Biz küçükken giyerdik ev sobalıydı hamam gibi tutardıDeneyimli anneler sizlere çok mühim bir sorum var
Şimdi hatırlarsınız çok onceden çok kalın polar takımlar vardı. Şimdiki polarlarin nerdeyse 3 katı kalınlıkta. Artık o polar takımlardan bulamıyoruz malum. Sizin dikkatinizi çeken o tarz kalın polar takım bulduğunuz bir marka var mıdır çocuklarınıza?
Ya evet küçük bir insan gibi çıkmış inanamadım ben deAy masallah su ustteki görüntü cok güzelmiş kordon var gibi sanki kız gibi
Canım Arnavutlar genelde öyle oluyorAy yok oralar bnim gibi miben normalde tatli hamur işi severdim ama hamilelikte istahsizliktan heralde soguk eksi aci seyler cok sevmeye basladim.
Heeee işte o polarlardan bahsediyorum bendeBiz küçükken giyerdik ev sobalıydı hamam gibi tutardıo kadar kalın hiç gözüme çarpmadı carters da var ama seni tatmin etmez görürsem söylerim ben de
Daha iyi sayılırım canım çok sağol toparlanmaya çalışıyorumasıl sen nasılsın canım benim? biraz toparlamışsındır inşallah
Bende iyi olmaya çalışıyorum canım toparlanmaya çalışıyorumDün yazamadım kızlar biraz agrım vardı teşekkür ederim hepinizeinşallah bu büyümeyi kaldırabilirim çünkü 2 gündür her yaptığım şeyde agrım oluşmaya başladı
Ama hayırlısıyla dayanacağız tahminimce ben yolu yarılamış sayilabilirim 32 hafta olsa özelde doğum yapabiliyorum o kadar dursa yeter bana
Merhaba canım,
İyi diyelim iyi olalim bu ara birden tüm ağrılar başladı bende umarım hepimiz iyiyizdir
Sen nasılsın asıl iyi misin bu süreçte en önemlisi moral motivasyon sen de kendini bir an önce toparlayıp yeniden bir sürecin içerisine girersin inşallah
Kızlar bu arada dün idrar yanması gibi bir ağrı yaşamıştım tahlil verdim sağlık ocağına sonuç çıkmamışama o ağrı şuan eğilince kalkınca kızımı okula getirdiğimde yürürken falan hep olmaya başladı ve daha çok vajinaya baskı gibi şansıma annem de yok bugün eşim de çift mesai çalışıyor bir dahaki ay çocuklara eşya alıcaz diye bakalım geçmezse yarın kızımı anneme bırakıp gitcem doktora korktum bugün biraz
Ben de Arnavut ummCanım Arnavutlar genelde öyle oluyortatlı yiyip hemen ardından tuzlu eksi felan yiyorlar. Bizim sülale hep öyle o yüzden sordum
Canım daha önce sezeryan oldun mu? Benim bazen çok yorulduğumu daha çok sezeryan dikiş bölgesine doğru acı gibi oluyor. Normalde rahim büyürken açıdan ziyade ağrı oluyor çünkü. Bu konunda danisirsaniz doktorunuz ne diyecek çok merak ettim
Oğlumda özele gittim. Mesela lekelenmem vardi bana direk Universite hastanesine git dediler. Acil bir sey olunca hemen oraya yonlendiriyorlar. 3 hafta da bir boy kilo tamam bebek iyi dunya para aliyorlardi. Sonra dogum yaptim dogru.duzgun yemek getirmediler durmadan yayla corbasi.Acikcasi sadece boy kilo ve iki ilgi alaka icin hic mi.hic icimden gelmiyor özele gitmek. Ayrintili ultrason icin.ozele giderim ama diger turlu Devlette iyi bir doktor arastirdim memnun kalirsam orada devam edecegim.Kizlar neden bu pahali testleri doktor size yaptırıyor ki zaten 2li ayrıntılı falan hepsine giriyoruz yani ben bu zamana kadar çevremde hic kimseden duymadim valla açıkçası özele de gitmiyorum para tuzağı gibi geliyor bana
Aynen ben de oyle araştırma hastanesine gidiyorum asistanlar herseyle ilgileniyor gerektigi yerde profosore soruyorlar ben gayet memnunum ayrıntılı icin bile araştırma hastanesinden randevu aldım 18.haftamaOğlumda özele gittim. Mesela lekelenmem vardi bana direk Universite hastanesine git dediler. Acil bir sey olunca hemen oraya yonlendiriyorlar. 3 hafta da bir boy kilo tamam bebek iyi dunya para aliyorlardi. Sonra dogum yaptim dogru.duzgun yemek getirmediler durmadan yayla corbasi.Acikcasi sadece boy kilo ve iki ilgi alaka icin hic mi.hic icimden gelmiyor özele gitmek. Ayrintili ultrason icin.ozele giderim ama diger turlu Devlette iyi bir doktor arastirdim memnun kalirsam orada devam edecegim.
12. haftadan şükürler olsun merhabaherkes iyidir umarım
bugün kontrolümüz vardı. usg görüntüsü atacağım ama bebeklerden biri o kadar hareketliydi ki iyi görüntü alamadıkkıpır kıpır oynaşıyor civcivlerim çok şükür ense kalınlıkları normal çıktı ve burun kemikleri oluşmuş dedi doktor. ikili için kan verdim ama ikiz ve yaşım 30 olduğu için pek beklentim yok. fetal dna da yaptırmamaya karar verdim. bir de hamile göbüşümü de ekliyorum minseo
hepinize sevgiler
Bende iyi olmaya çalışıyorum canım toparlanmaya çalışıyorum
amiinn hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı, çok teşekkür ederimÇok güzel bir duygu gerçektenAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben cinsiyet tahmini yapmak istiyorum nedense 1 kiz 1 erkek gibi geldi ama teori meori yok bende biraz sallamasyon biraz hissiyat hep
Bu arada kimsede göbek yok ikiz göbeği de küçükmüşben çok yiyorum herhalde dicem ama 3 kilo aldım total de her gün tartılıyorum herhalde benim iç karnım yok be buna kanaat getirdim ya da kilolu hamile kaldım diye böyle oldu
Arkadaslar Keller paca corbasi icsem sizce sorun olur mu? Kararsiz kaldim. Normalde hic icmem ama simdi esim yapiyor, icme istegim geldi
Suyundan iki kasik aldim istegim gecti, yiyemedim :) tesekkur ederimYa int.te böyle diyor da başka bir forumda her haftasonu içiyorum diyen hamileler cok :) canın çekmiş bence az yesen bisey olmaz canim.Hamilelikte sakatat tüketimi uygun mu?
Hamilelerin uzak durması gereken yiyecekler neler? Hamilelikte sakatat yenir mi? Gebelik döneminde doğru beslenmenin önemini ve dikkat edilmesi gerekenleri...www.google.com
Maşallah kuzuya bana erkek gibi geldi sankiKızlar bana cinsiyet tahmininiz var mi artık nerdeyse 12 haftalık olcak doktor tahmin edemiyoraskim çok büyümüş ama masallah çok tatlı Allah her isteyene nasip etsin bu duyguyu
Bence içme önerilmiyorArkadaslar Keller paca corbasi icsem sizce sorun olur mu? Kararsiz kaldim. Normalde hic icmem ama simdi esim yapiyor, icme istegim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?