Canım çoğul gebeliklerde malesef bu tarz riskler hep oluyor zaten sen bizden iyi biliyorsundurÜçüz olduğu için beslememiş olabilir dedi
Ahhh neden bana bunu yaptınızen son yaptigim bu :) fotograftaki... Cani ceken olursa gunahi benim degil vallahi
Video beni sarstı zaten kendime gelemiyorum bi de kısır dedin tamam artıkBu fotodan sonra 1 tepsi kısır yapıp yanına da sos açıp bizi ağırlamak zorundasın artık
Bizede eski doktorumuz panorama iyi dedi yeni doktorumuz iki tane borosur verdi panorama 390 dolar fiyat verdi invitae 350 dolar fiyat verdi eve hemşire geldi kan aldı gitti biz invitae ye yaptırdık. Ama panorama iyi diolar biz karar verdikten sonra eski doktorumuz söyledi geç kaldık anlaşmıştık artıkMerhaba
Nereyi tercih ettiniz ve ücret neydi acaba? Bana ısrarla panaroma yı tercih et, Amerika ya gönder diyorlar.415$ imiş. Çok pahalı tabi…
Sade sade gitmez ama buVideo beni sarstı zaten kendime gelemiyorum bi de kısır dedin tamam artık
Ben öyleyim. Ekşi, mayhoş şeyleri daha çok istiyo canım. Dr um kesin erkek dedi.Merhaba canlar nasılsınız uzun zaman oldu buraya yazmayalı. Arkadaşlar aranızda ekşi aşerip çocuğun cinsiyeti erkek olan var mı.
Merhaba, baş popo mesafesi 6.94 cm demek. Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alınMerhaba ilk defa böyle bir foruma üye oldum :) Şuan 13+1'deyiz. Cinsiyetini tam net olarak değil ama tahminen kız olarak belirledi :) Önümüzdeki Salı tekrar bakacak :)
Bugün ikili testi olduk, tabi daha 1 hafta var çıkmasına ama bu benim için çok önemli...
Bir sorun olmadığını söyledi..
CRL 69.4MM yazıyor bu ne anlama geliyor?
Ultrason fotoğraflarından anlayan var mıı? Şimdiden çok teşekkür ederim. :) umarım hepinize :)
Teşekkürler. Allahın izniyle hepimizin sağlıklı bebekleri olacak. Bu testler sadece içimizi rahatlatmak içinBizede eski doktorumuz panorama iyi dedi yeni doktorumuz iki tane borosur verdi panorama 390 dolar fiyat verdi invitae 350 dolar fiyat verdi eve hemşire geldi kan aldı gitti biz invitae ye yaptırdık. Ama panorama iyi diolar biz karar verdikten sonra eski doktorumuz söyledi geç kaldık anlaşmıştık artık
Aha tas gene bana geldiAhhh neden bana bunu yaptınızşu an bir bütün ekmeği buna banıp nasıl yerdim Bi de onu tabağa alınca üzerine ekstra zeytinyağı dökerdim ben şöyle Yarın pazara gidip biber domates dolduracağım. Ama 15 gün nasıl bekleyeceğim şimdi
Tüp bebekti canımCanım çoğul gebeliklerde malesef bu tarz riskler hep oluyor zaten sen bizden iyi biliyorsundurbelki de tamamen başka bi sebeple oldu belki de yeterli kan akışı olmadı beslenemediler, rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah senin tedavi ile mi olmuştu canım yoksa doğal mı kaldın üçüzlere
Çok çok üzüldümKızlar
Bugün doktor kontrolüm vardı üçüz gebeydim ancak tüm bebeklerimin kalbi durmuş yarın kürtaj olacağım
Crl bebeğin yaklaşık boyu baş popo mesafesi canım.Merhaba ilk defa böyle bir foruma üye oldum :) Şuan 13+1'deyiz. Cinsiyetini tam net olarak değil ama tahminen kız olarak belirledi :) Önümüzdeki Salı tekrar bakacak :)
Bugün ikili testi olduk, tabi daha 1 hafta var çıkmasına ama bu benim için çok önemli...
Bir sorun olmadığını söyledi..
CRL 69.4MM yazıyor bu ne anlama geliyor?
Ultrason fotoğraflarından anlayan var mıı? Şimdiden çok teşekkür ederim. :) umarım hepinize :)
Çok çok çok çok teşekkür ederim,Merhaba, baş popo mesafesi 6.94 cm demek. Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın
Rica ederimÇok çok çok çok teşekkür ederim,
:) ense kalınlığıyla alakalı birsey var mıdır ultrasonda?
Yine olucak nasipse canım çok üzücü biliyorum senin için ama rabbim yine nasip edecek bu defa tek transfer olursun inşallah sorunsuz bir gebelik yaşarsınTüp bebekti canım
Vallahi ben pek inanmıyorum böyle şeylereAyyy ben sürekli ekşi yiyorum çantamda eksik olmaz
Arkadaşım limon kesip yerdi oğlu olduMerhaba canlar nasılsınız uzun zaman oldu buraya yazmayalı. Arkadaşlar aranızda ekşi aşerip çocuğun cinsiyeti erkek olan var mı.
Kağıt verdi mi onda her şey yazıyor aslında, plasentanın konumuna kadarÇok çok çok çok teşekkür ederim,
:) ense kalınlığıyla alakalı birsey var mıdır ultrasonda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?