- 25 Haziran 2022
- 2.215
- 1.990
- 28
Benimde 3 mart görünüyor ama sezeryan olucam sanırım şubat sonu bulacak benim ve anlıyorum ama genede kimse yok mu sanırım fazla heyecanlıyımMerhaba Mart annesi olmak için erken esasında Mayıs sonu adet olanların yavaş yavaş kesinleşiyor diğerleri henüz beklemede son adet 29 Mayıs benim yükselen beta değerim var ama yine de kese.gorunmeden emin olunmuyor tahmini doğum 5.mart gösteriyor
Benim de 4 Mart gösteriyor ama ben de sezeryan olmak istiyorumBenimde 3 mart görünüyor ama sezeryan olucam sanırım şubat sonu bulacak benim ve anlıyorum ama genede kimse yok mu sanırım fazla heyecanlıyım
İlk gebelik mi senin?Benim de 4 Mart gösteriyor ama ben de sezeryan olmak istiyorum
Evet ilkİlk gebelik mi senin?
Benim 2. Sezeryan ondan olucam seni ilk önce normal doğum yapmanı beklerler amaEvet ilk
Ben çok korkuyorum doğumdan o yüzden sezeryan isteyeceğimBenim 2. Sezeryan ondan olucam seni ilk önce normal doğum yapmanı beklerler ama
Hayırlı olsunMerhabalar kızlar çok şükür bende hamileyim.. cuma günü değerim 369 çıkmıştı bugün tekrarladım sonucu bekliyorum. Insallah yükselmiştir. Doğum 04.03.2023 gozukuyor
Cok tesekkurler . Hepimizin bebisleri hayırlı olsun insallahHayırlı olsun
Hayırlsı olsun cnm son değerin kaçtı senin kaçgün sonra yükseldi bu değerin. Bi de beta 1500 ten Yüksel olduğunda kese görünür canım merak etmeKızlar bugünkü kan sonucum 1337 çıkmışsizce çarşamba günü keseyi görebilir miyim
Hayırlsı olsun canımMerhabalar kızlar çok şükür bende hamileyim.. cuma günü değerim 369 çıkmıştı bugün tekrarladım sonucu bekliyorum. Insallah yükselmiştir. Doğum 04.03.2023 gozukuyor
En son 23ünde verdim canım 208 çıktı. 4 gün sonra yani bugün 1337 çıktıHayırlsı olsun cnm son değerin kaçtı senin kaçgün sonra yükseldi bu değerin. Bi de beta 1500 ten Yüksel olduğunda kese görünür canım merak etme
Güzel yükselmiş inşallah kese de görünür kalp atışını da duyarsın canım bebim hayırlısı olsun tekrardan şu emin olma kesinleşme süreçlerimizi atlatalım inşallah her şey daha da güzel olurEn son 23ünde verdim canım 208 çıktı. 4 gün sonra yani bugün 1337 çıktı
İnşallah kuzum ya şimdi aradılar doktorum perşembe ultrasona çağırmış. Şu keseyi görürüm artık inşallahGüzel yükselmiş inşallah kese de görünür kalp atışını da duyarsın canım bebim hayırlısı olsun tekrardan şu emin olma kesinleşme süreçlerimizi atlatalım inşallah her şey daha da güzel olur
Hadi inşallah canım benimİnşallah kuzum ya şimdi aradılar doktorum perşembe ultrasona çağırmış. Şu keseyi görürüm artık inşallah
Görürsün canım 2 günde de yükselir hayırlı olsunKızlar bugünkü kan sonucum 1337 çıkmışsizce çarşamba günü keseyi görebilir miyim
Ya benim ilk kimyasal olanda bir sürü belirtim vardı kaç kere istifra ettim mide bulantısından. İkinci kimyasalda hiç bi belirtim yoktu. Bu sefer sadece göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı oldu ara ara o kadar. Belki beta yükseldikçe başka belirtilerim de çıkacak bilmiyorum tabiKızlar merhaba yeni gördüm. Tatildeyim çok bakmıyorum. Benim de doktora gözükmeden bey belli olmayacak regli öncesi mi sonrası mı gebelik oluştuğu belli değil henüz. Sadece en son cuma günü beta değerim 677ydi daha da yaptırmadım. İlk haftalarınızı nasıl geçiriyorsunuz sanki bugün bulantılarım biraz azalmaya başladı bu da beni çok korkuttu benim bütün düşüklerim böyle olmuştu. İnşallah tutunur düşmez. Sizinde öyle oluyor mu kızlar mideniz hep mi bulanıyor yoksa ara ara mı ?
Valla ben normal doğumdan sezeryana döndüm mecburum gebelik zehirlenmesi yaşadım tansiyonum düşmedi bebek kalp atışı zayıfladı şimdi ki aklım olsa normal yaparım inan ki korkulacak birşey yok tabi yine sana kalmışBen çok korkuyorum doğumdan o yüzden sezeryan isteyeceğim