2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benimde 3 mart görünüyor ama sezeryan olucam sanırım şubat sonu bulacak benim ve anlıyorum ama genede kimse yok mu sanırım fazla heyecanlıyım

Kızlar bugünkü kan sonucum 1337 çıkmış sizce çarşamba günü keseyi görebilir miyim
Hayırlsı olsun cnm son değerin kaçtı senin kaçgün sonra yükseldi bu değerin. Bi de beta 1500 ten Yüksel olduğunda kese görünür canım merak etme

En son 23ünde verdim canım 208 çıktı. 4 gün sonra yani bugün 1337 çıktı
Güzel yükselmiş inşallah kese de görünür kalp atışını da duyarsın canım bebim hayırlısı olsun tekrardan şu emin olma kesinleşme süreçlerimizi atlatalım inşallah her şey daha da güzel olur

İnşallah kuzum ya şimdi aradılar doktorum perşembe ultrasona çağırmış. Şu keseyi görürüm artık inşallah

Ya benim ilk kimyasal olanda bir sürü belirtim vardı kaç kere istifra ettim mide bulantısından. İkinci kimyasalda hiç bi belirtim yoktu. Bu sefer sadece göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı oldu ara ara o kadar. Belki beta yükseldikçe başka belirtilerim de çıkacak bilmiyorum tabi

Ben çok korkuyorum doğumdan o yüzden sezeryan isteyeceğim
Valla ben normal doğumdan sezeryana döndüm mecburum gebelik zehirlenmesi yaşadım tansiyonum düşmedi bebek kalp atışı zayıfladı şimdi ki aklım olsa normal yaparım inan ki korkulacak birşey yok tabi yine sana kalmış

Kızlar adet günüm normalde bugün kan verdim 37.16 çıktı düşük değil mi çarşamba bir daha kan vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…