- 24 Kasım 2021
- 5.081
- 6.316
- 31
Canım başta zorlasa da emin ol alışırValla ağlada bile panik yapmayacağım gittiğim yere kadar ağlasın yanlış bir hamle yapmamdan daha iyidir. Artık müzik açarım güzel çocuk şarkıları aslımda mesafe kısa ama buradaki trafikte 5 dkmlık yolu 20 dk da gidiyorsun maalesef
Küçük stil ikonuSelamher söylediğini anlayıp hemen yapınca konuşmamayı tercih ediyorlarmış canım belki böyle bir durum vardır. 16 aylık anne demeyen bebek var yakını
Bu tarz neeee
Hurma ye, göğüslerini sağ, merdiven in çıkKızlar cuma hastaneye yatırır suyunu açar başlatırım doğumu dedi doktorum son haftadayım, aslında tamamen doğal ilerlesin istiyorum ama 3 cm açıklık var rahim ağzı incelmiş doktorlada inatlaşmak istemedim güveniyorum çünkü bilgisine , cumaya kadar tüm tuşlara basacam neler yapayım nasıl başlar bu doğum?
Kızlar cuma hastaneye yatırır suyunu açar başlatırım doğumu dedi doktorum son haftadayım, aslında tamamen doğal ilerlesin istiyorum ama 3 cm açıklık var rahim ağzı incelmiş doktorlada inatlaşmak istemedim güveniyorum çünkü bilgisine , cumaya kadar tüm tuşlara basacam neler yapayım nasıl başlar bu doğum?
DoğduHurma ye, göğüslerini sağ, merdiven in çıkHayırlısı ve sağlıcakla doğsun inşallah
Biz doğduk teyzeler 17 eylülAçıklığa çok takılma canım, zaten yakın zamanda doğum yaptığın için 2 cm garanti oluyor. İlişki önermiştir doktorun, aksak yürüyüş, Secde pozisyonu, meme ucu masaji.. Allah kolaylık versin inşallah. Bugün benim de doğum günüm, Eylül ayını çok severim
Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinBiz doğduk teyzeler 17 eylül
Aa suprız olmus
Çok sevindim nasıl geçti, nasıl minik Sare
Gece uykusumu gündüz uykusumu? Gunduz cok az uyuyor 1 saat. Gece de geç yatinca sabaha kadar deliksiz uyuyor.Kızlar uyku durumları nedir ? 18. Ay bizi bitirdi diyebilirim toparlanamıyoruz. Kime sorsam bizim de çok fenaydı diyor. Sizde durumlar nasıl
GeceGece uykusumu gündüz uykusumu? Gunduz cok az uyuyor 1 saat. Gece de geç yatinca sabaha kadar deliksiz uyuyor.
Uzun süredir maksimum 2 defa uyanıyor 2 dakikada uykuya geri dönüyor 19 aylık kızım ama gündüz uykusu biraz sıkıntılıKızlar uyku durumları nedir ? 18. Ay bizi bitirdi diyebilirim toparlanamıyoruz. Kime sorsam bizim de çok fenaydı diyor. Sizde durumlar nasıl
Canım hamdolsun ilkine göre kolaydı ama doğum işte ne kadar kolay olabilirseÇok sevindim nasıl geçti, nasıl minik Sare
Doğum günün kutlu olsun tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu yaşlaraaAçıklığa çok takılma canım, zaten yakın zamanda doğum yaptığın için 2 cm garanti oluyor. İlişki önermiştir doktorun, aksak yürüyüş, Secde pozisyonu, meme ucu masaji.. Allah kolaylık versin inşallah. Bugün benim de doğum günüm, Eylül ayını çok severim
Hoş geldi minnoş ailesiyle bir ömür mutlu mesut olsun inşallahBiz doğduk teyzeler 17 eylül
Biz doğduk teyzeler 17 eylül
Doğum günün kutlu olsun tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu yaşlaraa
Hoş geldi minnoş ailesiyle bir ömür mutlu mesut olsun inşallahNasılsınız her şey yolundadır umarım
Perisan haldeyiz her gün her gece üstümden dozer geçiyor sankiKızlar uyku durumları nedir ? 18. Ay bizi bitirdi diyebilirim toparlanamıyoruz. Kime sorsam bizim de çok fenaydı diyor. Sizde durumlar nasıl
Harika demek ki size uğramamış bu gerilemeUzun süredir maksimum 2 defa uyanıyor 2 dakikada uykuya geri dönüyor 19 aylık kızım ama gündüz uykusu biraz sıkıntılı
Çok sevindim inşallah bundan sonrası çok daha kolay ve güzel geçerCanım hamdolsun ilkine göre kolaydı ama doğum işte ne kadar kolay olabilirsehamdolsun ikimizde iyiyiz dikişlerim var bide ister istemez zorluyor ama zoru atlattık
Aynı canım aynı o kadar iyi anlıyorum ki yaşamayan bilemezPerisan haldeyiz her gün her gece üstümden dozer geçiyor sanki