- 20 Mart 2011
- 13.753
- 32.284
O nerden esti yaValla her türlü ayakkabı sandalet terlik denendi yok asla istemiyor fıydırıp atıyor napıcaz bilemedim yalınayak yere bastırıp biraz canının acıyacağını göstericem sanırım
Şu söylediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum, yaşandıAynen bana şey diyolar bebek arabasına oturt uyur o zaten sen gez bak işine hıı hıı pekibi de şey diyenler var oto koltukta uyur zaten ne olacak uyku saatinde çık hemen uyur o uyumuyo daha çok deliriyor diyince de inanmıyorlar parka gidince tek koşturan benim resmen deli gibi koşturuyorum parkta eve gidince ağrı kesici içiyorum
Cocuk doktoru + kbb ye gittik sivi birikmesi gecmis kedi alerjisi için erken dedi yani hemen alerji gelistirmiyorlarmis 2 yasindan sonra geniz etine bakalim dedi simdilik erkenmis. Sadece kizariklik kalmis. Dik beslenmeye devam ve ictigi iceceklerin sicakligi maksimum 30⁰ olmasi gerekiyormus. Bide cnm bizimki 1 gun yese 3 gun yemiyor bugun bende inat edeyim dedim de olmadi dedigin gibi mamasini icti uyudu:)Canım bır rahatsızlıgı mı var acaba devamlı mı boyle yapıyor orası onemlı. Eger her zaman boyle degılse bır derdı vardır deyıp ben olsam içirir uyuturum kalkınca da öglen yemegı verırım . Kulakta sıvı bırıkımı vsrdı o ne oldu
Bizde allahtan o yok son 3 aydir gece beslenmiyor belki daha fazla bile olabilir. Belkide yatmadan 1 saat once mama ictigi icindir bilemiyorum. Doktor gece beslenirse sabah acikmaz demisti ama hoş bizimki sabahta yemiyor ya :))) ne biberon sevdasiymis arkadas.O nerden esti yatürlü türlü huy ediniyorlar.
Ben de gece beslenmesini kesiyordum iki hafta olacak sürekli ağlayarak uyanıyor ve meme dışında asla susturamıyoruz asssla
Gunde kac defa biberonla besleniyor canım. Ay yok ya gece beslenmesı olsun olmasın yemeyen yemıyor cıddenBizde allahtan o yok son 3 aydir gece beslenmiyor belki daha fazla bile olabilir. Belkide yatmadan 1 saat once mama ictigi icindir bilemiyorum. Doktor gece beslenirse sabah acikmaz demisti ama hoş bizimki sabahta yemiyor ya :))) ne biberon sevdasiymis arkadas.
doktor kesmeniz gerek dedi biberonu agiz kokusuda yapiyor ama imkansiz memeden kesmek dahami kolay acaba:)
Bebekle inatlasmayacaksın kaybeden sen oluyorsunCocuk doktoru + kbb ye gittik sivi birikmesi gecmis kedi alerjisi için erken dedi yani hemen alerji gelistirmiyorlarmis 2 yasindan sonra geniz etine bakalim dedi simdilik erkenmis. Sadece kizariklik kalmis. Dik beslenmeye devam ve ictigi iceceklerin sicakligi maksimum 30⁰ olmasi gerekiyormus. Bide cnm bizimki 1 gun yese 3 gun yemiyor bugun bende inat edeyim dedim de olmadi dedigin gibi mamasini icti uyudu:)
Canım valla gece emdiği zaman da oldu emmediği zaman da. Kahvaltı yapacağı varsa yapıyor yoksa yapmıyor yine.Bizde allahtan o yok son 3 aydir gece beslenmiyor belki daha fazla bile olabilir. Belkide yatmadan 1 saat once mama ictigi icindir bilemiyorum. Doktor gece beslenirse sabah acikmaz demisti ama hoş bizimki sabahta yemiyor ya :))) ne biberon sevdasiymis arkadas.
doktor kesmeniz gerek dedi biberonu agiz kokusuda yapiyor ama imkansiz memeden kesmek dahami kolay acaba:)
KatılıyorumGunde kac defa biberonla besleniyor canım. Ay yok ya gece beslenmesı olsun olmasın yemeyen yemıyor cıdden
Dışarda nasıl idare ediyorsun bu inat nedir yaMinoşta istemiyor saldım ben de
Canım her türlü denendi daha diğerini giydirirken diğerini fıydırıp atıyor çıkaramazsa da yerinden kalkmıyor ayaklarının üstüne basmıyorBagcıklı ayakkabı denedın mı. Cıkaraması zor olur
Hiç bir fikrim yokO nerden esti yatürlü türlü huy ediniyorlar.
Ben de gece beslenmesini kesiyordum iki hafta olacak sürekli ağlayarak uyanıyor ve meme dışında asla susturamıyoruz asssla
11 aylık olmadan bıraktık emziği. Dişten ağlıyor benceDışarda nasıl idare ediyorsun bu inat nedir ya
Canım her türlü denendi daha diğerini giydirirken diğerini fıydırıp atıyor çıkaramazsa da yerinden kalkmıyor ayaklarının üstüne basmıyor
Hiç bir fikrim yokiki haftadır alışamadı mı emzik alıyor muydu? Emme refleksine mi gereksinim duyuyor acaba?
4 kez yada 5 kez cnm sabah aksam yemegini yerse 3 e iniyor mama icme sayisiGunde kac defa biberonla besleniyor canım. Ay yok ya gece beslenmesı olsun olmasın yemeyen yemıyor cıdden
Ilac vermediler bende kullanmadim ilk sivi birikmesi oldugunda zaditen damla vermisti doktor. Ikinci sivi birikmesinde antibiyotik 3cu sivi birikmesinde hicbisey vermedi. Bu 3 ude farkli doktor buarada:)Bebekle inatlasmayacaksın kaybeden sen oluyorsunGoturmen iyi olmus kafan rahatlamıstır canım. Ilac kullandın mı kendı kendıne mı gecmış
Bizimkini koldan yapmislardi diye hatirliyorumKızlar merhabahepiniz ve yavrularınız iyidir inşallah
Bizim 1 yaş aşılarinin 2 sini 12. Ay, 3.sünü bugün (14 buçuk ayda)yaptirdik. Kızım kendini cok kastı cok ağladı hemşire de acayip beceriksiz çıktı. Yapma deyip çıkıyordum aslinda. Kızım yürürken hafif topallıyor gibi, agrisindan dolayı sanirim hatta bugün hiç koşmadı. Bu durum normal mi başına gelen var mi?
Bugun yaptirdigimiz aşi Prevnar 13,Bizimkini koldan yapmislardi diye hatirliyorum
Merhaba kusura bakmayın uzun zaman olmus ama bende bebeğim için Ankara'da alerji dr araştırıyorum. Cem hocadan memnun kaldınız mı iletişimi kolay bir hoca mı ek gıda sürecinde destek alabileceğim bir Dr ariyorumdaAlerji olduğu kesinse arkadaşım medicana ankara hastanesinde bulunan çocuk alerjisi doktoru Cem Hasan Razi hocanın çok iyi olduğunu duydum. Benim oğlumun süt ve süt ürünleri alerjisi var çok katı diyet uyguluyorum. Hacettepeye takipli. Aslında bu işin en iyi hastanesi hacettepe olduğunu gördüm ben. Ama hacettepe çok kalabalık oluyor. O yüzden hem takip açısından hem de hocaya ulaşma kolaylığı açısından Cem hoca tercih edilebilir. Ben açma işlemi başladığında cem hocaya gidip hacettepe + cem hoca takipli devam etmeyi planlıyorum.
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Aynı şekilde sürekli emziriyorum ve ateşine dikkat ediyorum. İnşallah bir daha uğramaz kimsenin bebişine
Çimenlikte olunca sıkıntı değil de betonda zorla giydiriyorum ama genelde bebek arabasında olmak istiyor ondan problem olmuyor ğekDışarda nasıl idare ediyorsun bu inat nedir ya
Valla her türlü ayakkabı sandalet terlik denendi yok asla istemiyor fıydırıp atıyor napıcaz bilemedim yalınayak yere bastırıp biraz canının acıyacağını göstericem sanırım
Su koysan biberona acaba bir işe yarar mı biraz içip bırakır en azından karnı doymamış olurKizlar sabah kalktik kahvalti yedirecektim yemedi mama versem icer biliyorum vermek istemiyorum suan agliyor napacagimi bilmiyorum biberondan kopamadik bi turlu. Sabah kalkinca acikmazmi insan ya
Aklıma şey geldi şu kaydırmaz deniz ayakkabıları var ya kumaş olduğu için yok gibi belki onları çıkarmaz ayağına da bişey batmamış olur.Valla her türlü ayakkabı sandalet terlik denendi yok asla istemiyor fıydırıp atıyor napıcaz bilemedim yalınayak yere bastırıp biraz canının acıyacağını göstericem sanırım
Benimki de tam tersi evde bile igorla geziyor. Ayakkabı alındı mı sevinçten deli , anneye soyaçekimValla her türlü ayakkabı sandalet terlik denendi yok asla istemiyor fıydırıp atıyor napıcaz bilemedim yalınayak yere bastırıp biraz canının acıyacağını göstericem sanırım