2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gündüz 15dk bir emiyor gece gep ağzında sabaha kadar uyumuyor diğer türlü o yüzden bıraktım vermeyi benim psikolojim daha önemli çok yıprandım
Aa senin ki napmış öyle canım , anlıyorum çok çok iyi bazen gerekedebiliyor memeden kesmek , uzun süre bizim gecelerimiz de öyleydi, şimdi nispeten daha iyi, 2 günün daha kaldı , kolay gelsin

Kızlar bu yemeye tepki ne zaman sona erer çok yoruldum artık erken kahvaltı vermeye çalışıyorum yemiyor, geç vermeye çalışıyorum yemiyor. Ne yapayım ben mama sandalyesine oturunca uykusu gelmiş gibi yapıyor ordan çıkınca cin gibi
diğer öğünlerde de harpteyiz sanki

Bir dönem kuzey de öyleydi kansizlikla alakali olabilir mi acaba? Demir damlasini degistirdigimden beri böyle bir sorun yok ve artik kendisi yemek istiyor. Ben verince yemiyor önüne koyuyorum kendisi yiyor. Kaç gündür kendisi yiyor ben karismiyorum artik. 2 değişiklik yaşadık bunlardan birisi etkili oldu bence

Küçük ama cok zor gelmeye basladı şükür yemesi iyi yoksa cesaret edemezdim

Canım Allah kolaylık versin inşallah. Memeden kesme işini aşamalı olarak bitirmek gerekiyor; önce gündüzleri azaltıp ve bitirip sonra geceleri bitirmek şeklinde. Diğer türlü bebiş de çok ağlar sen de dayanamazsın. Böyle güzel bir şeyin sonu da güzel bitsin, eğer bugün ağlar ikna olmazsa ben olsam verirdim ve kademeli olarak azaltıp bitirirdim. 15 dk bir emen bir bebek için birden kesmek zor olacaktır.

Küçük ama cok zor gelmeye basladı şükür yemesi iyi yoksa cesaret edemezdim
Yok canım erken degıl. Sureklı kapalı olan bır seye merak salıyorlar ıster ıstemez. Bızım taa coktandır her alt amcada pıpıyle oynuyor. Cok dogal bir surec merak edıyorlar.
Ay canım rahatladım , küçük diye düşündüm mesajını sana değil Akilvar ın bana yazdığı cevaba yazacaktım yanlış olmuş kusura bakma, annesi olarak sen uygun öyle gördüysen doğrusu odur canım sorgulamak haddime değil, bende Şuan hem hamileyim ya sürekli annemden kes artık baskısı yiyorum o yüzden merak ettim , ben cesaret edemiyorum oğlan beni mahveder yardıma gelin diyorum kimse de gelmiyor

bu ara hepsi zorluyor canım benimki de öyle bin şeyle dikkat çekmeye çalışıyoruz kitap oyuncak vs. bi de şimdi ağzında tutma huyu türedi yutmuyor falan sabır testi gibi cidden

Kızlar bebeği geceleri kesintisiz uyuyan var mı? Gece beslenmesini kesen var mı? Kaçıncı ayda bunlar oldu? Biz 12 ay 9 günlüğüz.

Valla kestim oyalıyorum arada bi gelip bakığ kapatıyor sürekli bir seyler veriyorum eline

Yok canım yanlıs anlamadım ben de bi cesaret işte

Bllossom geceniz nasıl geçti merak ettim

2 kere kalktı su verdim salladım uyudu sabaha karsı biraz yaygara kopardı bir şeyler yedirdim uyudu hemen

Canım kademelı işi de sıkıntı psikolojisi vs bozulmasın dıyorlar ama her turlu sıkıntı cunku ben bızzat yasadım kademelı olunca da asla unutmadı memeyı yatıyordum kalkıyordum meme meme yemıstı benı artık.Baktım olmuyor dırek kestım ben de rahatladım o da. Sen sımdı ıllakı uzuluyorsun ama bır sure sonra alısırsın ınsan cıdden uzuluyor ama bu yola gırmıssın bu hafta rahatlarsınız ınsallah.

Canım ben yerse veriyorum yemezse vermiyorum. Sabah yemezse akşam iyi yiyor falan... Uğraşmıyorum artık. Dün mesela kendi yedi. İstese kaşık kaşık yiyor. Amannn kendimi de oğlumu da yıpratmıcam yemek konusunda

Amin canım ben de böyle düşündüğümden direk kestim hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlar bebeği geceleri kesintisiz uyuyan var mı? Gece beslenmesini kesen var mı? Kaçıncı ayda bunlar oldu? Biz 12 ay 9 günlüğüz.
Canım benım bebeğim 3 aydan bu yana böyle gece uyanmaz derin uyur elhamdulillah doktorda uyandırma demişti bende oyle devam ettirdim gece uyudumu uyanmıyor . Bebekken bebegim tontik olmasından sanırım sütün doyuruyor ondan uyanmıyor uyuyor gece dıyorlardı rutin bu sekılde olusturduk bide ben memede uyutmuyorum saati gelince yataga gecırıyorum ısıklar full kapalı boyle yuvarlanarak uyuyor kendi kendine bu etkılı mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…