Kızlar merhaba nasılsınız
Hayırlı Ramazanlar
Ben ikinci olunca eylül-Ekim annelerini takip eder oldum burayı ihmal ettim ya
12+6 da özele gittim bu arada bacak arasını gösterdi boştu ama hafif bi çıkıntı da var kıza yakınım ama kesin diyemem dedi doktor oğlanda 12 de başka doktor büyük olasılık erkek demişti bunda öğrenemedim gibi yani
Birde kızlar paylaştıysanız kaçırdım kusura bakmayın, oğlanın doğum günü geliyor, aileleri çağırıp bişey yapacaktım sonra vazgeçtim ya benim için stresli olacak ve masraflı olacak gibi geldi zaten hatırlamayacak dedim onlarla bayramda ayrı ayrı kutluycaz zaten aynı ilde değiliz, biz çekirdek aile böyle çok sade hoş bi süsleme yapayım öyle kutlayalım bide çekim yaptırayım dedim, sizlerin böyle sade 3 kişilik konseptler yaptınız mı varsa fotoğraf çok sevinirim, benim oğlan iyi hamdolsun 6. Diş geliyor memeye devam Ankara’da oğlanı doğurduğum doktor emzir hiç bi sıkıntı yok ama vitamin vercem dedi normalde ilk gebelikte çok vitamin yanlısı bi doktor değildi bakmadan vermiyordu, vitamin başladım emzirmeye devam bakalım ne kadar sürecek yada tandemi başaracak mıyım
Zayıfladım diyen arkadaşlar olmuş bende hiç çok zayıf bi kız olmadım ortayımdır ve 22-23 kilo aldım emzirirken o kilolar 7 ayda falan gitti hatta -1 dim tekrar hamile kaldım, beni de kilo verdirdi emzirmek , vücut yapısına göre değişen normal bir durum sanırım çünkü değerlerim de iyiydi bunda hem emzirip hem hamile olduğum için o kadar kiloda almam bence. Ayy çok yazdım kızlar birikmiş