2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Dün eczaneden d vitamini almaya esimi yolladim eczanede 400lük kalmis diye 600lük zaten bebege fazla gelir 400lük al demiş. Sinir oluyorum sırf satış yapabilmek için elindekini satmaya çalışıyorlar 🤬
eczacıların her şeyi biz biliyoruz tavrına ayar oluyorum, eşin aldıysa götür iade et bence

Evet canım defalarca ben de eşim de söyledik ama hep aynı şekilde 🤷🏼‍♀️ Ben de çok üzüldüm sonradan, Ramazan günü böyle olsun istemezdim 😔
Yaklaşık dört aydır bakıyor oğluma, inan dört aydır çocuk kucakta 🤦🏼‍♀️

Bana emanet çocuk ben buradayken yapmayın yokken ne yaparsanız yapın diyor. Ama biz de yanındayız çocuğu başıboş bırakmıyoruz ki, düşecek olsa yetişecek durumdayız ama kabul etmiyor bu durumu 🙁
Canım çok farklı bi açıdan bakabiliyor büyükler bazen , seni de çok iyi anlıyorum çok haklısın, inşallah orta yolu bulursunuz üzülme 🌸

eczacıların her şeyi biz biliyoruz tavrına ayar oluyorum, eşin aldıysa götür iade et bence
Almadi başka yere gitti adam öyle söyleyince ama ben de ayar oluyorum karşısındakinin sağlığı hiç umurlarinda değil satış yapsinlar da

Almadi başka yere gitti adam öyle söyleyince ama ben de ayar oluyorum karşısındakinin sağlığı hiç umurlarinda değil satış yapsinlar da
çeşit çeşitler ve her yerdeler :KK70: bi de bunların doktor reçetesine bakıp ilaç beğenmeyen versiyonları var hmm bunu mu yazmış diğerini yazsaymış keşke çokta gerek yok falan diyip insanları şüpheye sürükleyen :KK70:

çeşit çeşitler ve her yerdeler :KK70: bi de bunların doktor reçetesine bakıp ilaç beğenmeyen versiyonları var hmm bunu mu yazmış diğerini yazsaymış keşke çokta gerek yok falan diyip insanları şüpheye sürükleyen :KK70:
Evet daha geçende oldu. Doktor eşime bir ilaç yazdi kullan geçer diye. Bu ilaç bir işe yaramiyor ben de kullandim tire'de bir doktor var oraya git ameliyat ol dedi 🤣🤣 400lük d vitaminini al diyen eczaci yine 🤣🤣🤣 şu belediyenin çay bahcesi var ya onun karsisindaki eczane 🤣🤣

İnşallah canım 🙏🏻
Sen nasılsın miniklerin nasıl? 😍
Ay sorma çok tuhaf bişe oldu göğsüm sertleşti geceden beri onla uğraşıyorum , daha önce bir kere ağır olmuştum bunu ateşlenmiştim daha sonra bir kaç kez daha yaşadım ama emer emmez yumuşamıştı, şuan ateş yok ama göğsümün bi tarafı sert ve ağrıyor , sağdım duşa girdim kompres yaptım yok aynı, sütüm azaldı yani nasıl oldu anlamadım

Evet daha geçende oldu. Doktor eşime bir ilaç yazdi kullan geçer diye. Bu ilaç bir işe yaramiyor ben de kullandim tire'de bir doktor var oraya git ameliyat ol dedi 🤣🤣 400lük d vitaminini al diyen eczaci yine 🤣🤣🤣 şu belediyenin çay bahcesi var ya onun karsisindaki eczane 🤣🤣
Ben bi kere oraya ilaç almaya gittim nöbetçiydi yaşlı bi adam vardi ve sarhoştu almadan geri çıktım 😵‍💫

Ay sorma çok tuhaf bişe oldu göğsüm sertleşti geceden beri onla uğraşıyorum , daha önce bir kere ağır olmuştum bunu ateşlenmiştim daha sonra bir kaç kez daha yaşadım ama emer emmez yumuşamıştı, şuan ateş yok ama göğsümün bi tarafı sert ve ağrıyor , sağdım duşa girdim kompres yaptım yok aynı, sütüm azaldı yani nasıl oldu anlamadım
Sık sık emzirmeye çalış 😕 en korktuğum şeylerden birisi. Benim de başıma gelmişti aynı şeyleri sık sık tekrarladım canım inşallah çabuk geçer.

Kızlar nasılsınız grupta buyuk bır sessızlık var
çok sessiz gerçekten, biz burun akıntısıyla boğuşuyorduk bugün biraz azaldı neyse ki. Doğumgünü organize etmekle uğraşıyorum 50 kişiye yakın olacak nişan gibi doğumgünü oldu 😂 Ve ben bebeklere doğumgünü organizasyonu yapanlarla dalga geçerdim, anne olduğumdan ber iönceden neyi büyük konuştuysam hepsini yedim zaten 😂

çok sessiz gerçekten, biz burun akıntısıyla boğuşuyorduk bugün biraz azaldı neyse ki. Doğumgünü organize etmekle uğraşıyorum 50 kişiye yakın olacak nişan gibi doğumgünü oldu 😂 Ve ben bebeklere doğumgünü organizasyonu yapanlarla dalga geçerdim, anne olduğumdan ber iönceden neyi büyük konuştuysam hepsini yedim zaten 😂
Gecmıs olsun canım. Oooo 50 kısı mı nerden buldun o kadar kişiyı😁 Bebek bu anlamaz vs denılıyor ama ılerısı ıcın guzel anılar biriktirmiş oluyoruz😊

Kızlar @qizemli ne yapıyor acaba üçüzlerle bir üçüz annesi daha vardı sanki. @beyzosh senin bebişin nasıl oldu canım? minseo minseo Ekin nasıl benim kızla aynıydı o. Başını sabit uzun süre tutabiliyor mu artık. Seslendiğinde sese doğru bakmıyor mu canım.
Bu arada kızlar Bi arkadaşımda bebekte kalsiyum yüksekliği çıkmış benimkisiyle arada 10 gün var ama o prematüre doğdu. Böyle bşr sıkıntı yaşayan oldu mu bebekte ya da yaşayan birilerini duydunuz mu. Kız çok perişan oldu. Sürekli de ağlıyor yavrum çok üzülüyorum bende.
Arkadaşınızın bebeği ne durumda

X