• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar benim oğlan hala öksürüyor ya ateş yok ama balgamlı öksürük arttı, doktora götürdüm 2 gün önce ateş yoksa bekleyelim dedi hiç bişe vermedi sadece burnu temiz tutun dedi, internetten nebilzatör sipariş ettim bekliyorum ama bugün tekrar mı götürsem diyorum o öyle öksürdükçe içim parçalanıyor ya, antibiyotik dışında öksürüğe bişey vermiyorlar mı😐
antibiyotik 3 gün süren ateş durumunda veriyorlar, bize de hiç bi ilaç vermedi ama öksürük artarak devam edince ventolin istedik reçeteye uygun uyguladık nebilüzatör ile 1 günde etkisini göstermişti

antibiyotik 3 gün süren ateş durumunda veriyorlar, bize de hiç bi ilaç vermedi ama öksürük artarak devam edince ventolin istedik reçeteye uygun uyguladık nebilüzatör ile 1 günde etkisini göstermişti
Ay öyle mi şu cihaz bugün gelse ya , burnu falan da akıyor iştah azaldı

Valla ben de çözemedim kızlar, dün gece ağlamadı mesela. Annem ayrılık kaygısı yaşadığını düşünüyor çünkü özellikle haftabaşları yaşıyoruz bu durumu zaten şu dönemlerde iyice artarmış bu durum. Tabi diş falan da eklenince hepsi birbirine giriyor. Bu arada dün ağlamadı ama diş jeli sürüp yatırmıştım ben. Kızlar bi de rüya da çok görmeye başlıyorlarmış bu dönem. Ekin bazen uykusunda içli içli ağlıyor gibi yapıyor mesela belli ki rüyasında ağlıyor bazen de kahkaha falan atıyor sanki biri gıdıklıyor gibi değişik zamanlar yaşıyoruz :KK70:

canım muhallebi de ezip verdim yedi annem de normal yedirmiş yemiş unuttu demek ki, çok uzun süredir vermemiştim ben nerdeyse 3 ay olmuştur

içinde kaldıysa eklet kolay oluyor mu prosedür olarak ? mahkemeye falan çıkmak gerekmiyorsa bir dilekçeye bakar :KK70: ama bi isim analizcisine danış istersen instagramda @ siramercan var bi incele sayfasını bazı isimler harflerinden dolayı olumsuz etki yaratabiliyormuş
Ben de geçen agri kesici verip uyuttum 2 kere uyanmisti ama sebebini tam kestiremedigim icin sürekli de vermek istemiyorum 😑 acaba kabus mu goruyorlar ya diş ya kabus böyle aglayarak uyanmanin baska ne sebebi olabilir. Bazen yanima alip uyutuyorum yine ayni 🤦🏻‍♀️ ben de bugun jel sürüp uyutayim bakalim ne olacak 😒
Isimde de bildigim kadariyla mahkeme olayi var tam emin degilim. Bir aralar ismimi duzeltmek istiyodum da babam yanlis yazdirmisti ama nufus mudurlugunde duzelttirme imkani vermisti devlet o zaman sadece dilekce yetiyordu, komple isim degisecekse kabul etmezler demisti adam.
Kadinin sayfasina da bakicam canim sagol, eşim istemiyordu şimdi o da istiyor 😆😮‍💨

Hahah öyle valla inan doktora bile ne diyecem diye düşünüyorum sanırım doktora kaza oldu diyeceğim , tuhaf ama bi utanma hissi de var,bi anneme dedim bide 3-4 çok yakın arkadaşıma , eşim ailesine ve diğer arkadaşlara hemen demeyeceğim ya , biraz büyüsün hem ben her yorumu kaldırabilecek duruma geleyim bide dediğin gibi herkes kaza mı diye soracak eminim, ne meraklı milletiz ya 😂
Başkasının ne dediğini düşünme canım. Anası belli babası belli, başkasının ne haddine
Kizlar ya ben hamileyken hep oğlumun adını alaz koymak istemiştim. Herkese garip gelmişti kimse beğenmemişti, şimdi sosyal medyada dizilerde vs. sürekli bu isimle karşılaşıyorum acaba 2. isim olarak ekletsem mi içimde kaldı. Sizce kötü bir isim mi? Bana nedense çok havalı gelmişti 🙈
Bence çok güzel bir isim. İçinde kalmasın istiyorsan eklet gitsin. Kimlik çıktıktan sonra ekleniyor mu
Kızlar benim oğlan hala öksürüyor ya ateş yok ama balgamlı öksürük arttı, doktora götürdüm 2 gün önce ateş yoksa bekleyelim dedi hiç bişe vermedi sadece burnu temiz tutun dedi, internetten nebilzatör sipariş ettim bekliyorum ama bugün tekrar mı götürsem diyorum o öyle öksürdükçe içim parçalanıyor ya, antibiyotik dışında öksürüğe bişey vermiyorlar mı😐
Nebulizator yoksa uyurken basucuna buz dolu kap koyabilirsiniz

Başkasının ne dediğini düşünme canım. Anası belli babası belli, başkasının ne haddine

Bence çok güzel bir isim. İçinde kalmasın istiyorsan eklet gitsin. Kimlik çıktıktan sonra ekleniyor mu

Hahah haklısın canım😅

Yok canim anca ismini düzelttirebilirsin yanlislik varsa o da. Onun disinda internette şöyle yaziyor.
Çocuğun isminin değiştirilmesi için velayet hakkına sahip olan tarafın, çocuk adına ikametinin bulunduğu yer asliye hukuk mahkemesine başvurması gerekmektedir. Eğer anne ve babanın evliliği devam ediyorsa bu defa birlikte velayet söz konusu olur ve anne-babanın davayı birlikte açmaları gerekmektedir.

Kendim denemedim ama birçok yerde gördüm sarımsak ezip zeytinyağı üstüne koyup dolapta bekletiyorlar sonra gece ayak altlarına sadece zeytinyağı şurup çorap giydirip uyutun diyorlar deneyenler memnun öksürüğü çare imiş yalnız sarımsak asla ayağa degmemeli bu önemli bir nokta sanirim

Kızlar doktora gittim kese görünmedi, oladabilir olmayadabilir dedi doktor, kan verdim, hayırlısı🤔

Kendim denemedim ama birçok yerde gördüm sarımsak ezip zeytinyağı üstüne koyup dolapta bekletiyorlar sonra gece ayak altlarına sadece zeytinyağı şurup çorap giydirip uyutun diyorlar deneyenler memnun öksürüğü çare imiş yalnız sarımsak asla ayağa degmemeli bu önemli bir nokta sanirim
Ben denedim, dört gündür yapıyorum hatta. Papatya0593 Papatya0593 bir haftadır hastayım. Oğlana da geçer nasılsa diye hazırlayıp buzdolabına kaldırmıştım. Dört gün önce ateşi çıktı. Ölçtüğümüzde 38’di sarımsaklı zeytinyağı sürdüm bir saat içinde 37’ye indi. İki saat sonra çıktı tekrar sürdüm indi ve sabaha dek çıkmadı çok şükür 🙏🏻
Boğazı hafif kızarıkmış, üç gün ateş olursa gelirsiniz dedi çok şükür ateş olmuyor. Öksürük için sarımsaklı zeytinyağı sürmeye devam ediyorum. Hafif ve nadiren öksürüyor. Burnunu açık tutmaya çalışıyoruz uyku öncesi nazalnem damlatıyorum.
Sarımsaklı zeytinyağını hazırla, önce bir parmağında dene. Herhangi bir reaksiyon görmezsen tüm ayak tabanına sürebilirsin.

• Beğen
Reactions: Cmz
Belki kimyasal gebeliktir ama daha yeni canım... Hemen görünmeyebiliyor... 4 haftalık demiştin sanırım?

Erken canım daha. 🙂

Diş partisi mi 😃 tabii ki yapmiycam 😃 tüm heyecanım hevesim gitti bir de parti mi yapayım 😅
Beta 4194 çıktı kızlar ama kese karından gözükmedi , gözükmesi gerekmez miydi bu değerle moralim bozuldu, haftaya cuma tekrar gel dedi doktor, vajinal bakalım olmadı dedi bide progestan yazmış telde hemşireye sordum çünkü sonuçları telefonda konuştuk, kasık ağrınız için dedi bende yok ki öyle bi şikayetim dedim , doktor öyle uygun görmüş dedi, ilk defa gittiğim bi doktordu zaten devam etmeyeceğim ama tuhaf yani bana da bi açıklama yapmadı

Beta 4194 çıktı kızlar ama kese karından gözükmedi , gözükmesi gerekmez miydi bu değerle moralim bozuldu, haftaya cuma tekrar gel dedi doktor, vajinal bakalım olmadı dedi bide progestan yazmış telde hemşireye sordum çünkü sonuçları telefonda konuştuk, kasık ağrınız için dedi bende yok ki öyle bi şikayetim dedim , doktor öyle uygun görmüş dedi, ilk defa gittiğim bi doktordu zaten devam etmeyeceğim ama tuhaf yani bana da bi açıklama yapmadı
Allah Allah canım ya bu değerde görünmesi gerekirdi. Senin bir ağrın şikayetin var mı?

Yok canım yani iyiyim şuan bende korktum açıkçası dış gebelik falan mı diye vajinal bakmadı, idrara sıkışık değildim, doktor çok gıcıktı ya of nerden gittim moralim bozuldu
Sen doktordan yana hiç şanslı değilsin ya 😕 Yakınlarda başka hastane var mı yarın tekrar gitsen? Ya da sakince değerinin artmasını beklemen lazım, aynı labda ölçülmeli

Sen doktordan yana hiç şanslı değilsin ya 😕 Yakınlarda başka hastane var mı yarın tekrar gitsen? Ya da sakince değerinin artmasını beklemen lazım, aynı labda ölçülmeli
Ya ben küçük yerdeyim tek özel var bide devlet, iyi bir doktor var ona randevu bulamadım bi keseyi göreyim diye gittim hani içim rahat etsin diye, bekleyeceğim ya yapacak birşey yok

Ya ben küçük yerdeyim tek özel var bide devlet, iyi bir doktor var ona randevu bulamadım bi keseyi göreyim diye gittim hani içim rahat etsin diye, bekleyeceğim ya yapacak birşey yok
Şu zamanda hastane, doktor kıtlığına uyuz oluyorum. Benim de iki saat yol gitmem lazım doktor için.

Back