Tutunup yürümesiyle dil arasında bağlantı mı var canım?Benimki var canım konuşmayan , hecelemeyen. Ama bugün yemek yedirirken ben sürekli ımmm mama derdim. O da ımm mam dedi. Aglarken de arkama ann diye ağlıyor. Bi yerde okudum kısa ve anlaşılır cümleler kurmamız lazımmış. Mesela şuan mama yiyorsun. Şuan kuşa bakıyoruz. Abla geldi. Abi gitti vs vs gibi. Tutup kalkmaya başladıysa sıralaması yakındır
Süpermişş aferin minik kuzuyaaaKızlar geçen gün konuşmuştuk. Alin bugün parmağıyla işaret etmeye başladı bi şeylerialin in birkaç anlamlı kelimesi var anne,baba,mama vs onun dışında her şey ‘eh’ dışarda köpek gördü parmağıyla işaret edip eh dedi biraz önce de oyuncağına aynı şekilde eh diyor yeni güncellememiz
Yaa 15. Ay miSüpermişş aferin minik kuzuyaaaDün doktor kontrolünde bende bunu söyledim Defne de her şeyi anlayıp parmakla gösteriyor mesela oyuncaklarından köpek nerde parmakla burda diye gösteriyor anne nerde baba piyano nerde göster gibi… çok beğendi doktrorumuz ve on beşinci ay becerisidir bu süper maşallah dedi cok mutlu oldum
Uyyy maşallahKızlar geçen gün konuşmuştuk. Alin bugün parmağıyla işaret etmeye başladı bi şeylerialin in birkaç anlamlı kelimesi var anne,baba,mama vs onun dışında her şey ‘eh’ dışarda köpek gördü parmağıyla işaret edip eh dedi biraz önce de oyuncağına aynı şekilde eh diyor yeni güncellememiz
Bende şubatta çekim yaptıracağım canım yenidoğanda yaptırdığım yerle anlaştım.Selam kızlar nasılsınız? Uzun zamandır giremedim buraya özledim valla. Bebişlerin doğum günleri yaklaşıyor. İnanamıyorum gerçekten 10 aylık olduğumuza
Hem çok zor hem çok hızlı geçti
Doğum günü için planlarınız var mı? Ben organizasyonla anlaşırım diyordum ama sanırım vazgeçeceğim bu fikirden. Çünkü herkesi bir araya toplayıp kalabalık bir ortamda olmak istemiyorum açıkcası. Hem hastalıklar hem de bebekle çok zor iş bence çok gözümde büyüyor. Onun yerine aile arasında bir kutlama yapıp, 1. Yaş çekimi yaptıracağım sanırımsiz neler düşünüyorsunuz? Var mı aklınızda birşeyler?
Selam canım biz dün cekimimizi yaptirdik Ekin 11. Ayi bitirdi artik 12. Ayin içindeSelam kızlar nasılsınız? Uzun zamandır giremedim buraya özledim valla. Bebişlerin doğum günleri yaklaşıyor. İnanamıyorum gerçekten 10 aylık olduğumuza
Hem çok zor hem çok hızlı geçti
Doğum günü için planlarınız var mı? Ben organizasyonla anlaşırım diyordum ama sanırım vazgeçeceğim bu fikirden. Çünkü herkesi bir araya toplayıp kalabalık bir ortamda olmak istemiyorum açıkcası. Hem hastalıklar hem de bebekle çok zor iş bence çok gözümde büyüyor. Onun yerine aile arasında bir kutlama yapıp, 1. Yaş çekimi yaptıracağım sanırımsiz neler düşünüyorsunuz? Var mı aklınızda birşeyler?
Ben de aşk diyince Ekin parmağını uzatıyorUyyy maşallahbizimki de işaret ediyor. Hatta işaret parmaklarımızı birbirine değdirmeye bayılıyor. Bir de ben bip sesi çıkartıyorum parmaklarımızı dokundurunca deliriyor
Ne kadar daBenim kızım çok büyüdü teyzeleri hala inanamıyorum
Oyy masallahSüpermişş aferin minik kuzuyaaaDün doktor kontrolünde bende bunu söyledim Defne de her şeyi anlayıp parmakla gösteriyor mesela oyuncaklarından köpek nerde parmakla burda diye gösteriyor anne nerde baba piyano nerde göster gibi… çok beğendi doktrorumuz ve on beşinci ay becerisidir bu süper maşallah dedi cok mutlu oldum
YaaUyyy maşallahbizimki de işaret ediyor. Hatta işaret parmaklarımızı birbirine değdirmeye bayılıyor. Bir de ben bip sesi çıkartıyorum parmaklarımızı dokundurunca deliriyor
Maşallah artık bundan sonra her istediğini gösterir biraz daha kolaylaşıyor öyle oluncaKızlar geçen gün konuşmuştuk. Alin bugün parmağıyla işaret etmeye başladı bi şeylerialin in birkaç anlamlı kelimesi var anne,baba,mama vs onun dışında her şey ‘eh’ dışarda köpek gördü parmağıyla işaret edip eh dedi biraz önce de oyuncağına aynı şekilde eh diyor yeni güncellememiz
Aklıma direkt bu karikatür geldiMaşallah artık bundan sonra her istediğini gösterir biraz daha kolaylaşıyor öyle olunca
Kuzu maşallah zaten Defne hep öndeSüpermişş aferin minik kuzuyaaaDün doktor kontrolünde bende bunu söyledim Defne de her şeyi anlayıp parmakla gösteriyor mesela oyuncaklarından köpek nerde parmakla burda diye gösteriyor anne nerde baba piyano nerde göster gibi… çok beğendi doktrorumuz ve on beşinci ay becerisidir bu süper maşallah dedi cok mutlu oldum
insan bi yandan seviniyor bi yandan üzülüyor bebeklik halleri şu 5-6 ay zamanları biraz daha uzun sürmeliydiNe kadar dabir hanım
Ben de inanamıyorum bu kadar büyümüş olmalarına. Bazen öyle şeyler yapıyor ki bu daha ileri zamanda değil miydi bunun için çok erken değil mi diye şaşırıp kalıyorumHem çok güzel hem eskiye özlem dolu.
Evet ya 6. Aydan sonra zor ama epey hızlı geçtiinsan bi yandan seviniyor bi yandan üzülüyor bebeklik halleri şu 5-6 ay zamanları biraz daha uzun sürmeliydi
Kuzu bak özleyemeye başlamışsın belki ikinci isteği geliyordurinsan bi yandan seviniyor bi yandan üzülüyor bebeklik halleri şu 5-6 ay zamanları biraz daha uzun sürmeliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?