Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmıs olsun canım enfeksiyon kaynaklıdır. Suan nasıl?Kızlar bizim dün akşamdan bu yana ateşimiz sürekli yükseliyor 39 u gördük malesef acile geldik kan verdik sonuç bekliyoruz bakalım inşallah bir sıkıntı çıkmaz![]()
Canım olabilir biliyor musun tuhaf bi şekilde gece baktım bel bölgesi ıslak çiş imkansız oraya gelemez üstünü değiştirdim kuruladım sonra da bezin o bölgesini katladım sonra sabah solmuştu, bezin naylonumsu kısmı mı yapıyor acaba ya dedim ama bi yandan da yumurta aklımı karıştırdıCanım sanki terlemiş kurumuş egzama olmuş gibi... Çok geçmiş olsun![]()
Alerji olsa canım agız, yüz boyun göğüs ve özel bölgesinde olurdu... Dışına katla pamulu yeri tenine temas etsin canım...Canım olabilir biliyor musun tuhaf bi şekilde gece baktım bel bölgesi ıslak çiş imkansız oraya gelemez üstünü değiştirdim kuruladım sonra da bezin o bölgesini katladım sonra sabah solmuştu, bezin naylonumsu kısmı mı yapıyor acaba ya dedim ama bi yandan da yumurta aklımı karıştırdı
Cnm benimkininde o kismi.cok terliyor bez var orda muhtemelen terlemeye bagli bise olabilir bezi degistirebilir yada sudokrem tarzi bise surebilirsin yada beline gelen kismi katlayabilirsinCanım olabilir biliyor musun tuhaf bi şekilde gece baktım bel bölgesi ıslak çiş imkansız oraya gelemez üstünü değiştirdim kuruladım sonra da bezin o bölgesini katladım sonra sabah solmuştu, bezin naylonumsu kısmı mı yapıyor acaba ya dedim ama bi yandan da yumurta aklımı karıştırdı
Çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun canım cıktı mi sonuçlar
Ya çok geçmiş olsun iyisinizdir inşallah
Çok geçmiş olsun, nedir durum?
umarim önemli bir sey yoktur ateşi düşmüştür![]()
Çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir
Çok geçmiş olsun canım.
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınızCok gecmıs olsun canım enfeksiyon kaynaklıdır. Suan nasıl?
Cnm benimkininde o kismi.cok terliyor bez var orda muhtemelen terlemeye bagli bise olabilir bezi degistirebilir yada sudokrem tarzi bise surebilirsin yada beline gelen kismi katlayabilirsin
Akşam üzeri tırnak üstü kadar mukuslu kaka gördüm içinde de ip gibi kan vardı miktar çok çok az ama alerji şüphemi artırdı yaAlerji olsa canım agız, yüz boyun göğüs ve özel bölgesinde olurdu... Dışına katla pamulu yeri tenine temas etsin canım...
Kan olduğundan emin misin canım?Akşam üzeri tırnak üstü kadar mukuslu kaka gördüm içinde de ip gibi kan vardı miktar çok çok az ama alerji şüphemi artırdı ya![]()
Senin akaaabıların mı var cici kuşKocaman olmuşum annemin beresini bile takıyorum artık![]()
Evet ama ayağıma 2 3 numara büyük çaktırmıyorumSenin akaaabıların mı var cici kuş![]()
Kac numara aldin cnmEvet ama ayağıma 2 3 numara büyük çaktırmıyorum![]()
22 numara almışım yaza doğru giyer diye. sanirim 19 falan giyiyorlar şimdi tam emin degilim amaKac numara aldin cnm
Bende evde giydirmeliklee varya onlardan aldim 19/20 kucuk geldi 21/22 var o tam oldu. Demekki ayakkabilarda durum farkli oluyo22 numara almışım yaza doğru giyer diye. sanirim 19 falan giyiyorlar şimdi tam emin degilim ama
Ben de 21 aldim ev ayakjabisi o oluyor ama bu büyük bayagi ayagina belki de farkli oluyordurBende evde giydirmeliklee varya onlardan aldim 19/20 kucuk geldi 21/22 var o tam oldu. Demekki ayakkabilarda durum farkli oluyo
Benim bebegim de uzun süre öyleydi şimdi düzeltti kendi kendineYa arkadaslar bu bebe gunduz 2 saat uyuyup aksam 11 de yatiyor son uykusunu aksam 5 te yapti. Bu nasil bisi atak desem huysuzlugu yok bitek uykuda sorunumuz var. Duzen falan kalmadi benim uykum geldi valla. Bu saat oldu hala uyumadi![]()
Çok sevindim Tşk ederim yorumunuz içinCanım benim velimin bebeği prematüre doğduğu için 2,5-3 yaşlarında oldu. Geç kalmadınız bence. Çok şükür tedavisi olan bir durum![]()
Bilmiyorum ki canım iplik gibi kırmızı kan gibiydi takipteyim bakalım tekrar edecek miKan olduğundan emin misin canım?![]()