• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım sanki terlemiş kurumuş egzama olmuş gibi... Çok geçmiş olsun💐
Canım olabilir biliyor musun tuhaf bi şekilde gece baktım bel bölgesi ıslak çiş imkansız oraya gelemez üstünü değiştirdim kuruladım sonra da bezin o bölgesini katladım sonra sabah solmuştu, bezin naylonumsu kısmı mı yapıyor acaba ya dedim ama bi yandan da yumurta aklımı karıştırdı

Canım olabilir biliyor musun tuhaf bi şekilde gece baktım bel bölgesi ıslak çiş imkansız oraya gelemez üstünü değiştirdim kuruladım sonra da bezin o bölgesini katladım sonra sabah solmuştu, bezin naylonumsu kısmı mı yapıyor acaba ya dedim ama bi yandan da yumurta aklımı karıştırdı
Alerji olsa canım agız, yüz boyun göğüs ve özel bölgesinde olurdu... Dışına katla pamulu yeri tenine temas etsin canım...

Cnm benimkininde o kismi.cok terliyor bez var orda muhtemelen terlemeye bagli bise olabilir bezi degistirebilir yada sudokrem tarzi bise surebilirsin yada beline gelen kismi katlayabilirsin

Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım cıktı mi sonuçlar

Ya çok geçmiş olsun iyisinizdir inşallah

Çok geçmiş olsun, nedir durum?

umarim önemli bir sey yoktur ateşi düşmüştür 🥺

Çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir

Çok geçmiş olsun canım.

Cok gecmıs olsun canım enfeksiyon kaynaklıdır. Suan nasıl?
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız 🙏

Çok şükür kanlar temiz çıktı enfeksiyon yok virutik olabilir dedi ilaç vermedi bol su icirin emzirin ateş düşürücü kullanın dedi ama diş kaynaklı da olabilir dedi takipteyiz çok şükür dün gece 38 civarındaydı ateşi en son o zaman calpol verdim gece bayağı terledi şimdilik ateş yok ama çok huysuz ve iştahsız diş gibi görünüyor inşallah bu şekilde atlatırız 🙏

Cnm benimkininde o kismi.cok terliyor bez var orda muhtemelen terlemeye bagli bise olabilir bezi degistirebilir yada sudokrem tarzi bise surebilirsin yada beline gelen kismi katlayabilirsin

Alerji olsa canım agız, yüz boyun göğüs ve özel bölgesinde olurdu... Dışına katla pamulu yeri tenine temas etsin canım...
Akşam üzeri tırnak üstü kadar mukuslu kaka gördüm içinde de ip gibi kan vardı miktar çok çok az ama alerji şüphemi artırdı ya😓

Kocaman olmuşum annemin beresini bile takıyorum artık 😆🤣

Eklentiler

• 20231220_164601.webp
    20231220_164601.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 63
Ya arkadaslar bu bebe gunduz 2 saat uyuyup aksam 11 de yatiyor son uykusunu aksam 5 te yapti. Bu nasil bisi atak desem huysuzlugu yok bitek uykuda sorunumuz var. Duzen falan kalmadi benim uykum geldi valla. Bu saat oldu hala uyumadi 🥱🥱😫😫😫😩

Ya arkadaslar bu bebe gunduz 2 saat uyuyup aksam 11 de yatiyor son uykusunu aksam 5 te yapti. Bu nasil bisi atak desem huysuzlugu yok bitek uykuda sorunumuz var. Duzen falan kalmadi benim uykum geldi valla. Bu saat oldu hala uyumadi 🥱🥱😫😫😫😩
Benim bebegim de uzun süre öyleydi şimdi düzeltti kendi kendine 😬😬

Back
X